Merve Çubuktepe

Sonunda bir sürü güzel haber vereceğim “Aman dikkat, lütfen çok dikkat” pek demeyeceğim şıkır şıkır bir haftaya giriyoruz. İlk olarak geçen hafta malumunuz Merkür retrosu bitti, üzerine bu hafta Jüpiter retrosu da bitiyor. Yönettiği Yay burcunda bulunan; şans, bereket, büyüme gibi güzel konularla alakalı kırmızı-turuncu renkli dostumuz Jüpiter bu burçta güçlüydü ama çok uzun süredir retrodaydı. Bu nedenle de Jüpiter’in iyi yönlerinden maksimum faydalanmak zordu. Ancak 11 Ağustos 2019’da Jüpiter ileri hareketi başlıyor ve bu tarih itibariyle Jüpiter’in asıl güçlü ve pozitif etkisini görmeye başlayabiliriz. Gökyüzündeki Retro ve tutulma çılgınlığının yavaş yavaş bitmesi de bir süredir devam eden bunaltıcı tesirlerin azalması anlamına geliyor.

Bu güzel günde ayrıca Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki hafta pazartesi 12 Ağustos 2019’da gölge fazdan çıkıp hızına yani asıl gücüne ulaşacağından ötürü giderek hızlanan ve kendine gelen bir Merkür göreceğiz. Bu da iletişimin daha hızlı akması, işlerin daha güzel yürümesi ve Retro sebebiyle oluşan yanlış anlaşmalar, kavga dırdır yerine çok daha sağlıklı insan ilişkileri anlamına geliyor. Merkür Aslan’da “Kaybettiğine dön bir bak istedim” tarzı güçlü ve iddialı bir iletişim oluşturur. :)

En sevdiğimiz olumlu açılardan biri olan Venüs-Jüpiter üçgeni 8 Ağustos 2019’da kesinleşiyor. Astrolojiyle birazcık da olsa ilgilenenler bu açıyı bilirler. Birincil anlamı finans, yatırımlar ve maddi kazançlardır. Bu bağlamda alım satım gibi işlemler, önemli yatırımlar için çok uygun bir açıdır. Pek tabii Venüs etkisi ile duygusal açıdan yeni güzellikler veya hala şansı olan ilişkilerde tamir durumu görebiliriz. Bir gün öncesinde 7 Ağustos 2019’da Güneş-Jüpiter üçgeni de işin finans boyutunu desteklemekte.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 05.08.2019: Herkese iyi haftalar! Ay Terazi burcunda ve 09:00’da yeni haftaya harika bir Ay-Venüs altmışlığı ile başlıyoruz. Üzerine 13:24’te Ay-Güneş altmışlığı da devreye girdiğinden özellikle günün ilk yarısı duygusal ilişkiler başta olmak üzere tüm ikili ilişkiler adına olumlu etkiler içeriyor. Bugün sürpriz mesajlar gelebilir, barışmalar veya tanışma durumları görülebilir. 16:27’de Ay-Jüpiter altmışlığı da kesinleşirken bu evre de parasal konular, yatırım, iş girişimleri gibi konular adına pozitif. İş başvurusu, önemli bir kararı uygulamak adına da değerlendirilebilir. Bu güzel etkilerden özellikle hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir. 17:45’te Ay-Satürn karesi kesinleşeceğinden burada frene biraz basmak lazım, önemli işleri bu saatten önce bitirmekte fayda var.

Salı – 06.08.2019: Ay Terazi burcunda 03:50’de Plüton ile kare açı yapıyor; bu saatlerde ani patlama veya kontrol arzusu oluşabilir. 05:25’te Ay-Mars altmışlığı durumu biraz toparlasa da 10:35’te Ay-Merkür karesi oluşuyor ve Ay saat 18:32’ye kadar boşlukta. Yani bugün biraz verimsiz ve iletişim konusunda çatışma, ego problemleri, “Ben ben ben” moduna açık. Bir konuda aşırı inat veya ikna çabası ters tepebilir. Bu konulars öncü burçlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar dikkat. Saat 18:32’de Ay boşluktan çıkıp Akrep burcuna geçtiğinden daha sakin bir evreye geçiş yapıyoruz. Bu saat itibariyle çok daha iyi gözlem yapabilirsiniz, ayrıca sezgileriniz ve iç sesinizi dinlemekte fayda var.

Çarşamba – 07.08.2019: Ay Akrep burcunda yolculuğuna devam ediyor 05:55’te Ay-Uranüs karşıtlığı oluşacak. Sabah sabah cüzdanı evde unutup çıkmalar, beklenmedik olaylar, telefonun üzerine çay dökmeler görülebilir. Sabah mağmurluğunu üzerinizden iyi atın ve dikkatinizi toplayın derim. Ay bu açı dışında 17:01’de Venüs, 20:30’da Satürn ile sert kare açı yapacak. Yani Ay açıları oldukça gergin; bugün duygusal meselelere hiç bulaşılmasa daha iyi olacak bir gün. Her türlü girişim ters tepebilir, barışma veya biriyle yakınlık kurmak için pek de uygun bir gün değil. Bu konularda özellikle sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar dikkat. Diğer yandan 10:31’de Güneş-Jüpiter üçgeni kesinleşiyor; bu olumlu etki görünür olmak, şans, yatırım ve her türlü finans konuları adına pozitiftir. Özellikle hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar açının faydasını görebilir.

Perşembe – 08.08.2019: Ay Akrep burcundaki yolculuğunun son demlerinde 00:47’de Ay düğümleri ile olumlu açı yapıyor, 02:14’te Ay-Neptün altmışlığı kesinleşiyor. Çok önemli ve anlamlı rüyalar görebilirsiniz, bu rüyalar kendinizle ilgili çok şey anlatıyor olabilir. 07:52’de Ay-Plüton altmışlığı da devrede güne gayet güzel bir enerji ile başlıyoruz. Sadece 12:15’te Ay-Mars karesi olduğundan +- bir saat boyunca dikkat edelim, kimseyle dalaşmayalım ve riskli hareketlerden uzak duralım. Sonrasında 17:57’de Ay-Merkür altmışlığı günün olumlu açısı perçinlerken Ay 17:58’de boşluğa giriyor. Bugün iş başvurusu, mülakatlar, önemli yazışmalar, yasal işlemler, bir blog açma ve yayıncılık gibi her türlü konu için oldukça ideal sadece boşluk evresinden önce işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. Bu güzel etkilerden su ve toprak grubu burçları Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve Balıklar faydalanabilir. Ay saat 23:34’e kadar boşlukta akabinde Yay burcunda geçecek. Ve en önemlisi 23:27’de Venüs-Jüpiter üçgeni yani en şanslı açılardan biri kesinleşiyor. Etkisi birkaç gün daha devam edecek bu harika açının ilk anlamı finans, yatırımlar ve maddi kazançlardır. Bu bağlamda alım satım gibi işlemler, önemli yatırımlar için çok uygun bir açıdır. Pek tabii Venüs etkisi ile duygusal açıdan yeni güzellikler veya hala şansı olan ilişkilerde tamir durumu görebiliriz. Özellikle bu güzel açı hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar için pozitif. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma – 09.08.2019: Ay Yay burcunda şanslı Venüs-Jüpiter üçgeninin etkisi devam ediyor. Bu güzel açının üzerine Ay-Kiron üçgeni de 09:52’de kesinleşecek. Gün oldukça sade ve açı karmaşasından uzak. Bugün Ay boşlukta durumu da olmadığından her türlü finans işlemi, yatırım, alım-satım gibi işlemler yapılabilir. Duygusal konularda da şanslı ve tamir edici tesir sürmekte. Özellikle sabah saatleri de ruhsal çalışmalar yapmak ve şifa odağı için çok uygun. Günün iyicil etkilerinden özellikle hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir.

Cumartesi – 10.08.2019: Herkese iyi haftasonları! Ay Yay burcunda 02:24’te Ay-Jüpiter kavuşumu kesinleşiyor. Bu şanslı ve güçlü etkileşim her türlü bereket, aynı zamanda ruhsal çalışma için uygundur; çok güzel rüyalar da görebilirsiniz. 05:18’de ise Ay-Venüs olumlu açısı devreye girecek, son derece sevgi dolu, duygusal ve keyifli bir haftasonu bizleri bekliyor. Sadece 09:11’de Ay-Neptün karesi +- bir saat boyunca dalgınlık, dikkatsizlik verebilir ona dikkat edelim. Akabinde Ay gün boyunca seyrini devam ettirirken 22:50’de Mars ile üçgen olumlu açı yapacak ve 22:51’de boşluğa girecek. Genel olarak oldukça keyifli, istediğimizi yapabileceğimiz, her türlü insan ilişkisi ve aktivitede keyif alabileceğimiz tesirler devrede olacak. Günün iyicil etkilerinden özellikle hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir.

Pazar – 11.08.2019: Ay saat 07:49’da boşluktan çıkarak Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Gün boyunca bir işi toparlamak, ciddiyet ve kararlılık adına güçlü bir etki devrede olacak. Sadece 18:22’de Ay-Kiron karesine dikkat, bu esnada duygusal yaralanmalar, fevri davranışların beklenmeyen sonuçları görülebilir. Neyse ki 20:36’da Ay-Uranüs üçgeni devreye girerek durumu toparlıyor. Bugün özellikle bir şeyler üretmek, yaratıcılık ve gücünü ortaya koymak isteyenler, yeni haftaya yeni üretimlerle adım atmayı planlayanlar için oldukça pozitif. Bu olumlu etkilerden özellikle Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve Balıklar faydalanabilir. Saat 22:45’te Merkür Aslan burcuna geçiyor. Yengeç burcundaki nostalji ve yoğun duygusal tesirler bu evre itibariyle solmaya başlayacağından sıkıntılı bir anınız varsa eğer bunun etkisinden yavaş yavaş kurtulmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Merkür Aslan burcunda “Kaybettiğine dön bir bak istedim” tarzı güçlü ve iddialı bir iletişim oluşturur. :) Vee Jüpiter 16:37’de ileri harekete geçiyor ve bir retrodan daha kurtuluyoruz! Ve bu tarih itibariyle Jüpiter’in asıl güçlü ve pozitif etkisini görmeye başlayabiliriz. Gökyüzündeki Retro ve tutulma çılgınlığının yavaş yavaş bitmesi de bir süredir devam eden bunaltıcı tesirlerin azalması anlamına geliyor. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe