Begüm Minkis

Güzel haberlerle dolu bir hafta bizleri karşılıyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Yengeç burcu yeniayının tesiri hafta genelinde hissedilirken yaklaşık iki haftadır bizleri kapana kıstıran açı kalıpları ise etkisini yitiriyor. Böylece bize de rahat bir nefes almak düşüyor. Bu hafta yok yok. Kimine aşk, kimine para, kimine de kariyer fırsatları gelebilir. Seç beğen al misali iyicil gezegen Jüpiter, Venüs ve Merkür’ün olumlu açıları umutları yeşerterek yeni başlangıçlar yapmamız için ortamı hazırlıyor. Egomuzu doğru yönettiğimiz koşulda Aslan burcunda güçlü konumdaki Mars turnayı gözünden vurmamız için yardımımıza koşacaktır.

12 Temmuz 2021’de Merkür ve Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Açı tüm hafta boyunca etkili. Keşfetme, öğrenme arzusunu çoğaltıcı bir tesir. Duygular sular seller misali dile gelebilir. Ticari anlaşmalar yapmak, sözleşmeler imzalamak, seyahat planı yapmak, araç gereç satın almak, eğitimlere yazılmak ve fikirsel danışmalar için son derece ideal etkiler. Bizleri doğru yönlendiren akıl hocalarımız olabilir. Ve biz de bilge bir şekilde, evrensel bakış açısı geliştirebilirsiniz.

13 Temmuz 2021’de Aslan burcunda Venüs ve Mars kavuşumu kesinleşiyor. Açı tüm hafta içerisine etkisi yayılacaktır. Aşkın ateşi yanıyor. Eril ve dişil tabiattaki gezegenler kavuşarak yeni ilişki başlangıçları, evlilik teklifleri, duygusal açılmaları göstermekte. Aslan burcunun sahnede olmak, gösteriş yapmak, dikkat toplamayı ifade etmesi kartların açık oynanayacağını haber vermekte. Sevdiğimiz insanlara yaratıcı, cömert davranışlar sergileyebiliriz. Altın piyasasında hareketlenme de görülebileceği gibi lüks tüketim hat safhaya ulaşabilir.

15 Temmuz 2021’de Güneş ve Neptün üçgeni kesinleşiyor. Hafta geneline yayılan etki geçmişteki yaraları şifalandırmaya yardımcı olabilir. Odak yalnızca maddi değil manevi konular üzerine de olacaktır. Huzurlu, dingin, sakin hissettiğimiz ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Yaratıcı çalışmalar, sanatsal uğraşılar, romantizm, sağlık ve ruhsal çalışmalar adına destekleyici gözüküyor. İlahi adalete güvenebiliriz. Affedici, merhametli ve koruyucu yanlarımızla zor durumdaki insanlara yardım eli uzatmak isteyebiliriz.

Haftanın son ve nazar boncuğu niteliğindeki açısı 18 Temmuz Güneş ve Plüton karşıtlığı. Öte yandan bu açının etkisi daha ziyade gelecek hafta içerisinde hissedilecektir. Açı temel manasıyla güç savaşları, manipülasyon, sindirme ve otorite ile ilgili sorunlara işaret eder. Yüksek hızda ilerleyen hayaller gerçeklere çarpıp durabilir. Karşıt açılar çekişmeler ve aksi düşüncelerle ilişkili olduğundan gücü yanlış yerlerde arayabileceğimizi ifade etmekte. Ya kendimizi ya bulunduğumuz yeri değiştirmemiz gerekecek. Aksi takdirde etki aldığımız alanlarda bizler için sıkıcı olabilir. Egomuzu yarayalacak, kimliğimizi yok sayacak ortam ve insanlardan kaçınmaktan yarar göreceğimiz bir süreç. Tutku ve ihtiraslar başımıza iş aşacağından her türlü konuda uçlarda hareket etmeden dengeyi bulmamız gerekiyor.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 12.07.2021: Herkese iyi haftalar! Ay Aslan burcunda seyrine tüm gün devam edecek. Kendimizi şımartmak isteyebiliriz. Kuaför, makyaj, alışverişler ve kişisel bakımlar için ideal bir gün. Varsa çocuklarımızla ilgilenerek, oyunlar oynamak, keyifli vakitler geçirmek isteyebiliriz. 01:32’de Ay-Satürn karşıtlığı bizleri karşılıyor. Gece saatleri zihinsel olarak karmaşık hissedebiliriz. Kararsızlık görülebileceği gibi fikir ayrılıklarını kafamıza takabiliriz. 06:10’da Ay-Uranüs karesi sabah saatlerini açık bir zihin ile karşılayacağımızı göstermekte. Sabah motivasyonunu kolaylıkla sağlayarak kendimizi hızlıca hazırlayabiliriz. 08:43’de Ay-Merkür SemiSquare açısı ile sabah saatlerinde iletişim kurarken böbürlenmekten kaçınmalıyız kolayca kalp kırabilir ve yanlış anlaşılabiliriz. Önemli işleri halletmek, günün planını gerçekleştirmek adına öğlen saatleri çok uygun gözüküyor. 14:13’de Ay-Venüs, 15:28’de ise Ay-Mars kavuşumları ile Ay boşluğa girerek tüm gün de böyle devam edecek. Arka arkaya gelişen bu kombinasyonlar dinamik, kutlamaların, merasimlerin, eğlencelerin olacağı toplantılara vurgu yapmakta. Güçlü ve sansasyonel haberler de medyada yer bulabilir. İlişki başlatmak, aşkı ilan etmek, teklifler için uygun bir gün. 22:14’te Ay-Merkür Septile açısı kesinleşiyor. Bu süreçte Merkür’ün açıları zorlayıcı olduğundan verdiğimiz sözlere dikkat etmeliyiz. İletişimde empatik ve karşı tarafın da isteklerine önem vererek vicdanlı davranmalıyız. 22:45’te Merkür ve Jüpiter üçgen açısı kesinleşiyor. Açı tüm hafta etkili. Ticari anlaşmalar, sözleşmeler, eğitime yazılmak, fikirsel danışmalar için son derece ideal etkiler. Seyahat planı da yapabilirsiniz. Ay Fazı: Yeniay.

Salı – 13.07.2021: Ay Aslan burcunun son demlerinde boşlukta ilerliyor. Tüm gece bu şekilde olacak. 06:06’da Ay-Neptün BiSeptile açısı, 06:44’te Ay-Neptün Triseptile açısı kesinleşiyor. Sabah saatleri her duyulana inanmamak, gelişmeleri doğru şekilde değerlendirmek önemli hale geliyor. 11:30’da Ay Başak burcunda seyahat etmeye başlayarak boşluktan çıkıyor. Böylece dikkatimizi tek bir noktaya kolaylıkla toplamaya başlıyoruz. Gelecek iki gün boyunca plan, program yapmak, muhasebe, hesap kitap, tadiat/tamirat, el işçiliği gerektiren konularda başarı sergileyebileceğiz. Mantıklı yaklaşımlar, seçicilik, eleştirel tutum ve mükemmeliyetçilik ile önümüze gelen şeyleri kolay kolay beğenmeyebiliriz. 14:00’de Ay-Jüpiter karşıtlığı kesinleşiyor. Her şeyin bir dozu olduğundan işleri, sorumluluklarımızı abartmamalı arada sırada nefes almalı işleri akışına bırakmalıyız. Öğlen saatlerinde gereksiz konuları fazla kafaya takmaktan uzak durmak önemli. 14:27’de Ay-Satürn QuadriNovile açısı kesinleşiyor. İstikrar ve ciddiyet gerektiren meseleler için başlangıçlar yapılabilir. 16:04’te Ay-Merkür altmışlığı evrak işleri, raporlarla ve iş görüşmeleri ile ilgilenmek adına destek sunmaktadır. 16:32’de Venüs ve Mars kavuşumu kesinleşiyor. Hafta içerisine etkisi yayılacak bir açı kalıbı. Aşkta yüksek motivasyon, heyecan getiren bir etki. Yeni tanışmalar yaşanabilir. İlişkiler başlayabilir. Ortaklık kurmak, evlilik kararları için destekleyici. 21:48’de Güneş-Satürn QuadriNovile açısı ile kararlı ve sağlam zeminde ilerlemeyi destek vermekte. Otoriteden destek alabilirsiniz. Öte yandan terfi, tanınma ve popülerlik adına destekleyici. Ay Fazı: Yeniay.

Çarşamba – 14.07.2021: Ay tüm gün Başak burcunda hareket edecek. Görevler, iş hayatı ve sorumluluklar gün boyunca önce çıkacak. Üretken bir tutum takınarak tüm sorunları çözebiliriz. 06:54’te Ay-Plüton SesquiSquare açısı ile sabah saatleri takıntı boyutu artabilir. Derin düşüncelere dalabiliriz. Araştırma yapmak, hayatımızdaki eksik ve fazlalıkları tespit etmek için verim getiren bir etkidir. 12:13’te Ay-Güneş Septile açısı ilişkilerde kolay beğenmeme ve uyum yakalamama gibi etkiler sunabileceğinden ikili ilişkileri pek destekleyen bir gün olmayabilir. Ay Hilal fazına geçtiğinden geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yeniayın da etkilerinin somut düzeyde görünür olabileceğine işaret etmektedir. Yeni başlangıçlar yapılabilir. 13:24’te Ay-Uranüs üçgen açısı yenilik arayışını, sürpriz gelişmeleri ve hızlı değişen duygusal dalgalanmalara işaret etmektedir. Sabah istediğimiz karar verdiğimiz şeyler akşama kalmadan değişebilir. 16:45’te Ay-Merkür Quintile açısı akşama doğru iletişim süreçlerini, eğitim, pazarlama ve ticarete yönelik adımları desteklemektedir. İmza atarak, anlaşmalar yapılabilir. 23:03’te Venüs-Plüton TriSeptile açısı akşam saatlerinde ilişkilerde gerilimin artabileceğine, anlam verilmekte zorlanılacak gelişmelere işaret edebilir. İş hayatı, ciddi meseleler romantizm ve sevgi ilişkilerinin önünde durabilir. Güç savaşları ve manipülatif davranışlardan kaçınarak daha akışta kalmalıyız. Ay Fazı: Hilal.

Perşembe – 15.07.2021: Haftanın en karışık, hareketli günlerinden birindeyiz. Ay Başak burcunda hareket etmeye devam ediyor. 04:46’da Güneş-Ay altmışlığı kesinleşiyor. İlişkilerde geçen gün ki anlaşmazlıkları çözebilecek, ortak yolu buldurabilecek bir etki. 05:16’da Ay-Neptün karşıtlığı kesinleşiyor. Uyku saatlerine denk geldiğinden haberci rüyalar görülebilir. Uyku mahmurluğunu sabah saatlerinde atmak zorlaşabilir. Sabah meditasyonları, olumlamaları ve ibadetleri için uygun. İnsanlara yardım etmek de isteyebilirsiniz. 09:46’da Ay-Plüton üçgeni kesinleşerek Ay boşluğa giriyor. Sabah saatlerinde maddi dünyada güçlenme, parasal fırsatları destekleyebilir. Yüksek iş azmi ve garantici tutumları da getirebilir çevreye karşı. 09:46-17:31 arasında Ay boşlukta kalacak. Tüm gün boşlukta olması çoğunlukla kafa dinleme, sakin işlerle uğraşılması gereken bir gün olacağı manasına gelmektedir. Zira hayati konularla ilgili yanlış muhakeme, hayal kırıklığı getirecek kararlar görülebilir. 11:48’de Güneş-Neptün üçgeni kesinleşiyor. Açı tüm hafta boyunca etkili. Yaratıcı çalışmalar, sanatsal uğraşılar için destekleyici. İlahi adalete güvenebiliriz. Affedici, merhametli, koruyucu yanlarımız ortaya çıkabilir. 17:31’de Ay Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar ve danışmanlıkların hareketleneceği iki günlük sosyal sürece giriyoruz. 19:32’de Ay-Mars, 21:55’te Ay-Venüs Novile açıları akşam saatlerinde havanın pozitif ve enerjik olabileceğine işaret ediyor. Birilerinden aniden ilgi görmek, flört etmeye başlamak söz konusu olabileceği gibi tatlı bir söz tüm gerginliği yumuşatabilir. Ay Fazı: Hilal. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma – 16.07.2021: Ay tüm gün Terazi burcunda seyir edecek. Ayın gün içerisinde açıları zorlayıcı olduğundan ikili ilişkilerde vakit kaybetmektense verimi bireysel hareket etmekte bulabiliriz. Güzellik işlemleri, kişisel bakım, dekor, alışveriş ve kozmetik konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hukuksal süreçlere dair gelişmeler olabileceği gibi kendi bireysel yaşantımızda da adalet arayışında olmamız mümkün. Güne başlamamızla beraber 02:31’de Mars-Plüton TriSeptile açısı kesinleşiyor. İki malefiğin zorlayıcı etkisi ile zorbalık, kazalar, tartışmalara açık bir etki sunabilir. Öfke kontrolü yapmak gerekebilir. 05:09’da Ay-Merkür karesi kesinleşecek. Sabah saatleri iletişim sorunları görülebilir. Duyguları ifade edememe, odaklanamama, kafa dağınıklığı mümkün. 09:41’de Venüs-Neptün Quincunx açısı gün içerisinde ilişkilerde yaşanabilecek sorunlara açık olduğumuzu göstermekte. Hayal kırıklıkları, yanlış anlaşılmalar, beklentilerin karşılanmaması, planların iptal olması söz konusu olabilir. 13:32’de Ay-Satürn üçgeni ile duygusal güveni sağlamak, kendimize güvenmek, kararlı olmak adına verim getirmekte. İş görüşmeleri, başvuruları için değerlendirebilirsiniz öğlen saatlerini. 16:31’de Ay-Mars Septile açısı koşturmalı, mücadele etmek gereken zamanlara vurgu yapıyor. Aksilikler çıkabilir. 19:46’da Mars-Kuzey Ay Düğümü Quintile açısı hedefe varmak için beden gücünü kullanmamız gerektiği manasına gelmekte. Daha mücadeleci, cesur, güçlü duruş sergilemek gerekebilir. 19:50’de Ay-Venüs Septile açısı yemeği fazla kaçırmak, hoşnutsuzluk, ilişkilere dair kararsızlık getirebilir. Harcamalara da dikkat etmek gerekebilir bilhassa akşam saatlerinde. Ay Fazı: Hilal.

Cumartesi – 17.07.2021: Herkese iyi haftasonları! Ay Terazi burcunun son demlerinde hareket ediyor. Haftanın en şanslı, bereketli günündeyiz. 08:04’te Ay-Mars altmışlık açısı ile günü dinamik, güçlü açabiliriz. Spor, egzersiz ve hareket gerektiren işlere yeterlilik sağlayabiliriz. 12:03’te Ay-Venüs altmışlık açısı öğlen saatlerinde arkadaş buluşmaları, kutlama, organizasyon için uygun ortamı sunmakta. İlişki başlatmak, duygusal açılmalar adına değerlendirilebilir. 13:08’de Güneş-Jüpiter BiQuintile açısı kesinleşiyor. Maddi bolluk, lüks hediyeler, yoğun iltifatlar, yardımlaşma, tanrısal yardımların görülebileceği zaman dilimleri. Seyahat planları, eğitim, hukuksal konularla ilgili yeni planlar yapılabilir. 13:10’da Ay-Güneş karesi ile İlk Dördün fazına geçiş yapmaktayız. Geçen hafta meydana gelen Yengeç yeniayının etkileri oldukça görünür olabilir. Büyümeye, gelişmeye elverişli başlangıçlar yapmak için çok istekli ve aceleci olabiliriz. 14:03’te Ay-Plüton karesi kesinleşerek Ay boşluğa giriyor. Öğlen saatlerinde gereksiz kuruntu, şüphe gibi ruhsal eğilimlerimizin olabileceğine işaret ediyor. 14:03-21:38 arası Ay boşlukta olacak. Resmi, ciddi işler yapılması pek uygun olmayacaktır fakat zaten haftasonu olduğundan daha keyfiyete yönelik hamlelere odaklanmak isteyebilirsiniz. 19:00’da Ay-Satürn BiSeptile açısı akşam saatlerinde kişisel mesafe öne çıkabilir. Ruhsal daralma, sıkılma görülebilir. 21:38’de Ay artık Akrep burcuna geçiş yapıyor. Havamız değişerek daha tutkulu davranışlar sergilemeye açık hale geliyoruz. Sezgilerimiz aktif olabilir. Gelecek iki gün boyunca temel odağımız finansal konular olacaktır. 23:22’de Ay-Jüpiter açısı günün son açısı olarak kısmet, bolluk ve neşe getirici bir etki. İyimser düşünceler, aileden gelen yardımlar görülebilir. Ay Fazı: İlk Dördün.

Pazar – 18.07.2021: Bir haftayı daha uğurluyoruz. Ay tüm gün Akrep burcunda hareket edecek. Ay Akrep burcunda huzursuz bir konum olduğundan biz de gün içerisinde böyle hissedebiliriz. Planlar hemen değişebilir, beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Her şeyden şüphelenebilir, açık arayabiliriz. 01:46’da Güneş ve Plüton karşıtlığı kesinleşiyor. Açı bugün ve gelecek haftada etkili olacak. Güç savaşları, manipülatif davranışlar, otorite ile anlaşmazlığa işaret etmekte. Egomuzu yarayalacak, kimliğimizi yok sayacak ortam ve insanlardan kaçınmakta yarar olabilir. Tutku ve ihtiraslar başımıza iş aşacağından her türlü konuda uçlarda, isyankar hareket etmeden dengeyi bulmalıyız. 05:33’de Ay-Mars Quintile açısı günü hareketli başlatıyor. Sabah saatlerinde yaşam enerjimizde yükseliş, mücadele edecek gücü kendimizde bulmamız mümkün. 10:27’de Ay-Venüs Quintile açısı sevgiyi hissetme, keyifli ve uyumlu bir Pazar sabahı geçirmenize yardımcı olabilir. 11:21’de Ay-Neptün SesquiSquare açısı öğlen saatleri yanlış anlaşılma, alınma ve kuruntulara biraz fazla açıklık getirebilir. 11:40’de Merkür-Venüs SemiSquare açısı kesinleşiyor. İletişimde sorunlar, istemediğiniz konuşmalara sürüklenebileceğiniz anlamına gelebilir. Özelinizi, sırlarınızı deşmeye çalışan insanlar olabilir öğlen saatlerinde. 16:12’de Ay-Merkür üçgeni ile gün daha aktif bir hale dönüşüyor. Plan yapmak,uygulamaya koymak rahatlaşabilir. 16:44’de Ay-Satürn karesi baskı hissi, güvensizlik, korku, çekinme duygularını tetikleyebilir. 20:13’de Merkür-Satürn Quincunx açısı da ekleneceğinden akşam saatlerinde otoriteden beklenilen destek gelmeyebilir. Talepleri dile getirmekte uygun olmayacak. 21:59’da Ay-Uranüs karşıtlığı planları bozucu nitelikte. İşler tahmin ettiğimiz gibi gelişmeyebilir. Tam emin olmadan son yargıya varılmamalı ve teyit edilmesi gereken zamanlar olacak. Fikirlerimizi, bakış açımızı dönüştürecek gelişmelerle karşılaşmak da söz konusu. Ay Fazı: İlk Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis