Begüm Minkis

Sevgi, para ve keyifli zamanların gezegeni Venüs yönettiği Boğa burcuna geçiyor. Güçlü yerleşimde ilerleyecek Venüs sebebiyle hem ruhumuz hem de gözümüzü doyurmak isteyeceğimiz bir dönem geçireceğiz. Materyal düzlemde de yüzümüz gülebilir. Kendimizle daha barışık, tatminkar hissedebilir, güvenlik alanımızı ihlal eden insanlara karşı ise katı tutumlar takınabiliriz. “Güven” teması hem iş hem özel ilişkilerde oldukça önemli hale gelecektir. Huzurlu hissetmemizi sağlayan koşullara yenilerini kazandırırken zoraki devam eden ve tarafların birbirine yeterli değeri sunmadığı ilişkiler ise sekteye uğrayabilir. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Boğa burcunda seyrini gerçekleştirirken özdeğer kavramı sağlıklı ilişkiler için daha da önemli hale gelecektir. “Kendi başımıza kaldığımızda ve beraberlik içerisinde ne kadar huzurluyuz? Mevcut ilişkimiz veya ortaklıklar maddi beklentilerimizi karşılar mı? Paramı nasıl değerlendirmeliyim? Yeteneklerimi nasıl geliştirebilirim?” Şeklinde pek çok soruya cevap arayacağımız bir süreç.

Toprak elementinde hareket eden Venüs ayrıca para ile ilişkili Boğa burcunda da doğrudan materyal değerler, hazlar ve tensel uyumla ilişkilidir. Her konuda keyifçiliğin baş göstermesi mümkün. Ayrıca ilişkiye veya ortaklığa başlamadan önce karşımızdaki kişinin sosyal konumu, yetenekleri ve kimileri için de mal varlıklarını değerlendirmek de önemli hale gelebilir. Kendi değerlerimizle, geleneklerimizle uyumlu olabilecek insanları kendimize çekmek, hayatımıza almak isteyebiliriz. Kişisel yönden de ev ekonomimiz ve aylık kazançlarımız daha fazla önem kazanırken harcama kalemlerimizi düzenlemek isteyebiliriz.

Bu süreç kalıcı, dayanıklı ve konforlu şeyler satın almak adına olumludur. Gıda ve beslenme odağımız artarken daha leziz yemekler yemek isteyebiliriz. Transitin tamamının Ramazan ayına tekabül etmesi de çok manidar. İştahlar açılabilir. Sofralara ve mutfağa normalden daha çok özen göstermek isteyebiliriz. Ancak lüzumsuz abur cubur şeylere eğilim artabileceğinden kilo almamak için daha temkinli olmak gerekebilir.

Toprak ve tarım işleri, el işçilikleri, mutfak sanatları, heykel ve resim konuları ile haşır neşir olmak adına uygun bir süreç olacaktır. Doğada vakit geçirmek iyi gelebilir. Yeşil ve tonlarını dekorasyonda kullanmak ve bereketi kendinize çekmek için tercih edebilirsiniz. Estetiğe duyduğumuz güven artabilir. Bu sebeple estetik dokunuşlar, kişisel bakım faaliyetleri için de değerlendirilebilir.

23 Nisan 2021 Venüs ve Uranüs kavuşumu özgürlük sevgisi, alışılmış kalıpların dışına çıkma, sürpriz ilişki başlangıçları, sansasyonel beraberlikler, beklenmedik giderler ve ekonomik piyasada çalkantıları göstermektedir. 25 Nisan 2021 Venüs ve Satürn karesi ile beraber zorunlu ödemelerin ortaya çıkışı, bütçeyi dengeleme gerekliliği ve maddi kısıtlanmaya karşı isyan duygusunu tetikleyebilir. Fazla sorumluluk altında yok olmuş ve paylaşım eksikliği yaşanılan beraberliklerde final çizgisi aniden öne çıkabilir. Özetle 18-30 Nisan arası ilişkiler sadakat, güven ve sabır testinden bolca geçecektir.

8 Mayıs Venüs ve Jüpiter karesi ile transitin son demlerinde ilişkilerde hayırlı gelişmeler öne çıkabilir. Harcamalarda daha rahat ve kolay karar alan bir formda olabiliriz. Hem sevgide hem parada cömert davranışlar sergilememiz mümkündür. Öte yandan ilişkilerde ve ortaklıklarda karşı tarafı aşırılık ve abartı davranışlarımızla boğmamaya özen göstermeliyiz.

Venüs Boğa transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Cebinizin bereketi artıyor ancak harcamalarınız da artacaktır. Güzellik, estetik, dekor ve modaya yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Çalıştığınız işyerinde zam alabilirsiniz. Sahip olduğunuz eşyalara yenilerini ekleyebilirsiniz. Ticarette başarılı girişimler, satış ve anlaşmalar dikkat çekebilir. Kendi değerinizi önce kendiniz biçebilir, başkalarının sizi tesir altında bırakmasına izin vermek istemeyebilirsiniz. Kolayca güvenlik alanınıza sokabileceğiniz türden insanlarla ilişkiye başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Her konuda neşeli, keyifli hissedebilirsiniz. Para, aşk ve sosyal ilişkiler konularından en az birinden yeni bir başlangıç yapma ihtimaliniz yüksek. İmajınızda da yenilikler yapabilirsiniz. Estetik yaptırma düşünceleriniz olabilir. Doğal görüntünüzle de her zamankinden daha canlı olacaksınız. İlişkiniz var ise yeni bir aşamaya taşınabilir. Hediyeleşme, iltifatlar, flörtler öne çıkabilir. Toprak işleri, çiçekçilik, gıda sektörü ile bağlantılıysanız işinizde bereketlenme görülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Bilinçaltınıza attığınız negatif düşüncelerden arınabileceğiniz bir dönem. Yalnız başınıza doğada vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi dinlemek, sezgilerinizle yol almak istemeniz mümkün. İlişkilerde belirsizlikler devam etse de akışta kalmayı daha rahat becerebileceksiniz. Yüksek meblağ harcamalar yaparak bir anda para kaybetmemeye dikkat etmelisiniz. Kimileriniz iş veya özel nedenlerden dolayı doktor kontrolleri, tahlil veya raporlar ile sık sık ilgilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Sosyal çevrenizde etkin rol alabilirsiniz. Grup liderliği, organizatörlük gibi işleriniz var ise insanlarla daha rahat iletişim kurabileceğiniz bir süreç olabilir. Arkadaşlarınızla bahar ve yaz aylarında gerçekleştirmek üzere planlar yapabilirsiniz. Geleceğinizde kendinizi görmek istediğiniz yere konumlamaya başlayabilirsiniz. Sürpriz tanışmalar olabilir, meslektaşlarınız arasında iş sebepli bağlantılar kurabilirsiniz. Bu sayede de gelirlerinizde de artış yaşanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Meslek hayatınız ön plana çıkıyor. Daha paylaşımcı, yaratıcı ve keyifli hissedebilirsiniz. Güçlü kişiler ve patronlarınızla iletişiminiz olumlu ilerleyebilir. Mazeretleriniz anlayışla karşılanabilir. Hayati amaçlarınız da daha görünür olacaktır. İmajınız, statünüz ile beraber insanların dikkatini normalden fazla çekebilirsiniz. Kişisel başarılarınız ev ortamınıza da olumlu yansıyabilir. Konumu yüksek insanlarla ilişki başlangıçları olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Medya, büyük ticari işler veya akademik kariyere sahipseniz bu dönemden maksimum verim elde edebilirsiniz. Projeleriniz onay alabilir, atamalarınız açıklanabilir. Kimileriniz yurt dışı ile bağlantılar kurabilir veya seyahat edebilir. Hayata ve sevgi ilişkilerine bakış açınızı değişime sürükleyecek ve akabinde iyileştirecek gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Gelişime, öğrenmeye çok açık olacağınız bu dönemde insanlara söz verirken daha dikkatli olmalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz. Eş veya ortağınız sayesinde de kazançlarınızda artış görülebilir. Prim, ikramiye, miras ve kredi yoluyla da hakedişleriniz olabilir. Cinsel yaşamınız hareketlenebilir fakat mevcut ilişkinizde dönüşüm yaşama olasılığınız da mümkün. İçinde bulunduğunuz şartlara farklı yönden bakabilirsiniz. Yalnızsanız tutkulu birlikteliklere çekilebilirsiniz. Okült, ezoterik, psikoloji, felsefe ve araştırma odaklı konuları merak ederek derinleşebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İlişkiler öne çıkıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz paylaşıma önem vereceğiniz bir dönem. Verimli ve gelecek vaad eden bir birlikteliğiniz var ise evlilik planları içerisine girebilirsiniz. Size fayda getirecek yeni insanlar hayatınıza dahil olabilir veya olan yakınlarınızla samimi ve eğlenceli buluşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ortaklık, işbirlikleri ve danışmanlıklardan gelir elde edebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Sorumluluklarınızı toptan ele alma zamanınız. İş ortamınızda veya gündelik rutininiz de aksayan sizi zorlayan bir konu var ise derleyip toplama ihtiyacı olabilir. Yapacağınız düzenlemeler sizi daha keyifli hissettirecektir. Uyku düzeni, beslenme ve spor alışkanlıklarınız da buna dahil. Evcil hayvan edinmek var ise yakından ilgilenerek eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Çalışma/ekip arkadaşlarınızla iletişiminiz başarılı, dayanışmanız da yüksek olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Aşk dolu günler geçirebilirsiniz. Hayatınızda biri var ise romantik paylaşımlar yapabilir, birlikte gezebilirsiniz. Yalnızsanız yeni flörtler yaşamınıza dahil olabilir. Yaratıcılığınız, yeteneklerinizle de yakından ilgilenebilirsiniz. Kimileriniz yatırımlarına odaklanabilir. Spekülasyonda şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Arzu ediyorsanız şayet hamile kalmak için şartlar uygun olabilir. Çocuğunuz var ise daha sevgi dolu vakit geçirmeniz beklenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Ev ortamınıza huzur ve konfor gelebilir. Aile ilişkilerinizde anlaşmazlıklar var ise barış sağlanabilir, tatlı dilli üslup ile sorunları çözebilirsiniz . Kimileriniz uzun zamandır istediği dekoratif ürünleri, malzemeleri evine alabilir. Sosyal ilişkileriniz de dışarıdan ziyade daha çok evde şekillenebilir. Evden çalışıyorsanız daha mutlu olabilirsiniz. Dostlarınız arasında davetler düzenleyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Eğitim hayatınız devam ediyorsa daha istekli ve keyifle çalışabilir, araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Öğretmenlerinizle iletişiminiz iyi olabilir. Sınavlarınız ve evrak süreçleriniz var ise akıcı şekilde ilerleyebilir. Araç ve gereçler satın alabilirsiniz, var ise arabanızın bakımını yaptırabilirsiniz. Mental olarak dinlenmek, arınmak için de doğru zamanlar. Pozitif düşünceyi kendinize daha kolay çekebilirsiniz. Kendinize inancınız artabilir. Sosyal medya ve topluluklarda konuşmalarınız beğeni toplayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis