Tuğba Karadayı Ulusoy

Geçen hafta eylem sırası bizdeyken bu hafta tutulmanın da etkisiyle beraber gökyüzü etkileri istesek de istemesek de o dönüşümün geleceğini ve bağımlılıklarımızdan bizi kurtaracağı mesajını veriyor. Etkilerin çerçevesini incelediğimizde bu bağımlılıklar daha çok ilişkiler bazında olacak gibi gözükmektedir. Aşk ilişkileri olabileceği gibi diğer tüm ilişkilerimizde de problemli durumlar varsa ve biz bunları değiştiremiyorsak kadersel etkiler bizi “vazgeçmeye ve yolumuzda ilerlemeye” götürebilecek. Bize iyi gelmeyen bir ilişkide karşımızdakinden soğuyabiliriz ya da o kişi bizden ayrılmak isteyebilir. Hayat amacımızı gerçekleştiremediğimiz işimiz kapanabilir, işten çıkarılabilir veya artık işten ayrılma kararı verebiliriz. Ancak her ne yaşanıyorsa, şu anda göremesek bile uzun vadede bizim için daha iyi sonuçlar doğuracak olaylara gebe. Dolayısıyla bu hafta başımıza gelen zorlayıcı olayların bile aslında bize bir alan açtığının farkına varmalı, kayıplara odaklanmak yerine yeni olasılıkları keşfetmeye istekli olmalıyız.

Haftanın günlerini mercek altına alacak olursak:

Pazartesi / 15.07.2019: Güne Ay boşlukta başlıyoruz ve 02:04’de Ay’ın Oğlak burcuna geçmesiyle beraber sorumluluklarımız gündemde olacaktır. Bugün kendimizi insanlara karşı daha soğuk ve mesafeli hissedebiliriz. Ciddi bir tavır sergileyebiliriz. 13:24’de gerçekleşecek Ay Kiron karesi duygusal konularda yaralanmaya açık saatleri temsil eder. Bu süreci hastalıklarımızı şifalandırmak için kullanmak daha iyi olabilir. Her şeyi kişiselleştirirsek kalp kırıklıkları yaşanabilir. 14:08’de gerçekleşecek olan Ay Uranüs uyumlu açısı fırsatlar ve şanslar bakımından oldukça güzel saatlerde olduğumuzu göstermektedir. Bu zaman diliminde size söylenen sözler, tanıştığınız insanlar ilerleyen dönemlerde size yeni fırsatlar sunabilecek kişiler olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Salı / 16.07.2019: Ay tüm gün boyunca Oğlak burcunda seyrine devam edecek. Dolayısıyla bugün de sorumluluklarımız gündemde olacak. 07:41’de gerçekleşecek olan Ay Venüs karşıtlığı sabah saatlerinde ilişkiler konusunda gerginlikler yaşanabileceğini belirten zaman dilimleridir. İçgüdüsel davranıp ilişkilerinize zarar vermeyin. 10:17’de gerçekleşecek olan Ay Satürn kavuşumu otorite figürlerinden destek alabileceğimizi gösterirken aynı zamanda sorumluluklarımızın da fazlasıyla gündemde olacağını belirtmektedir. 13:51’de gerçekleşecek olan Ay Neptün uyumlu açısı manevi konularda çok destekleyicidir. Dua, meditasyon konularında desteklerken aynı zamanda sanatsal konularda başarı verebilir, ilham perilerini yanınızda hissedebilirsiniz. 20:16’da gerçekleşecek olan Ay Plüton kavuşumu kendimizi güçlü hissedebileceğimiz, insanları etkimiz altına alabileceğimiz saatlerdir. Uç noktada manipüle etme ve edilme riskimiz vardır.

Çarşamba / 17.07.2019: 00:38 itibariyle Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Ay tutulmaları genel olarak yapılanların ortaya çıkması ve artık bu konularda tamamlanmayı, nihayete ermeyi temsil eder. Her ay tutulması aslında dolunaydır. Dolayısıyla bu süreçten sonra bırakmak istediğiniz her şeyi bırakma konusunda gökyüzü sizi daha fazla destekleyecektir. Diyete başlamak için dolunayları kullanabiliriz. Ay bu saatten itibaren 12:18’e kadar boşlukta olacağı için bu zaman aralığında yeni bir şeyler başlatmak yerine eskiden başlattığınız işleri toparlamak adına daha destekleyicidir. 08:33’de gerçekleşecek olan Venüs Satürn karşıtlığı ilişkiler konusunda zorlayıcı etkilere sahip. Kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz, patronlar ve üst otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda problemler de gündeme gelebilir. Etkisi yaklaşık olarak 5 gün sürer. Bu durumdan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları daha fazla etkilenebilir. 12:18’de Ay’ın Kova burcuna geçmesiyle beraber iletişim konuları daha aktif hale gelebilir. Ekip çalışmaları önem kazanır, bireysellikten çok çoğulu etkileyen konularla ilgilenebilirsiniz. 14:38’de gerçekleşecek olan Ay Merkür karşıtlığı ise iletişim konularında yanlış anlaşılmalara, iletişim kazalarına dikkat edilmesi gereken zamanlara işaret eder. Patavatsızlık ve potlar gündem konusu olabilir. 17:10’da gerçekleşecek olan Venüs Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ile birlikte ilişkilerdeki gerçek movitasyonlarınızı bulabilirsiniz. Hayat amacınızı gerçekleştirmek için kadın figürlerinin desteğini alabilirsiniz. İstediğiniz maddi destek de sizi bulacaktır.

Perşembe / 18.07.2019: 00:00’da gerçekleşecek olan Ay Kiron uyumlu açısı ruhsal konularda şifalanmak adına çok destekleyicidir. Dertlerinizi anlatmak, sorunlarınızı paylaşmak kendinizi daha iyi hissettirebilir. Ruhsal çalışmalar yapmak istiyorsanız da bu saatleri değerlendirebilirsiniz. 00:53’de gerçekleşecek olan Ay Uranüs karesi gecenin biraz huzursuz geçebileceğinin göstergesidir. Uykuya dalmakta zorlanabilirsiniz, zorlayıcı rüyalar görebilirsiniz. 08:49’da gerçekleşecek olan Ay Mars karşıtlığı sabah saatlerine gergin başlama riskimiz olduğunu göstermektedir. Günün en stresli saatleri olduğunun farkına vararak elimizden geldiğince sakin kalmak, sonradan pişman olmamak adına önemlidir. 18:53’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter uyumlu açısı günün en şanslı saatlerini göstermektedir. Sabah saatleri gergin olacağı için yapılacak işler, görüşmeler konusunda bu saatleri tercih etmek daha iyi sonuçlar verebilir. Maddi manevi büyüme ve ferahlık sağlar. Bu etkileşim sonrasında Ay 20 Temmuz 00:18’e kadar uzun bir süre boşlukta kalacağı için yeni bir şeyler başlatmak yerine elinizdeki toparlamak daha makul olabilir. 21:02’de gerçekleşecek olan Venüs Neptün uyumlu açısı ilahi aşk, manevi huzur konusunda iyi etkilere sahiptir. Sanatsal yetenekler sağlar, sanat konularıyla ilgileniyorsanız mutlaka bu dönemi kullanmaya özen gösterin. İlişkilerdeki problemleri çözebilir, sezgilerinizi kullanarak para kazanabilirsiniz. Etkisi yaklaşık olarak 5 gün sürer. Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu konularda daha da şanslıdırlar. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma / 19.07.2019: Ay tüm gün Kova burcunda ve boşlukta olacak. Bugünü ekip çalışması yaparak ve sosyalleşerek değerlendirebilirsiniz. Yeni bir şeyler başlatmak yerine hayattan keyif aldığınız şeylere yönelmek daha iyi olabilir. Günün tek önemli konusu ise retro Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi olacak. Merkür’ün düz pozisyona geçeceği 2 Ağustos tarihine kadar da ailevi konular, sezgiler ve duygular ön planda olacaktır. Bol bol nostalji yapabilir, aile büyüklerinizle birlikte geçmişi yad edebilirsiniz. Belki kökleri çocukluk dönemlerine kadar uzanan travmalarınızı çözmek adına destekleyici zamanlardır.

Cumartesi / 20.07.2019: Güne 00:18’de Ay’ın Balık burcuna geçmesiyle başlıyoruz ve sezgilerimiz, duygularımız, hoşgörümüz gündemde olacak. kendimizi daha fazla ruhsal konularla meşgul edebiliriz. 13:16’da gerçekleşecek olan Ay Uranüs uyumlu açısı yeni fikirler üretmek, yeni insanlarla tanışmak, beklenmedik gelişmeler yaşamak ve fırsatlar yakalamak adına çok destekleyicidir. Sezgilerimizi dinlediğimiz takdirde daha evvel aklımıza gelmemiş konular üzerinde düşünebilir, yeni adımlar atmak için harika fikirler bulabiliriz.

Pazar / 21.07.2019: 07:05’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter karesi olayları gereksiz yere büyütme potansiyelimiz olduğunu göstermektedir. Kibir yapabilir, karşımızdaki insanları hor görebiliriz. Dürtüsel hareketlerle para harcayabiliriz. Ancak hemen arkasından gerçekleşecek olan 09:27’deki Ay Satürn uyumlu açısı bize sorumluluklarımızı hatırlatacak ve mantık çerçevesinde hareket edebileceğiz. Bu ikilemli durum elbette biraz gerilim yaratacaktır. Günün en dikkat edilmesi gereken olayı ise 11:31’de gerçekleşecek olan ve etkisi yaklaşık olarak 5 gün sürecek olan Venüs Plüton karşıtlığıdır. Kendimizi daha değerli hissetmek için ikili ilişkilerimizde karşı tarafla güç savaşlarına girebilir ve krizler yaratabiliriz. (Veya maruz kalabiliriz) Manipüle etme riskimiz çok fazladır. İlişkileri takıntı haline getirebiliriz. Kıskançlık duygularının sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu durumdan en çok Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları etkilenebilir. 13:45’de gerçekleşecek olan Ay Neptün kavuşumu her türlü ruhsal konuda çok destekleyicidir. Dua etmek, ibadet etmek, meditasyon yapmak istiyorsanız bu saatleri kullanabilirsiniz. 15:33’de Güneş retro pozisyondaki Merkür ile kavuşacak. Geçmişte kendinizi ifade edemediğiniz konular gündeme gelebilir ve bunları çözmek için yeni şanslar yakalayabilirsiniz. Eskiden yapılamamış anlaşmalar tekrar gündeme gelebilir anlaşmalar sağlanabilir. Otorite figürlerinin desteğini alabilirsiniz. Dilek dilemek, dua etmek, kendinizi yazarak ifade etmek bakımından destekleyici saatlerdir. 20:17’de gerçekleşecek olan Ay Plüton uyumlu açısı ve 21:19’da gerçekleşecek olan Ay Venüs uyumlu açısı ne kadar uyumlu gözükürse gözüksün aslında 11:31’de gerçeklemiş olan Venüs Plüton karşıt açısını tetikleyeceği için özellikle bu zaman aralığında ilişkiler ve kıskançlık krizleri konularında ekstra dikkat edilmesi gereken zamanları göstermektedir. Dikkat etmekte fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dilerim,
Tuğba Karadayı Ulusoy