Merve Çubuktepe

Yaza pek uyan, şaşaalı ve enerjik bir transite başlıyoruz. Venüs 14 Haziran-10 Temmuz 2018 aralığında Aslan burcunda yolculuğunu sürdürecek ve bize yazın enerjisini taşıyacak. Venüs astrolojide herkesin bildiği gibi aşkı ve güzelliği temsil ederken aynı zamanda karşımızdaki kişiye, hayata ve aşka nasıl bir değer verdiğimizi gösterir. Örneğin haritasında Venüs Aslan olan bir kişi pek tabii ki gösterişli jestlerden, adının billboardlara yazılmasından, sürekli partnerinin aşkını etkileyici söz ve davranışlarla göstermesinden hoşlanır.

Bu transit boyunca da aşk konusunda pek mütevazi olamayacağız , karşımızdaki kişinin sadece sözle değil davranışlar ve jestlerle aşkını ispatlamasını isteyeceğiz. Örneğin “Gülen Gözler” filminde Vecihi; Venüs Aslan için en güzel örnek. Aşkı için havalarda uçan pilot Vecihi, sevdiceği Ayşen Gruda’ya gül fırlatıyor çamaşırları uçuruyordu. Tabii en son uçarken eve girmişti… Bu da abartın da o kadar abartmayın mesajı bölümü. Sonuçta evlendiler mi, evet. :)

Venüs Aslan etkisi esasen sabit burçtadır, yani aşkta tam bir havailik ve uçuculuktan bahsedilemez. Ancak yine de bir anda duyguların coşup taşıp aynı hızla söndüğü hikayeler de görebiliriz. Sebebi olumsuz etki değil tamamen beklentiler! Yaşanan çekim çok alevli ve görkemli olduğundan maraton koşan kişinin şişmesi gibi aynı ilgi ve alaka gelmezse aşkın büyüsü biraz kaçabilir dikkat. Bundan dolayı biraz daha mantıklı olmak ve sonsuza dek sürecek cicim ayları beklentisinden uzaklaşmak kanatindeyim. (21 Haziran Venüs-Mars karşıtı dikkat) Böyle bir durum olmazsa gayet de kalıcı ve güzel bir ilişki başlayabilir.

Transitin en önemli etkisi herkesin kendini en güzel ve iddialı bir şekilde yansıtma eğilimine girmesidir. Giyim kuşam, süs püs, gösterişli takılar, yepyeni iddialı saç renkleri tam da Venüs Aslan etkisidir. Estetik müdahaleler, kişisel bakımlar; efendim yok Hollywood yanağıdır dolgudur hepsi konu dahilinde. :)

Pek tabii ki her konuda aşırı iddialı olma, kibirlilik ve aşırı gurur gibi kavramlar da bu transitin gölge yönü. Kim daha uzağa “sıçrayacak” yarışları özellikle dozu kaçıran, kazanmak için her türlü çirkefliği yapan, her şeyi şova çeviren kişileri rezil de edebilir vezir konusunu hiç garanti edemiyorum.

Özellikle uzun süredir en keyif aldığınız, size coşku ve neşe veren faaliyetlerden mahrum kaldıysanız bu transit yeniden başlamak için tam zamandır. Sevdiklerinizle eğlenmek, aktivitelere gitmek, biraz da içinizdeki çocuğu dışarı çıkarmanın tam zamanı! Son olarak rutine binmiş ilişkilere adeta can suyu olabilecek bir etkiden bahsediyoruz. Sahil gitaristlerinde patlama, “Anla beni yaz aşkım” parçasının çalınma sayısı artabilir. Şans getirsin. :)

Venüs Aslan transitinin burçlar üzerindeki etkisi: (Yükselen burcunuza göre okumanızı öneririm)

KOÇ: Transitin aşkla alakalı etkisini en doğrudan siz hissedeceksiniz. Aldığınız olumlu açı vesilesi ile kalbiniz boşsa şayet dolu dizgin bir yaz aşkına başlayabilirsiniz. Tensel çekim, tutku ve birlikte keyifli zaman geçirme maksimumda olacağından özellikle tatilde, beachlerde bu kişi ile karşılaşma şansınız daha yüksektir. Yeni bir hobiye başlayıp hayatınızın merkezine almanın tam zamanı. Çocuk sahibi olmayı düşünenler Koçlar için verimli bir etki. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: İçinizdeki mimar ve dekoratörü dışarı çıkartabilirsiniz. Evinizi, odanızı güzelleştirmek için bir fırsat zamanı. Sadece aşırı lüks ve gösterişe kaçabilirsiniz, bütçenizi iyi ayarlamalısınız. Aile içerisinde tatlı bir rekabet oluşabilir, aynı zamanda hep beraber alınan keyif ve coşku artabilir. Geçmişinizle barışabilir, sizi yoran konuları geride bırakabilirsiniz. Eğer bir küslük yaşanıyorsa aile büyüklerinizin yanında güzel bir hediye ile gidip barışmanın tam zamanı. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Ağzınızdan bal damlayacak! Sözleriniz ve jestlerinizle insanları derinden etkileyebilir, kendinize hayran bırakabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi göstermek ve odak noktasında olma isteğiniz tavan yapacaktır, popülarite güzel bir şey ancak sakın kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin. Ticari girişimler, iş görüşmeleri ve her türlü iletişim faaliyeti açısından avantajlı konumda olacaksınız. Kardeşlerinizle aranızda zaman zaman rekabet oluşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi sıkıntılarınız varsa bu transit derdine deva olacaktır. Ancak Venüs Aslan’ın gösterişli doğası sizi aşırı harcama, lüks ve gösterişe itebilir. Yeni çıkan telefonu alacağım derken diğer taksitlerinizi denkleştiremeyebilirsiniz dikkat. Altın gibi stabil yatırım araçları ile girişimlerde bulunmak kazanç getirebilir. Maaş artışı istemek ve terfi görüşmek adına da oldukça elverişli bir etki. Kendinizi eğer eksik, kırılgan hissediyorsanız özgüven geri geliyor. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Zaten odak noktasıydınız, daha da olacaksınız. Aslanlar tüm gösterişleriyle sahneye çıkıyorlar. Transit boyunca giyiminize kuşamınıza çok daha fazla özen gösterebilir, canlı ve rengarenk tonlar kullanabilirsiniz. Dikkat çekeceksiniz, hayran toplayacaksınız ve iz bırakacaksınız. Ve herkesle rekabet içinde olabilirsiniz! İmaj değişiklikleri ve estetik müdahaleler için çok uygun bir etki. Sadece kimi zaman gösterişin dozunu kaçırabilirsiniz, Bülent Ersoy’a dönmeyin. :) Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Ben ne güzel sakin, mütevazi bir şekilde yaşıyordum ne oluyor bana bu aralar diyorsanız cevabı Venüs Aslan. Bu transit size “geri planda durma, kendini göster ve ortalığın tozunu attır” diyor. Bu sesi dinlemek lazım sanki… Size düşmanlık besleyen ya da arkanızdan konuşan kişiler bu dönem o kadar yüksek sesle konuşabilir ki sonunda kendini ele verebilirler. Kendinize güveninizi, içsel enerjinizi tekrar güçlü bir şekilde topluyorsunuz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Anlaşıldı bu yaz ortamların en renkli ve eğlenceli figürü Teraziler olacak. Arkadaşlarınızla bağlarınızı tazeleyeceğiniz bu dönemde yepyeni arkadaşlar da edinebileceksiniz. Özellikle yeni girdiğiniz bir gruptan aşk karşınıza çıkabilir. Yeni ve yaratıcı projeler üretmek, bunları anlatmak ve takdir toplamak adına çok uygun bir döneme giriyorsunuz. İsteklerinizi ertelemeyin, bunları ifade edin ve fikir alışverişi yapın. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Terfi için çok elverişli bir görünüm. Bu beklenmedik bir şekilde de gerçekleşebilir. İşinizden memnun değilseniz iş görüşmeleri yapmanın tam zamanı, zira mevcut çalıştığınız noktadan maddi manevi çok daha iyi bir noktaya gelebilirsiniz. İş ortamında rekabet oluşacak, herkes üstlerine şov yapacaktır; geri planda kalmayın ve gücünüzü yansıtın. İş ortamında özellikle sizden yüksek bir makamda bir kişi ile aşk başlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Bu dönemde özellikle inançlarınıza çok daha fazla bağlanabilirsiniz. Bu esasen güzel bir durum ancak düşüncelerinizi, hayat tarzınızı insanlara çok fazla gösterip dikte etmemeye dikkat etmelisiniz. Ticari açıdan son derece elverişli bir görünüm, özellikle de yabancı menşeili bir yerde çalışan ya da yabancılarla iş yapanlar ekstra başarı ve kazanç elde edebilirler. Hukuki anlamda kalıcı ve karşı tarafı rencide edecek bir zafer gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Borçlar büyük sorun haline geldiyse, maddi açıdan dengeyi tutturmakta zorlanıyorsanız transit beklenmedik bir şifa getirebilir. Ancak beklenen para geldiğinde hemen harcayıp gereksiz lükse girmemek koşuluyla. Partner ya da ortağınızın maddi durumunda, işyerindeki konumuna bir yükselme gündeme gelebilir. Bu durum sizin de refah durumunuzu arttıracaktır. Egodan sıyrılıp güçlü yönlerinize odaklanmak size çok iyi gelecek. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İlişkiler konusunda İkizler yeniayından sonra bir başka şanslı etki daha sizlere geliyor. Aşk geliyor; hem de yoğun, flört ve tutku dolu. Flörtünüz ya da partnerinizden başka bir şeyi düşünmez hale gelebilir, adeta aşk sarhoşu olabilirsiniz. İlişkisi olan Kovalar ise evlilik kararı alabilirler. Sevdiğiniz kişilere daha fazla jest yapmak, onların başını döndürmek isteyeceksiniz. Ortağınız/partneriniz varsa onunla ego savaşlarından mutlaka kaçının. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Sağlık açısından iyi gelecek, bir sıkıntınız varsa çözüm bulunmasını sağlayacak bir transit söz konusu. İş ortamınızda size ruhen çok iyi gelecek bir değişim gündeme gelebilir, çalışma ortamınız yenilenebilir. Arayış içindeyseniz çok daha iyi çalışma koşullarına sahip bir yere geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla zaman zaman ego savaşlarına özellikle de kimin maaşı daha iyi, hayat şartları daha iyi yarışları olabilir, ama çaktırmadan! Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