Begüm Minkis

Ağustos ayına girişimiz ile birlikte İstanbul saatine göre 06:11’de Aslan burcunda 8°’de yılın en şanslı yeniaylarından biri meydana gelecek. Başlatma enerjisi o kadar yüksek ki adeta içimizin kıpır kıpır olacağı ve hayata bir şeyler katma isteğiyle dolacağımız günlere giriyoruz. Yeniay enerjisi temelinde sevgi olan her oluşumu yüceltirken kendimizi de pembe bulutların üzerinde misali hafifleyerek yüklerden arınmış hissettirebilir. Sahnede olmak ve gücümüzü göstermek isteyeceğiz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Biliyorsunuz ki yeniaylar taze niyetler ve fikirler anlamına gelmektedir. Üretkenliği ve liderliği gösteren Aslan burcunda gerçekleşmesi artık fikirlerin icraate dökülmesi anlamına geliyor. Yeniay anının yükseleni de Aslan burcu olduğunu hesaba katacak olursak oldukça dikkat çekici özelliğe sahip. Ayrıca yeniay anında Aslan burcunda stelyum adını verdiğimiz gezegen kümeleşmesi söz konusu. Parlamamak ve dikkatleri üzerimize çekmemiz için her şey hazır. Onun arabası, bunun evi muhabbetleri çok fazla artabilir. Güneş ve Ay’ın bağımlılıklarımızı ve kısıtlamaları anlatan onikinci ev alanında konumlanırken yükselen ile kavuşumda olması tabularımızı kolayca yıktırabilir. Dünya sahnesinde payımızı almamız gerektiğini düşünmeye başlayacağız. Ancak kıyaslama yapmadan ve taklit etmeden kendi bireyselliğimizi kullanarak ilerlerlememiz yararlı olacaktır. Yeniay anında gerçekleşecek tek zorlayıcı etki Boğa burcundaki Uranüs kare açı olacak. Bu oluşum özgürce hareket etmek isterken isyankar davranışlara kolayca girebileceğimizi ifade ederken aslında çok da kükrememek gerektiğini gösteriyor. Uranüsyen etkinin çok fazla baskın olması hızlı gelişen temalara ve şok edici haberlere de gebe olabilir. Özetle beklenmeyeni beklememiz gereken zamanlar olacaktır.

Venüs’ün Aslan burcunda Güneş ve Ay’a yakın kavuşumda olması yeniliklerin daha çok olumlu konularda olacağını gösteriyor bizlere. Yeniay her ne kadar eril bir burçta gerçekleşse de dişi enerjiler de en az eril kadar aktif olacak. Kadın figürleri ile ilgili sevindirici gelişmeler olabilir. Aşk ilişkileri başlatmak, evlilik kararları almak, kaliteli eşya, altın ve kıyafet alışverişleri, dekorasyon yapmak vb. girişimler adına gayet uygun olabilir. Diğer bir iyicil olan Jüpiter’in de Yay burcunda üçgen açı yaparak ortama dahil olması ilahi adaletin de işleyeceğini anlatıyor. Zamanında yapılmış iyilikler ve fedakarlıklar artık ödüllendirilecek. Hak edenler, beklediği güzel gelişmeleri yaşayacaktır. Yeni hamleler ise yanında bolluk ve bereketi de çekecektir. Gölge yönüyle kibir, ego ve küçük dağları ben yarattım moduna sokabilir, bu konuda dikkatli olmak lazım. İyi anlamda ise yetenekleri maddi imkanlara dönüştürmek için oldukça destek verecek bir süreç içerisinde olacağız.

Merkür’ün yeniay anında Yengeç burcunda durağan pozisyonda olması maddesel sorunlara ve hedeflere çok fazla kitleneceğimizi göstermekte. Engelleniyor hissi en çok bu alanda meydana gelecek. Ayrıca gücü yanlış kullanan, yalan ve hile ile yol alan insanlar büyük yıkımlara uğrayabilir ve bir bir ortaya çıkabilir. Bir nevi gizliliklerin de ortaya döküleceği bir zaman dilimi olacaktır.

Bu dönem kişisel bakım, estetik, imaj değişimi ve saç kesimi gibi aktiviteler için de oldukça uygun olacaktır. Kendimizi duygusal anlamda da şifalandırarak hayatımıza olan inanç duygususunun arttığını hissedebileceğiz. Yaşadığımız her dakikanın bir daha geri gelmeyeceğini düşünerek hayatımızı daha verimli, cömert ve sevgi dolu bir şekle sokmak için bu yeniay birebir.

