Merve Çubuktepe

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Balık burcunda 17 Mart 2018’de gerçekleşecek yeniay olacak. Hafta içerisinde etkilerine daha detaylı değineceğim. Yeniay anında Güneş-Kiron Balık burcunda kavuşuma olacağı için “şifalanma” teması ciddi önem taşıyor. Yeniaya kare açı yapan Mars da bu esnada son derecede olacak. Jüpiter retrosunun da etkisini düşünürsek eğer bizleri çektiğimiz üzüntü ve yüklerden kurtulma, geçmişi geride bırakma ve ruhsal yönümüzle bütünleşme vakti bekliyor. Bu dönemde dünyevi kaygılardan biraz uzaklaşıp içimizdeki ruhani tarafın sesini dinlememizde fayda var. Büyük sıkıntılar yaşıyor ancak ne yapacağınızı bilmiyorsanız artık son damla gelerek nereye ilerleyeceğinize net bir karar verebilirsiniz. En çok değişken burçlar Balık, Başak, Yay ve İkizleri önemli bir sınav bekliyor.

13 Mart 2018’de ise Güneş-Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak. Çok güzel bir etki; kapsama süresi 12-14 Mart 2018. Şans faktörünü arttıran, aynı zamanda ön planda olma, destek alma konusunda destekleyici bir yapı söz konusu. Ticari girişimler ve iş mülakatları açısından da oldukça pozitif bir açıdır. Su elementinde gerçekleşen bu üçgen aynı zamanda sezgisel açıdan gücünüzü de arttırabilir. Bu üçgenden özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilecek.

Yine 13 Mart 2018’de Venüs-Satürn arasındaki kare açı kesinleşecek. Öncü burçlarda gerçekleşecek bu gergin açı ilişkilerde tahammülsüzlük, uzaklaşma ve gerilim yaratabilir. Koç-Oğlak teması baskın olduğundan aşırı baskı ve otorite kurma çabalarından uzak durmak, ilişkiyi adil ve akışında yaşamak en doğrusu olacaktır. Özellikle öncü burçlar Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlaklar dikkat.

14 Mart 2018’de Mars-Kiron arasındaki gerilimli açı kesinleşecek. Yeniay öncesinde dikkat edilmesi gereken bir açı, duygusal açıdan gerilim ve yaralanmalara müsait bir atmosfer yaratıyor. Ufak görünen konular bile aşırı kırıcı algılanabilir, küslüğe zemin oluşabilir. Bundan ötürü 13-15 Mart 2018 aralığına değişken burçlar Başak, Balık, İkizler ve Yay olmak üzere dikkat etmeli.
Ve 17 Mart 2018’de Mars Oğlak burcuna geçiyor. Yine hafta içerisinde değineceğimiz bir konu daha. Mars yüceldiği burçta olacağından çok güçlü. Üstelik önce Satürn sonra Plüton ile kavuşum yapacak. Kişisel açıdan çalışanın kazanacağı ve emeğin çok değerli olacağı bir sürece giriyoruz.

Gelelim haftanın önemli etkilerine: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi 12.03.2018
Yeni haftaya Oğlak burcunda başlıyoruz. Sabah saatleri oldukça verimli, Ay önce Plüton ile kavuşum yapıyor sonra da Güneş ile olumlu açıya geçiyor. Motive, kararlı ve başarı odaklı hissedebilirsiniz. Bunun üzerine öğlen Ay, Jüpiter ile olumlu açı yaparak bu güzel etkiyi daha da yükseltecek. Bugünü her türlü görüşme ve iş mülakatı için değerlendirebilirsiniz. Bu güzel açılardan özellikle de su ve toprak grubu burçları Balık, Akrep, Yengeç, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilecek. Ay boşluğa girmeden son açısını öğleden sonra Uranüs ile gerilimli şekilde gerçekleştirecek. Bundan ötürü bu saatler itibariyle frene basmakta fayda var. Zaten Ay da saat 18:34’te boşluğa girip tüm gün bu şekilde kalacağı için sonrasında girişimlerinizde istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz, işler havada kalabilir.

Salı 13.03.2018
Ay saat 01:43’e kadar boşlukta kalacak akabinde Kova burcunda geçiş yapacak. Güneş-Jüpiter arasındaki olumlu üçgen açı kesinleşiyor. Başarı ve dikkat çekme açısından oldukça güzel bir gün. Bugünü de önemli bir açılış, yeni bir başlangıç, iş görüşmeleri ve önemli konuşmalar için değerlendirebilirsiniz. Birilerinden destek almak istiyorsanız ya da yardım talep ettiyseniz bugün meyvesini toplayabilirsiniz. Su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar bu güzel etkiden özellikle faydalanabilir. Diğer yandan ikili ilişkiler ve aşk meşk konusunda zorlayıcı bir gün. Venüs-Satürn gerilimli kare açısı kesinleşiyor. Bugün özellikle sorunlu ilişkiler için şartların zorlanmaması gereken bir gün. Olaylar bir anda çığrından çıkabilir, soğuma ve hissiyat kaybı yaşanabilir. En çok duygusal konularda öncü burçlar Yengeç, Terazi, Oğlak ve Koçlar dikkat. Ay ise akşam Venüs ile olumlu açı yaparak bu zorlu açıyı biraz yumuşatacak. Üzerine de Ay-Mars arasında olumlu açı kesinleşecek, yani duygusal açıdan sert etki iyice hafifleyecek. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Çarşamba 14.03.2018:
Ay Kova burcunda yolculuğuna devam ediyor. Akşam saatlerine kadar özel bir açısı olmayacak. Ancak Mars-Kiron arasındaki gerilimli açı kesinleşecek. Yani özellikle duygusal açıdan yaralanmalara ve küslüklere açık bir gün. Aynı zamanda tabii ki sakarlık ve kazalara karşı da ekstra dikkatli olunmalı. Özellikle değişken burçlar Balık, Yay, Başak ve İkizler dikkat. Ay, akşam saatlerinde Jüpiter ile gerilimli irtibata geçeceği için her türlü abartıya açık bir etki oluşuyor, tepkileri daha kontrollü sergilemekte fayda var. O anda hissedilen şeyin yoğunluğu geçici olabilir ve muhakemenizi bozabilir. Bu konuda en çok sabit burçlar Akrep, Boğa, Kova ve Aslanlar dikkat.

Perşembe 15.03.2018:
Ay Kova burcunda yolculuğunun son demlerinde sabahleyin Uranüs ve Mars ile olumlu açı yapıyor. Yeni güne çok zinde ve enerjik başlıyoruz. Her türlü konuda yaratıcı yönünüzü ortaya koyabilir ve inisiyatif alabilirsiniz. Bu canlı ve motive edici etkiden en çok ateş ve hava grubu burçları Koç, Aslan, Yay, Terazi, İkizler ve Kovalar faydalanacak. Ay, saat 10:31-13:10 arasında boşlukta kalacak akabinde Balık burcuna geçiş yapacak. Boşluk evresi sırasında ilerlemek, bir konuda yol almak ya da çözüm bulmak zor olabilir.

Cuma 16.03.2018
Ay Balık burcunda ilk açısını Satürn ile olumlu bir şekilde gerçekleştiriyor. Güzel bir etki; özellikle kendimizi adadığımız ve çok emek verdiğimiz konularda başarı kazanmak açısından ideal bir yapıda. Özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Balık, Akrep, Boğa, Başak ve Oğlaklar için güzel bir etki. Akabinde ise öğleden sonra Ay, Neptün ile kavuşum açısını gerçekleştirecek. Oldukça ruhani ve sezgisel açıdan güçlü saatler bizleri bekliyor. Bu kavuşumun olduğu saatlerde özellikle ruhsal çalışmalar, şifalandırma ve öngörü çalışmaları için daha isabetli ve yoğun bir enerji ortaya çıkacak. Aynı zamanda empati kurmak ve karşılıklı anlayış geliştirmek açısından da idealdir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cumartesi 17.03.2018
Geldik yeniay gününe… Ay öncelikle sabah Plüton ve Jüpiter ile olumlu açı yapacak. Yani günü gayet güçlü, yoğun ve şanslı bir şekilde karşılıyoruz. Oldukça duygusal hissetmeniz mümkündür. İç sesinizi dinlemeniz sizi güzelliklere doğru götürebilir. Bu etkiden en çok su ve toprak grubu burçları Yengeç, Balık, Akrep, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanıyor. Akabinde saat 16:11’de Balık burcunda yeniay gerçekleşecek. Herkese şans getirsin ve istediği konuda şifa versin. Yeniaydan sonra Ay boşluğa girecek ve saat 16:12-21:55 arasında boşlukta kalacak. Sonrasında Mars da yüceldiği Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Boşluktan çıktıktan sonra Ay Koç burcuna girecek daha destur demeden Mars ile gerilimli açıya girecek. Yani yeniayın dumanı üzerinde tüterken akşam saatlerinde çok da şartları zorlamamakta fayda var. En çok da öncü burçlar Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeçler dikkat.

Pazar 18.03.2018:
Ay Koç burcunda yolculuğuna devam ediyor. Yeniay sonrasında güne canlı, dinamik ve iyimser bir etki getiriyor. Ancak biraz fazla tezcanlı olabilir ya da sabırsız hissedbilirsiniz. Aynı zamanda Ay gün içerisinde Satürn ile gerilimli irtibatta olacağı için şartlar istenildiği gibi olmayabilir ya da çözmeniz gereken engeller karşınıza çıkabilir. Bundan ötürü tempoyu iyi ayarlamak ve sabırla ilermekte fayda var. Venüs, Kuzey Ay düğümü ile olumlu açı yapacağından ötürü özellikle öğleden sonra daha uyumlu ve güzel bir akış yakalayabilirsiniz. Duygusal açıdan da şanslı etkisi cabası Bu açıdan özellikle hava ve ateş grubu burçları Koç, Aslan, Yay, Terazi, İkizler ve Kovalar faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Güzel ve mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Dirağ