Merve Çubuktepe

Haftanın en önemli olayı tabii ki 15 Ağustos 2019’da gerçekleşecek Venüsyen Kova burcunda dolunay olacak. Sonunda bangır bangır gerçekten güçlü ve olumlu etkiler taşıyan bir gökyüzü olayı bizleri beklemekte. Dolunay 22 derece Kova burcunda, dolunay anında Güneş-Venüs-Mars kavuşumu etkin. Tutulmanın yükseleni Yay burcu, yöneticisi Jüpiter de retrosunu bitirdi üstelik yükselenle kavuşum yapıyor. İlk konumuz tabii ki ilişkiler… Bu kadar yoğun Aslan burcu etkileri altında ne evlilik teklifleri, ne ilan-ı aşklar olur. :) Beklenmedik heyecanlar, yıldırım aşkları gündeme gelebilir, yıkılan ilişkilerde tamir söz konusu olabilir. Kalbinizi aşka açın, bir de lütfen göz önünde olun. Tam anlamıyla parlama ve fark edilme etkisi söz konusu. Ayrıca estetik ve göze hoş görünen işler yapmak, sergilemek adına da çok güzel bir etkileşim.

18 Ağustos 2019’da Mars Başak burcuna geçiş yapacak. Mars’ın en mükemmeliyetçi formuyla karşı karşıyayız. Kusursuz işler yapabiliriz, ancak bir yandan da en ufacık detaylar bile önemli olacaktır. Sakladığınız kusurlar siz ne kadar saklasanız da pat diye görülebilir. Bir işe odaklanıp onu en iyi ve işlevsel şekilde gerçekleştirmek isterseniz Mars Başak çok iyi bir müttefiktir. Sadece olayları aşırı didikleme ve “Kaşın üzerinde gözün var” yaklaşımından kaçının. Mars’ın en mükemmeliyetçi formuyla karşı karşıyayız. Kusursuz işler yapabiliriz, ancak bir yandan da en ufacık detaylar bile önemli olacaktır. Sakladığınız kusurlar siz ne kadar saklasanız da pat diye görülebilir. Bir işe odaklanıp onu en iyi ve işlevsel şekilde gerçekleştirmek isterseniz Mars Başak çok iyi bir müttefiktir. Sadece olayları aşırı didikleme ve “Kaşın üzerinde gözün var” yaklaşımından kaçının.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 12.08.2019: Herkese iyi haftalar! Ay Oğlak burcunda yeni haftaya ciddi, hatta fazla ciddi başlayabilirsiniz. Saat 12:53’te Ay-Satürn kavuşumu kesinleşiyor. Bu da etkileşimin doruk noktası. Özellikle yaşça büyük ve otorite konumundaki kişilerle diyaloglar adına önemli bir faktördür. 17:44’te Ay ile Güney Ay Düğümünün kavuşumu kadersel önemli olaylar getirebilir, ruhsal çalışmalar için çok etkilidir aynı zamanda yüzleşmeler yaşanabilir. Bu güçlü tesirin üzerine 18:57’de Ay-Neptün altmışlığının olumlu etkisi de günün ruhsal ve arınmaya açık enerjisini güçlendiriyor. Bugün eğer bir kişi sizden af dilerse veya bir adım atarsa çok özel bir durum olmadıkça siz de zeytin dalı uzatın derim. Bu etkilerden özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilir.

Salı – 13.08.2019: Ay Oğlak burcunda saat 01:12-18:35 arasında yani günün çok uzun bir kısmını boşlukta geçirecek. Aheste aheste günü geçirmek, kafamıza bir format atmak, önemli bir şeylere koşuşturmadan boş viteste ilerlemek adına çok güzel bir gün. 18:36’da Ay boşluktan çıkıp Kova burcuna geçiş yaparken günün enerjisi tekrar yükseliyor. 23:32 günün sonuna doğru Ay-Merkür karşıtlığı kesinleşecek, tam gün biterken gece gece iletişim kazalarına dikkat. Kaş yaparken göz çıkarmayın ve aşırı iddialaşmadan kaçının. Bu konularda sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar dikkat.

Çarşamba – 14.08.2019: Ay Kova burcunda 05:20’de Kiron ile üçgen olumlu açı yapacak. Sabahın erken saatleri meditasyon, Güneş’in doğuşunu izlemek ve odaklanma adına pozitif. Saat 07:46’da Ay-Uranüs karesi kesinleşirken biraz tansiyon yükselse de 09:07’de şahane bir Güneş-Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Duygusal konular, aşk meşkle alakalı harika bir etkileşim, dolunay öncesi çok güzel bir tesir. Sevdiklerinizle güzel zaman geçirmek, kavuşmak, kucaklaşmak ve keyifli zaman geçirmek adına çok uygun bir etki. Üzerine de 23:37’de Ay-Jüpiter olumlu açısı da devreye girerek günün güzelliğinin daha da belirgin kılıyor. Bu etkileşim şans, ufuk açma, bir konuyu derinlenmesine öğrenmek adına destekleyicidir. Günün etkilerinden özellikle hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 15.08.2019: Geldik dolunay gününe… Saat 15:29’da Kova burcunda 22 derecede Venüs kavuşumlu harika bir dolunay meydana gelecek. Beklenmedik heyecanlar, yıldırım aşkları gündeme gelebilir, yıkılan ilişkilerde tamir söz konusu olabilir. Kalbinizi aşka açın, bir de lütfen göz önünde olun. Tam anlamıyla parlama ve fark edilme etkisi söz konusu. Ayrıca estetik ve göze hoş görünen işler yapmak, sergilemek adına da çok güzel bir etkileşim. 16:16’da Ay-Venüs karşıt açısı da devreye girecek. Zıtlıklardan doğan aşklar, ilk görüşte elektrik almadığınız bir kişiden birden hoşlanma, duyguların bir anda dile gelmesi, sürpriz mesaj ve aramalar gündeme getirebilir. Özellikle hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar için güçlü etkiler devrede.

Cuma – 16.08.2019: Merkür-Kiron üçgeni 00:14’te kesinleşecek. Sözlerle gelecek şifadan bahsediyoruz. Bazen bir kelime dahi yüreklere merhem olabilir. İçinizde tutmayın konuşun, dertleşin ve paylaşın. Ay saat 04:01’de Mars ile karşıt açı yaparak boşluğa girecek. 06:49’da Ay boşluktan çıkıp Balık burcuna geçiyor. Akşam saatlerinde 20:07’de Merkür-Uranüs karesi ve 20:11’de Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşiyor. Bu acayip günde özellikle akşam saatlerinde sabahın sözlerle şifa enerjisi bir anda tersine dönüyor. Yani şifa yapayım derken işleri daha beter etme riski var. Kasap doktor olmayın. :) Çok etkili ve faydalı olduğunu düşündüğünüz bir konuşma düşünmediğiniz bir yere gidebilir. Olumlu etkisi ise doğru yer ve zamanda insanı ayıltan soğuk duş etkisi yaratmasıdır. Bu konularda sabit burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar dikkat.

Cumartesi – 17.08.2019: Ay Balık burcuna yolculuğuna devam ediyor. Saat 12:17’de Jüpiter ile kare, 12:35’te Satürn ile altmışlık yapıyor. Yani Ay’ın kafası biraz karışık. :) Bir yandan bir şeyleri abartma kabartma duygusu, bir yandan aklı başında doğru hareketler yapma duygusu yanyana. Saat 19:08’de Ay-Neptün altmışlığı ile günün rengi iyice olumluya dönüyor. Bu saatler itibariyle çok daha yoğun, ruhsal açıdan güçlü ve ilham dolu hissedebilirsiniz. Günün olumlu tesirlerinden özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilir.

Pazar – 18.08.2019: Ay Balık burcunda yolculuğunun son demlerinde 01:34’te Plüton ile altmışlık olumlu açı yaparak boşluğa girecek. Ay saat 01:35-19:32 arasında boşlukta. Süre çok uzun ancak özellikle uyku saatine denk gelen boşluk evreleri uykuya dalmakta zorluk ve sıkıntılı rüyalar getirebiliyor. Bundan dolayı uyku öncesi rahatlamaya özellikle dikkat etmelisiniz. 08:18’de Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. Bayram sebebiyle gevşeyen bünyelerin kendini toparlama, bir şeyleri elden geçirme ve düzeltmesi açısından uygun bir etki. Mars’ın en mükemmeliyetçi formuyla karşı karşıyayız. Kusursuz işler yapabiliriz, ancak bir yandan da en ufacık detaylar bile önemli olacaktır. Sakladığınız kusurlar siz ne kadar saklasanız da pat diye görülebilir. Bir işe odaklanıp onu en iyi ve işlevsel şekilde gerçekleştirmek isterseniz Mars Başak çok iyi bir müttefiktir. Sadece olayları aşırı didikleme ve “Kaşın üzerinde gözün var” yaklaşımından kaçının. Bir not olarak önemli işleri boşluk evresine almamaya çalışın, sonrası çok daha ideal. 19:32’de Ay Koç burcuna geçerken enerji tekrar yükseliyor, bu saatler itibariyle zinde olma ve heves duygusu artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe