Burçin Tezay

Venüs 14 Ekim-7 Kasım 2017 arasında Terazi burcunda seyahat edecek. Öncelikle Venüs ikili ilişkilerimizde sevgimizi nasıl gösterdiğimizi, zevklerimizi, yaratıcılığımızı, artistik yanlarımızı, tarzımızı, iştahımızı, nelere değer verdiğimizi, kendi öz değerimiz hakkında nasıl hissettiğimizi sembolize eder. En önemlisi Venüs burada burç yöneticiliğine sahiptir ve doğasının tüm yönlerini gösterir. Yani oldukça güçlü ve yapıcı bir konumdadır.

Özel ilişkilerimizde barış ve huzuru yakalayabiliriz bu dönemde. İlişkimizde yaşadığımız bir sorun varsa eğer halletme şansına sahibiz ve uzlaşabiliriz. Arkadaşlarla daha çok bir araya gelme, sosyalleşme ihtiyacında olabiliriz ve duygularımızı birbirimize kolaylıkla aktarabiliriz ve bu konuda yardımlaşabiliriz. Tüm bu etkileri inceldiğimizde tüm ilişkilerde huzur, denge ve ahengin geri geleceğini söylemek mümkün.

Diğer yandan doğanın ve güzelliklerin daha çok keyfini çıkarmak isteyebiliriz. Kendimize daha çok boş vakit ayırmak ve tembellik yapmak arzusunda olabiliriz. Kalbi boş olanlar aşık olabilir. Bu süreç oldukça romantik ve hatta büyülü bir hissiyat yaşatabilir.

Son olarak maddi imkanlarımız ölçüsünde bu dönem daha çok alışveriş yapabiliriz. Özellikle parfüm ve mücevher alışverişlerimiz olabilir. Sanat ve müzik hayatımızda daha fazla yer tutabilir. Konserlere, resim sergilerine ve tiyatrolara çokça gidebiliriz. Bunlar hayatı zenginleştiren konular olmakla birlikte, alışveriş canavarı olmaya karşı dikkat etmekte fayda var. :)

Venüs Terazi geçişinin burçlar üzerinde etkilerine gelirsek eğer: (Yükselen burcunuza göre okumanızı öneririz)

Koç:
Bu zaman diliminde ilişkilerinizde denge ve uyumu yakalayabilirsiniz, özel ilişkinizde ya da bir arkadaşınızla yaşadığınız sorunu çözme fırsatını bulmanız da mümkündür. Ayrıca, evlilik ve ortaklık gibi temalarda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Devam eden bir hukuki bir davanız varsa müspet bir şekilde sonuçlanabilir. Anlaşmalar ve kontratlar da gündeminize gelebilecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Boğa:
Bu süreçte, iş ortamınız ve iş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konularla ilgili olumlu ve sevindirici durumlar söz konusu olabilir. Günlük rutininizle ilgili ufak tefek değişiklikler oluşabilir. Hayvan seviyorsanız yeni bir evcil hayvan evlat edinme kararı alabilirsiniz. Alışveriş konularında biraz aşırıya kaçma durumları söz konusu olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İkizler:
Bu süre zarfında, aşk ve romantizm konuları ön planda olabilir. Daha çok eğlenmek ve sosyalleşmek ihtiyacında olabilirsiniz. Yeni bir hobiye ya da spora başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel ve sevindirici durumlar ortaya çıkabilir. Yaşam enerjisini hissetmek, eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek adına ideal etkiler devrede. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yengeç:
Bu zaman diliminde, aile, ev ve yuva konuları ile meşgul olabilirsiniz. Evinizi dekore etmek, tadilat yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, yer değişiklikleri de yaşanabilir. Geçmişle alakalı konuları çözmek için aksiyon alabilirsiniz. Küslükler varsa bitebilir, tekrar huzur gelebilir. Ailenizle sorunlar varsa bitişiyle derin bir nefes alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Aslan:
Bu dönemde, kardeşleriniz, komşularınız ve genç akrabalarınız ile ilişkili durumlar ön planda olabilir. Bu kişilerle olan ilişkilerinizde sorun varsa hallolabilir. Yurt içi seyahatler çokça yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak için karar da alabilirsiniz. Ticari açıdan da yapıcı ve kalıcı iş bağlantıları kurmak, yeni sektörlere giriş yapmak mümkündür. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Başak:
Parasal kaynaklarınız ile ilgili güzel gelişmeler oluşabilir. Borçlarınızı ödemede sorun yaşıyorsanız eğer, ekstra gelecek bir para sizi rahatlatabilir. Ayrıca, içsel ve dışsal kaynaklarınızı yapılandırabilir, verimli ve dengeli bir şekilde kullanma fırsatını elde edebilirsiniz. Maddi açıdan dengeleri koruduğunuzda para akışı da daha sağlam olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Terazi:
Bu zaman diliminde, istediğiniz bir konuda yeni bir başlangıç yapmak için bir fırsat oluşabilir. İsteklerinizin peşinden gitme cesaretini bulabilirsiniz. Sanatsal konular daha çok ön planda olabilir. Sosyalleşmek ve yeni arkadaşlar edinmek için de hoş bir dönem. Ayrıca, fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklik yapabilir ve imaj değişikliğine gidebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Akrep:
Bu süreçte, yaşamınızda endişe duyduğunuz durumları aşabilirsiniz. Kişisel gelişim ve spiritüel konular ilginizi daha çok çekebilir ve size çok faydası dokunabilir. Bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Ayrıca, içinize daha çok dönüp meditasyon yapmak ve dua etmek gibi eylemlerde bulunmak size iyi gelecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yay:
Bu dönemde, arkadaşlarınız ile olan iletişimleriniz ön planda olabilir. Küs olduğunuz bir arkadaşınız varsa aranızdaki buzlar eriyebilir. Daha çok sosyalleşmek ve eğlenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Umulmadık fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, bir organizasyonda yer alabilir ve gönüllü işlere girişebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Oğlak:
Bu süreçte, iş ve kariyer konularında sevindirici gelişmeler meydana gelebilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için aksiyon alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ya da üstleriniz ile ilgili ilişkileriniz de ön planda olabilir. Terfi ve yükselme gibi durumlar da oluşabilir. Ebeveynlerinizle ilgili de sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Kova:
Bu zaman diliminde, dış seyahatler, yabancılarla olan bağlantılarınız, hukuk, eğitim konuları ön planda olabilir ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ufkunuzu geliştirebilecek deneyimlerden geçebilirsiniz. Bazı inançlarınızda ve felsefenizde değişimlerden geçebilirsiniz. Hem içsel hem dışsal yolculuklar yoğunlaşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Balık:
Alacak-borç, vergi, sigorta ve kredileriniz ile ilgili güzel gelişmeler meydana gelebilir bu zaman diliminde. Sizi sıkıntıya sokan durumlardan da özgürleşme şansını elde edebilirsiniz. Okültizm ve gizemli konulara daha çok çekilebilirsiniz. Şifa ve bilinçaltı çalışmaları yapmak da çok yararlı olabilir bu zaman diliminde. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.