Aslan yeniay’ının burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Aslan burcundaki gezegenler sizi normalden daha fazla riskli hareketlere sokabilir. Parasal işlerinizle ilgili önemli kararlar alırken iki kere düşünmeniz faydalı olacaktır. Öte yandan ani bir para kazancı da söz konusu olabilir gözüküyor. Yeniay beşinci ev alanınızda meydana geldiğinden keyifli bir ruh haline bürüneceksiniz. Belki bir seyahatte, eğitimde veya iş ortamınızda duygusal karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle daha kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme fırsatı doğacaktır. Yeteneklerinizi maddi imkanlara dönüştürmek için de destekleyici bir süreç içerisinde olacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Gündeminizde ev ve aile temaları olacak bu süreçte yeni bir bebek veya insan yaşamınıza katılabilir. Eğer varsa çocuklarınız ile ilgili de güzel başarılara şahit olabilirsiniz. Şehir ya da ülke değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. Ev içerisinde maddiyat/iletişim açısından hareketlilikler olması mümkün. Atalarınızdan miras kalabilir veya var olan birikimlerinizi değerlendirme yoluna girerek mal sahibi olabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda maddi destek bulmakta zorlanmayacaksınız. Uranüs’ün burcunuzda olması ani ve hızlı kararlar alabileceğinizi ve var olan çevresel sorunlara karşı da biraz sert bir dille çözüm getirebileceğinizi ifade etmektedir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Zihinsel anlamda iki kat hareketli olacağınız ve gizliliklerin şaşırtıcı bir biçimde ortaya çıkacağı bir süreç geçireceksiniz. Partnerinizle veya yakın dostlarınızla yeni yerler keşfedeceğiniz bir seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya, eğitim, seyahat ve iletişim temaları ile ilgili bir başarı yakalamanız da mümkün. Bir reklam projeniz beklemediğiniz bir başarı elde edebilir. Ev içerisinde tadilat/tamirat vb. hareketlilikler için de enerji bulabileceksiniz. El becerilerinizi daha başarılı bir şekilde topluma sunabileceğiniz günler sizi bekliyor. Yenilikçi düşünecek ve daha stratejik ilerleyeceksiniz. Kardeş ve yakın çevrenizle bağlantılı sürpriz gelişmeler olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Duygularınızın tavan yapacağı ve güven arayışı içerisine gireceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz. Dürtüsel olarak para harcamaya meyilli olabilirsiniz. İleriyi düşünerek mantık odaklı hareket etmişseniz finansal açıdan beklenmedik bir yükseliş de gerçekleştirebilirsiniz. Mesleki olarak sürpriz şekilde zam, terfi veya geri dönüşler gelebilir. İş maksatlı bir seyahat organizasyonu yapabilirsiniz. Kendinize olan inancınızın yükselmesi ile birlikte yeni girişimler içerisinde bulunabileceksiniz. Eğer çocuğunuz varsa maddi açıdan gelir veya giderler oluşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Birçok gezegenin burcunuzda olması size beklemediğiniz bir başarı, maddi imkan veya aşk getirebilir. İlişkilerinizdeki sorunlar çözülebilir fakat bunun için tartışmaktan kaçınmak önemli olabilir. Hayatınıza dair yeni bir kararın eşiğinde olabilirsiniz fakat bunun için kazançları ve kayıpları iyi hesaplamanız gerekecektir. Spontane gelişen durumlar şanslı sonuçlanabilir bu süreçte. Duygusal manada olan bir probleminize de yenilikçi bir çözüm getirmeniz olasıdır. Yeni bir imaja geçmek, saç boyatmak/kestirmek vb. aktiviteler adına iyi bir dönem geçireceksiniz. Fakat bedensel anlamda kaza, kırık ve yaralanmalara da dikkat etmek gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizle baş başa kalmanız ve iç sesinize yönelmeniz adına yararlı olabilecek bir dönem geçireceksiniz. Duygusal anlamda düşündüklerinizi sert bir dille ifade etmekten kaçınarak daha yapıcı bir tutum sergilemelisiniz. Ev ortamınızla ilgili keyifli bir alışveriş yapmak, sevdiğiniz bir köşe yaratmak gibi yenilikler yapabilirsiniz. Lüks harcamalarınız da olabilir, ayrıca cömertliği fazla abartabilirsiniz. Finansal açıdan sorun yaşıyorsanız giderlerinize daha rahat çözüm bulabileceksiniz. Bunun için partneriniz ve ailenizden destek alabilirsiniz. Ayrıca yaşayacağınız pozitif bir gelişme ruhsal manada tazelenmenize ve kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Hayat hedeflerinizi temsil eden alanda yaşayacağınız yeniay sayesinde hayatın yorucu hengamesinden uzaklaşabilir, yakın çevre ve kardeşlerden manevi destek görebilirsiniz. Seyahat, yer değişimi veya arkadaş grubunuzla keyifli organizasyonlar da mümkün görünüyor. Size faydası olabilecek güçlü insanlarla tanışabilirsiniz. Hatta bu kişilerden biri ile hayatınıza aşk girebilir. Mesleki anlamda önemli bir imza atabilir, anlaşma yapabilirsiniz. Parasal anlamda bütçeyi iyi yapmakta yarar olabilir, zira aniden ortaya çıkabilecek bir borca karşı dikkatli olmak gerekli. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Oldukça kadersel gelişmelere merhaba diyeceğiniz bir sürece giriş yapacaksınız. Finansal açıdan olumlu sinyaller görebilirsiniz bu süreçte. Tanınabilir ve statünüzde yükseliş gerçekleştirebilirsiniz. Yaptığınız her hareket oldukça dikkat çekecektir. Yöneticilerden ve aile büyüklerinden fayda görmeniz mümkün. Hayatınızın her alanında aynı anda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Kendinize vakit bulamadığınızdan yakınmak için doğru bir dönem değil. Aniden gerçekleşecek bir tanışma hayat yolunuzu değiştirebilir. Evlenmek, anne/baba olmak veya aile içinde herhangi bir görev sorumluluğunu almak adına harekete geçebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Kişisel anlamda başarılarınızı arttıracak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim, yurt dışı, akademi ve medya alanlarında parlamak için oldukça uygun bir süreç geçireceksiniz. Var olan bilgilerinizi başka insanlara ilham olması nedeniyle paylaşabilir, bundan mutluluk duyabilirsiniz. Sosyal anlamda da çevreniz genişleyecek mesleki anlamda yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yurt dışı seyahati gerçekleştirebilir, başka şehire veya ülkeye taşınabilir veya vize/pasaport işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Zihinsel anlamda ait olduğunuz yeri daha kolay bulacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Parasal ve psikolojik anlamda yeniliklere merhaba diyeceğiniz bir sürece giriş yapacaksınız. Var olan bir sorunu akıcı bir şekilde çözüme ulaştırabileceksiniz. Borçlar, kredi, sigorta, vergi ve tazminat vb. konularla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak bu süreçte varsa çocuğunuz veya beraberlik içinde olduğunuz kişi nedeniyle ani borca girme ihtimaliniz söz konusu. Beraberliğiniz yoksa oldukça etkileneceğiniz biri ile hızlı bir ilişki başlatabilirsiniz. Bu aşk duygusu yaratıcı enerjinize de yansıyacak ve çevrenize karşı daha farklı biri olarak gözükmeye başlayacaksınız. Yeniayla birlikte duygusal bir dönüşüm yaşama ihtimaliniz dikkat çekici. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Karşıt burcunuzda meydana gelecek yeniay etkisi ile yakın çevreniz veya varsa eşinizden daha fazla maddi/manevi destek görmeye başlayacaksınız. İlişkiniz varsa geleceğiniz için ilk adımı atmak isteyebilirsiniz. İlişki dengesini iyi kurmanız gereken bir süreç geçireceksiniz. Geçmişte sürüncemede kalan sorunlar konusunda iyisiyle kötüsüyle artık bir karar vermeniz gerekebilir. Sivri dilli ve asi tavırlardan kaçınmalısınız. Partnerinizin hayatındaki yeni girişimler ve pozitif gelişmeler size de yansıyabilir. Ortaklık ve işbirliği içerisinde olduğunuz temalarda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İş ortamınızda ve gündelik rutinlerinizde iletişim trafiğinizin artacağı, yeni gelişmelerin meydana geleceği bir sürece gireceksiniz. Yeni bir iş arkadaşı aranıza katılabilir veya siz yeni bir yere çalışmaya başlayabilirsiniz. Mevcut çalışma arkadaşlarınızın hayatında ve iş düzeninde yenilikler olabilir. Sağlığınızda bir problem varsa şifa bulabilirsiniz fakat kaza, çarpma, kırık gibi durumlara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Gündelik hayatınızda size maddi/manevi anlamda iyi gelecek bir yenilik hayatınıza dahil olacaktır. Giyim sitilinizi değiştirmek, spora başlamak ve diyet yapmak vb . konular için de güzel bir dönemdesiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis