Merve Çubuktepe

Mars Başak burcuna ve Merkür Aslan burcuna geçiş yaparken, bu hafta iki gezegenin birden gerek iletişim gerek eylemlerimizdeki değişen etkilerine tanık olacağız. Mars’ın Başak burcunda seyahat etmesi, çalışma disiplini, detaylara odaklanma ve verimlilik alanlarında enerjik bir yaklaşımı destekleyecek. Merkür’ün Aslan burcunda hareket etmesi ise kendine güven, ifade etme cesareti ve yaratıcılıkla ilgili yönlerimizi vurgulayacak. Bu geçişlerle birlikte, içimizdeki gücü harekete geçirebilir ve kendimizi etkili bir şekilde ifade edebiliriz. Mükemmeliyetle cesareti birleştireceğimiz bir haftaya adım atıyoruz. Haftanın geneline yayılan iyicil açı kalıpları da bu yöne ilerledikçe bize güzel destekler verecekler. İşleyen demirler ışıldasın!

Haftanın en önemli etkisi ile başlarsak eğer Mars 10 Temmuz 2023 itibariyle Başak burcunda seyahat edecek. Mars bu burçta çalışma, hizmet, sağlık ve rutin işlerle ilgili konularda daha fazla motivasyon ve enerji getirir. İşlerinizi organize etme, detaylara dikkat etme ve verimlilik sağlama konularında daha istekli olabilirsiniz.

Aynı zamanda, Mars’ın etkisiyle, eleştirici bir yaklaşım ve mükemmeliyetçilik eğilimi de artabilir. Kendinize ve başkalarına karşı daha yüksek beklentilerle yaklaşabilirsiniz. Bu dönemde, detaylara takılıp kalmamak ve kendinize esneklik tanımak önemlidir.

Mars’ın Başak burcunda olması aynı zamanda sağlık ve bedenle ilgili konulara odaklanmayı da tetikleyebilir. Kendi fiziksel formunuzla ilgilenmek, daha sağlıklı yaşam alışkanlıkları benimsemek veya sağlık sorunlarını çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde, enerjiyi verimli bir şekilde yönlendirmek ve düzenli bir program oluşturmak önemlidir. Detaylara dikkat etmek, planlama yapmak ve hedeflerinize odaklanmak size daha büyük başarı getirebilir. Ancak, aşırı eleştirici olmaktan kaçınarak, dengeyi korumakta fayda vardır. Mars bu burçta 27 Ağustos 2023’e kadar kalacak.

Bir diğer önemli etki ise tabii ki iletişim tarzımızı belirleyen Merkür’ün burç değiştirmesi. Merkür 11 Temmuz 2023 itibariyle Aslan burcunda seyahat edecek. Merkür bu burçtayken kendimizi ifade etme konusunda daha cesaretli oluruz. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi daha rahat bir şekilde ortaya koymak kolaylaşır. İletişimde cazibe, güçlü intiba ve flörtöz etki artar. Ayrıca karşımızdakilere liderlik vasıflarımızı daha rahat hissettirebiliriz. Buna ek olarak yaratıcılığımız bu dönemde artabilir. Merkür Aslan dönemleri hayal gücünün zirve yaptığı süreçlerden biridir. Sanatsal ve edebi çalışmalarda kendimizi ifade etmek için kesinlikle harika bir dönem.

Ancak unutmayalım ki Merkür’ün bu burçta seyahat ettiği dönemlerde ego ve gurur konularına dikkat etmek önemlidir. Kendi düşüncelerimize o kadar bağlanabiliriz ki, başkalarının fikirlerini veya eleştirilerini reddetme eğiliminde olabiliriz. Bu nedenle iletişimde açık fikirli olmak ve başkalarının perspektifini anlamak iletişim kazaları yaşamamak adına son derece önemli görünüyor. Merkür 29 Temmuz 2023’e kadar bu burçta kalacak.

Haftanın önemli açılarına göz atmak gerekirse eğer öncelikle 10 Temmuz 2023’te Merkür-Neptün Üçgeni kesinleşecek. Bu açı altında yaratıcı projelerde, sanatsal ifadelerde ve hayal gücünü gerektiren işlerde ilham ve başarı getirebilir. Rüyalar daha canlı ve sembolik hale gelebilir ve iç dünyamızın derinliklerine daha kolay erişebiliriz. Bu dönemde, içsel bir yolculuğa çıkmak, meditasyon yapmak veya yaratıcı uğraşlarla meşgul olmak için uygun bir zamandır. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

11 Temmuz 2023’te Merkür-Plüton Karşıtı kesinleşecek. Bu açı düşüncelerde takıntı, kontrol arzusu ve manipülasyon eğilimini de ortaya çıkarabilir. İletişimde güç savaşları veya kıskançlık gibi negatif etkileri deneyimleyebilirsiniz. Bu yüzden, dikkatli olmak ve sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturmak önemlidir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Duygusal açıdan son derece yapıcı ve iyicil bir açı kalıbı haftanın ortasında bizimle buluşuyor. 12 Temmuz 2023’te Jüpiter-Juno Altmışlığı kesinleşecek. Bu açı ilişkilerde daha fazla anlayış, hoşgörü, şefkat ve sevgi getirir. Bu dönemde ilişkilerdeki olumlu yönler vurgulanır ve birlikte büyümek, birbirini desteklemek ve birlikte hedeflere yönelmek kolaylaşır. Ayrıca, ortaklıklarda büyüme ve genişleme potansiyeli artar. Bu dönemde yeni ortaklıklar kurma veya mevcut ilişkileri güçlendirme fırsatları da ortaya çıkabilir. İş birlikleri ve ortaklıkların daha verimli ve başarılı olması için olumlu bir zemin sağlar. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Yapıcı tesirler olsa da ilk olumsuz durumda yelkenleri suya indirmemiz gerekli zira 12 Temmuz 2023’te Güneş-Chiron Karesi kesinleşecek. Bu açı altında, kişi kendini yetersiz hissedebilir, içsel olarak bir eksiklik duygusuyla karşılaşabilir. Geçmişte yaşanan travmatik deneyimler, zorluklar veya yaralar, kişinin kendine güvenini sarsabilir ve kişisel kimlik duygusunu etkileyebilir. Başkalarının yaralarına duyarlılık göstermek ve empati ile yaklaşmak, ilişkilerde daha anlayışlı bir tutum sergilemek için de çaba sarf etmek önemlidir. Bu süreç, kişinin büyüme ve olgunlaşma potansiyelini ortaya çıkarmak için bir fırsat sunar. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

14 Temmuz 2023’te Merkür-Ceres Altmışlığı kesinleşecek. Açı kalıbı etkisiyle iletişim becerileri ve zihinsel faaliyetler desteklenirken, aynı zamanda sevgi ve besleyici bir yaklaşım da ön plana çıkar. Kişi, etkili iletişim kurma, düşüncelerini açık ve anlaşılır bir şekilde ifade etme ve başkalarının ihtiyaçlarını anlama konusunda daha yetenekli olabilir. Empati yetenekleri güçlenir ve kişi, başkalarının duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarına duyarlılık gösterir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Haftanın son günleri ise son derece yapıcı, üretken ve odaklanmaya müsait tesirler içeriyor.

15 Temmuz 2023’te Güneş-Uranüs Altmışlığı kesinleşecek. Kişinin kendini ifade etme tarzında, düşünce yapısında veya yaşam tarzında beklenmedik değişiklikler veya radikal kararlar olabilir. Kişi, sınırlarını zorlayabilir, alışılmışın dışında hareket edebilir ve geleneksel kalıplardan sıyrılabilir. Özgün fikirler ortaya çıkabilir ve yaratıcı potansiyel ortaya çıkabilir. Enerjiyi verimli ve yapıcı bir şekilde yönlendirmek, hayatımızda pozitif değişiklikler yapmamıza yardımcı olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

16 Temmuz 2023’te Merkür-Vesta Altmışlığı kesinleşecek. Açı kalıbı bireyin zihinsel yeteneklerini derinleştirmesi ve spesifik bir konuya odaklanması için bir fırsat sunar. Zihinsel çabalar daha verimli ve organize bir şekilde yönlendirilebilir. Odaklanma ve konsantrasyon artabilir, detaylara daha dikkatli bir şekilde odaklanılabilir ve zihinsel görevlere daha kolay adapte olunabilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 10 Temmuz 2023: Herkese iyi haftalar! Yeni haftaya saat 02:56’da kesinleşecek son derece güzel bir açı kalıbı olan Merkür-Neptün üçgeni ile başlayacağız. Bu açı altında yaratıcı projelerde, sanatsal ifadelerde ve hayal gücünü gerektiren işlerde ilham ve başarı getirebilir. Rüyalar daha canlı ve sembolik hale gelebilir ve iç dünyamızın derinliklerine daha kolay erişebiliriz. Bu dönemde, içsel bir yolculuğa çıkmak, meditasyon yapmak veya yaratıcı uğraşlarla meşgul olmak için uygun bir zamandır. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Saat 04:47’de Ay Koç burcunda ve Ay-Güneş Karesi kesinleşecek ve Son Dördün Ay fazına geçeceğiz. Günün erken saatlerinde duygusal ihtiyaçlarımızla, dış dünya beklentileri arasında bir çatışma yaşanabilir. Önemli olan, kendi ihtiyaçlarımıza odaklanmak ve kendimizi dengede tutmaktır. Neyse ki saat 08:50’de Ay-Chiron kavuşumu kesinleşecek. Bu kavuşum bize derin duygusal deneyimler ve şifalanma fırsatı sunabilir. Yaralarımızı ve geçmişteki acıları gözlemleme ve anlama zamanıdır. Saat 14:39’da haftanın en önemli gökyüzü olayı gerçekleşiyor ve Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Mars bu burçta çalışma, hizmet, sağlık ve rutin işlerle ilgili konularda daha fazla motivasyon ve enerji getirir. İşlerinizi organize etme, detaylara dikkat etme ve verimlilik sağlama konularında daha istekli olabilirsiniz. Aynı zamanda, Mars’ın etkisiyle, eleştirici bir yaklaşım ve mükemmeliyetçilik eğilimi de artabilir. Kendinize ve başkalarına karşı daha yüksek beklentilerle yaklaşabilirsiniz. Bu dönemde, detaylara takılıp kalmamak ve kendinize esneklik tanımak önemlidir. Mars 27 Ağustos 2023’e kadar bu burçta kalacak. Geldik günün en iyicil zamanına… Saat 17:34-21:24 arasında Ay-Venüs üçgeni etkin. Sevdiklerimizle güzel anlar paylaşabilir ve birbirimize destek olabiliriz. İlişkilerde anlayış, şefkat ve sevgiyle iletişim kurmak önemlidir. Duygusal konuları ele almak adına harika zamanlar, değerlendirebiliriz. Günün Sabian sembolü “Aristokrat ve narin bir kız proleter bir gençle evleniyor.” Bu sembol geleneksellikle yeni değerlerin harmanlanması ile ilgilidir. Kültürel çatışmalar bazen göründüğünden fazla sorun yaratabilir, duyguların yoğun etkisi bazen en önemli gerçekleri görmemizi engelleyebilir; objektif olmakta fayda vardır. Ay Fazı: Son Dördün.

Salı – 11 Temmuz 2023: Ay saat 02:12’ye kadar Plüton ve Merkür ile sert irtibatlar kurduktan sonra boşluğa girecek ve saat 02:13-02:56 arasında kısa bir süre boşlukta. 02:57 itibariyle Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor. Akabinde saat 03:30’da Ay-Mars üçgeni devreye giriyor. Tesiri sabahın erken saatlerine kadar sürecek bu açıda eyleme geçme isteğimiz daha güçlü hale gelirken motive bir şekilde uyanabileceğiz. Saat 07:10’da haftanın en önemli diğer transiti başlayacak ve Merkür Aslan burcuna geçecek. Merkür bu burçtayken kendimizi ifade etme konusunda daha cesaretli oluruz. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi daha rahat bir şekilde ortaya koymak kolaylaşır. İletişimde cazibe, güçlü intiba ve flörtöz etki artar. Ayrıca karşımızdakilere liderlik vasıflarımızı daha rahat hissettirebiliriz. Buna ek olarak yaratıcılığımız bu dönemde artabilir. Merkür Aslan dönemleri hayal gücünün zirve yaptığı süreçlerden biridir. Sanatsal ve edebi çalışmalarda kendimizi ifade etmek için kesinlikle harika bir dönem. Merkür 29 Temmuz 2023’e kadar bu burçta kalacak. Günün geri kalanı harika etkilerle bezeli. Saat 15:10’ta Ay-Satürn altmışlığı kesinleşecek. İşlerimize odaklanma ve sorumluluklarımızı yerine getirme konusunda daha ciddi bir tutum sergileyebiliriz. Hedeflerimize ulaşmak için sabırlı ve planlı olmakta fayda vardır. Bu açı olgunluk ve dayanıklılık gerektiren durumlarla başa çıkmamızı sağlar. Ve günün en iyicil zamanları 21:03-01:03 arası zira Ay-Jüpiter kavuşumu kesinleşecek. İçsel olarak pozitif ve neşeli hissedebiliriz. Fırsatlarla karşılaşabilir, yeni deneyimlere açık olabiliriz. İlişkilerimizde hoşgörü ve anlayış gösterme eğilimi güçlenir. Finans ve kariyer konularına odaklanmak için harika bir zamandır. Günün Sabian sembolü “Bir grup şarkıcı bir Venedik gondolunda eğleniyor.” Bu sembol güzel anılarla tutunmak ve o günleri yad ederek güç toplamakla ilgilidir. Her insanın zaman zaman kargaşadan sıyrılıp sosyalleşme ve boş işlerle uğraşma hakkı vardır. Romantik anlar için destekler söz konusudur. Ay Fazı: Son Dördün

Çarşamba – 12 Temmuz 2023: Sakin ve huzurlu bir gün bizleri bekliyor. Saat 03:31’de haftanın en güzel açı kalıplarından Jüpiter-Juno altmışlığı kesinleşecek. Bu açı ilişkilerde daha fazla anlayış, hoşgörü, şefkat ve sevgi getirir. Bu dönemde ilişkilerdeki olumlu yönler vurgulanır ve birlikte büyümek, birbirini desteklemek ve birlikte hedeflere yönelmek kolaylaşır. Ayrıca, ortaklıklarda büyüme ve genişleme potansiyeli artar. Bu dönemde yeni ortaklıklar kurma veya mevcut ilişkileri güçlendirme fırsatları da ortaya çıkabilir. İş birlikleri ve ortaklıkların daha verimli ve başarılı olması için olumlu bir zemin sağlar. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Bunun üzerine saat 15:29’da Ay-Güneş Altmışlığı kesinleşecek. Bu açının desteğiyle duygusal ve yaratıcı potansiyelimizi güçlendirebilir, özgüvenimizi artırabilir ve kendimize olan saygımızı pekiştirebiliriz. Saat 13:29-17:29 arası hedeflerimize odaklanma ve önemli konuları ele almak adına harika bir zaman. Ve son olarak saat 19:41’de Ay-Uranüs Kavuşumu kesinleşecek. Beklenmedik olaylar, ani fikirler veya sıra dışı deneyimler yaşayabiliriz. Rutinimizi değiştirmek veya yeni bir perspektif edinmek için fırsatlarla karşılaşabiliriz. Gece saatlerinde esnek olmak, değişikliklere uyum sağlamak ve spontane kararlara açık olmakta fayda var. Günün Sabian sembolü “Bir prima donna operada ışıltılı seyircilere şarkı söylüyor.” Bu sembol hırs ile odaklanıp başarıya ulaşmayı temsil eder. Kişi gereken azim ve odağı taşıdığı takdirde çarpıcı bir noktaya gelebilir. İnsani değerleri sanatsal yollarla yükseltmek görkemini arttırır. Ay Fazı: Son Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 13 Temmuz 2023: Ay Boğa burcunda yolculuğuna devam ediyor. Saat 05:58’de Ay-Neptün altmışlığı kesinleşecek. Bu açı vesilesiyle sezgilerimiz güçlenirken, hayal gücümüz ve empati yeteneğimiz artabilir. Sanatsal ve spiritüel aktivitelerden keyif alabiliriz. Ruhsal çalışmalar için 03:58-07:58 arası çok uygun. Üzerine saat 09:11’de Ay-Plüton ile üçgen açı yaptıktan sonra boşluğa girecek ve saat 09:12-10:27 arasında boşlukta kalacak. Boşluk evresine önemli konuları denk getirmemekte fayda var. Saat 10:28 itibariyle Ay İkizler burcuna geçerken tekrar odaklanmaya başlıyoruz ancak saat 11:51-15:51 arasına dikkat zira Ay-Mars karesi kesinleşiyor. Bu kare açısı gerginlik ve hızlı tepkiler getirebilir. Duygusal olarak daha sabırsız ve sinirli hissedebiliriz. Öfke veya dürtüsel davranışlara dikkat etmek önemlidir. Daha ihtiyatlı ve düşünceli olmak, enerjimizi yönetmek ve sağlıklı sınırlar koymak önemlidir. Önemli işleri bu zaman dilimine denk getirmemekte fayda var. Neyse ki akşam saatleri çok daha verimli. Özellikle de 17:39-21:39 arası günün en güzel zamanları ve Ay-Merkür altmışlığı kesinleşiyor. Bu açı zihinsel açıdan aktif olmamızı sağlar. İletişim yeteneklerimiz güçlenir, zihinsel netlik ve anlayış artabilir. İdeallerimizi ifade etmek ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak için uygun bir zamandır. Önemli görüşmeler, imzalar ve çalışmalar için çok uygun bir zaman. Saat 22:05’te Ay-Güneş 45’liği kesinleşiyor ve Balzamik Ay fazına geçiyoruz. Bir şeyleri bırakmak, bağ kesmek ve arınmak adına en güçlü birkaç güne adım atıyoruz. Günün Sabian sembolü “Genç kadın bir rüya gibi yaklaşan yelkenliyi bekliyor.” Bu sembol hayatı büyük bir macera gibi yaşama arzusunu temsil eder. Ancak sürekli hayal ve arzu dolu olmak bazen yanıltıcı bazen de zorlayıcı olabilir. Olumlu düşünmek güzeldir, ancak mantıkla harmanlanması da mühimdir. Ay Fazı: Balzamik Ay.
Cuma – 14 Temmuz 2023: Ruhsal enerjisi çok yüksek ve sakin gün bizleri bekliyor. Ay İkizler burcunda ve saat 02:59’de Vesta ile kavuşum yapacak. Bu açı içsel odaklanmayı güçlendirirken öz disiplinimizi arttırır. İlgilendiğimiz temalara bağlılık hissi ve konsantrasyonumuz artar. Kendimize ve hayatımızdaki hedeflere daha fazla adanma eğiliminde olabiliriz. Bugün ruhsal çalışmalar yapmak, disiplin gerektiren çalışmalara odaklanmak ve kendimizi geliştirme konularında ilerleme kaydetmek için fırsatlar bulabiliriz. Günün ilk yarısı her türlü spiritüel çalışma ve ibadet için çok uygun. Saat 17:26’da ise Merkür-Ceres Altmışlığı kesinleşiyor. Bu açı kalıbı iletişimde besleyici ve destekleyici bir enerji getirir. Empati ve anlayış yeteneklerimiz artar, başkalarına destek olmak ve yardımcı olmak isteyebiliriz. Sevdiklerimize daha fazla zaman ve ilgi ayırmak önemlidir. Önemli yazışma, görüşme ve imza gibi konuları bu zaman dilimine denk getirebiliriz. Günün Sabian sembolü “Bir grup entelektüel birey tartışma için toplanıyor.” Bu sembol kültürel gelişimin artması adına farklı fikirden çok sayıda insanın bir araya gelip fikir alışverişi yapmasının önemini bize hatırlatır. Her insanın sadece beğeni ve çekime değil zihinsel tatminin yüksek olduğu arkadaşlıklara da ihtiyacı vardır. Eğitim ve öğrenim bitmek bilmeyen, bizi her daim yukarıya taşıyan bir yolculuktur. Ay Fazı: Balzamik Ay.

Cumartesi – 15 Temmuz 2023: Herkese iyi hafta sonları! Yeni güne 02:02’de harika bir açı kalıbı olan Güneş-Uranüs altmışlığı ile başlıyoruz. Kişinin kendini ifade etme tarzında, düşünce yapısında veya yaşam tarzında beklenmedik değişiklikler veya radikal kararlar olabilir. Kişi, sınırlarını zorlayabilir, alışılmışın dışında hareket edebilir ve geleneksel kalıplardan sıyrılabilir. Özgün fikirler ortaya çıkabilir ve yaratıcı potansiyel ortaya çıkabilir. Enerjiyi verimli ve yapıcı bir şekilde yönlendirmek, hayatımızda pozitif değişiklikler yapmamıza yardımcı olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Saat 13:26-15:34 arası günün en verimli saatleri zira Ay-Venüs altmışlığı kesinleşiyor. Bu açı ilişkilerde uyum ve sevgi dolu bir enerji getirir. İlişkilerde anlayış, paylaşım ve karşılıklı destek ön plana çıkabilir. Sevdiklerimize daha fazla zaman ve ilgi ayırabilir, romantik ve keyifli deneyimler yaşayabiliriz. Bugün, ilişkileri beslemek, güzellik ve estetikle ilgilenmek, kendimize ve başkalarına sevgiyle yaklaşmak için fırsatlar bulabiliriz. Saat 13:35’te Ay-Neptün karesi kesinleştikten sonra Ay boşluğa giriyor ve saat 13:36-20:12 arasında uzun bir süre boşlukta. Bu evrede dikkatli olmakta fayda var zira duygusal sınırlarımızı korumakta zorlanabilir, gerçeklik ile hayal arasında denge sağlamakta zorlanabiliriz. Sezgilerimize ve içsel rehberliğimize güvenmek önemlidir. Duygusal olarak dengeli kalmak, gerçekçi beklentiler belirlemek ve sağlıklı sınırlar koymak önemlidir. Ay saat 20:14’te boşluktan çıkıp Yengeç burcuna geçiyor ve dengelenmeye başlıyoruz. Aile, ev, güvenlik ve beslenme konularında daha fazla ilgi ve duyarlılık gösterebiliriz. Kendimizi korumak, sevdiklerimize destek olmak ve duygusal ihtiyaçlarımızı karşılamakta fayda vardır. Günün Sabian sembolü “Güney denizindeki bir adada iki erkek ve bir kadın kazazede.” Bu sembol insanın içindeki üç ayrı enerji formunu temsil eder. Kişi eylem, duygu ve zihin olarak farklı formlara geçebileceğini kabul etmelidir. Bir anlığına insan kendini yönsüz ve kaybolmuş hissedebilir ancak iç sesimizi dinlediğimiz takdirde tekrar yolumuzu buluruz. Ay Fazı: Balzamik Ay.

Pazar – 16 Temmuz 2023: Haftanın son gününe geldiğimizde Ay Yengeç burcunda ve saat 02:47’de Ay-Mars altmışlığı kesinleşiyor. Haftanın en güzel günlerinden birindeyiz! Bu açı enerji, motivasyon ve kararlılık getirir. Bugün, daha enerjik, hırslı ve girişimci olabiliriz. Kendimize güvenimiz artar ve hedeflerimize odaklanırız. Cesaretimiz yükselir ve eyleme geçmek için güçlü bir itici güç hissedebiliriz. Bu enerjiyi verimli ve dengeli bir şekilde kullanmak önemlidir. Saat 08:40’ta Merkür-Vesta altmışlığı kesinleşiyor. Açı kalıbı bireyin zihinsel yeteneklerini derinleştirmesi ve spesifik bir konuya odaklanması için bir fırsat sunar. Zihinsel çabalar daha verimli ve organize bir şekilde yönlendirilebilir. Odaklanma ve konsantrasyon artabilir, detaylara daha dikkatli bir şekilde odaklanılabilir ve zihinsel görevlere daha kolay adapte olunabilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Saat 09:05’te Ay-Satürn Üçgeni devrede. Özellikle günün ilk yarısında daha organize, kararlı ve sorumluluk sahibi olabiliriz. Zorluklarla başa çıkmak için pratik bir yaklaşım benimseyebiliriz. Sabırlı ve odaklı bir şekilde ilerleyebiliriz. Bu enerjiyi işlerimizi düzenlemek, hedeflerimize yönelmek ve uzun vadeli planlar yapmak için kullanabiliriz. Ancak akşam ve gece saatleri de harikulade etkilere sahip. Saat 19:22’de Ay-Jüpiter Altmışlığı kesinleşiyor. Geç saatlerde artan içsel iyimserlik ve pozitiflik hissini deneyimleyebiliriz. Kendimize ve başkalarına hoşgörüyle yaklaşabilir ve hayattan keyif alabiliriz. Fırsatları değerlendirmek, büyümek ve gelişmek için olumlu bir zaman dilimidir. Bu enerjiyi içsel büyüme, öğrenme ve keşif için kullanabiliriz. Ve son olarak saat 23:20’de Ay-Juno kavuşumu kesinleşiyor. Bu kavuşum ilişkilerde uyum ve denge arayışını vurgular. Eşitlik ve adil bir paylaşım üzerinde odaklanabiliriz. Bu süreçte, ilişkilerimizi güçlendirmek, sevdiklerimize değer vermek ve karşılıklı anlayışı artırmak önemlidir. Günün Sabian sembolü “Görünmez bir güç örtüsüne sarılmış adamların lideri.” Bu sembol egomuzun korkularımızdan sıyrıldığımız takdirde sağlıklı bir şekilde gelişip güçleneceğini bize hatırlatır. Kişi kendini kabul ettiğinde asıl keşif süreci başlar. Bireysel liderliği önce kendimize doğru uyguladıktan sonra çevremize yönlendirebiliriz. Ay Fazı: Balzamik Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe