Begüm Minkis

Aşk ve bereket gezegeni Venüs 11 Ağustos 21:30’da Aslan burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül’e kadar sahne ışıkları üzerimize tutulacak. İlişkilerde birer kral ve kraliçe olmayı talep etsek de bunu ne kadar başarabiliyoruz? İlk önce kendimizle barışmayı, gerçekten sevmeyi denedik mi? Ne kadar yalnız olduğumuzdan şikayetçiyken aslında kendimize olan güvensizliğimizi dış dünyaya yansıtıyor olabilir miyiz? Venüs Aslan’da ilerlerken tüm yaratım gücünü üzerimize vererek içimizdeki çocuğu iyileştirmemize yardımcı olacaktır. Özgüvenin aşkta en çekici şey olduğunu fark edebiliriz. Romantizm ve tutku istiyorsak partnerimize değer verdiğimizi ve sevdiğimizi küçük detaylara sıkışmış şekilde hissettirmemeli, doğrudan göstermeliyiz. Yaratıcı fikir ve projeler üzerinde yoğunlaşarak kazançları arttırmak için harika zamanlar olacaktır. Lüks düşkünlüğü masrafları arttırabilir. Görünürlük ve sahne ışığı iyi kötü dedikodulara mahal verdirebileceğinden değerlerimizi iyi ve doğru bir şekilde yönetmemiz gerekiyor. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Aslan Güneş yönetiminde olduğu için görünürlükle, parlamakla doğrudan ilgili. Kalpten nasıl geliyorsa öyle hareket etmek, sevdiğimizi göstermek, serenat yapmak, değerli hediyeler almak/vermek, sahneye çıkmak, açık ve dürüst olmak, tanınırlık için çaba göstermek bu sürecin odak noktaları olacaktır. Fitne fücurluk, kriz çıkarma, bitmeyen gizemler veya saman altından su yürütmek gibi davranış kalıplarıyla bu süreçte takdir görmez ve içerlenir. Aşkta ve ilişkilerde sahalara oynayanların kazanacağı bir süreç geçireceğiz. Aşkına sahip çıkan cesur ve cömert kişilerin aşık olma, ilişki başlatma, evlenme ve mutluluğu yakalama zamanı.

Venüs Aslan yalnızca karşımızdaki kişiye değer vermek değil aynı değeri karşıdan da görmeyle ilgili. Aksi takdirde bu dönemde yeterli karşılığı göremeyen kişilerin kalbi çok kırılır ve büyük bir gurura kapılarak kendisini geri çekebilir. Bize önem ve değer veren bir kişi varsa fazla naza çekmeden alma-verme dengesini kurabilirsek ilişkilerin canlılığı, gücü, sadakati ve mutluluğu artış gösterebilir. Elimizde bir hazine varsa bunu paylaşmaktan korkmamamız gerekiyor.

Aslan burcu sabit niteliğe mensuptur. Koca yürekli, pamuk kalpli, sadık, tutkulu ve romantik özelliklere sahiptir. Asil ve soyluları, kral ve kraliçeleri, patronları, başkanları, şöhret sahibi kişileri, sosyete ve sanatçıları temsil eder. Görüldüğü üzere güçlü ve yetkin kişiler Aslan burcuyla temsil edildiği için tutum ve davranışlarımızı ona göre ayarlamamız iyi olabilir. Eleştiri, küstahlık, pazarlıkçılık, yalın ve mütevazı davranışlar ilişkilerin en büyük düşmanı olacaktır. Parlak görünümlü, paylaşmayı seven, sıcakkanlı ve dürüst kişiler çekici gelebilir ve başarı kazanabilir.

Venüs’ün Aslan seyri yazın en güzel zamanlarını deneyimlememizi sağlayabilir. Eğlence, flört ve tatil ihtiyacını arttırabilir. Ev kuşu modundan çıkarak kendimizi sosyalleşirken, partilerde ve kutlamalarda bulabiliriz. Sanat, defile, konser, organizasyon ve modaya ilgimiz artabilir. Hak eden harita sahipleri büyük ödüller alabilir. Tanınma ve zenginleşme yaşayabilir.

Altın, bijuteri, oyuncak, çocuk giyimi, moda ve mücevher sektörü değerlenebilir. Kıymetli ve kaliteli eşyalar almak isteyebiliriz. Marka ve etiket düşkünlerinin kredi kartlarını tüketeceği, aşırıya kaçılırsa ciddi borçlar da yapılabilecek bir zamandan bahsediyoruz. Abartmadan ölçüyü bilmek de önemli gözüküyor.

18 Ağustos Venüs ve Jüpiter üçgen açısı +- 5 gün değerli madenlerde yükselişe ve tüketimin zirvesini gösteriyor. Maddi veya manevi bir hazineye erişebiliriz. Sevdiğimizi göstermek, hayalimizdeki kadın veya erkeği bularak romantik bir aşka yelken açmak için gayet uygun bir açı kalıbı olarak gözüküyor. Altın sarısı, sarı, turuncu ve nar çiçeği gibi renkler bu süreçte tercih edilerek daha çok beğenilmeye yardımcı olabilir. Güzellik, estetik faaliyetler için de gayet uygun. Saç kestirmek, bakım yaptırmak, masaj, kılık kıyafetle dikkat toplamak ve beğenilmek mümkün olabilir.

27-28 Ağustos tarihlerinde Venüs-Uranüs karesi ve Venüs-Satürn karşıtlığı zorlayıcı etkileşimler olarak kırmızı alarm veriyor. Venüs’ün Aslan burcundan ayrılmadan evvel güçten düşme, imaj zedelenmesi, gurur kıran olaylar, skandal ilişkilerin gündemde olabileceğini gösterebilir. Venüs transitinin ilk günleri daha büyüme genişleme odaklıyken son günleri kısıtlama, engellemelerle sahne ışığını söndürmek isteyenler olabilir.

Venüs Aslan transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Aşk hayatınızda tutkulu, romantik ve eğlenceyi doruklara kadar hissedeceğiniz güzel gelişmeler olabilir. Nişan, söz, evlilik teklifi ve flört başlatmak için cesur hissedebilirsiniz.
Evliyseniz hamile kalabilir veya çocuğunuzla daha sık vakit geçirmek para harcamak isteyebilirsiniz. Riskli yatırımlar, hobiler, sportif faaliyet, miras, emlak ve baba desteği sayesinde kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Aile ortamınıza huzur ve başarı gelebilir. Duygusal olarak sizi zorlayan ve özgüveninizi zedeleyen düşüncelerden arınabilirsiniz. Yakınlarınıza karşı cömert, sıcakkanlı ve sevgi dolu davranışlar sergileyebilir, siz de aynı davranışı görebilirsiniz. Doğurgan dönemde olabilirsiniz ve çocuk yapma konusunda gönüllü hissedebilirsiniz. Ev-emlak, taşınma, miras ve dekoratif işlerle ilgilenmek için bu süreç uygun gözüküyor. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Fikirleriniz artık daha değerli ve güçlü olabilir. Yaratıcılığınız ve sanatsal kabiliyetiniz insanlar tarafından görülebilir. Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden gelecek hayırlı haberlere sevinebilirsiniz. Web sayfası açmak, araç alım-satımı, ilan vermek, sosyal medya üzerinden yeni bir imaj oluşturmak, e ticaret ve eğitim kayıtları açısından destekleyici bir süreçten geçebilirsiniz. Zihniniz çok yoğun olsa da kolay ayak uydurabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Elinizin bereketi artabilir. Şartları daha iyi bir işe geçebilir veya zam alabilirsiniz. Altın yatırımlarınız varsa değerlenebilir. Gelirler olsa da lüks, tatil, çocuklar ve eğlenceye harcama yapmanız gelen paraların kolaylıkla gitmesine neden olabilir. Aşk hayatınızda kendinizi değerli ve önemli hissedeceğiniz birtakım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Güven veren romantik bir birliktelik başlatabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Dış görüntünüze odaklanma, dikkat çekme ve konuşulma zamanı olabilir. Saçlarınızı kestirebilir ve ışıltılar attırabilirsiniz. Sırt masajı, sportif uğraşılar, kalp-damar sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa yaptırabilirsiniz. Para harcamaktan çekinmeyeceğiniz lüks kıyafetler ve pahalı takılar almak isteyeceğiniz bir zaman olabilir. Doğurganlık ve çekicilikte artış yaşayabilirsiniz. Sizi iltifatlara boğan bir kişiyle ilişki başlatabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Ruhsal dünyanızı şifalandırarak gurur, kibir gibi zararlı davranışlarınız varsa bırakabilirsiniz. İlişkileri gizli tutmak isteseniz de pek mümkün olmayabilir. Sizi destekleyen gizli hayranlar veya dostlar kendilerini belli edebilir. Aldanma veya aldatılma varsa ortaya çıkabilir. Sırların açığa çıkması dedikodu getirebilir. Kiminiz toksik bir ilişki veya ortaklığı sonlandırabilirsiniz. Boşanma ve ayrılık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Arkadaşlıklarınızla eğlenceli vakit geçirebilir, birlikte yatırım yapabilir, tatil gidebilirsiniz. Kalabalık ortamlardan gelecek aşk fırsatları olabilir. Çocuğunuzun eğitim başarısı, geleceğinin iyileşmesi veya sağlık sorunları varsa bitmesi yüzünüzü güldürebilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerde hızlı bir yükseliş görülebilir. Proje bazlı serbest çalışıyorsanız iyi bir anlaşma yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Statünüz ilişki, ebeveyn olmak ve ortaklıklar vesilesiyle pozitif yönde değişebilir. Parlak bir gelecek sunan, tanınmış bir firmada işe başlayabilirsiniz. İlan/reklam vermek için bu süreç destekleyici gözüküyor. İmajınızda etkili değişimler yapabilirsiniz. Saçınız, taktıklarınız ve giydikleriniz beğenilebilir. Özgüveniniz ise takdire şayan olabilir. Kibirli davranmadan ve fazla gösteriş yapmadan ölçüyü tutturmanız iyi olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Aşka, sevgiye ve maddi konulara bakış açınızı günümüz standartlarına göre yenileyebilirsiniz. Geleneksel, bağnaz ve baskıcı insanlardan rahatsız olduğunuzu fark edebilirsiniz. Maneviyatınızla değerlerinizi bütünleştirerek bir felsefe çıkarabilirsiniz. Uzun seyahatler, dış ticari ilişkiler, akademik kariyer, yüksek eğitim alanlarında başarı elde edebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Ortaklık gelirlerinde, paylaşımlı paralarınızda ve harcamalarınız ötürü borç yapma kapasitenizde büyüme olabilir. Masraflarınız ve mali sorumluluklarınız artsa da motivasyonunuz yüksek olabilir. İlişki, evlilik ve ortaklıklara çeki düzen verebilirsiniz. Sırlar, içe atılanlar varsa gün yüzüne çıkabilir. Bitiş, yenilenme ve dönüşüm yaşanabilir. Aşkta tutkulu ve derin hissedebilirsiniz. Cinsel problemler varsa çözülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İlişki veya evliliğinize heyecan, romantizm ve kuvvet gelebilir. Eşinizle beraber görülmekten, seyahat etmekten veya birlikte eğitime yazılmaktan memnun olabilirsiniz. Bekarsanız evlilikte çocuk yapma kararı almak, çocuğunuz varsa eşinizle çocuğunuz adına ortak fikir birliğine vararak anlaşmanız mümkün gözüküyor. Bu süreçte kadınlardan gelebilecek düşmanlık ve muhalefet gibi konulara dikkat etmelisiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İş yaşantınızda beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Yaratıcı, coşkulu, sanatsal yönlerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi yerine getirirken daha istekli olabilirsiniz. Taşınma, evcil hayvan bakımı, beslenme/diyet, yeni ev aletleri satın almak veya hizmet vermek/alma alanlarında sizi rahatlatacak belirgin bir değişiklik gündeme gelebilir gözükmektedir. Aşk hayatınızda stres yaratan bir konuyu partnerinizle konuşarak çözebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis