Begüm Minkis

Açı bolluğu ile hem renkli hem de önemli bir haftaya giriş yapıyoruz. Gökyüzünde ağır ve kişisel gezegenlerin kuracağı açısal bağlantılar zihnen ve bedenen harekete geçirici dış koşulları ifade ediyor. Bunların en önemlisi 2021 yılının bitişine ve 2022 yılının başlarına damgasını vuracak 19 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek parçalı Ay tutulması olacak. Hem hafta genelinde hem de tutulmada etkin rol alan 17 Kasım Mars ve Uranüs karşıtlığı ise bu kadar da olmaz dedirten zincirleme olayların başlayacağı önemli kırılma noktalarını işaret ediyor. Dolayısıyla bu hafta 2022 yılının tanıtım filmini izleyerek yeni koşullara kendimizi hazırlamaya başlayabiliriz.

15 Kasım 2021 Güneş ve Jüpiter karesi ego patlaması, kendini dev aynasında görme, çok bilmeden emin konuşmalar yapmak, etraftan fazla tolerans beklemek, pervasız davranışlarla etrafımızdaki insanları çileden çıkarmak söz konusu olabilir gözüküyor. Potansiyel maddi ve manevi bolluğu ifade edecek hafta genelinde önümüze sunulan fırsatları aşırı rahat davranışlarla tepmeden sahiplenmek ve korumaya almak önemli olabilir. 16 Kasım 2021 Güneş ve Plüton altmışlığı gerçekleşeceğinden irade, kararlılık ve yararlı manipülasyon ile amaçlara ulaşma hatta iki katını elde etme imkanına kavuşabiliriz.

17 Kasım 2021 Mars ve Uranüs karşıtlığı tam haftaortasında gerçekleşerek çok elektrikli bir ortam yaratabilir. Duygusal olarak çok kolay etki altında kalarak yön değiştirebiliriz. Davranışlarımız ve hedeflerimizde değişikliğe gidebiliriz. Her şeyi aşırı dengede tutmaktansa gereken yerde duygularımızı etrafa belli etmek isteyebiliriz. Şok haberler, kaza ve patlamalar, gizli ilişkilerin sarsıcı biçimde ortaya çıkması söz konusu olabilir. Öte yandan teknolojik cihazlarda sorunlar meydana gelebilir.

18 Kasım 2021 Merkür ve Neptün üçgeni naif düşüncelerle insanların bizi kolaylıkla etkileyebileceğine işaret ediyor. Zihnimiz çok yaratıcı olabilir. Sanatsal içerikleri kolayca üretebiliriz. Rüyalarımızı yorumlamak, ruhsal ve okült çalışmalar için de çok uygun. Şiirsel, empatik ve cana yakın ifadeler ile insan kazanmamız çok kolay olabilir. Barış konuşması yapmak, iş ve evlilik teklifleri için değerlendirilebilir.

19 Kasım’da Boğa Burcunda 27 derece Ay Tutulması meydana gelecek. Boğa Ay Tutulması, 2022 ve 2023 yıllarında gerçekleşerek dünyayı yerinden oynatacak Boğa ve Akrep burcu tutulmaların ilk durağı. Bundan ötürü önümüzü görebilmemiz bakımından herkes için önemli bir etkiye sahip olacak. Yeni dönemin ruhuna ne kadar uyum sağlayabileceğimizi sınayacak sürecin ilk provalarına başlıyoruz.

Hayatımızın her alanında kendi kalite standartlarımızı belirlerken bir yandan da bu standartların dünyevi gerçeklere ne kadar uygun olduğu teste tabi tutulacaktır. Kendisini olduğu konumdan çok yüksekte görenler gerçeklerle acı bir şekilde yüzleşirken kişisel değerini doğru konumlayanları ise güzel sonuçlar bekliyor. Fanatikçe bağlanılan değerlerin fos çıkması, ego krizi, kin ve intikam duygularının körüklenmesi mümkündür. Pozitif perspektifte ise şükür duygusu, iyi niyet ve barışçıl duyguların desteklenmesi her alanda bolluk ve bereketi arttırabilir.

İşin özü hak ediyor muyuz? Yoksa başkalarının sahip olup sunduklarıyla daha da mı doyumsuzlaşıyoruz? Oyalanmayı bırakmamız gereken bir yol ayrımındayız. Kişisel yeteneklerimizi doğru bir şekilde kullandığımız koşulda yeni kaynaklara ulaşmamız ve büyümemiz mümkün olacaktır. 19 Kasım 2021 Boğa Ay tutulması aynı 9 Kasım 2003’te gerçeklemiş olan Boğa Ay tutulması gibi 126 nolu saros döngüsüne ait olacağından o döneme ışık tutması ve sonuçlarının görülmesi söz konusu olabilir.

19 Kasım 2021 Venüs ve Uranüs üçgeni kesinleşecek. Tutulma anında da partil açıda olması para, ilişkiler ve ortaklıklarda olumlu manada sürpriz gündemleri ifade etmektedir. İnsanlardan hiç beklenmedik olumlu davranışları, teklifleri ve değişen durumlar şok etkisi yaratabilir.

21 Kasım 2021 Merkür ve Jüpiter karesi ve 21 Kasım 2021 Merkür ve Plüton altmışlığı haftasonunda görüşmeler, fikir süreçlerinin ve sosyal alanların çok yoğun olabileceğine işaret etmektedir. Ancak abartılı fikir ve düşüncelere kolaylıkla kapılabileceğimize işaret etmektedir. Değişen koşullara adaptasyon sağlamakta zorlanabiliriz. Zihnen beynimizi kemiren durumlar olabilir. Olumsuz olayları ise kabullenmeyerek çok abartılı davranışlar sergileyebiliriz. Konuşmalarımıza ve üslubumuza da dikkat etmemiz anlık davranışlar sergilemememiz iyi olabilir gözüküyor.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 15.11.2021: Herkese iyi haftalar. Haftayı enerjik şekilde açıyoruz. Ay tüm gün Koç burcunda hareket edecek. Enerji ve motivasyon gerektiren işlerde başarılı olmamız mümkün. Hayal edilen işler için ilk adımı atmak, biriken tüm işleri halletmek ve sportif işlere yönelmek için uygun bir gündeyiz. 09:59’da Ay-Satürn altmışlığı kesinleşerek ayrıca sabah saatleri işe odaklanma, olgun düşünerek kalıcı kararlar almaya yardımcı olacak. Gün boş durmadan inisiyatif alma günüdür diyebiliriz. Emeklerimizin karşılığı gelebilir. 12:05’te Ay-Venüs karesi gerçekleşecek. Öğlen saatlerinde sosyalliğe açık tesirler bulunuyor. -+ 3 saat keyifli sohbetlere katılmak, iş ilişkilerinde iyimserlik ve barışçıl duygular içerisinde takdir toplamak mümkün görülebilir. Randevular için değerlendirilebilirsiniz. 16:28’de Mars ve Jüpiter BiSeptile açısı kesinleşiyor. Akşama doğru abartı davranışlar, hal ve hareketlerden kaçınılması önerilebilir. Çok yemek veya çok konuşmaktan kaçınarak hayatın dengesini sağlamalısınız. Zira düşünmeden gerçekleştirilen egolu ve kibirli davranışlar büyük sıkıntılara ortamı açabilir. 22:58’de Güneş ve Jüpiter karesi ile ego patlaması, kendini dev aynasında görme, çok bilmeden emin konuşmalar yapmak, etraftan fazla tolerans beklemek, pervasız davranışlarla etrafımızdaki insanları çileden çıkarmak söz konusu olabilir gözüküyor. Potansiyel maddi ve manevi bolluğu ifade edecek hafta genelinde önümüze sunulan fırsatları aşırı rahat davranışlarla tepmeden sahiplenmek ve korumaya almak önemli olabilir. Günün son açısı ise 23:58’de Ay-Jüpiter Septile açısı kesinleşecek. Akşam saatleri Jüpiteryen tesirler devrede olacağından araştırmak, merakın artması, esnek ve maceracı davranışlar sergilemeye açık olabiliriz. Herhangi bir olumsuz koşulları bertaraf etmemiz de böylece kolaylaşabilir. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Salı – 16.11.2021: Ay tüm gün Koç burcunda seyrini sürdürmeye devam edecek. Dürtüsel, umutlu ve çocuksu yanlarımızın ortaya çıkabileceği yeni bir gündeyiz. Odağımız ciddi işlerde olmasa da bir pürüz çıksa da hemen işin bir ucundan tutacağımızdan yönetmemiz zor olmayacaktır. 05:31’de Ay-Güneş BiQuintile açısı ve 09:28’de Ay-Satürn Quintile açısı kesinleşecek. Sabah saatleri bencillik yapmadan programlara sadık kalabilir, sözümüzde durabiliriz. Sorunlara yaratıcı çözümler bulmak, ekip liderliği yapmak daha kolay olabilir. Organizasyonlarınız olabilir. 16:54’te Ay-Jüpiter altmışlık açısı öğlen saatlerini verimli kılıyor. İş fırsatları yakalamak ve girişimlerden parasal şanslar yakalamak mümkün olabilir gözüküyor. 18:50’de Ay-Plüton kare açısı gerçekleşerek Ay boşluğa girecek. Günün geri kalanı da böyle ilerleyeceğinden önemli işleri ertesi güne ertelemek daha uygun gözüküyor. Akşam saatleri ezoterizm, psikoloji, okültizm ve polisiye romanlar okumak hoşumuza gidebilir. Adrenalin içerikli hikayeler duyabiliriz. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Çarşamba – 17.11.2021: Yeni bir gündeyiz fakat Ay boşlukta ilerlemeye devam ediyor. 00:01’de Güneş ve Plüton altmışlığı kesinleşiyor. İrade, kararlılık ve yararlı manipülasyon ile amaçlara ulaşma hatta iki katını elde etme imkanına kavuşabiliriz. 05:17’de Ay Boğa burcuna geçerek boşluktan çıkıyor. İki gün sonra gerçekleşecek Ay tutulmasının enerjisi iyice hissedilmeye başlayacaktır. Gelecek iki gün boyunca mental olarak sakin ve sessiz hissedebiliriz. Periyodik davranışlar çevrede rahatsızlığa sebep olabilir. Tutarlı, net davranışlarla inatçılık yapabiliriz. Lezzet, konfor ve lüks arayışında da olabiliriz. Parasal değerlere yönelik çalkantılı etkiler de söz konusu olabilir. 06:06’da Merkür-Satürn BiNovile açısı kesinleşecek. Yapıcı ve derin analizler yaparak öyle konuşma yapmak isteyebiliriz. Güvenmediğimiz işlerden olabildiğince kaçınmak isteyeceğimiz bir gün. Yaşça büyüklerden fayda görmek, iş görüşmeleri ve resmi işlemleri halletmek için sabah saatleri çok uygun olabilir. 20:22’de Mars-Uranüs karşıtlığı kesinleşerek akşam saatlerinde daha çok elektrikli bir ortam yaratabilir. Beklenmedik para kazancı ve kaybı gündeme gelebilir. Duygularımız bir insana veya konuya karşı kalıcı olarak değişebilir. Şok haberler, yıkım, kaza ve patlamalar, gizli ilişkilerin sarsıcı biçimde ortaya çıkması söz konusu olabilir. Öte yandan teknolojik cihazlarda sorunlar meydana gelebilir. 21:19’da Ay-Satürn karesi günün son açısı olarak engel, baskı ve bunalmışlık hissini tetikleyebilir gözüküyor. Sınırlarımızı bilerek davranmamız iyi olabilir. Ay Fazı: Büyüyen Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 18.11.2021: Ay yüceldiği Boğa burcunda seyir etmeye devam ediyor. Para, aşk ve ekonomik hayat gerçekleri odağımızda olabilir. 03:38’de Ay-Venüs üçgen açısı kesinleşecek. Sabah saatlerinde arkadaşlık ilişkileri, toplantılar oldukça diplomatik ve saygı çerçevesinde ilerleyebilir. 08:12’de Güneş-Satürn Quintile açısı kesinleşecek. Tüm gün boyunca otorite figürlerinden destek görebiliriz. Resmi başvurular yapmak, işleri toparlamak için çok uygun tesirler altında olacaksınız. 13:42’de Merkür-Venüs Septile açısı kesinleşecek. Öğlen zoraki konuşma, teklif ve istekler olsa da geri çevirmek istemeyebilirsiniz. Emrivakiler gündeme gelebilir. Tatlı söz ile kolaylıkla ikna edebilir veya edilebilirsiniz. 18:38’de Merkür-Neptün üçgeni de kesinleşeceğinden - + 3 gün naif düşüncelerle insanların bizi kolaylıkla etkileyebileceğine işaret ediyor. Zihnimiz çok yaratıcı olabilir. Sanatsal içerikleri kolayca tasarlayarak üretebiliriz. Rüyalarımızı yorumlamak, ruhsal ve okült çalışmalar için de çok uygun. Bir anda gelen ilham gerçeğe dönebilir. Şiirsel, empatik ve cana yakın ifadeler ile insan kazanmamız çok kolay olabilir. Barış konuşması yapmak, iş ve evlilik teklifleri için değerlendirilebilir. 22:47’de Ay-Merkür karşıtlığı akşam saatlerinde sohbet ve planların yoğun olabileceğine işaret ediyor. Zihnen anlaştığınız ortaklıklar, ilişkiler ve arkadaşlıkların bir anda başlaması çok muhtemel bir gün. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Cuma – 19.11.2021: Ay Tutulması gününe geldik. Ay dolgunlaşmışken üzerimizde şişkinlik, duygularda patlama anı dikkat çekebilir. Ödem, mide ve göğüs hassasiyetleri de görülebilir. 05:22’de Ay-Jüpiter karesi kesinleşecek. Gece saatleri duyguları abartılı yaşamamız mümkün. Neşeli ve umutlu hissedebiliriz. 09:07’de Venüs-Uranüs üçgen açısı kesinleşecek. Sabah saatleri kadın figürlerinden ve sevdiğiniz insanlardan gülümseten teklifler, sürprizler alabilirsiniz. Tutulma anında da bu açının etkin olması dolayısıyla para, ilişkiler ve ortaklıklarda beklenmedik hızlı değişimleri ifade etmektedir. 11:57’de Ay-Güneş karşıt açısı kesinleşerek Boğa burcunda 27 derecede parçalı Ay Tutulması gerçekleşerek Ay boşluğa girecek. 2022 ve 2023 yıllarında gerçekleşerek dünyayı yerinden oynatacak Boğa ve Akrep burcu tutulmaların ilk durağı. Bundan ötürü önümüzü görebilmemiz bakımından herkes için önemli bir etkiye sahip olacak. Etkisi gelecek üç ay boyunca güçlü biçimde hissedilecektir. Yeni dönemin ruhuna ne kadar uyum sağlayabileceğimizi sınayacak sürecin ilk provalarına başlıyoruz. Hayatımızın her alanında kendi kalite standartlarımızı belirlerken bir yandan da bu standartların dünyevi gerçeklere ne kadar uygun olduğu teste tabi tutulacaktır. Kendisini olduğu konumdan çok yüksekte görenler gerçeklerle acı bir şekilde yüzleşirken kişisel değerini doğru konumlayanları ise güzel sonuçlar bekliyor. İşin özü hak ediyor muyuz? Yoksa başkalarının sahip olup sunduklarıyla daha da mı doyumsuzlaşıyoruz? Oyalanmayı bırakmamız gereken bir yol ayrımındayız. Kişisel yeteneklerimizi doğru bir şekilde kullandığımız koşulda yeni kaynaklara ulaşmamız ve büyümemiz mümkün olacaktır. 19 Kasım 2021 Boğa Ay tutulması aynı 9 Kasım 2003’te gerçeklemiş olan Boğa Ay tutulması gibi 126 nolu saros döngüsüne ait olacağından o döneme ışık tutması ve sonuçlarının görülmesi söz konusu olabilir. 17:32’de Ay İkizler burcuna geçerek boşluktan çıkacak. Gelecek iki gün boyunca zihnen çok hareketli, değişken, kararsız olabiliriz. Kısa geziler, kutlamalar ve arkadaşlarla organizasyonlar gündeme gelebilir. 18:25’te Güneş-Venüs yarımkare açısı kesinleşecek. Keyif alınan organizasyonlar gerçekleşebilir. İlgi, sevgi ve şefkatli davranışlar sergileyebilirsiniz. 20:58’de Ay-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu kesinleşiyor. Ruh halimizi etkileyecek önemli gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor. Kimileri duygusal hüsrana uğrayıp hayal kırıklığı yaşarken kimileri de olumsuz düşüncelerde yanıldığını fark edebilir. Ay Fazı: Dolunay.

Cumartesi – 20.11.2021: Herkese iyi haftasonları! Ay tüm gün İkizler burcunda hareket edecek. Evde durmak istemeyeceğimiz meraklı hissedeceğimiz sosyal bir gün geçirebiliriz. Hava durumu ruh halimizi de kolaylıkla değiştirebileceği gibi spontan kararlar alabiliriz. 07:39’da Ay-Venüs Quintile açısı kesinleşecek. Sabah mutlu uyanmak ve keyif alınan güzel işlere zihnen yönelmek mümkün. Sabah saatleri el becerileri geliştirmek, yazı yazmak ve araba ile seyahate çıkmak için çok uygun olabilir. 07:39’da Ay-Jüpiter BiSeptile açısı ile sabah saatleri ufak kararsızlıklarımız da olabilir. 10:12’de Ay-Satürn üçgen açısı öğle saatlerine doğru inişli çıkışlı ruh halinden daha kararlı odağı sağlamış bir pozisyonda bulabiliriz. Anlaşmak, randevulaşmak, fikir ve projeleri konuşmak adına çok uygun bir gün olabilir. Teknoloji, medya, eğitim, reklam ve bilgisayar üzerine işler için değerlendirilebilir gözüküyor. 20:43 Ay-Venüs, 22:45 Ay-Mars 150lik açıları ise akşam saatlerinde umulmadık insanlardan gelecek haberler, karşılaşmalar, tekliflere işaret ediyor. Hiç aramayacağını düşündüğünüz birinin sizden aslında çok hoşlandığını öğrenebilirsiniz. Sosyal ortamlarda akıl oyunları olabilir. Çarpıtma ve çok geleneksel bulduğunuz insanlarla anlaşmakta zorlanabiliriz. Ay Fazı: Dolunay.

Pazar – 21.11.2021: Günün başlaması ile beraber 02:42’de Merkür-Jüpiter kare açısı kesinleşecek. Tüm gün boyunca zihindeki düşünceleri atmakta zorlanabilir gereksiz kafamıza takabiliriz. 11: 04’te Ay-Neptün karesi gerçekleşecek. Büyük yanılgılar, doğru sandığımız yanlışlar, ikilemler, düşündüğümüz seçeneğin doğru ve verimli çıkmaması söz konusu olabilir. Dolandırıcılık ve hile hurda konusunda dikkat etmek gerekebilir. 12:13’de Merkür-Plüton altmışlığı da kesinleşecek. Takıntılı ve agresif düşüncelere itilebiliriz. Stratejik, şeytani davranışlar etrafta dolanabilir. Doğru değerlendirirsek sezgilerin ve doğru gözlemin gerçeklere yönlendirmesi söz konusu olabilecek. Merkürün açılarındaki dengesizlik gün içinde ne istediğimizi bulmakta karşımızdaki kişilere cevap vermekte zorlanabiliriz. Değişen koşullar, bakış açıları gündemde olabilir ancak en zeki en akıllı biziz yarışından kaçınmak gereken bir gün de olabilir. Eleştiriler karşısında kendimizi frenlemeden laf düellosuna girebiliriz öğlen saatlerinde. Medyada yalan haberler, önemli karar ve açıklamalar da çok duyulabilir. Tek bir konuya odaklanmakta zorlanacağımızdan başladığımız işler hep yarım kalabilir. Zihnen beynimizi kemiren durumlar olabilir. 18:51’de Ay-Jüpiter üçgen açısı gerçekleşecek Ay boşluğa girecek. Hafta sonunda karışık işleri toparlamak, eşya hazırlığı, temizlik ve duş almak gibi işleri halletmek daha uygun olabilir. Öte yandan akşam günün en verimli, şans ve bolluk getirecek dakikalarını yaşayacağız. Ay Fazı: Dolunay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis