Begüm Minkis

Sevgi dilimizi, maddi değerlerimizi ve görsel zevklerimizi temsil eden Venüs 11 Temmuz 19:18’de 0° Aslan burcuna geçiyor. 5 Ağustos’a kadar da bu burcun hükmü sürecek. Aslan burcu; görkemi, yaşam coşkusunu, yaratımı temsil ettiğinden ilişkilerimizde de benzer nüansları görmeye başlayabiliriz. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin mottosu herkes için bu transitle birlikte başlıyor. Yaz aşkları için ortam da bayağı açılıyor. Kalbimizi yerinden fırlatacak düzeyde aşk bombardımanları görülebilir ancak bizi ayrıcalıklı hissettiren, özel muamele eden insanlarla veya kurumlarla ilişki kurmak isteyebiliriz. Değersizlik duygusuna kapılmamıza neden olan ortamlardan soğuyarak jet hızıyla uzaklaşabiliriz. İşin özü her alanda önce ben! diyebilme özgüveni gösterebiliriz. Kendi özgün yolumuzu bulmak, farkımızı, yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı ortaya dökmek için de elimize güzel fırsatlar geçebilir bu süreçte. Bu sebeple kalbimizin sesini dinlemeye özen göstermeliyiz. O zaman herkes için şov başlasın!
(Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs yaşam gücümüzü temsil eden Güneş yönetiminde bulunan Aslan burcunda oldukça keyifli, rahat ettiği bir konumdadır. Venüs ve Aslan burcunun konuları birbiriyle uyumlu çalışır. Bizleri mutlu, rahat ve güçlü hissettiren şeyleri daha çok hayatımızın merkezine almak isteriz. Olaylarda girişken davranabilir, özgüvenli bir tutum sergileyebiliriz. Sahne ışığı üzerimizde olabilir. Bir güdü bizleri hobilerimize, spora, sanata ve yaratıcı işlere yöneltebilir. Bizleri kullanılmışlık duygusuna iten bir durum varsa bu tür koşullardan kurtulmanın yollarını bulabilir veya aramaya başlayabiliriz.

Aşk, içten sevgi, çocuklar, flört ve oyunları Aslan burcuyla temsil edilir. İçimizde ilgi bekleyen çocuk açığa çıkabilir. Pek çok kişi dönüm noktası niteliğinde bir tanışmayla aradığı sevgiyi bulabilir. İlk buluşmalar, ilişki, evlilik tekliflerini, kutlamaları, hediyeleşmeleri destekleyen bir zaman olacaktır. Bu süreçte medya önündeki önemli insanların aşk hayatları, çocuklarıyla ilgili önemli manşetler konuşulabilir. Bazı ilişkiler adeta ikon olabilir, toplumsal bir algıyı yıkabilir.

Çocuklarla ilgili önemli değişim ve gelişmeleri de destekleyebilir bu Venüs transiti. Sürpriz hamilelikler görülebilir. İstenmeyen çocuklara karşı da dikkat etmek gerek. Çocukların, gençlerin geleceğine dair gündemler üzerine yoğunlaşabiliriz. Sanat camiası, sosyete, sporcular, seçkinler, liderler ve marka önderleri Aslan burcuyla ilişkilidir. Bu konularda keyifli, öne çıkan gelişmeler olabilir.

Venüs Aslan burcu transiti 11 Temmuz’da Plütoyla karşıt açıda başlayacağı için, Venüs’ün tetiklediği alanlarda ölüm ve yeniden doğuş temasını hayatımızda daha çok hissedeceğimiz anlamına gelmekte. Aslan burcundan çıkmadan hemen önce de son açısını 2 Ağustos’ta Uranüsle 90’lık gergin açı olarak gerçekleştirecek. Dolayısıyla Venüs’ü uğurlarken hayatımızda epey şeyin aydınlığa kavuşmuş, sürprizler yaşamış ve değişime uğramış olabileceğini göstermektedir.

Venüs’ün süreç boyunca diğer açılarını da gözden geçirirsek eğer 19 Temmuz 2024’de Kuzey Ay Düğümüyle 120’lik olumlu bir açı gerçekleştirecek. Kimliğimizi güçlendiren, bizi en az bizim kadar önemseyen insanlarla kurulan ilişkiler kader tarafından tekrar can bularak, güçlenerek yoluna devam edecektir. Kendine olan inancı ve bireyselliği güçlü olanlara bu kombinasyon yarayabilir. Öbür türlü olanlar ise büyük bir kalp kırıklığı yaşayabilir ve ilk önce kendini keşfetmesi gerekebilir. Maddi açıdan da şanslı bereketli gelişmelerle karşılaşmayı, yeteneklerin takdir görmesini göstermekte.

21 Temmuz 2024’de Venüs-Jüpiter altmışlık açısı gerçekleşecek. Bu açı elegant ortamlarda bulunmayı, seçkin bir çevreden gelecek destekleri, modern birliktelikleri, aşk itiraflarını, flörtleri, trendlere özgü bir konsept yaratmayı ve hemen konuşularak bir konuda ikon olmayı destekleyebilir. Etki süresi - + 5 gün olacaktır.

Venüs Aslan transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Yaratıcı işler, yetenekleriniz, tarzınız vasıtasıyla kendinizi başka insanlara daha rahat gösterebileceğiniz bir zamandan geçebilirsiniz. Marka yaratmak, reklam, tanıtım çalışmaları için destekleyici. Yeterli ön hazırlığı yaptıysanız kendinizi işinizi dahi kurabilirsiniz. Aşk hayatınız şanslı ilerleyebilir. Partneriniz size sürprizler yapabilir. Bekarsanız buluşmalara çıkabilirsiniz. Hayatın lükslerinin zevkine varabilirsiniz bu süreçte. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Aileniz veya aile gibi gördüklerinizle keyifli planlar yapabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. Yeni bir eve taşınabilir, kiralayabilir veya dekore edebilirsiniz. Aileniz sizinle gurur duyabilir. Önemli bir mirasın sahibi olabilirsiniz. Genel yaşam kalitenizde rahatlamanız mümkün. Başka insanların yüklerinden kurtulabilirsiniz. Huzuru sadece iç dünyanızda değil kariyerinizle ilgili koşullarda da bulabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenizden müjdeler, hayırlı haberler alacağınız bir zaman. Bir alanda iletişimsel başarı kazanabilirsiniz. Bireysel olarak faydalarınızı daha çok düşünebilirsiniz. Eski partnerlerden geri dönüşler olabilir. Kardeş, kuzen ve komşularınızla samimi bağlar kurabilirsiniz. Araçla kısa bir yolculuğa çıkabilir veya tur düşünebilirsiniz. Yazı, eğitim, çizim, satış ve planlama işleriniz varsa eğer başarılı ilerleyebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Parasal işleriniz yolunda ilerleyebilir. Yeni bir kazanç kapısı da aralanabilir. Hobilerinizi işe dönüştürebilirsiniz. Menkul kıymetler, borsa, şans oyunlarından, risk sayesinde sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Emlaklarınız kıymetlenebilir. Geçim standartlarınız yükselebilir. Lüks harcamalar yapabilirsiniz. Bireysel olmaya daha çok can atabilirsiniz. İnisiyatif alarak kendi değerinizi arttırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Hayatınızı dengeye getirme, ilişkilerde uyumlu davranışlarla orta yolu bulma zamanı sizin için. Mutlu hissettiğiniz ortamlarda daha çok vakit geçirebilirsiniz. Yalnızsanız flört edebileceğiniz biri hayatınıza girebilir. Hoşlandığınız kişiye açılabilirsiniz. Evlilik planları yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinize yeni aksesuarlar, dekoratif eşyalar, kıyafetler satın alabilirsiniz. Gece hayatınız da renklenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Ruhsal dünyanızın şifalanacağı bir zamana giriyorsunuz. Korkularınızı daha iyi yönetebilirsiniz. Terapi almaya karar verebilirsiniz. Çocukluğunuzla ve geçmiş travmalarınızla barışabilirsiniz. Uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınız iş veya özel sebepli kuvvetlenebilir. Başka insanlarla daha çok empati yapmaya başlayabilirsiniz. Ortak, eş, başkalarının kaynakları vasıtasıyla sürpriz bir para kazanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Geleceğe dair arzularınızın gerçekleşmeye başlayacağı bir sürece giriyorsunuz. Hayatınızdaki kişiyle evlenebilir ve bir ortakla iş girişimi düşünebilirsiniz. Mesleğinizden daha çok kazanmaya başlayabilirsiniz. Sosyal hayatınız epey hareketlenebilir, popülerliğiniz yükselebilir. Davalar, danışmanlıklar ve anlaşmalar yoluyla büyük bir para kazanabilirsiniz. Şanssızlık yaratan bir dönem bitebilir, bir alanda işleriniz açılabilir, ilerlemeye başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Kariyerde başarınız, görünürlüğünüz, bilinirliğiniz artabilir. Ticari ilişkiler başarılı ilerleyebilir. Büyük firmalarla görüşebilirsiniz. Otorite figürleri daha iyi bir gelecek açısından size yol gösterebilir. Eğitimlerden mezun olabilir, kulvar atlayabilirsiniz. Evlilik teklifi alabilir veya edebilirsiniz. Evinizi veya lüks eşyalarınızı satabilirsiniz. Eşinizin, partnerinizin ailesiyle ilişkileriniz sorunluysa düzelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Uzak bir yere seyahat veya taşınma planlarına başlayabilirsiniz. Aşkta çok farklı bir kültüre, inanca, görüşe sahip biri hayatınıza girebilir. İlerde evlenmeyi düşüneceğiniz bir kişiyle tanışabilirsiniz. Hukuki haklarınızı alabilirsiniz. Miras, tazminat, borçlar vasıtasıyla cebinize ek paralar girebilir. Kredi çekebilir, yatırım başlatabilirsiniz. Bazı bankalarla anlaşmalarınızı sonlandırmanız mümkün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Maddi yönden lehinize gelişmeler yaşanmaya başlayabilir. Emekli olabilirsiniz. Emlak kirasından kazanabilir, ailenizden parasal yardım alabilir belki de mirasa konabilirsiniz. Eviniz kentsel dönüşüme gidebilir. Hayatınızdaki tüm değişimler sebebiyle harcama alışkanlıklarınız, borçlarınızı tekrardan detaylıca gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. İşbirliği arayışındaysanız sermayesi veya alanında yetenekli insanlarla karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İkili ilişkilerinizin hareketleneceği bir zaman. İkna becerilerinizi kullanabilirsiniz. Resmi işlerinizle yakından ilgilenebilirsiniz. Kurumlarla yeni sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Kendinize özgü internet sitesi kurabilirsiniz. Teknoloji üzerinden para kazanabilirsiniz. Bunun yanında kimileriniz için ihale satışları, danışmanlıklar, davalar odağınıza yerleşebilir. Psikolojik bir terapi düşünebilirsiniz. Partnerlerinizle tatile çıkabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Çalışma koşullarınız, şartlarınız, günlük rutinlerinizi ilgilendiren değişimler yapabilirsiniz. Görev paylaşımları, müşteri ilişkileriniz başarıyla ilerleyebilir. Zam alabilirsiniz veyahut daha iyi bir şirkete geçme ihtimaliniz olabilir. Evlilik, taşınma nedeniyle kendinize daha rahat bir alan yaratabilir, temizlik, düzen konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bozuk eşyalarınızı tamir ettirebilirsiniz. Beslenme ve uyku düzeninizi daha iyi kurabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis