Begüm Minkis

13 Ocak 2020’de Venüs yüceldiği Balık burcuna geçiş yapıyor. 7 Şubat’a kadar sürdüreceği seyahatte şefkat, romantizm ve ruhsallıkta artış yaşayacağız. Duygularda yoğunluğa sebebiyet veren Ay Tutulmasını yaşadık ve akabinde Venüs Balık burcu geçişi bu etkiyi daha da körüklemek üzere iş başına geçiyor. Hayallerdeki aşka kavuşmak, bunun için her yolu göze almak ve belki de kendini bile unutmayı temsil eden bu transit yaşama dair de büyük ve köklü idealleri gerçekleştirebilmek adına bizlerin önünü açabilir. Özellikle zorlu açıların havayı kararttığı bir dönemde bir nebze olsun yürekleri yumuşatabilecek bir etki bizleri bekliyor. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Aşk, estetik, maddiyat ve keyifler gezegeni Venüs Jüpiter yönetimindeki Balık burcunda oldukça güçlüdür. Bolluk ve bereketi yaşamımıza daha rahat çekebileceğimize işaret eder. Diğer göksel sembollerle yorumlandığında ise Venüs transiti gökyüzünde çoğunlukla olumlu açılarla bezeli bir şekilde ilerleyecek. En önemlisi ise yılın aktörleri dediğimiz Satürn ve Plüton ile altmışlık açı içerisinde olması düşlerin gerçekleşmesine ve büyük yapılanmalara işaret ediyor.

Bu dönemde ilişkilerde romantizm maksimum seviyede olabilir lakin gerçekler ve sorumluluklar da orada bekliyor olacaktır. Güzel olan da bu taraf olacaktır zaten. Beden ve ruh ahenkli bir şekilde ilerleyebilir. İlham, yaratıcılık, merhamet, fedakarlık ve yardımlaşma önem kazanabilir. Bunun yanında yapılan her olumlu davranışın bize daha hızlı dönebileceği zamanlarda olacağız. Biliyorsunuz ki Kuzey Ay Düğümü hala Yengeç burcunda seyrediyor. Duygulara birlik olmaya ve içimize doğru yaptığımız bir yolculuktayız. Bu yolculuğun en tatlı süreçlerinden biri Kuzey Ay Düğümü’nün transit Venüs ile 19 Ocak 2020’de kuracağı üçgen açının deneyimleneceği -+ 5 günlük zaman dilimi olacaktır. Kadersel motifler eşliğinde gerçekleşecek evlilik ve ilişki kararlarını, ortaklıkları, davaları ve anlaşmaları ifade etmektedir.

Estetik ve imaj değişimleri için iyi bir dönem diyebiliriz. Daha parlak ve güzel bir görünüm elde etmek kolaylaşacaktır. Sanatçılar ve şarkıcılar daha çok göz önünde bulunabilir. Ruhsal ve spiritüel çalışmalar yapmak için de bu süreç yine özel olabilir.

Maddi değerlerle de yakından ilintili olan Venüs 27 Ocak 2020’de Yay burcundaki Mars ile partil bir kare açı içerisine girerken Neptün ile de kavuşacak olması dikkat çekiyor. Parasal problemler ve sonu düşünülmeden atılan adımlara açık bir yapıda olabiliriz. Karşı tarafın tam anlamıyla ne kurguladığını algılamak zorlaşabilir. Duygularımızı sömüren insanlar önümüze gelebilir. İlişkilerde ise -+5 günlük süreçte dürtüsellik, acelecilik, tutku fırtınası, mücadele, belirsizlikler, melankoli veya yanılsamalar ile Balık sembolizminin gölge tarafını biraz daha fazla hissedebiliriz.

Ruhumuza açılan kapının kilidini içerisinde barındıran Venüs Balık transiti genel olarak çoğumuz için şanslı ve mutluluk verici olayları yaşatma olasılığına sahip. Transit bitiminde Merkür retro hareketine başlayacağından yeni başlangıçların bu süreç içerisinde tercih edilmesi daha iyi olabilir.

Sağlık astrolojisi olarak ayak ve topuk bölgeleri hassas olabilir. İlaç ve alkol tüketimi bünyeyi daha çok yorabilir. Zehirlenmelerde artış yaşanabileceğinden beslenmeye dikkat etmek gerekecektir.

Venüs Balık transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Beklenmedik yardımlara açık olacaksınız. Ruhsal olarak tazelenirken kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz. Duygusal olarak kendi içinize dönerek ne istediğinizi daha iyi fark edebilirsiniz. Doktor kontrolleri, hobiler, spiritüel çalışmalar ve yalnız ürettiğiniz çalışmalar adına verimli süreçler söz konusu. Lüks giderleriniz olabilir, bu nedenle cebinizdeki parayı daha hızlı tüketme konusunda dikkat önemli. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Kariyer hayatınız ve sosyal çevrenizden gelebilecek imkanlar vasıtasıyla bereketi kendinize daha çok çekebilirsiniz. Serbest meslek sahibi iseniz kazançlar daha iyi seyredebilir. Büyük bir umudunuzla ilgili sağlam bir girişim gerçekleştirebilirsiniz. İş nedeniyle yeni projeler geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa öne çıkmak için iyi etkiler söz konusu. Sosyal medya, klupler, dernek gibi yerlerde boy gösterebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Aktif çalışma hayatınız varsa başarılarınızın artacağı ve isminizin konuşulacağı etkilere açık bir dönemdesiniz. Aile büyükleri ve otorite ile ilişkileriniz daha uyumlu ve mutlu ilerleyecektir. İmaj değişimi yapabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, önemli bağlantılar kurmak veya sağlam yatırımlar yapmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yönünüzü dış çevreye ve imkanlara yönlendirerek isteklerinizi kolayca elde edebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Hayat felsefeniz büyük ve olumlu dönüşümlere uğrayabilir. Bu durumun temel vesilesi ise çevresel şartlarınızın iyileşmesi olacaktır. Mesleki olarak gelişime ve paylaşıma daha çok açık olacaksınız. Seminer, kurs ve fuar gibi alanlarda bulunabilirsiniz. Farklı deneyimleri olan insanlar size mesaj vermek suretiyle hayatınıza girebilir. Eğitim, yurt dışı, seyahat ve mahkemelerle ilgili adımlar atabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kredi işlemleri, borç almak veya kapamak, yatırım gibi riskli adımlar daha iyi ilerleyebilir. Cebinizde bollaşma yaşayabilirsiniz. İkram ve tekliflerde artış yaşanabilir. Eş veya ortaklıktan gelecek mali desteklerde artış olasılığı söz konusu. Bunların yanı sıra duygusal bağlarda tazelenme de söz konusu olabilir. Ruhsal olarak size kriz oluşturmuş konuları daha kolaylıkla çözebileceksiniz. Sezgileriniz artarken okült konularla ilgilenebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Karşıt burcunuzda ilerleyecek sevgi gezegeni sosyal çevre ve özel ilişkilerde keyfinizi yerinize getirebilir. Oldukça beğenebileceğiniz bir insan karşınıza gelebilir veya mevcut bir flört ilişkiye, ilişki ise evliliğe doğru yol olabilir gibi gözüküyor. Maddi anlamda insana yatırım yapmak daha çok iyi gelebilir. Aranızın iyi olmadığı biriyle de buzlar eriyebilir. Bu süreçte yardımlaşma ve empatiyi daha çok hissedeceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Gündelik koşturmacalar içerisinde kendinize ufak ve keyif verici uğraşlar yaratabileceksiniz. Sağlıklı beslenme araştırmaları yapmak, sağlık ürünlerine başlamak veya zararlı alışkanlıklarınızdan kalıcı bir şekilde uzaklaşmak adına oldukça güzel bir zaman olacaktır. Evcil hayvanınız var ise daha çok vakit geçirebilirsiniz. İş hayatınıza yeni düzen ve dayanışma kendini gösterebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Keyifi zamanların gezegeni bu transit süresince keyifleri temsil eden alanınızda sizi mutlu edecektir. Yaratıcılığınız ve içinizdeki çocuk uyanabilir. Yeteneklerinizle konuşulabilirsiniz. Yeni flörtler, tanışmalar olabilir veya hali hazırda süren ilişkiler ciddiyet kazanabilir bu süreçte. Riskli yatırımlara olan ilgi artabilir. Lüks ihtiyaçlarınızı da temin edebilirsiniz. Ruhunuza iyi gelebilecek kısa bir tatil için ideal bir zaman. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Eve girmek istemeyen siz bu sefer huzur ve neşeyi evde bulabilirsiniz. Ailenizle normalden daha çok vakit geçirmek isteyebilirken aileniz de sizinle daha çok ilgilenmek isteyebilir. Ev eşyaları ve dekorla uğraşabilirsiniz. Bununla birlikte gayrimenkul yatırımı yapabilir veya olanı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Evinizin bereketi ve misafiri bu süreçte artabilir. Akrabalardan güzel haberler alabilirsiniz. En önemlisi ev içerisinde çalışıyorsanız işiniz size daha çok kazandırmaya başlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Bol konuşup bol dinleyeceğiniz bir süreç olacaktır. Anlaşmalar, başvurular ve görüşmeler gündeme gelebilir. İşiniz gereği internet ve sosyal medya çalışmalarına odaklanabilirsiniz. Teknolojinin hayatınızda kapladığı alan bu süreçte özel olarak artabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizle eğlenceli vakit geçirmek için verimli bir dönem. Eğitim, sınav ve kurslar daha başarılı ilerleyebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Finansal anlamda cebinizin bereketi artabilir lakin harcamaya da normalden daha meyilli olacaksınız. Lüks ve konfora yönelik sağlam eşyalar satın almak isteyebilirsiniz. Maaş zammı, işe girmek, yeni müşteriler, mal satışı veya beklenen paraların temin edilmesi gibi gelişmeleriniz olabilir. Bununla birlikte kendinize olan inancınızda da artışınız olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Burcunuzda ilerleyecek Venüs her özelliğinizle sizi parlatabilir. Tam anlamıyla ben, keyfim ve kahyası diyebilirsiniz. Görünümünüzde ufak yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Modayı daha yakından takip etmek, kılık kıyafet alışverişleri yapmak, tatil ve sosyalleşmek için de gayet iyi bir dönem olacaktır. İlişkiler açısından da transitin tüm şansı üzerinizde. Aşkı ve romantizmi kendinize jet hızıyla çekebilirsiniz. Var olan ilişkilerde de ciddi kararlar alınabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis