Begüm Minkis

Gökyüzünün oldukça hareket kazanması ile geçtiğimiz iki ayın buhranını tamamen geride bıraktıracak dinamik bir hafta bizleri karşılıyor. Hafta içinde güçlü hissedeceğimiz üç adet önemli etki var. İlki Merkür’ün 15 Şubat’ta Kova burcuna geçişi olacak. İletişim ve düşünce tarzımızın daha iyi boyut kazanması, güçlenmesi söz konusu olabileceğinden ilişkilerden elde edeceğimiz verim artacaktır. İkincisi 16 Şubat tarihinde meydana gelecek Aslan dolunayı olacak. Güçlü tamamlanmaları ve yeni fırsatları vurgulayarak tüm hafta boyunca etkili olacak. Üçüncüsü ise 18 Şubat tarihinde gerçekleşecek ve 2022 yılının majör etkilerinden olan Jüpiter - Uranüs altmışlığı olacak. Bu önemli geçiş ve majör tesirler aldığımız hayat derslerini cebimize koyarak bir döngüyü kapatabilecek nitelikte gözüküyor.

15 Şubat 2022’de Kuzey Ay Düğümü ve Plüton üçgen uyumlu açısı gerçekleşecek. Toprak elementine mensup Boğa ve Oğlak burçlarında gerçekleşecek bu açı dünya ile olan bağımızı güçlendirebilir. Yaşam enerjimizde artış, güçlenen psikolojimiz ve hedeflerimize ilerlerken artan motivasyon dikkat çekebilir. Özetle güçlenme ve dönüşüm şansı elde edebiliriz. Toksik unsurların ise bizleri artık pek etkilemediğini fark etmemiz de olası.

İletişim, anlaşma, ticaret, eğitim ve seyahat konularında uzun zamandır ertelenen, tutuklu kalmış, planlanmış fakat eyleme geçilemeyen konularda ilerleme fırsatı yakalayabileceğimiz bir haftaya giriyoruz. 15 Şubat’ta Merkür Kova burcuna geçiş yapacak. 10 Mart’a kadar burada seyahat edecek. Bu süreçte iletişim yeteneğimiz, insan ilişkilerimiz, akılcı, bilimsel düşünce tarzına duyulan içsel istek artarken sorgusuz sualsiz her duyulana inanan, yayan ve derin düşünmeden kabullenilen hurafecilik ciddi bir sorun haline dönüşmeye başlayabilir. Satürn’ün de Kova burcunda olduğunu unutmamak gerekli zira bilime aykırı, veya standartların fazlaca dışında düşünen kişiler baskı ve engellerle karşılaşabilir.

16 Şubat 2022’de Venüs ve Mars’ın Oğlak burcunda kavuşumu gerçekleşecek. Aynı gün iki saat arayla 16 Şubat Aslan burcu dolunayı meydana gelecek. Bu iki tesiri ayrı ayrı düşünmek zor. Dolunay ile var olan ilişkiler yeni bir aşamaya taşınıyor. Bilhassa evlilik ve boşanma temasına vurgu var. Toplum önünde dikkate değer kutsal birliktelikler son bulurken yenileri merkeze gelebilir. Dolunay ile ciddi ölçekte motivasyonumuz yükselebilir, güçlü kişilerden aranılan destek bulunabilir ve en önemlisi para piyasaları sağ gösterirken sol vurabilir. Altın piyasasına dair hafta genelinde yeni haberler gelişebilir. Dolunay ve burç yorumlarını daha ayrıntılı bir şekilde yayınladık. Sitede bir önceki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

18 Şubat tarihinde 2022 yılının majör tesirlerinden olacak Jüpiter ve Uranüs altmışlığını deneyimleyeceğiz. Boğa ve Balık burçlarında kesinleşecek bu açı ile maddi anlamda sürpriz büyümeyi ve dünyevi değerlere ulaşmaya işaret etmektedir. Uzun zamandır almak istediğiniz eşya/mal daha uygun bir fiyatla karşınıza çıkabilir. Uyumlu konumdaki bu açı uzun zamandır beklenilen zarar edilmiş borsa süreçleri ile ilgilenen kişiler için satım fırsatı doğurabilir.

Jüpiter ve Uranüs altmışlığı; yenilenme, maceraya açıklık, farklı olan ile bütünleşme, eskiden günümüze taşıdığımız yanlışları bırakma, sürpriz fırsatları görme ve değerlendirme, hataları kabullenme ve önümüze bakma etkisi yaratabilir. -+ 10 gün etkili olacaktır. Öte yandan Aslan dolunayı ile yoğun biçimde vurgulanacaktır.

18 Şubat 2022 saat 20:43’te Güneş Balık burcuna geçiş yapacak. 21 Mart’a kadar burada seyahatine devam edecek. Böylece Jüpiter Balık transitinin de etkisi iyice belirginleşmeye başlayacak. Fedakar, iyimser, sanata değer veren sevgi pıtırcığı Balık burçları iyi ki doğdunuz. Nice mutlu bir sene dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 14.02.2022: Herkese iyi haftalar. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Ay Yengeç burcunda yolculuğuna devam ediyor. Evimiz ve aile hayatımızda duygusal iletişimi güçlendirebiliriz. Evde vakit geçirmekten zevk duymamız olası. 06:09’da Ay-Güneş 150’lik açı gerçekleşecek. 10:06’da Ay-Plüton karşıtlığı kesinleşecek. Sabah saatlerinde zorba davranışlardan, duygusal manipülasyondan kaçınmalıyız. İş görüşmeleri için uygun bir gün değil. 13:28’de Güneş ve Venüs Novile açı kesinleştirecek. İlişkilerde anlayış, romantizm, paylaşım ve adalet duygusu öğlen saatleri yükselişe geçebilir. 14:26’da Ay-Merkür karşıt açısı kesinleşerek Ay boşluğa girecek. Çok kısa vadeli bir boşluk evresi sonrasında 15:17’de Ay gerçek aşkı simgeleyen Aslan burcuna geçiş yaparak hemen boşluktan çıkacak. Böylece ön planda olmak, sevildiğimizi, onaylandığımızı hissetmek isteyeceğiz. İçimizdeki çocuk yüzeye çıkabilir. Lüks tüketim gelecek iki gün boyunca artabilir. Kendimizi değerli hissettirecek aktivitelere odaklanabiliriz. 17:30’da Ay-Uranüs BiNoville ve 23:58’de Ay-Jüpiter BiQuintile açıları kesinleşecek. Akşam saatleri daha yumuşak etkiler hâkim gözüküyor. Oldukça keyifli ve verimli temalarla ilgilenebiliriz. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Salı – 15.02.2022: Ay tüm gün Aslan burcunda transitini sürdürmeye devam ediyor. Oldukça değişken ve hareketli bir gündeyiz. Günü açmamızla beraber 01:17’de Plüton ve Kuzey Ay Düğümü üçgeni kesinleşecek. Boğa ve Oğlak toprak burçlarında gerçekleşecek bu açı dünya ile olan bağımızı güçlendirebilir. Yaşam canlılığımızda artış, güçlenen psikolojimiz ve hedeflerimize ilerlerken artan motivasyon dikkat çekebilir. Özetle güçlenme ve dönüşüm şansı elde edebiliriz. Toksik unsurların ise bizleri artık pek etkilemediğini fark etmemiz de olası. 01:53’te Merkür Kova burcuna giriş yaparak 10 Mart’a kadar burada seyahat edecek. Bu süreçte iletişim yeteneğimiz, insan ilişkilerimiz, akılcı, bilimsel düşünce tarzına duyulan içsel istek artarken sorgusuz sualsiz her duyulana inanan, yayan ve derin düşünmeden kabullenilen hurafecilik ciddi bir sorun haline dönüşmeye başlayabilir. Satürn’ün de Kova burcunda olduğunu unutmamak gerekli zira bilime aykırı, veya standartların fazlaca dışında düşünen kişiler baskı ve engellerle karşılaşabilir. 12:55’te Ay-Uranüs kare açısı kesinleşecek. Öğlen saatleri itibariyle beklenmedik koşullarla ilgilenebilir, plan değişimleri yaşayabiliriz. Güç mücadelesi, egoizmden kaçınmak yararlı olabilir. 14:21’de Merkür ve Neptün Septile açısı kesinleşecek. Yanılgılar, toplumu yanlış yola sokan hatalı bilgiler, dolandırıcılık ve aldatılma vakalarına karşı dikkat etmeliyiz. Bu temalarda haberler alabiliriz. 18:27’de Merkür ve Jüpiter Novile açısı eğitim, iş görüşmelerinde avantaj getirebilir. 22:45’te Ay-Mars, 23:01’de Ay-Venüs 150’lik açıları kesinleşecek. Akşam saatleri ilişkiler cephesinde beklenmedik mesajlar, mesafe ve ayrılık kararları devrede olabilir. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Çarşamba – 16.02.2022: Ve haftanın en önemli günü olan dolunay günündeyiz. 00:38’de Ay-Satürn karşıtlığı kesinleşecek. Duygusal soğukluk, mesafe ve gerçekliklerin olduğu bir gece geçirmemiz olası gözüküyor. 10:52’de Ay-Mars, 10:58’de Ay-Venüs quintile açıları sabah saatlerinde ortamı yumuşatıyor. Arkadaşlar ve sosyal çevre ile fikir alışverişleri yapılabilir. Toplantılar, iş görüşmeleri, yeni bir proje ile ilgili bir karara varmak adına uygun bir gün olabilir. 18:28’de Venüs ve Mars kavuşumu kesinleşecek. Eril ve dişil yan yana gelecek. Büyük kavuşmalar, buluşmalar yaşanabileceği gibi benzer bakış açısında olduğunuz kişilerle destekleyici bir liderin de eşliğinde iyi bir ekip oluşabilir. 20:56’da Aslan dolunayı meydana gelecek. Dolunay ile var olan ilişkiler yeni bir aşamaya taşınıyor. Bilhassa evlilik ve boşanma temasına vurgu var. Toplum önünde dikkate değer kutsal birliktelikler son bulurken yenileri merkeze gelebilir. Dolunay ile ciddi ölçekte motivasyonumuz yükselebilir, güçlü kişilerden aranılan destek bulunabilir ve en önemlisi para piyasaları sağ gösterirken sol vurabilir. Altın piyasasına dair hafta genelinde yeni haberler gelişebilir. Dolunay ve burç yorumlarını daha ayrıntılı bir şekilde yayınladık. Siteden ulaşabilirsiniz. Dolunay takibinde Ay boşluğa girecek ve tüm akşam böyle olacak. Gayri ihtiyari davranışlar, radikal adımlar gelecekte büyük sonuçlar doğurabileceğinden temkinli olmakta ve sakin davranmakta yarar olabilir. Ay Fazı: Büyüyen Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 17.02.2022: Güne Ay boşlukta başlıyoruz. Dolunay etkileri yoğun olarak yaşanmaya devam ediyor. Başak burcuna geçen ay bir önceki günün son saatlerinde boşluktan çıkmıştı. Gelecek iki gün toprak, üretim, e-ticaret konuları, analiz ve araştırma ile yakından ilgilenebiliriz. Eleştiriye karşı kapalı olabilir veya bizzat insanları kontrol etmeye çalışabiliriz. Bu gibi tutumlar ilişkilerde hayal kırıklığı yaratabilir. Öğlen saatlerine kadar sert etkiler hakim olduğundan iş ve para konularında dikkatli olmak galeyana gelmemek önemli olabilecek. 15:38’de Ay-Merkür BiQuintile açısı kesinleşerek akşamüstü karar alma, fikir isteme, karar alma ve düşünme süreçlerinde daha iyi sonuç alabileceğimizi gösteriyor. Eğer işlerimiz yetişmez ise ertesi güne bırakmakta yarar olabilir. 20:26’da Ay-Jüpiter karşıtlığı kesinleşecek. 21:32’de ise Ay-Uranüs üçgen açısı kesinleşecek. Akşam saatlerine doğru abartı harcamalar, nüanslardan kaçınmakta yarar var bir sorun beklenmedik şekilde aşırı dozda büyüyebileceğinden kayıp ve kazançlar büyük çapta yaşanabilir. Öte yandan farklı şeyler denemek istemek, yenilik yapmak isteyebiliriz. Ay Fazı: Dolunay.

Cuma – 18.02.2022: Haftanın en bereketli günlerinden birindeyiz. Ay tüm gün Başak burcunda yolculuğuna devam edecek. 01:02’de Güneş ve Uranüs Quintile açısı kesinleşecek. Gece saatleri enterasan rüyalar görmemiz, ilham almamız söz konusu olabilir. Biz tam uykudayken 03:12’de 2022 yılının majör tesirlerinden olacak Jüpiter ve Uranüs altmışlığı semalarda yerini alacak. -+10 gün etkisi hissedilir boyutta olacak. Boğa ve Balık burçlarında kesinleşecek bu açı ile maddi anlamda sürpriz büyümeyi ve dünyevi değerlere ulaşmaya işaret etmektedir. Uzun zamandır almak istediğiniz eşya/mal daha uygun bir fiyatla karşınıza çıkabilir. Uyumlu konumdaki bu açı uzun zamandır beklenilen zarar edilmiş borsa süreçleri ile ilgilenen kişiler için satım fırsatı doğurabilir. Jüpiter ve Uranüs altmışlığı; yenilenme, maceraya açıklık, farklı olan ile bütünleşme, eskiden günümüze taşıdığımız yanlışları bırakma, sürpriz fırsatları görme ve değerlendirme, hataları kabullenme ve önümüze bakma etkisi yaratabilir. -+ 10 gün etkili olacaktır. Öte yandan Aslan dolunayı ile yoğun biçimde vurgulanacaktır. 08:46’da Ay-Venüs üçgeni, 09:13’te Ay-Mars üçgenleri sabah ve öğlen saatlerinde oldukça destekleyici. Aşk itirafları, evlilik teklifleri, buluşmalar, barışmalar için tercih edilebilir. İş ve kariyer konusunda da destekleyici olacak. İyi müşteriler bulmak, para kazandıracak ortaklıklara imza atmak ve istenilen şeylere sahip olabilmek adına tercih edilebilir. 16:22’de Ay-Neptün karşıtlığı kesinleşecek. Güzel etkiler olsa da aşırı polyannacı olmamak ve gereken sorumlulukları almak gerekebilir. Akşamüstü fazla yüksekten verilen vaatler hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir. 19:43’te Güneş artık Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. 21 Mart’a kadar burada seyahatine devam edecek. Böylece Jüpiter Balık transitinin de etkisi iyice belirginleşmeye başlayacak. Fedakar, yardımsever, iyimser, sanata değer veren sevgi pıtırcığı Balık burçları iyi ki doğdunuz. Nice mutlu bir sene dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun. Ay Fazı: Dolunay.

Cumartesi – 19.02.2022: Herkese iyi haftasonları! Ay Başak burcunda seyretmeye devam ediyor. 02:19’da Ay-Plüton üçgen açısı kesinleşecek ve Ay boşluğa girecek. Derin bir uyku çekebileceğimiz gibi anlamlı rüyalar da görebiliriz. 02:19-06:50’de Ay boşlukta olmaya devam edecek. Uyku saatlerine denk geldiği için zaten önemli bir iş başlatmamalıyız. 06:50 itibariyle Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlıyor. Halen dolunay fazında olduğumuzu unutmamak gerek. İlişki ve ortaklıklarla ilgili birtakım kararlar ve kadersel gidişatlar bugün itibariyle kesinleşebilir. 15:18’de Ay-Merkür üçgen açısı kesinleşecek. Gün içinde iletişim çok iyi ilerleyebilir. Objektif, yardımsever, adil ve insancıl düşünerek sorunların üstesinden gelebiliriz. 17:25’te Ay-Venüs ve 18:07’de Ay-Mars BiSeptile açıları kesinleşecek. Akşam saatlerinde ilişkiler yorabilir, çeşitli organizasyonlarda insanlarla ilgilenmek zorunda kalabilir, herkese aynı anda yetişmeye çalışabiliriz. Güzel haber şu ki 19:26’da Güneş ve Ay Quintile açı ile destek görünümde olacak. İlk buluşmalar, tanışmalar için uygun. Konser, sinema, tören, nişan, söz gibi insan kalabalıklarını ilgilendiren konular temalar merkeze alınabilir ve çoğu şey planladığımız gibi uyumlu bir biçimde akabilir gözüküyor. Ay Fazı: Dolunay.

Pazar – 20.02.2022: Ay tüm gün Terazi burcunda seyrine devam ediyor. Sosyal bir güne girerken telefon trafiğinin bitmediği bir haftasonu söz konusu olabilir. Sabah saatleri beklenmedik plan değişimleri yaşanabilir. 09:11’de Ay-Plüton BiSeptile açısı kesinleşecek olması iptaller, ertelemeler ve vazgeçişleri tetikleyebilir. Yorgun olabilirsiniz ve daha sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. 14:45’te Ay-Satürn üçgen açısı ve Ay-Jüpiter Quintile açısı kesinleşeceğinden huzurun mesafe kurmak, yavaş hareket etmekten ve dinlenmekten gelebileceğini gösteriyor. Yaşça büyük kişilerle aile bireyleri ile görüşmeler gerçekleşebilir. Yalnız 17:33’te Ay-Venüs, 18:25’te Ay-Mars kare açısı kesinleşerek akşam saatlerini gergin kılabilir. İlişkilerde gerginlik, ortak karar almakta bir nebze zorlanma ve aksi davranışlar sebebiyle denge kurma gerekliliği baş gösterebilir. Ancak sorunlar çok büyümez ve mantıkla kısa bir süre sonra çözülebilir gözüküyor. 22:22’de Ay-Neptün 150’lik olumsuz açısı kesinleşeceğinden yemeği ve içmeyi çok abartmamakta, ne konuştuğumuza dikkat etmekte yarar olabilir. Umulmadık taş baş yarabilir. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir ve tek bir kelimeniz çarpıtılarak karşınıza çıkabilir. Ay Fazı: Küçülen Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis