Tuğba Karadayı Ulusoy

Geçen haftanın zorlayıcı etkileri yeni bir dönem için yaşadığımız doğum sancısıydı. Bu hafta 2 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Güneş Tutulmasıyla beraber artık yepyeni bir döneme giriş yapıyoruz. Haftanın genel konusu aile, yuva, değerler ve ilişkiler olacak. Hafta genelinde çok fazla zorlayıcı açılar yok aksine oldukça iyi bir haftadayız. Gökyüzü bizi yeni döneme hazırlıyor. Genel olarak kendimizi daha aktif ve dinamik hissedeceğimiz bu haftada ilişkiler konusunda da çok desteklenici etkiler alacağız. Özellikle de Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ilişkileri daha çok yuva kurma konusunda desteklerken, Mars’ın Aslan burcuna geçişiyle birlikte istediğimiz cesareti de bulabileceğiz.

2 Temmuz 2019’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak ve 18 Ağustos 2019 tarihine kadar Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Bu dönem boyunca kendimizi daha cesur hissedebiliriz. Risk alma eğilimimiz artabilir. Enerjimiz yükselir. Herkese meydan okuyabiliriz. Aşk ve çocukla ilgili konularda harekete geçebiliriz. Çok daha kararlı hissedebilir ve karşı tarafla inatlaşabiliriz. Liderlik becerilerimiz artacağı bu dönemde kibir tuzağına düşmememiz gerekmektedir. Aynı gün içinde Yengeç burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmayla beraber yeni bir döneme gireceğiz. Bu dönemde sevgi, aidiyet, aile, ev, duygular ve sezgiler fazlasıyla gündemde olacak. Ailenin önemini bir kez daha anlayacağımız bu süreçte yuva kurma ihtiyacımız artacak, sahip olduğumuz yuvamızda duygusal bağlarımızı geliştirebileceğiz. Kendi öz değerimizin farkına varacak, mantıktan çok sezgilerimizle harekete geçeceğiz. Karmanın başrolde olduğu bu tutulma bize kendi değerlerimizi hatırlatır nitelikte olacaktır.

3 Temmuz 2019 tarihinde Venüs Yengeç burcuna geçiş yapacak ve bu seyahatini 28 Temmuz 2019 tarihine kadar sürdürecek. Bu süreçte duygularımız ve ilişkilerimiz daha fazla gündemde olacak. Aile ve dostluklar daha önemli hale gelecek. İlişkiler daha çok aile kurma temalı başlayacak. Aileyle birlikte vakit geçirmek, geçmişten bahsetmek daha çok keyif verecektir. İlişkilerimizde mantıktan ziyade duygularımız ve sezgilerimizle hareket edeceğiz.

Sözün özü tüm burçları etkileyecek önemli bir hafta bizleri bekliyor.

Haftanın günlerini inceleyecek olursak: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 01.07.2019: Herkese iyi haftalar, güne Ay İkizler burcunda başlayacağız. Dolayısıyla iletişim, haberleşme, sosyalleşme ve bilgi alış verişi gibi konular oldukça aktif olacak. 06:05’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter karşıtlığı olayları biraz abartmaya meyilli olacağımızı göstermekte. Ay kapanırken yeni bir iş başlatmak yerine, elimizdeki toparlamaya özen göstermeliyiz. Dolayısıyla bugün riskli yatırımlardan kaçınmak önemli olacak. Emin olmadığınız yatırımlara girmemekte fayda var. Ayrıca özellikle sabah saatlerinde kibir yapabilir ve kibirli insanlarla karşılaşabiliriz. 09:03’de gerçekleşecek olan Ay Neptün karesiyle birlikte duygusal olarak kendimizi boşlukta hissedebiliriz. Yataktan kalkmakta zorlanabilir, kafamızı toparlamakta zorlanabiliriz. Verdiğimiz kararlar önümüzü görmemiz için yardımcı olmayabilir. Aldanma ve aldatılmaya açık saatleri işaret ettiği için eğer bir karar vermek zorundaysanız öğleden sonrasını kullanmak daha iyi olabilir.

Salı – 02.07.2019: Güne Ay İkizler burcunda başlayacağız ve 00:47’de Ay Venüs’le kavuşum yapacak. İlişkiler hakkında konuşabileceğimiz saatlerdir. Genel olarak destekleyicidir fakat tutulma öncesi olduğunu unutmamak gerek. İlişkiyle ilgili kararları ertelemek faydalı olacaktır. Bu etkileşimi takiben Ay boşluğa girecek ve 04:23’de Yengeç burcuna geçene kadar da boşlukta kalacak. 02:19’da Mars artık Aslan burcuna geçiş yapacak ve 18 Ağustos 2019 tarihine kadar da burada kalacak. Bu süreçte kendimizi daha cesur, atak ve hareketli hissedebiliriz. Risk alabileceğimiz dönemlere işaret eder. Kendimizi daha fazla ortaya koymak isteyebiliriz. Aşk ve çocukla ilgili konularda çok destekleyicidir. Bu konularda planlarımız varsa artık adım atacak gücü kendimizde bulabiliriz. 14:23’de gerçekleşecek olan Ay Kiron karesi duygusal olarak incinebileceğimiz zamanları göstermektedir. Özellikle “inceldiği yerden kopsun” içgüdüsüyle hareket edebiliriz. Başkalarını kırmamaya özen göstermeliyiz. Hemen akabinde 14:26’da gerçekleşecek olan Ay Uranüs uyumlu açısı ise fırsatlara ve yeniliklere açık olduğumuzu da göstermekte. Bu süreçte özellikle maddi konularda fırsatlar yakalayabiliriz ancak hem tutulma öncesinde olduğumuzu hem de Ay Kiron karesini işin içine katacak olursak burada çok ani hareket etmemeliyiz. Gökyüzü bizi temkinli davranmaya davet ediyor. 22:16’da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ise özellikle aile, duygu, sevgi, aidiyet konusunda yeni bir sürece girdiğimizi gösteriyor. Önümüzdeki süreçte bireysellikten çok sahip olduklarımızın kıymetini bilecek ve düşüncelerimizi bir kenara bırakıp duygularımızla harekete geçeceğiz. Duygusal güvenlik konularının fazlasıyla artacağı bu dönemde sevdiklerimizle vakit geçirmek, onların desteğini almak kendi öz değerimizi de arttıracaktır.

Çarşamba – 03.07.2019: Güne Ay Yengeç burcunda başlıyoruz. Duygular, sezgiler, koruma ve korunma ihtiyacımız ön planda olacak. 10:01’de gerçekleşecek olan Ay Satürn karşıtlığı sıkıntılı bir ruh halini tetikleyebilir. Patronlar ve otorite figürleriyle problemler yaşayabiliriz. Duygusal olarak kendimizi güvende hissetmezsek modumuz düşebilir biraz daha içimize çekilebiliriz. 11:40’da gerçekleşecek olan Ay Neptün uyumlu açısı ruhsal konular için çok destekleyicidir. Bu zaman dilimini dua etmek, ibadet etmek, meditasyon yapmak, dilek dilemek için kullanabilirsiniz. Sabah saatlerindeki o gerginlikten sonra biraz daha manevi yönünüze çekilebilirsiniz ve bu süreç sezgilerinizin de artmasına yardım edebilir. 17:24’de gerçekleşecek olan Ay Plüton karşıtlığı ise manipüle etme ve edilme riskinizin olduğunu göstermektedir. Karşı tarafı çok zorlamamaya, güç savaşlarına girmemeye çalışın. Bu saatten sonra Ay boşluğa giriyor ve ertesi gün 06:19’a kadar boşluktan çıkana kadar yeni şeyler başlatmak yerine elinizdekileri toparlamak daha iyi olabilir. 18:17’de Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle beraber özellikle sevgi ve değer konularında kendimizi daha iyi hissedebileceğimiz bir sürece gireceğiz. Bu yumuşak etki 28 Temmuz’a kadar devam edecek. Bu süreçte evlilikler, ailevi konular gündeme gelebilir. Bekarsanız ve haritanızda destekliyorsa yeni aşklar gündeme gelebilir. Kendinizi daha pozitif, daha iyimser hissedebileceğiniz zamanlardır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 04.07.2019: Güne 06:19’da Ay’ın Aslan burcuna geçişiyle başlayacağız. Ne zaman gidelim kuaföre sorusunun cevabı tam olarak bugün. Ay büyümeye başladığı için saçlarınız daha hızlı uzar ve ayrıca kendinizi şımartmak istiyorsanız da bugünü mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim. 08:41’de gerçekleşecek olan Ay Mars kavuşumu biraz agresif enerjiler barındırsa da harekete geçme konusunda çok destekleyicidir. Yeni adımlar atabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 12:50’de gerçekleşecek olan Ay Merkür kavuşumu her türlü anlaşma, sözleşme ve imza gerektiren işlerde çok destekleyicidir. İletişim konularında kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Özellikle bugün öğlen saatlerine kadar isteklerinizi söylemekten çekinmeyin. 16:02’de gerçekleşecek olan Ay Kiron uyumlu açısı ise ruhsal konularda şifalanmak adına çok destekleyicidir. Yaralarımızın sarılacağı bu saat dilimlerinde başkalarına da yardım edebilirsiniz. 16:11’de gerçekleşecek olan Ay Uranüs karesi ise günün tek zorlayıcı açısı olacak. Bu zaman dilimlerinde ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Riskli yatırımlar için uygun değildir. Ayrıca eğer bugün kuaföre gidecekseniz sarı saçlarınızı yeşil görmemek adına bu saat dilimini değil sabah saatlerinizi kullanmanızı tavsiye ederim.

Cuma – 05.07.2019: Güne Ay Aslan burcunda başlayacağımız için bugün kendi isteklerimiz, yaratıcılığımızı ortaya koymak, aşk ve çocuk konuları gündemde olabilir. Günün tek temel açısı 09:24’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter üçgeni olacak. Bu durum hem maddi hem manevi konularda son derece destekleneceğimizi göstermektedir. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz, şansınız artabilir, yatırımlar yapabilirsiniz ve bunların sonuçlarını hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Her türlü eğitim ve yaratıcılık gerektiren konularda destekleyicidir. Sahne önü işleri, basım yayın işlerinde adınızı daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Ay 09:24’den ertesi gün 07:25’e kadar boşlukta olacağı için gün geneli yeni şeyler başlatmak için uygun değil. Eğer bir şeyler başlatmak istiyorsanız 09:24’den öncesini kullanmanızı tavsiye ederim. Gün genelinde Ay boşlukta olacağı için hobilerinize yönelmek, kendinizi şımartmak için harika bir gün.

Cumartesi – 06.07.2019: 07:25’de Ay’ın Başak burcuna geçmesiyle beraber hayatımızı daha fazla düzene sokmak için gereksiz şeyleri atabiliriz. Yardım etmek, hizmette bulunmak günün konusu olabilir. 13:00’de gerçekleşecek olan Ay Venüs uyumlu açısı ilişkiler, değer ve para konusunda çok destekleyicidir. İlişkinizdeki problemleri bırakmak, ilişkinizi düzene koymak adına harika zaman dilimleridir. 17:23’de gerçekleşecek olan Ay Uranüs uyumlu açısıyla beraber hayatınızda beklenmedik fırsatları yakalayabilir, güzel haberler alabilir, orijinal fikirler üretebilirsiniz. Ruh haliniz bir anda değişebilir.

Pazar – 07.07.2019: Merkür 02:12’de durağan pozisyona geçecek ve 9 Temmuz 02:13’de retro hareketine başlayana kadar duracak. Aslında bu iletişim konularında durma, harekete geçememe, akıl tutulması yaşayabileceğimiz bir sürece işaret etmektedir. Ay tüm gün Başak burcunda olacağı için başta sağlık kontrolleri ve hizmet alımı için iyi bir gün. Ayrıca gereksiz şeylerden kurtulmak için de ideal. 07:48’de Ay’ın Güneş’le yapacağı uyumlu açı eril dişil dengenin uyumlu olduğunu, mantık ve duygu arasında ahenk olacağını göstermektedir. 10:20’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter karesi ego ve kibir konularının gündeme gelebileceğini, olayların gereksiz yere büyüyebileceğini gösteriyor. Yardım severliğin dozunu kaçırıp, sağlığınızla ilgili problemler yaşamanıza dair risk verir. 12:04’de gerçekleşecek olan Ay Satürn uyumlu açısı ise sizden yaşça büyük insanlardan destek alabileceğinizi göstermektedir. Ayrıca sorumluluklarınızın altından rahatça kalkabileceğinizi de belirtir. 14:10’da gerçekleşecek olan Ay Neptün karşıtlığı beklentilerimizi makul seviyelerde tutmamız, yüksek beklentiler için hayal kırıklığı yaşayabileceğimizi söylüyor. Ayrıca yanlış anlaşılmalar, aldanmalar ve aldatılmalara açık olabileceğimiz için herhangi bir anlaşma yapacaksanız bu saatlere çok kalmamanızı tavsiye ederim. 19:50’de gerçekleşecek olan Ay Plüton üçgeni ise haftayı oldukça iyi kapatacağımızı göstermektedir. Kendimizi daha güçlü, daha karizmatik, daha etkin hissedebilir, karşımızdaki kişileri etkimiz altına alabiliriz. Fakat Ay bu saatten sonra boşluğa girecek ve ertesi gün 09.06’ya kadar boşlukta kalacağı için eğer karşı tarafı etkilemek istiyorsanız 19:50’den evvel yapmanızı önerebilirim. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim,
Tuğba Karadayı Ulusoy