Merve Çubuktepe

Bu ay kısa gibi görünse de son derece yoğun ve güçlü tesirler içeriyor. Her anlamda büyük değişim etkisinin başlayacağı, gökyüzünde Kova burcu vurgusunun daha da artacağı bir ay bizleri bekliyor. 10 Şubat 2024’te Kova burcunda yeniay gerçekleşecek. Merkür 5 Şubat 2024, Mars 13 Şubat 2024 ve Venüs 16 Şubat 2024’te Kova burcuna geçiş yapacak. Tam üç gezegen Kova burcuna geçiş yaparak Plüton ile güçlerini birleştiriyor.

Bu ay özgürleşme, zincirleri kırma, dogma ve kalıpları kırma teması oldukça baskın olacak. Toksik bağlarımız, travma ve takıntılarımız ile yüzleşerek geride bırakmamız mümkündür. Diğer yandan ay içerisinde etkin olan açılar pek sakin etkiler vaat etmiyor. Öfke ile kararlılık, hırs ile motivasyon arasındaki farkı iyi görmemiz gerekir. Bu ay bir konuda eğitim almak, ustalaşmak ve bilgimizi en yüksek noktaya taşımak adına son derece uygun durumda. Ayın sonunda 24 Şubat 2024’te Başak burcunda dolunay gerçekleşirken bu dönüşüm sürecinin son noktasını yaşayacağız. İşleyen demir ışıldarken, duygusal tetiklemelere göğüs geren ve çalışanlar ise meyvelerini toplayacaktır. Kemerlerinizi bağlayın ve değişime hazırlanın!

10 Şubat 2024 saat 01:59’da 20 derece Kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniaya Uranüs kare sert açı yapmakta. Kova burcu ve Uranüs etkisini düşünürsek kalıp ve dogmalarımızı kökten yıkabilecek kaotik bir yeniay bizleri beklemekte. Toksik döngüleri kırma zorunluluğunu işaret eden bu yeniay eğer zararımıza olan bir düzende inat edersek çok ters tepebileceğine işaret etmekte.

Yeniay anında Ay, Mirzam yıldızı ile kavuşumda ve yeniay Cupido isimli asteroit ile kavuşumda. Bu yeniay kopmaya müsait ilişkileri sonlandırabilir, ancak kişisel alanlara saygı duyan gerçek ve güçlü ilişkileri canlandırabilir. Kalbimiz boşsa beklenmedik bir şekilde hiç tarzımız olmayan tiplere doğru çekilebiliriz.

Son olarak yeniay anında Güneş-Chiron altmışlığı ve Güneş-Vesta üçgeni yeniayın ruhsal açıdan gücü ve iyileştirici etkisini vurgulamakta. Özellikle dolunaydan önceki gün 9 Şubat 2024’ten dolunay anına kadarki zamanı ruhsal çalışmalar için değerlendirebiliriz. Yeniay +-7 gün etkili.

24 Şubat 2024 saat 15:30’da 5 derece Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay anında Güneş ile Merkür ve Satürn kavuşumu etkin durumda. Kaçsak dahi bizi katı gerçeklerle yüzleştirecek bir dolunay bizleri beklemekte. Bu sebepten ötürü kaçtığımız veya inkâr ettiğimiz temaları önümüze almak ve gerçekleri görmek bu süreçte son derece önemli olacaktır. Güney Ay Düğümü ile kavuşum yapan asteroit Siva da bir yanlışa saplananların düzenlerinin bir anda dağılabileceğine işaret etmekte.
Güneş ile Zuben El Schemali yıldızı paralel yaptığı için bu dolunayın karmik bir etkisi var. Özellikle negatif karma yaratmamaya çok dikkat edilmeli zira haksızlık ve kötülükler bu dönem hızla çok ters tepebilir.

Dolunay geçici olarak enerji düşüklüğü, unutkanlık, ilham ve heyecan eksikliği getirebilir. Rutin konular ve tekrarlardan sıkılabiliriz ancak özellikle duygusal sebeplerden ötürü sorumluluklarımızı bırakmamız bu süreçte son derece önemlidir. Ay bu esnada Regulus isimli kraliyet yıldızı ile paralel konuma geçeceği için işleyen demir ışıldayacak, gerçekten çalışan ve emek veren de başarıya koşacaktır. Dolunay +-7 gün etkili.

5 Şubat 2024’te Merkür Kova burcuna geçecek. Merkür bu formda en özgür, en hümanist, bütüncül ve sivri dilli hallerinden biridir. İnsan, toplum, hayvan haklarına vurgu artar; ırkçılık, faşizm ve cinsiyetçilik gibi kavramlara tepkiler artar. Kolektif hareket eden şahsi oynayana göre daha avantajlı hale gelir. Özgürlük, bireysel hak ve özgürlere duyarlılık, kolektif düşünce ve iş birliği teması güçlenecektir. Gölge yönüyle ise farklı olmak için farklı olmak, ani uçuk tepkiler, kaçış temaları görülebilir. Merkür bu burçta 23 Şubat 2024’e kadar kalacak.

6 Şubat 2024’te Pallas Yay burcuna geçiş yapacak. Pallas, Merkür benzeri zekâ, analitik düşünce, hakkını savunma ve özgürlüğü temsil eden bir asteroittir. Pallas bu burçta bize özgürleşme ve kalıpları yıkma şansı veriyor. Yeni şeyler öğrenmek (özellikle yabancı diller, teoloji, edebiyat, felsefe, astroloji, psikoloji gibi) için harika zamanlardır. Bu formun gölgesi ise fanatizmdir. Kendi fikir ve bilgimize aşırı güvenebilir, farklı düşünenleri hiçe sayabiliriz. Oysa bu transitin olgun formu demek herkese hoşgörülü olmak ve anlamaya çalışmaktır. Pallas 16 Mayıs 2024’e kadar bu burçta kalacak.

7 Şubat 2024’te Ceres Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ceres, Ay ve Venüs benzeri etkilere sahip bir asteroittir. İç güdüler, dişil enerji, yaşça büyük dişil figürler, anne ve kayınvalide ile ilişkilerimizi sembolize eder. Transit dişil enerjinin geleneksel, ciddi ve bazen de katı formunu simgelemektedir. Fevri olmak yerine planlı ve mantıklı hareket etmek önemlidir. Geçmişin bilgeliği ve sistemlerinden ilham almak önemlidir. Bu evrede çevremizdeki dişil figürlerle sorunlu ilişkileri dondurabilir veya koparabiliriz. Ceres 7 Aralık 2024’e kadar bu burçta kalacak.

13 Şubat 2024’te Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte bireysel alanımızı inşa etmek, fikirlerimizin doğruluğunu ispatlamak ve gelecek güzel günlere ulaşmak için mücadele vermemiz olası. Kova burcu sabit nitelikte olan bir burç olduğundan kararlarımızdan kolaylıkla vazgeçmek istemeyeceğiz. Eylemlerimizde tutarlılık söz konusu olacaktır.

Öte yandan zaten var olan sorunlu bir düzenin çabalar karşılığında bile çözüme ulaşmaması kimileri için gemileri kolaylıkla yaktıracaktır. Bu nedenle insan ilişkilerinde patronluk taslayan tavırların desteklenmeyeceği bir süreç yaşayacağız. Bize karşı sınırlarını aşan insanlara sessizliğimizi bozarak gerekli cevapları vermek isteyebiliriz. Mars 23 Mart 2024’e kadar bu burçta kalacak.

16 Şubat 2024’te Venüs Kova burcuna geçecek. İlişkilerde kendi beklentilerimiz, kişisel özgürlüğümüz önem kazanacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken kaçış ve isyan temasının boyutudur. Her geleneksel yapıyı sıkıcı diye yok saymak sonradan pişmanlık getirebilir.

Bu dönem imaj konusunda radikal değişimleri de getirebilir. Alıştığımızdan daha farklı ve belki de cesaret edemediğimiz tarzları deneme zamanıdır. (Tabii herkes kendi zevkini bilmeli sonradan pişman olmamak adına) Venüs 11 Mart 2024’e kadar bu burçta kalacak.

19 Şubat 2024’te Güneş Balık burcuna geçiş yapacak. Bir Zodyak turunu daha tamamlıyoruz. Balık, Zodyak kuşağının son burcudur. Aynı zamanda insanın ruhsal evriminin son kapısıdır. Balık ise astrolojide 12. evi temsil eder. Ayrıca Balık burcu sembolünde yine kapı motifi karşımıza çıkar. Balık burcu da 12. Ev de maddi ve manevi dünya arasında sembolik bir kapıdır.

Balık burcu aynı zamanda merhamet, şefkat ve yardımlaşma demektir. “Az sadaka bin belayı defeder” misali bize destek vermenin önemini hatırlatır. Gölge yön olan kurban ve kaçış psikolojisinden kaçmak, sıkıcı olsa dahi detay ve sorumluluklarla uğraşmaktır. Zodyak’ın en şair ruhlarından Balıkların doğum günü kutlu olsun yeni yaşınız size güzellikler getirsin! Güneş 20 Mart 2024’e kadar bu burçta kalacak.

23 Şubat 2024’te Merkür Balık burcuna geçecek. İletişim, anlaşma, düşünce ve öğrenme tarzımızı sembolize eden Merkür en yaratıcı, ruhsal ve bir yandan kararsız formunda. Bu evrede yaratıcılık ve ilham duygumuz artar, olaylara daha ruhsal, derin ve çok boyutlu bakabiliriz. Ancak bir yandan da aşırı duygusallık, gelgitler ve kurban psikolojisi de görülebilir. Transit boyunca aşırı depresif ortam ve kaynaklarla araya mesafe koymakta fayda vardır. Merkür 10 Mart 2024’e kadar bu burçta kalacak.

Şubat ayının öne çıkan astrolojik gelişmeleri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

1 Şubat 2024 / Mars-Juno Üçgeni: Bu açı kalıbı özellikle ciddi veya resmi gönül ilişkilerine enerji katar. Sorumluluk alınarak aksiyona geçildiği takdirde iyileşme ve gelişmeler gündeme gelecektir. Partnerimiz için elimizi taşın altına koymak bize de hayır getirecektir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

2 Şubat 2024 / Merkür-Neptün Altmışlığı: Bu açı kalıbı yaratıcılık ve ilham getiren bir etkidir. Zihnin sınırları genişlerken kişinin üretme ve hayal etme kapasitesi artar. Yazmak, ruhsal çalışmalar gibi konular için güzel tesirler yaratır, hislere hitap ederek insanları etkilemek ve orta yolu bulmak mümkündür. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

5 Şubat 2024 / Merkür Kova Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

5 Şubat 2024 / Venüs-Chiron Karesi: Kalp kırıklıklarına işaret eden bu açı yüksek beklentileri sorgulamamıza sebebiyet vermekte. Duygusal konularda çok hızlı kararlar almak veya bir şeylerin hızla sonuca varmasını beklemek, bu konularda çok ısrarcı olmak sıkıntılı sonuçlar getirebilir. İkili ilişkilerde aşırı alınganlık ve kıskançlıktan kaçınmalıyız. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

5 Şubat 2024 / Güneş-Chiron Altmışlığı: Açı kalıbı ruhsal ve bedensel iyileşmeyi destekleyen bir tesire sahip. Yaralandığımız konularda iyileşme, rahatsızlıkların hafiflemesi gibi konular söz konusu olabilir. Her türlü tıbbi tedavi ve ruhsal çalışma için idea bir etkidir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

5 Şubat 2024 / Merkür-Plüton Kavuşumu: Bu açı kalıbı oldukça ciddi ve manipülatif bir tesir içeriyor. Doğru kullanıldığı takdirde insanlar üzerinde güçlü etki bırakmak mümkündür. Ancak bir yandan güç savaşları, domine etme ve kimi zaman da aşırı baskıyla karşılaşmak da söz konusu olabilir. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

6 Şubat 2024 / Pallas Yay Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

7 Şubat 2024 / Ceres Oğlak Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

8 Şubat 2024 / Venüs-Uranüs Üçgeni: Bu açı kalıbı dinamik ve ruhen canlandırıcı. Zor yaşanmışlıklardan sonra açı kalıbı bizi tekrar motive edebilir. Özellikle yaratıcılık adına harika bir tesirdir. Duygusal anlamda tatlı sürpriz gelişmeleri gündeme getirebilir. Aşk ve duygularda beklenmedik güzel gelişmeler, ilham ve estetik duygusu canlanabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

8 Şubat 2024 / Mars-Neptün Altmışlığı: Bu açı kalıbı yavaş ama kararlı ilerlemenin getirdiği ahenkli zafer duygusu ile alakalıdır. Bir şeyi yavaş ama adım adım kararlılıkla en iyi hale getirmek, ilham ve yaratıcılığı kullanarak güzel bir sonuç almak mümkün olabilir. Açı kalıbı +- 7 gün etkili.

8 Şubat 2024 / Venüs-Juno Üçgeni: Açı kalıbı duygusal bağları vurgularken, bu bağların daha derin ve uzun vadeli bir ilişkiye dönüşme potansiyelini gösterir. İki kişi arasındaki çekim güçlü olabilir ve bu, romantik ilişkilerde derinlemesine bir bağlılığı işaret edebilir. Bu kavuşum, evlilik ya da ciddi bir ilişki kurma isteğini yükseltebilir. Bu ay bu açı iki kere gerçekleşecek, bu ilki. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

8 Şubat 2024 / Güneş-Uranüs Karesi: Beklenmeyeni bekleyin mottosu bu açı kalıbını temsil eder. Güvenli bölgeler, kontrol altında tuttuğumuzu düşündüklerimiz bir anda değişebilir; dışsal ve kaotik olaylarla karşılaşabiliriz. Bu sebepten ötürü ezberlerimizi bozmak, farklı şeyler denememiz çok önemli görünüyor. Bu açı kalıbı ani duygusal patlama ve terk hissi de getirebilir, dürtüsel değil uzun vadeli düşünmek gerek. Açı kalıbı +- 5 gün etkili.

9 Şubat 2024 / Uranüs-Juno Üçgeni: Beklenmedik duygusal gelişmeler, ilan-ı aşklar; var olan ilişkilerde evlilik teklifleri gündeme gelebilir. Hali hazırda devam eden evliliklerde sorunları çözmek, dinamizm ve heyecanı arttırmak adına destekleyici tesirler devrede olacak. Rutinlerin dışına çıkmak etkiyi güçlendirecektir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

10 Şubat 2024 / Merkür-Jüpiter Karesi: Açı kalıbı bizi abartılı ve uç düşüncelere sokabilir. Olumlu veya olumsuz fark etmeden her şeyi daha yoğun, yüksek perdeden ve hatta olduğundan daha fazla hissedebiliriz. Yargı dağıtmak, kesin hükümlerde bulunmakta kaçınmamızdan fayda var. Finansal konulara dair zararlı risklere açık olabiliriz, dikkat. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

10 Şubat 2024 / Kova Burcunda Yeniay: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

11 Şubat 2024 / Güneş-Vesta Üçgeni: Bu açı kalıbı ruhsal açıdan çok güçlüdür, her türlü ruhsal pratik ve şifa çalışması için idealdir. Kalabalıklar içinde olmaktansa sessizlik ve inziva ruhumuza çok iyi gelecektir. Ruhsal ve uhrevi öğeler bu dönem daha fazla iyileştirici olabilir. Ayrıca bir konuya tek başımıza odaklanıp o konuyu en iyi şekilde ele alıp başarıyla tamamlamamız mümkündür. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

13 Şubat 2024 / Mars Kova Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

13 Şubat 2024 / Venüs-Neptün Altmışlığı: Bu romantik ve duygusal açı kalıbı kalpleri yumuşatan bir tesire sahip. Ancak adım atmak koşuluyla. Altmışlık olumlu açılar çabayla gelen iyicil etkinin sembolüdür. Yıpranmış ilişkilerde inisiyatif alındığı takdirde barışma ve denge durumu gündeme gelebilir. İlham, yaratıcılık ve üretim adına da destekleyicidir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

14 Şubat 2024 / Mars-Plüton Kavuşumu: Bu açı kalıbı sert, dönüştürücü ve hırslı etkiler içeriyor. Hassas dengeleri temsil eden açı kalıbı hırsla kararlılık arasındaki ince çizgiye dikkat etmemiz konusunda uyarı yapmakta. Bir mücadelemiz varsa hak aramak ve savaşı kazanmak adına destekleyicidir. Ancak bu kavuşumu ani duygusal patlama ve agresyon da yaratabilir. Makro düzlemde patlamalar, askeri operasyonlar, havacılıkla ilgili problemler ve kaotik olaylar gündeme gelebilir. Sert ve yıkıcı hava olayları oluşabilir. Açı kalıbı +7 gün kalıbı etkilidir.

15 Şubat 2024 / Merkür-Chiron Altmışlığı: Sözcüklerin gücüyle iyileşme sağlamak mümkündür. Ruhu arındıran konuşmalar yapılabilir, sorunlara çözüm bulunup uzlaşma sağlanabilir. Bu açı kalıbı bize çözümün susmanın veya sineye çekmenin değil düşünerek ve konuşarak bulunacağını gösterir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Açı kalıbı +- 3 gün etkili.

16 Şubat 2024 / Venüs Kova Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

17 Şubat 2024 / Merkür-Uranüs Karesi: Bu çatışmalı açı kalıbı gereksiz inat, uç fikirlerin çatışması, “ben haklıyım” inadını temsil ediyor. Herkesin kendine has fikirleri olabilir ve diğer fikri kabul etmeyebilir. Açı kalıbı ani öfke patlaması ve fevri hatalı hareketler getirebilir. Yıkıcı bir isyanı simgeler. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

17 Şubat 2024 / Venüs-Plüton Kavuşumu: Bu açı kalıbı bir konuya tutkuyla odaklanma sonucunda çözüm ve başarı da getirebilir, ancak sınırları aşma riski de söz konusudur. Hırs ve ihtiraslarımızı kontrol altında tutmamız önemlidir. Her şeyi materyal dünya gerçeklerine göre değerlendirmek duyguları hiçe saymak hata yaptırabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

18 Şubat 2024 / Merkür-Vesta Üçgeni: Bu açı kalıbı bir konuya en etkin şekilde odaklanma ve derinleşme konusunda destekleyicidir. Okült ve ruhsal temaları okumak, eğitim almak ve pratikler yapmak adına güçlü bir tesirdir. Ruhsal açıdan değerli gördüğümüz kişilerden rehberlik alabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

19 Şubat 2024 / Güneş Balık Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

19 Şubat 2024 / Venüs-Pallas Altmışlığı: Açının etkisiyle iletişim becerilerimiz ve sosyal etkileşimlerimiz artar. İnsanlarla daha kolay bir şekilde bağlantı kurabilir, duygusal olarak anlaşılabiliriz. İlişkilerde alma-verme dengesi güçlenirken kişi kendi özgür bireysel alanını oluşturabilir. Bu enerjiyi kullanarak ilişkilerimizi derinleştirebilir ve keyif aldığımız şeylere odaklanabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

20 Şubat 2024 / Chiron-KAD Kavuşumu: Ruhsal ve fiziksel şifa adına en güçlü açı kalıplarından biri. Açı kalıbı her türlü ruhsal pratik adına çok uygundur. Sezgilerimiz ve iyileştirme yeteneğimiz çok güçlü hale gelebilir. Kuzey Ay Düğümü kolektif faydayla alakalı olduğu için bu dönem yardım etmek ve paylaşmak bu iyicil enerjiyi daha da güçlendirecektir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

22 Şubat 2024 / Venüs-Mars Kavuşumu: İkili ilişkilerde dengeyi bulma ve sorunları çözme şansı söz konusudur. Tutku artar, ancak resmiyet ve gelecek odağından ziyade anı yaşama vurgusu daha baskındır. Sevdiğimiz bir işe emek verip odaklanırsak kalıcı ve hayırlı sonuçlar alabiliriz. Ani ve beklenmedik aşklar gündeme gelebilir, ancak yeni bir aşka yelken açarken iyi düşünmekte fayda var. Açı kalıbı+-5 gün etkili.

23 Şubat 2024 / Merkür Balık Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

23 Şubat 2024 / Güneş-Pallas Karesi: Güneş-Merkür Karesi: Ego ve mantık arasında kalabiliriz. Her şeyi kişisel alma, aşırı alınganlık ve eril figürlerle iletişim problemleri gündeme gelebilir. Bu esnada kararsızlıklar veya fevri dürtüsel yaklaşımlar görülebileceği için, akıl ve mantık odağıyla karar vermek bu süreçte çok önemlidir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

24 Şubat 2024 / Başak Burcunda Dolunay: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

25 Şubat 2024 / Venüs-Jüpiter Karesi: Bu açı kalıbı aşırı harcama, israf, hatalı yatırım kararlarına açıktır. Har vurup harman savurmaktan kaçınmalıyız. Ani dolduruşa gelmemeli ve bütçemizin durumu ile çelişmemeliyiz. Finansal risklerden kaçınmak kritik önem taşıyor. Aşırı yeme içme ve illüzyon boyutunda olumlama hali görülebilir, dikkat. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

27 Şubat 2024 / Mars-Jüpiter Karesi: Bir önceki açının etkisini daha yükselten bu tesir dalgalanmayı yükseltiyor. Açı kalıbı sebebiyle finansal anlamda da hatalı kararlar vermeye açığız. Diğer yandan aşırı yargılayıcı, ayrıştırıcı ve sürekli yargı dağıtan bir ruh haline girmek de mümkün. Bu tür insanlara daha fazla maruz kalabiliriz. Fevri her türlü hareketten kaçınmalı bu ay. Açı kalıcı +-7 gün etkili.

28 Şubat 2024 / Güneş-Merkür Kavuşumu: Fikirlerimizi, düşüncelerimizi ve bilgimizi daha fazla ortaya çıkarmak, fark edilmek, saygı duyulmak isteyebiliriz. Hayatımıza yön verecek güçte önemli haberleri duyabiliriz. İnisiyatif alanın kazanacağı, ilham ve başarıyla ödüllendirilebileceği bir etki. Kararsızlıklar görülebilir, akıl ve mantık odağıyla karar vermek bu süreçte önemlidir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

28 Şubat 2024 / Merkür-Satürn Kavuşumu: Açı kalıbı ciddiyet ve kararlılıkla tesir yaratmakla alakalıdır. Bu iki gezegen Kova burcunda kavuşum gerçekleştirdiği için farklılık ve çoğulcu olma teması ön plana çıkar. Farklı olmak ve kalıp dışı düşünmek güzeldir, ancak sırf karşı çıkmak için de aykırı olmaktan kaçınmak gerekir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

29 Şubat 2024 / Güneş-Satürn Kavuşumu: Bu açı kalıbı ciddiyet, kararlılık, disiplin aynı zamanda dogmalardan sıyrılmayı da temsil ediyor. Kendimizi yeniledikçe gelişeceğimizi vurgulayan bu açı girişimcilik, yaratıcı fikirler, eğitim ve iş girişimleri gibi konular adına destekleyici. Otorite figürlerinden destek alabiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

29 Şubat 2024 / Merkür-Jüpiter Altmışlığı: Bu açı kalıbı her türlü ticari girişim, kariyer ve finans odaklı aktivite adına çok güzel destekleri beraber sunmakta. Önemli imza, sunum ve lansman gibi konuları da bu zamanlara denk getirebiliriz. Ayrıca açı kalıbı bir eğitime başlamak ve seyahatler için de idealdir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Şubat 2024 Ay Fazı Takvimi:
1 Şubat 2024 00:00 – 3 Şubat 2024 02:16: Küçülen Ay
3 Şubat 2024 02:17 – 6 Şubat 2024 19:09: Son Dördün
6 Şubat 2024 19:10 – 10 Şubat 2024 01:57: Balzamik Ay
10 Şubat 2024 01:58 – 13 Şubat 2024 06:55: Yeniay
13 Şubat 2024 06:56 – 16 Şubat 2024 17:59: Hilal
16 Şubat 2024 18:00 – 20 Şubat 2024 13:45: İlk Dördün
20 Şubat 2024 13:46 – 24 Şubat 2024 15:29: Büyüyen Ay
24 Şubat 2024 15:30 – 28 Şubat 2024 19:13: Dolunay
28 Şubat 2024 19:14 – 3 Mart 2024 18:22: Küçülen Ay

Şubat 2024 Ay Boşlukta Takvimi:
1 Şubat 2024 12:04 – 1 Şubat 2024 23:38: Ay Terazi
4 Şubat 2024 06:25 – 4 Şubat 2024 09:28: Ak Akrep
6 Şubat 2024 08:07 – 6 Şubat 2024 15:09: Ay Yay
8 Şubat 2024 10:53 – 8 Şubat 2024 17:00: Ay Oğlak
10 Şubat 2024 02:00 – 10 Şubat 2024 16:43: Ay Kova
12 Şubat 2024 15:32 – 12 Şubat 2024 16:26: Ay Balık
14 Şubat 2024 13:21 – 14 Şubat 2024 18:03: Ay Koç
16 Şubat 2024 19:06 – 16 Şubat 2024 22:40: Ay Boğa
19 Şubat 2024 06:21 – 19 Şubat 2024 06:26: Ay İkizler
21 Şubat 2024 09:38 – 21 Şubat 2024 16:41: Ay Yengeç
23 Şubat 2024 10:30 – 24 Şubat 2024 04:38: Ay Başak
26 Şubat 2024 10:36 – 26 Şubat 2024 17:30: Ay Terazi
27 Şubat 2024 21:22 – 29 Şubat 2024 06:10: Ay Akrep

Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İlham ve umut dolu bir ay dileğiyle,
Merve Çubuktepe