Begüm Minkis

Hem yeni bir hafta hem de yeni bir aya giriyoruz. Hafta boyunca 5 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniayın etkisi altında olacağız. Yeniayın doğası gereği dönüştürücü ve farkındalığı arttıran önemli hayat dersleri alabiliriz. Mars’ın geçen haftaki Akrep burcuna geçişi takibinde Venüs de 5 Kasım’da Oğlak burcuna, Merkür ise 6 Kasım’da Akrep burcuna geçiş yapacak. Gezegenlerin burç değiştirmesi konuların önem sırasını değiştirecek. Her ne konu olursa olsun içimizdeki şeytana boyun eğmememiz, dürüst davranmamız, hak yemeden doğru yolu bulmamız gerekebilir. Aksi takdirde beklenmedik şekilde gözden düşme, kayıp ve krizler ile karşı karşıya kalabiliriz.

1 Kasım Merkür Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Ticaret, seyahat ve eğitim faaliyetleri için uygun tesirler devrede olabilir. Faydalı anlaşmalar yapılabilir. Zihnen büyük hedefler, fikirlerin meydana gelmesi kolaylaşabilir. Vizyonumuz bizleri başarılara taşıyabilir. 2 Kasım Merkür Plüton karesi kesinleşiyor. Hafta genelinde kafamıza koyduğumuz işler aynı zamanda takıntıya da dönüşebilir. Zihinsel olarak gergin, baskı altında hissedebiliriz. Araştırmalar, gizli olanı ortaya çıkarma, adaleti savunma kötü niyetli insanları alaşağı edilebilir. Bu hafta düşüncelerimizin temelinde ne olduğunu fark etmemiz gerekebilir. Bizleri harekete geçiren hırs ve saplantılarımız mı yoksa saf duygularımız mı?

5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçerek ilişkiler ciddiyet kazanıyor. Aşk ilişkilerini değerlendirirken güç ve statü önem kazanabilir. Saf duygularla karşı tarafı değerlendirip bağlanmaktan ziyade elde edilen başarı, karşı tarafın bizi destekleyip desteklemediği, güven ve gelecek potansiyeline göre hareket etmemiz olası. Macera arayışları, dengesizlik, sorumluluklardan kaçış ortaklık ve ilişkilerde çok sert teperek ayrılıklara neden olabilir. Venüs uzun bir süre burada seyahat ederek büyük hesaplaşmalara sebep olacak. 19 Aralık 2021-30 Ocak 2022 arasında da yine Oğlak burcunda retro hareketini deneyimleyeceğiz. Venüs toplamda 3 Mart 2022’ye kadar bu burçta seyahat edecek.

Haftanın en önemli konusu olan 5 Kasım’da Akrep burcunda 12 derecede meydana gelecek yeniay olacak. Yeniay esnasında Güneş ve Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor. Statü, sağlık ve hedefler konusunda büyük dalgalanma, farkındalık, bitiş ve skandallar görülebilir. Ekonomide gizli bilgiler açığa çıkarabilir ve bazı sınırlamalar devreye girebilir. Yeniay ertesinde 6 Kasım Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak. Kendi eksik ve fazlalıklarımızı net çizgilerle ayırabiliriz. Sezgilerimiz güçlenebilir. Psikolojik olarak derinlere inmek isteyebiliriz. Terapi, okült ve ezoterik çalışmalar için çok uygun olabilir. Sırlar önümüze gelebilir. Stratejik düşünebilir ve davranabiliriz. 24 Kasım’a kadar Merkür burada seyahat edecek.

6 Kasım Merkür Venüs altmışlığı kesinleşecek. Hafta sonuna doğru etkisi güçlenecek açı ile beraber başkalarından fikir almak, önemli toplantıları planlamak, barış ve talep konuşmaları için uygun olabilir. Ticaret ve eğitimde ufak fırsatlar yakalanabilir. Güçlü kişilerden gelecek nasihatler işimize çok yarayabilir.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 01.11.2021: Herkese iyi haftalar! Ay Başak burcunda tüm gün seyahat etmeye devam edecek. Görevlerimizde mükemmel işler çıkartmak için uğraşabiliriz. Pratik yönlerimizle pek çok konuya çözüm üretebiliriz. Bağışıklığımızı güçlendirecek besinler tüketmek, etrafımızı düzenlemek için çok uygun bir gün olabilir. 07:18’de Merkür ve Jüpiter üçgeni kesinleşecek. Ticaret, seyahat ve eğitim faaliyetleri için uygun tesirler devrede olabilir. Faydalı anlaşmalar yapılabilir. Zihnen büyük hedefler, fikirlerin meydana gelmesi kolaylaşabilir. Vizyonumuz bizleri başarılara taşıyabilir. 10:04’te Ay-Neptün karşıtlığı kesinleşecek. Sabah saatleri dalgınlık, yanlış anlaşılmalara müsait olabilir. Yardımlaşma ve fedakarlık gerektiren konular gündeme gelebilir. 12:52’de Ay-Satürn SesquiSquare açısı yüksek odaklanma, sınırlanma ve sorumluluk getirebilir. 16:42’de Ay-Plüton üçgeni kesinleşecek. Akşam saatleri daha güvenli ve rahat hissedebiliriz. Sunulan işlerde takdir ve alkış alınabilir. 20:00’de Ay-Venüs karesi kesinleşerek Ay boşluğa girecek. Günün geri kalanında da boşlukta kalacağından akşam saatleri daha hafif tempolu işlerle ilgilenmek, dinlenmek için çok uygun olacaktır. Ay Fazı: Balzamik.

Salı – 02.11.2021: Faydalı gelişmelerle dolu bir gündeyiz. Güne Ay Başak burcunda ve boşlukta başlıyoruz. 02:10’da Ay Terazi burcuna geçerek boşluktan çıkıyor. Gelecek iki gün odak ilişkiler, ortak hareket edilmesi gereken işler ve adalet olabilir. Hem kendimizde hem çevremizde dengeyi sağlamak için çaba gösterebiliriz. Haksızlıklara ses çıkarabiliriz. 11:49’da Merkür-Satürn BiSeptile açısı kesinleşerek güç içerisinde iletişim problemlerine neden olabilir. Fikir ayrılıkları olabileceği gibi farklı ilgi alanları nedeniyle kararsızlık görülebilir. 12:38’de Merkür-Plüton karesi kesinleşiyor. Hafta genelinde kafamıza koyduğumuz işler aynı zamanda takıntıya da dönüşebilir. Zihinsel olarak gergin, baskı altında hissedebiliriz. Araştırmalar, gizli olanı ortaya çıkarma, adaleti savunma kötü niyetli insanları alaşağı edilebilir. Bu hafta düşüncelerimizin temelinde ne olduğunu fark etmemiz gerekebilir. Bizleri harekete geçiren hırs ve saplantılarımız mı yoksa saf duygularımız mı? 14:31’de Ay-Satürn üçgeni kesinleşmesi kolay değişmeyecek koşulları ve kararsızlıkları masaya yatırarak çözmeyi gösterebilir. Devlet kapısında iş halletmek ve otorite figürleri ile ortak noktada buluşmak için öğlen saatleri daha destekleyici. 18:27’de Venüs-Satürn Noville açısı kesinleşerek akşam saatlerinde ilişkilerde ve para mevzularında istikrarlı gelişmeleri, olgun davranışları gösterebilir. 21:46’da Ay-Plüton BiSeptile açısı akşam saatlerinde dönüşüm getiren olaylar, yıpratıcı ilişkilerde sonlandırma kararları, davaların geri dönüşü olmayan bir sonuca bağlanmasını tetikleyebilir. Ay Fazı: Balzamik.

Çarşamba – 03.11.2021: Ay tüm gün Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Hayatı karşımızdaki kişinin gözü ile değerlendirmeye açık bir gün. 08:09’da Venüs-Uranüs SesquiSquare açısı kesinleşerek sabah saatlerinde para piyasalarında beklenmedik iniş çıkışları gösterebilir. Yeni ilgi alanları, deneyim sahaları dikkat çekebilir. İlkleri yaşayabiliriz gün içinde. Özgürlük arayışında olmamız ve zincirlerimizi kırmak istememiz mümkün. Beklenmedik insanlardan destekler görebiliriz. Yeni arkadaşlıklar kurulabilir. 16:07’de Ay-Jüpiter üçgeni kesinleşerek gün ortasında iletişim bolluğunu kendimize çekebiliriz. Kendimize güvenebilir, iyimser ve neşeli ruh halinde olabiliriz. 18:57’de Ay-Plüton kare açısı akşama doğru takıntı, aşırılık, gizli ve fanatik tutumların zarar itebileceğine karşı uyarıyor. 21:51’de Merkür-Neptün BiQuintile açısı ve 22:26’da Ay-Merkür kavuşum açıları akşam saatlerinde kitap okumak, film izlemek, bilgi bombardımanına tutulmak ve sağlıklı iletişim kurmak konusunda fayda getirebilir. Hem sezgimiz hem mantığımızla doğru kararlar alabiliriz. Ay Fazı: Balzamik. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 04.11.2021: Ay Terazi burcunda güne başlıyoruz. 01:32’de Ay-Venüs altmışlığı kesinleşerek Ay boşluğa girecek. Gece saatlerinde ölçülü istek ve davranışlarda bulunmamız muhtemel. İnternet üzerinden kıyafet, eşya alışverişleri yapılabilir. 03:52’de Ay Akrep burcuna geçerek boşluktan çıkıyor. Balzamik fazın son demlerinde ve yeniayın yaklaşması ile ruhsal dönüşüm geçirebiliriz. Yaşamımızdaki toksik, işlevi olmayan durumlardan arınabiliriz. Venüs gün boyunca 29 derece Yay burcunda olacak. Para ve ilişkilerde bakış açımızı değiştiren olaylar gelişmeye son derece açık olabilir. 08:55’te Ay-Mars kavuşumu sabah saatleri tempolu başlayacağını gösteriyor. Maddi konular bizleri heyecanlandırabilir. Maddi açıdan kriz, beklenmedik borçlar ve gizli olaylar görülebilir. Kredi, miras, nafaka, tazminat konuları stres yaratabilir. 09:48’de Jüpiter-Uranüs BiNovile açısı kesinleşecek. Tüm gün etkili olacak açı geçmişten gelen karmik hakkedişleri beklenmedik bir anda almayı gösterebilir. Sürpriz parasal fırsatlar çıkabilir. 15:45’te Ay-Satürn karesi öğlen saatleri otorite ile kriz yaşamayı gösterebilir. Ortak kaynaklarda anlaşmazlık, parayı yanlış yerlere savurmaya ve mecburi ödemelere sebep olabilir. 20:28’de Güneş-Plüton Quintile açısı kesinleşerek akşam saatleri iz bırakan gündemlere işaret edebilir. Gün içinde yaşanılan değiştirici koşullar doğruyu görmemize ve gelecek hedeflerimizi o yönde planlamamıza yardımcı olabilir. Sağlık problemleri düzelebilir. Ay Fazı: Balzamik.

Cuma – 05.11.2021: Büyük değişimlere gebe yeniay gününe geldik. Ay tüm gün Akrep burcunda ilerleyecek. 00:14’te Ay-Güneş kavuşumu gerçekleşerek Akrep burcunda 12 derecede Uranüsyen yeniay gerçekleşiyor. Statü, sağlık ve hedefler konusunda büyük dalgalanma, farkındalık, bitiş ve skandallar ortaya çıkabilir. Saklanan borçlar ve maddi anlaşmalar sarsabilir. Hemen takibinde 00:25’te Ay-Uranüs karşıtlığı, 02:57’de de Güneş-Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor. Gece boyunca duygusal dalgalanmalar, uyku problemleri ve zihin karışıklıkları görülebilir. 11:49’da Ay-Neptün üçgeni öğlen saatlerinde kriz ve kaos ortamında sakinleşme, sessizlik getirebilir. Affetme, kabullenme, anlayış kavramları ile tanışabiliriz. 13:43’te Venüs Oğlak burcuna geçerek ilişkilerde ciddiyet temasını öne çıkarıyor. Transit süresince aşk ilişkilerini değerlendirirken güç ve statü önem kazanabilir. Saf duygularla karşı tarafı değerlendirip kuru kuruna bağlanmaktan ziyade elde edilen başarı, karşı tarafın bizi destekleyip desteklemediği, saygı ve güven verip vermediğine göre koşullarda değişime gidebiliriz. Macera arayışları, dengesizlik, sorumluluklardan kaçış ortaklık ve ilişkilerde çok sert teperek ayrılıklara neden olabilir. Venüs uzun bir süre burada seyahat ederek büyük hesaplaşmalara sebep olacak. 19 Aralık 2021-30 Ocak 2022 arasında da yine Oğlak burcunda retro tarafını deneyimleyeceğiz. Venüs toplamda 3 Mart 2022’ye kadar bu burçta seyahat edecek. 16:32’de Ay-Jüpiter karesi kesinleşmesi akşam saatlerinde öfke ve sevgide aşırılıklara davranış olarak abartılara, alınganlık, kıskançlık ve sahiplenme sorunlarına neden olabilir. 19:09’da Ay-Plüton altmışlığı kesinleşerek Ay boşluğa girerek günün geri kalanında da böyle devam edecek. Mühim işleri ertesi güne bırakmak iyi olabilir. Üzerimizdeki gereksiz yük ve sorumlulukları atmak isteyebiliriz. Ay Fazı: Yeniay.

Cumartesi – 06.11.2021: Herkese iyi haftasonları! Ay Yay burcunda boşlukta ilerlerliyor. 01:34’te Merkür Akrep burcuna geçerek 24 Kasım’a kadar burada hareket edecek. Kendi eksik ve fazlalıklarımızı net çizgilerle ayırabiliriz. Sezgilerimiz artabilir. Psikolojik olarak derinlere inmek isteyebiliriz. Terapi, okült ve ezoterik çalışmalar için çok uygun olabilir. Sırlar önümüze gelebilir. Stratejik düşünebilir ve davranabiliriz. 03:52’de Ay boşluktan çıkarak Yay burcuna geçiş yapıyor. Gelecek iki gün boyunca seyahat, yüksek eğitim, yabancılar, hukuksal ve medya işleri gündemimize oturabilir. Farklı ortamlara girmemiz bakış açımızı da değiştirebilir. 11:19’da Mars-Plüton BiNovile açısı kesinleşecek. Gün içinde isteklerimiz doğrultusunda güçlü, kararlı ve karizmatik bir duruş sergileyebiliriz. 15:45’te Ay-Satürn altmışlığı kesinleşecek. İş seyahatleri ve kariyeri destekleyen eğitim fırsatları ile ilgilenebiliriz. 18:58’de Merkür Venüs altmışlığı kesinleşecek. Başkalarından fikir almak, önemli toplantıları planlamak, barış ve talep konuşmaları için uygun olabilir. Ticaret ve eğitimde ufak fırsatlar yakalanabilir. Güçlü kişilerden gelecek nasihatler işimize çok yarayabilir - + 5 gün. 21:21’de Ay-Jüpiter Quintile, 21:59’da Ay-Merkür Novile açıları akşam saatlerinde öngörülemez olumlu haber, teklifleri gösterebilir. Spor yapmak, film izlemek, yorum, araştırma gibi faaliyetler için de çok uygun. Ay Fazı: Yeniay.

Pazar – 07.11.2021: Haftanın son gününde mücadele ve engeller içerisinde sert bir gün bizleri bekliyor. Ay tüm gün Yay burcunda seyir etmeye devam edecek. Şartlar değişken olabilir ve odaklanma problemleri yaşayabiliriz. 05:15’te Venüs-Jüpiter Septile açısı gün içerisinde güç zehirlenmesi, isteklerde aşırıya kaçma veyahut para kayıplarına neden olabilir. Sahip olduklarımızı korumakta zorlanabiliriz. Daha yüzeysel ve günlük işlerle ilgilenmek için ideal olabilir. At binmek, kamp ve piknik yapmak, doğa yürüyüşleri ve kültür turları için çok uygun olabilir. 12:46’da Ay-Neptün kare açısı öğlen saatleri dolandırılma, beyin yıkama ve yalan dolan konusunda dikkat etmek gerektiğini ifade ediyor. Planlar havada kalabilir ve hayal kırıklıkları ile karşılaşabiliriz. 16:43’te Ay-Jüpiter altmışlık açısı gün içinde fırsatları doğru görmek ve değerlendirmek gerekliliğini ifade ediyor. Hayat derslerinden büyük tecrübeler çıkarmak, kendimizi mücadeleler içerisinde geliştirmemiz söz konusu olabilecek. 20:48’de Ay-Güneş Novile açısı ile gün içinde eril dişil dengesini kurmak, eş, baba ve otorite figürleri ile rahat iletişim kurmaya yardımcı olabilir. 23:23’te Mars-Neptün SesquiSquare açısı akşam saatleri çabaladıkça daha çok batmaya neden olabilir. Verimli sonuçlar almak istiyorsak enerjiyi doğru kanala aktarmak gerekebilir. Dürtüsel yanlış kararlar alarak işleri yokuşa sürebiliriz. Ay Fazı: Yeniay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis