Begüm Minkis

14 Eylül’de aşk ve değerleri ifade eden Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor. Bu etki ile Temmuz ayındaki tutulmaların tesirlerini net bir şekilde görmeye başlayacağız. 8 Ekim’e kadar devam edecek seyahat süresince değer duygusunun ve ikili ilişkilerin zirve boyutunu yaşarken birtakım sınavlarda yanında eşlik edebilir. Köklü değişimler ve görevler bizi beklerken birlikteliklerden besleneceğiz. Geçmiş konuların yüzeye çıkması adaleti, uyumu ve barışı daha fazla istememize neden olacaktır. Bu nedenle seçimlerimizin iyi ve kötü sonuçlarını daha iyi idrak edeceğimiz duygusal gelişmeleri bize getirebilir. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Terazi burcunda estetik ve uyum ile yakından bağlantılıdır. Her şeyin en azından kendince güzel bir surette olmasına önem verir. İlişkiler açısından bereketli ve normalden daha flörtöz bir döneme girebiliriz. Fakat ciddi ilişkiler evlilik yolunda ilerlemekte pek sıkıntı yaşamayacaklardır. Zira Terazi çoğul ilişkilerden ziyade ikili ilişkilerden sorumludur. Bir ortak nokta bulmak, sağlam ve güzel bir ilişki yürütmede yeteneklidir. Bazen çok fazla ‘’aşkım – canım – her şeyim’’ moduna da sokabilir. Bu noktaya dikkat etmek gerekebilir. Biliyorsunuz ki uyum sağlamak ve fazla şımartmak arasında ince bir çizgi vardır. Bu dengeyi başarılı bir şekilde yönetmek ilişkiyi daha sağlam bir seviyeye getirmeye yardımcı olacaktır. Genel anlamda fedakar, partnerin isteklerine kulak veren ve empatik bir tabiata bürünmek için güzel bir transit süreci geçireceğiz.

Venüs maddi konularla da yakından bağlantılıdır. Terazi sembolizmlerinden olan ortaklık ilişkileri, danışmanlıklar, modacılar, avukatlar, psikologlar bu dönemde daha çok parlayabilir. Fakat görüntümüz ve insanlara kendimizi nasıl ifade ettiğimiz önem kazanacağından kılık kıyafet ve görsel şölen adına mecburi harcamalar ortaya çıkabilir. Bu dönemde muhtaçlara edilen yardımlar, dişi enerjiyi yüceltecek gelişmeler, önemli bir olaya şahitlik etmeler, siyasi liderlerin önemli görüşmeleri, madurlara adalet aramak gibi kişisel dünyamızda ve medyada dikkat çeken gelişmeler olabilir.

20 – 28 Eylül arasında Venüs Terazi burcunda karmik/kadersel gelişmeleri açığa çıkaracaktır. Uzun zamandır söylediğimiz Oğlak burcundaki Satürn ve Güney Ay Düğümü kavuşumu kare açı ile eşlik edecek. Ayrıca Temmuz ayında yaşadığımız o kökten dönüştürücü tutulmaların etkilerini tekrar önümüze getirecek. Bu durum haritalardaki Yengeç/Oğlak alanlarımızın da iş başında olması anlamına geliyor. Bu etkiler tabii ki işin içinde her ne kadar Venüs olsa da işleri biraz zorlaştırabilir. Karşıt düşüncelerle karşılaşacağımız ve farklı fikirleri bir dengeye oturtmaya çalışacağımız koşullar oluşabilir. İlişkiler ve değerlerimiz adına ciddi sorumluluklar, yüzleşmeler ve farkındalıklar ortaya çıkabilir. Sınavlarını verenler emin adımlarla yollarına devam edecekler fakat kırılmalar duygusal anlamda büyük bir çöküşü de yanında getirebilir. Özetle ‘’fazla fedakarlığın fazla vefasızlık getirdiği’’ günlere de şahitlik edebiliriz.

İyi anlamda; evlilik kararları/hazırlıkları, eski ilişkilerde barış sağlanarak yola devam edilmesi ve yeni aşk fırsatları gündemde olabilir lakin Venüs’ün Oğlak burcundaki Satürn ve Plüton kavuşumuna kare açı içerisinde hareket etmesi dolayısıyla bu yeni başlangıçlar tekamülümüze hizmet edecek bazı sınavları içerisinde barındırabilir. Özetle bu süreç hepimiz için yeni tecrübeler edineceğimiz ve dönüşeceğimiz olayları önümüze getirecektir.

Venüs Terazi transitinin burçlara etkileri: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Karşıt burcunuzda alacağınız bu etki ile evliliğiniz veya partnerinizle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Kadersel anlamda yeni ilişkilere açılmak veya iş ortaklıkları kurmak açısından da olumlu tesirler alacaksınız. Hayatınızı bir düzene oturtmanız adına sizi yönlendirecek insanlar bu dönemde önünüze gelebilir. Bu nedenle ikili görüşmelerinizde artış olacaktır. Daha sıcakkanlı, uyumlu ve sevgi dolu olmak durumunda kalacağınız konuları deneyimleyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Sağlığınız adına sizi zorlayan bir konuda iyiye gittiğinizi hissedebileceksiniz. Eviniz ya da işyerinizin lokasyonunda değişimler olabilir. Toplantılar, görüşmeler gündeme gelirken, sosyal medyada normalden daha fazla göz önünde olabilirsiniz. İletişiminiz ve kendinizi ifade şekliniz hayatın her alanında dikkat çekebilir. Bir evcil hayvan edinmek, yeni bir hobiye veya eğitime başlamak gibi girişimler için uygun olacaksınız. Hayata daha sevgi dolu bakmaya başlayacağınız pozitif yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Huzur ve konforunuzun yükseleceği gelişmeler içerisine girebilirsiniz. Size güven verecek yeni bir insan ile ilişki kapınızı çalabilir ayrıca. Yetenekleriniz ve girişimleriniz normalden daha fazla dikkat çekebilir bu süreçte. Hatta bu etkilerle para harcamaya meyilli olabilir, iş veya ortaklık kurabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz onunla ilgili olumlu bir değişim gerçekleşebilir. Arkadaş grupları, eğlenceli mekanlar, tatiller sizden sorulacak. Tadını çıkarmaya bakın. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Gerçek benliğinize dönerek yenilik yapma ihtiyacınızın normalden daha fazla olacağı bir süreç geçireceksiniz. Aile ve ev konularınızla bağlantılı olarak hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Gayrimenkul ve emlak konularında maddi gelirleriniz veya giderleriniz olabilir. Küslükler ve fikir ayrılıklarında pozitif bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Evinize değerli eşyalar almak veya evlilik hazırlıkları yapmak için de oldukça enerjik hissedeceksiniz. Hayatınızda biri yoksa aile değerlerinize uygun biri ile tanışabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Şehir hayatından uzaklaşarak yeni keşiflerde bulunmak isteyebilirsiniz. Var olan maddi/manevi sorunlar adına daha yapıcı tutum izlemek ve iletişim kurmak sizin için önemli olacaktır. Gündemde taşınmak, tadilat ve tamirat gibi konular varsa eğer iadeal dönemler. Kardeşlerinizden destek görmek ve sosyalleşmek için olumlu etkiler altında olacaksınız. Arayan soranınız daha bollaşabilir ve sosyal hayatınız renklenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Bol bol kozmetik, giyim ve temizlik malzemeleri alışverişi yapabileceğiniz günlere girmiş bulunuyorsunuz. Harcanan paralarınızın yanında önemli bir gelir kapısı da sizin için açılabilir. Emeklerinizin ve umutlarınızın en azından birinden pozitif bir geri dönüş yaşayabilirsiniz. İlerlemeniz gereken hayat yolunuz hakkında farkındalığınız yükselirken gizli kalmış yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Tüm zerafet ve güzelliğinizle konuşulacağınız bir transit geçirebilirsiniz. Yeni statü ve unvanlar kazanabilirsiniz. Evlenmek, yeni bir ilişkiye başlamak, ebeveyn olmak, iş kurmak, adınızın duyulması gibi keyifli ama bir o kadar da sorumluluklarınızı arttıran yenilikler olabilir. Bedeninizle ilgilenmek, imaj değiştirmek, saç kesimi ve her türlü alışveriş adına güzel bir dönemde olacaksınız. Maddi olarak gelirlerinizde yükseliş gösterebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Bilinçaltınız, korkularınız ve gizlilikleriniz adına aslında yersiz kuruntular içerisine girdiğinizi hissedebilirsiniz. Hastane kontrolleri, kendi içinize dönmek ve ruhsal çalışmalar adına uygun bir süreçte olacaksınız. Hayatınızda önem arz eden kişilere bazı harcamalarınız olabilir. Lüks ve pahalı eşyalar da satın alabilirsiniz. Size yük oluşturmuş maddi/manevi bir konudan kolayca kurtulabilirsiniz. Özetle sorunları bertaraf edecek bir transit yaşayacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Büyük idealler oluşturacağınız ve artık harekete geçeceğiniz bir transit yaşayabilirsiniz. Sosyal çevre içerisinde aktif olduğunuz gruplar ve yakın arkadaşlarınızdan fayda görebilirsiniz. Kariyeriniz çerçevesinde verdiğiniz hizmetin değeri artacaktır. Kendi kişisel gelişiminizi maddiyata çevirebilirsiniz. Yüksek oranda beklediğiniz bir para size ulaşabilir veya siz bu parayı yaratmak adına kredi, borç vb. girişimlerde bulunabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Toplumdaki imajınızı ve statünüzü önemli oranda etkileyecek yeni bir gündeminiz olacaktır. Evlilik konuları gündeme gelebilir veya yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İletişim şekliniz ve davranışlarınızı kontrol altına alarak ilerlemeniz önemli olabilir. Aile büyükleri, yöneticiler ve güçlü kişilerden kaygılarınızı gidermek adına maddi/manevi yardım alabilirsiniz. Karamsar enerjilerden sıyrılarak daha enerjik olmanız bu süreçte sizin için oldukça önemli olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İş alanınızın genişleyebileceği ve kendinizi daha çalışkan bir şekilde ifade edeceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Yurt dışı konuları, yabancılar, seyahat ve vize/pasaport konuları için verimli zamanlarınız olacaktır. Sağlığınızda sorun olmuş konularda şifalanma yaşanabilir. Sizi önemli ölçüde ileriye taşıyacak bir eğitim konusu gündeminizde yer edebilir. İkinci derece akrabalarınızdan fayda görebilir, haberler alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Yetenekleriniz, zekanız ve girişimlerinizin büyük ölçüde takdir toplayacağı bir sürece adım atacaksınız. Kendinizi daha güçlü ve başarılı hissedeceksiniz. Büyük başın büyük derdi olur mantığıyla yüksek miktarda paralarla ilgilenebilirsiniz. Yakın ilişkilerde sevginin ve tutkunun daha çok arttığını hissedebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa kadersel bir aşk başlayabilir. Genel anlamda psikolojik olarak şifalanma yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis