Burçin Tezay

Venüs 1-25 Aralık arası Yay burcunda olacak. Venüs aşkı, zevki, sevgi alışveriş şeklini, estetik değerlerimizi, ilişkiye yaklaşım tarzımızı, diğer cinsle ilişkileri, nasıl rahatladığımızı, iştahımızı sembolize eder.

Bu dönemde, ilişkilerimize neşe ve iyimserlik hakim olabilir. İlk görüşte ateşli ve tutkulu aşklar çokça olabilir. Duygularımızı ve aşkımızı açık bir şekilde ifade edebiliriz. Sevdiklerimizin hatalarına tolerans gösterme durumları artabilir. Hayatımıza yeni arkadaşlıklar girebilir. Farklı kültürlerden kişiler arasında flörtler olabilir. Sevdiğimiz kişilerin eksikliklerine ve hatalarına karşı daha toleranslı olabiliriz bu süreçte.

Öte yandan, yeni başlayan ilişkiler çok uzun soluklu olmayabilir. Yoğun bir tutkuyla başlayan ilişkiler aniden bitebilir veya uzun bir süredir devam eden ilişkiler özgürlük ihtiyacının yükselmesiyle ani bir kararla bitirilebilir. Patavatsız sözler ve düşünmeden yapılan davranışlar ilişkileri zedeleyebilir.

Venüs Yay geçişinin burçlar üzerindeki etkilerine gelirsek eğer: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ:
Bu zaman diliminde, dış seyahatler, yabancılarla olan bağlantılarınız, hukuk, eğitim konuları ön planda olabilir ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ufkunuzu geliştirebilecek deneyimlerden geçebilirsiniz. Bazı inançlarınızda ve felsefenizde değişimlerden geçebilirsiniz. Hem içsel hem dışsal yolculuklar yoğunlaşabilir. Öte yandan, ikili ve özel ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler söz konusu olabilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA:
Alacak-borç, vergi, sigorta ve kredileriniz ile ilgili güzel gelişmeler meydana gelebilir bu zaman diliminde. Sizi sıkıntıya sokan durumlardan da özgürleşme şansını elde edebilirsiniz. Okültizm ve gizemli konulara daha çok çekilebilirsiniz. Ancak, duygusal bakımından iniş çıkışlar ve dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yeme-içme konularında aşırıya kaçma durumları da oluşabilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER:
Bu zaman diliminde ilişkilerinizde denge ve uyumu yakalayabilirsiniz, özel ilişkinizde ya da bir arkadaşınızla yaşadığınız sorunu çözme fırsatını bulmanız da mümkündür. Bazı geçmişte yaşadığınız sorunlar da çözümlenebilir. Ayrıca, evlilik ve ortaklık gibi temalarda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Devam eden bir hukuki bir davanız varsa müspet bir şekilde sonuçlanabilir. Anlaşmalar ve kontratlar da gündeminize gelebilecektir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ:
Bu süreçte, iş ortamınız ve iş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konularla ilgili olumlu ve sevindirici durumlar söz konusu olabilir. Günlük rutininizle ilgili ufak tefek değişiklikler oluşabilir. Hayvan seviyorsanız yeni bir evcil hayvan evlat edinme kararı alabilirsiniz. Alışveriş konularında biraz aşırıya kaçma durumları söz konusu olabilir. Yeme içme konularında da aşırıya kaçma durumları meydana gelebilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN:
Bu süre zarfında, aşk ve romantizm konuları ön planda olabilir. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Daha çok eğlenmek ve sosyalleşmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yeni bir hobiye ya da spora başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel ve sevindirici durumlar ortaya çıkabilir. Yaşam enerjisini hissetmek, eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek adına ideal etkiler devrede. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK:
Bu zaman diliminde, aile, ev ve yuva konuları ile meşgul olabilirsiniz. Evinizi dekore etmek, tadilat yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, yer değişiklikleri de yaşanabilir. Geçmişle alakalı konuları çözmek için aksiyon alabilirsiniz. Küslükler varsa bitebilir, tekrar huzur gelebilir. Ailenizle sorunlar varsa bitişiyle derin bir nefes alabilirsiniz. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ:
Bu dönemde, kardeşleriniz, komşularınız ve genç akrabalarınız ile ilişkili durumlar ön planda olabilir. Bu kişilerle olan ilişkilerinizde sorun varsa hallolabilir. Yurt içi seyahatler çokça yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak için karar da alabilirsiniz. Ticari açıdan da yapıcı ve kalıcı iş bağlantıları kurmak, yeni sektörlere giriş yapmak mümkündür. Öte yandan, aşk ve özel ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar da oluşabilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP:
Parasal kaynaklarınız ile ilgili güzel gelişmeler oluşabilir. Borçlarınızı ödemede sorun yaşıyorsanız eğer, ekstra gelecek bir para sizi rahatlatabilir. Ayrıca, içsel ve dışsal kaynaklarınızı yapılandırabilir, verimli ve dengeli bir şekilde kullanma fırsatını elde edebilirsiniz. Maddi açıdan dengeleri koruduğunuzda para akışı da daha sağlam olacaktır. Ancak, bu dönemde parasal bakımdan pek riske girmemeniz gerekebilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY:
Bu zaman diliminde, istediğiniz bir konuda yeni bir başlangıç yapmak için bir fırsat oluşabilir. İsteklerinizin peşinden gitme cesaretini bulabilirsiniz. Daha çok özgürleşme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Kişisel cazibenizde artışlar oluşabilir. Sanatsal konular daha çok ön planda olabilir. Sosyalleşmek ve yeni arkadaşlar edinmek için de hoş bir dönem. Ayrıca, fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklik yapabilir ve imaj değişikliğine gidebilirsiniz. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK:
Bu süreçte, yaşamınızda endişe duyduğunuz durumları aşabilirsiniz. Kişisel gelişim ve spiritüel konular ilginizi daha çok çekebilir ve size çok faydası dokunabilir. Bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Öte yandan, ikili ilişkilerinizde gerginlikler oluşabilir. Bu nedenle, rahatlamak için içinize daha çok dönüp meditasyon yapmak ve dua etmek gibi eylemlerde bulunmak size iyi gelecektir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA:
Bu dönemde, arkadaşlarınız ile olan iletişimleriniz ön planda olabilir. Küs olduğunuz bir arkadaşınız varsa aranızdaki buzlar eriyebilir. Daha çok sosyalleşmek ve eğlenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Umulmadık fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, bir organizasyonda yer alabilir ve gönüllü işlere girişebilirsiniz. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK:
Bu süreçte, iş ve kariyer konularında sevindirici gelişmeler meydana gelebilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için aksiyon alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ya da üstleriniz ile ilgili ilişkileriniz de ön planda olabilir. Öte yandan, gerçeklerden kaçmak ve tembellikler yapmak ve yan gelip keyif çatmak gibi eğilimler içinde girebilirsiniz bu zaman diliminde. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Burçin Tezay