Begüm Minkis

11 Nisan 2023 İstanbul’a göre 07:47’de Venüs kıvrak zekalılığı, iletişimi ve neşeyi temsil eden 0° İkizler burcuna geçiş yapıyor. 7 Mayıs 2023’e kadar ilişkilerde akla yatırım yapmak isteyebilir, bizi heyecanlandıran yeni insanların peşinden koşabiliriz. Süreç zarfında flört etmekten çok hoşlanabilir, meraklı ve biraz yüzeysel davranışlar sergileyebiliriz. Daldan dala konarken farkında olmadan kim üzüldü kim darıldı diye düşünmeden yolumuzu şaşırmamaya dikkat etmeliyiz. Bu transitle beraber ilk defa deneyimleyeceğimiz Venüs ve Satürn karesiyle beraber savrulduğumuz konular varsa eğer artık iyisiyle kötüsüyle seçim yaparak sorumluluk alınması gerektiğini gösteriyor. Aşırı duyarlı, değişime kapalı, alıngan ve bağımlı insanlar açısından yorucu bir transit olabilir. Diğer yandan adaletin peşinden gitmek, objektif olmak, gerçekleri işitmek ve sesimizi duyurmak istiyorsak bu transit hepimize epey fayda sağlayabilir. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs İkizler burcunda peregrin konumdadır. Gücü ve verimliliği açı yaptığı gezegenler, etkileşimde bulunduğu sabit yıldıza göre değişiklik gösterebilir. İkizler yansızlığın temsilcisi Merkür’ün yönetiminde olması sebebiyle bu süreçte aklın, ilmin, bilimin ve zekanın yolundan ilerleyebiliriz. Maddi veya bedensel zevkler daha geriden gelebilir. Dolayısıyla bu tutumumuz gönül ilişkilerimize de yansayacak; önümüzde altın tepsiyle gül döken birinden ziyade saatlerce sıkılmadan sohbet edebileceğimiz birine eğilim göstereceğiz.

Mevcut ilişkilerde kendimizi daha önce konuşulmamış gündemler, hesap ve planlar içerisinde bulmamız olasıdır. Dar kafalılıktan çıkarak değişime ve gelişime açık olmak gerekebilir. İlişkilerde görüş, inanç ve vizyonda farklılıklar varsa bizi rahatsız etmeye başlayabilir. Gölge yönüyle iletişimde manipülatif bir yol benimseyen, yalan konuşan, dedikodu yapan, boş sözler veren ve boşa ümitlendiren kişilerle sınanabiliriz.

Nitekim konuşmalarımıza ve üslubumuza özen göstermemiz gerekebilir. Tercihlerimizi duyurmak, kendinizi ifade etmek amacıyla sesimizin eskisinden gür çıktığını gözlemleyebiliriz. 14 Nisan 2023’de kesinleşecek Venüs ve Satürn karesi bu temaları daha çok yoğun biçimde gözlemlememize vesile olabilir. Açının kesinleştiği sıralarda iletişimde soğukluk, planlarda iptaller, ani kesintiler ve sert demeçler gündeme gelebilir. Spikerler, siyasi liderler, yazarlar, gazeteciler ve reklamcılar gündeme oturabilir. Gafları bu süreçte sık sık konulabiliriz. İftira ve dedikoduları konuşabiliriz. Çok laf yalansız olmayacağı için abartılardan kaçınmak, konuşma sırasını karşımızdaki kişilere verebilmek, çok bilgiçlik taslamamak bu evrede ayrıca önem arz edecek.

Venüs ingress (giriş anı) haritasının yükseleni Boğa burcu olacak. Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs kavuşumu da bu alanda olduğu için kadersel yeni tanışmalar ve başlangıçların olabileceğini göstermektedir. Konfor alanından çıkartan ve dengeleri değiştiren gelişmelerle karşılaşabiliriz.

İkizler burcu el ve tırnak hijyeni, bakımı ve estetiğiyle doğrudan ilişkili olduğu için bu dönemde bu bölgelerimizdeki güzelliğe önem verebiliriz. İkizler, Terazi ve Kova burçları bu transitten her bakımdan daha çok faydalanabilir ve hak edişlerini alabilirler.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Sosyal medya, eğitim ve seyahat vasıtasıyla üzerinden yeni biriyle tanışarak flört etmeye başlayabilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz bereketlenebilir. E ticaretten para kazancı elde edebilirsiniz. Diğer yandan araç bakımı yaptırabilir ve elektronik eşyalar satın alabilirsiniz. Taşınma işlerinizi ve iş seyahatlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularınızla karşılıklı sorumluluk alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi kaynaklarınızı arttırmak ve doğru yatırımlar yapmak için destekleyici bir zamana giriyorsunuz. Gelir seviyeniz arttığı gibi harcamalarınız da aynı oranda artabilir. Araba, saat, ev aletleri ve elektronik aletler satın alabilirsiniz. Teknolojiye yatırım yapabilir, iş sebepli seyahatlere çıkabilirsiniz. Kendinizle barışmanız ve özdeğerinizi geliştirmeniz mümkündür. Sağlam bir ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: İlgi göreceğiniz beğenileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. Dış görüntünüzde değişiklikler yapabilir, hem kendinizi hem etrafınızı güzelleştirebilirsiniz. Bilginizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. İlişki tekliflerine de açıksınız. Beraberliğiniz varsa evlilik teklifi alabilir, söz veya nişan hazırlıkları yapabilirsiniz. Doğurganlığınız da bu süreçte destekleneceğinden çocuk sahibi olmak için doğru zaman olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Ruhsal dünyanızı şifalandırmak isteyebilirsiniz. Sanatla yakından ilgilenebilir, çevrenize ilham verebilirsiniz. Gizli kadın düşmanlar, sırlar, üçlü ilişkiler ve dedikodulara karşı dikkat etmeniz iyi olabilir. Yolunda gitmeyen bir ilişki ve ortaklıklarınız varsa sonlandırma kararı alabilirsiniz. Romantik hayatınızda gizli hayranlar görünür olabilir. Etrafınıza karşı daha empatik ve duyarlı davranışlar sergileyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Yeni faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Mesleki gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Geleceğinize umutla bakabilir ve çevrenizdeki insanlardan hayır görebilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmenize yardım etmeye gönüllü insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu doğrultuda sizin de maddi sorumluluklarınız artabilir. Grup çalışmaları ve organizasyonlara liderlik yapabilir, uyumlu davranışlar geliştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Kariyerinizde fark yaratabilir, terfi alabilir ve toplum tarafından daha çok beğenilebilirsiniz. Toplumsal statünüzü ilgilendiren ve saygınlığınızı arttıracak yeni kararlar alabilirsiniz. Evlenmek veya boşanmak gibi medeni hal değişiminiz olabilir. Fikirleriniz diğer insanlar tarafından onay görebilir. İş sebebiyle taşınabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı işler iş hayatınızda fark yaratmanıza yardımcı olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Vizyonunuza katkı sağlayacak yeni deneyim sahaları sizleri bekliyor. Yurt dışı, yabancılar, e ticaret ve sosyal medya yoluyla kazançlı çıkabilirsiniz. Özgürlüğünüze sorun çıkarmayacak ilişkiler gündeminizde olabilir. Resmi işlerinizi halledebilir ve vize/pasaport başvurusu yapabilirsiniz. Eğitime yazılabilir, hukuksal konularda ve sınavlarda başarı elde etmeniz de mümkündür. Seyahat programı yapmak için de destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Finansal konular ve ortak mali kaynaklarla ilişkili başarıya kavuşabilirsiniz. Ek kaynakların sahibi olabilirsiniz. Doğru yatırımlar yapmak, miras ve tazminat haklarınızı alabilmek için doğru bir zaman olabilir. İlişkilerde her yönden paylaşıma vereceğiniz önem artabilir. Talepleriniz onay alabilir ve gizli bilgilere ulaşabilirsiniz. Terapi almak için doğru bir zaman olabilir. Dış görüntünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: İlişki veya ortaklık başlatmak, sağlam beraberliğiniz varsa eğer evlenmeye karar vermek için doğru bir zamana giriyorsunuz. Geleceğe dair hayalleriniz gerçeğe dönebilir. Kafanızı karıştıran bir konuyla ilişkili eğitim veya danışmanlık almaya karar verebilirsiniz. Sizi anlayan ve fikirlerinize ortak olan insanları görmek memnun edebilir. Kimileriniz taşınabilir, yeni bir hayat düzenine geçebilir veya kısa süreli seyahate çıkabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Mesleğinizde aşama kat edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurabilir, görevlerinizi rahatlıkla yerine getirebilirsiniz. Aile bağlantılı birinden sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa eğer geride kalabilir. Tatlı tüketimine dikkat etmeniz gerekebilir. Günlük rutinlerinizi düzenleyebilirsiniz. Akrabalarınız, yardımcılarınız ve aile dostlarınızla fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Aşk hayatınızın hareketlendiği, yeteneklerinizi rahatlıkla ifade edeceğiniz, cesur hamleler gerçekleştirebileceğiniz zamanlara giriyorsunuz. Zaten beraberliğiniz varsa bu süreçte söz-nişan ve evlilik kararı alabilirsiniz. Ailenizden maddi manevi kaynaklarından yararlanarak riskli yatırımlara girişebilirsiniz. Çocuklarınız varsa eğer iletişiminiz ve eğitimleri bu süreçte başarılı ilerleyebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Evinizi güzelleştirmek ve eksikleri gidermek için zaman olabilir. Bunun yanında ebeveynleriniz ve akrabalarınızla ilişkilerinizi iyileştirmek, küslükler varsa bitirmek için destekleyici zamanlardan geçebilirsiniz. Kendi yuvanızı kurmak isteyebilirsiniz. Ev ve aile güvenliğinize ehemmiyet verebilirsiniz. İç huzurunuzu arttırmak ve bilinçaltı sorunlarınızı çözmek için doğru bir zaman olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Begüm Minkis
Sevgilerimle