Merve Çubuktepe

Temmuz 2024 genel toplamda olumlu açıların baskın olduğu bir ay olmakla birlikte bizi bekleyen hafta sırat köprüsü misali oldukça gerilimli bir tesire sahip. Haftaya ilk günden damgasını vuran Mars-Uranüs kavuşumunun Algol isimli sabit yıldızla birleşimi beklenmedik olaylar, skandallar, isyanlar ve gündem değiştirecek gelişmeleri işaret etmekte. Ancak unutmayalım ki bu açı kalıbı dünyanın en nadir etkisi değil ve sürekli yazılan felaket senaryolarının da abartı payı olduğunu unutmamak lazım. Bu açı kalıbı olumlu ifadesiyle uzun süredir atım atamadığımız değişimleri, öfke ve gerilim gibi duyguları yapıcı bir amaca dönüştürmeyi ve hırsı faydalı kullanarak başarı kazanmayı sağlayabilir unutmayalım. Dikkat edilmesi gereken hafta boyunca gerginlik yüksek olduğu için dürtüsel, fevri ve dikkatsiz davranışların ters tepme ihtimalinin yüksek olması. Kibir ve zorbalığın gölgesine düşenler tepetaklak olabilir Haftanın ikinci yarısından itibariyle Güneş-Uranüs, Mars-Neptün ve Venüs-Jüpiter altmışlıkları tekrar dengeyi sağlayacak. Finali de 21 Temmuz 2024 Oğlak burcunda dolunay ile gerçekleştireceğiz. Krizleri fırsata çevirmenin tam zamanı.

Haftanın en önemli etkisi olan 15 Temmuz 2024’te kesinleşecek Mars-Uranüs kavuşumunu inceleyerek başlayalım. Tüm yılın en denklem değiştiren açısı ile karşı karşıyayız. Astrolojinin öngörülemez, aktif ve sert gezegenleri Mars ve Uranüs, Algol isimli zorlayıcı ve önemli bir sabit yıldız ile kavuşum açısı yapacaklar.

Açı kalıbı olumlu anlamda özgürlükle ilgilidir, ancak bu özgürlüğün bir bedeli olabilir. Hızlı karar alma ve denklem değiştirme kapasitesi kullanılabilir. Tüm ezberlerimiz bozulabileceği için doğaçlama yeteneğimize güvenmemiz gereklidir. Olumlu tesir alan kişiler her şey tıkanmış veya umutsuz gibi görünürken bir anda ferahlık ve aydınlanma yaşayabilirler, ancak iyi hesaplanmış cesaret sergilemek de zaruridir.

Ülke ve global düzlemde artan isyanlar, farklı görüşlere tahammülsüzlüğün artması; cinnet, çatışma ve uçlara savrulma eğilimi görebiliriz. Hali hazırda İsrail gibi savaş çığırtkanlığı yapan ülkeler daha agresifleşebilir. Nitekim bu bölümü Haziran sonunda yazmıştım, ilk çarpıcı etki Donald Trump’ın suikast girişimi oldu. Kendisinin haritasında çok spesifik vaka çalışması seviyesinde açının etkisi oldu, bu pilav daha çok su kaldırır… Aşikâr ki ABD haritası tutulmalardan çok sert etki alıyor, ABD içi ve küresel kaos asıl Eylül, en çok da Aralık 2024’te tavan yapacak.

Bu açı kalıbı yangın, patlama ve sismik aktivitelerle ilgili ama ülkemiz özelinde daha çok siyasi ve ekonomik gerilimi; sert yapısal yaptırımları ve giderek tansiyonu artan mülteci sorununu tetikleyebilir. Özellikle açının etkin olduğu 15-22 Temmuz 2024 arasında çok itidalli ve sakin olunmalı. Bir konuda dolduruşa gelmeden ve İkili ilişkilerde köprüleri atmadan önce birkaç kere düşünmelisiniz. Açı kalıbı +-7 gün etkili. Neyse ki ay boyunca geri kalan çoğu açı son derece yapıcı ve olumlu durumda, bu sayede etkiyi dengeliyor.

Haftanın diğer açıları neyse ki daha ılıman bir doğada ve yönümüzü bulmamızı kolaylaştırıyor. 18 Temmuz 2024’te Güneş-Uranüs altmışlığı kesinleşecek. Yaşam enerjimizin karşılaşılan olaylar vesilesiyle yön değiştirmesi mümkün. Artık farklı ve yeni olanı denemek isteyebiliriz. Yaratıcılık, kalıp dışı olanı düşünmek ve uygulamak mümkündür. Dinamik, yaratıcı ve üretkenliği arttıran bir tesirdir. Ruhumuzu istersek daha özgür kılabiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

19 Temmuz 2024’te Merkür-Chiron üçgeni kesinleşecek. Sözcüklerin gücüyle iyileşme sağlamak mümkündür. Ruhu arındıran konuşmalar yapılabilir, sorunlara çözüm bulunup uzlaşma sağlanabilir. Bu açı kalıbı bize çözümün susmanın veya sineye çekmenin değil düşünerek ve konuşarak bulunacağını gösterir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

20 Temmuz 2024’te Mars-Neptün altmışlığı kesinleşecek. Bu açı kalıbı yavaş ama kararlı ilerlemenin getirdiği ahenkli zafer duygusu ile alakalıdır. Bir şeyi yavaş ama adım adım kararlılıkla en iyi hale getirmek, ilham ve yaratıcılığı kullanarak güzel bir sonuç almak mümkün olabilir. Açı kalıbı +- 7 gün etkili.

20 Temmuz 2024’te Mars İkizler burcuna geçiş yapacak. Mars İkizler transiti aslında konuşulamayan, susulan ancak en sonunda kaçınılmaz olarak dile gelmesi gereken pasif agresyonun dışa vurumunu sembolize etmektedir. Kılıçlar çekilebilir, hatta düşünce ve duygular bastırıldıysa bu oldukça sert olabilir. Diğer yandan ölçüyü kaçırmamak koşuluyla bu transit bir şeyleri korumak, savunmak ve fethetmek adına ifade etmemizin, konuşmamızın kaçınılmaz olduğunu gösterir. Kaba kuvvet, tehdit veya fiziki güç değil akıl ve fikirler ile zaferler kazanmak mümkündür. Gölge yönü ise kavgayı, yırtıcı ifadeyi, dırdırı abartmak ve susmayı bilmemektedir. Bu iki kavram arasında denge tutturmak önemli olacak. İletişim ve sosyal medyayı etkin kullanarak bir hak mücadelesini kazanmak mümkündür. Mars 4 Eylül 2024’e kadar bu burçta kalacak.

21 Temmuz 2024’te Venüs-Jüpiter altmışlığı kesinleşecek. Bu açı iyimserlik, neşe, maddi avantajlar, sevgi ve güzelliği ölçülü bir şekilde büyütme ile bağlantılıdır. Ufak fırsatlardan bile mutluluk yakalayabilir ve değerlendirmek isteyebiliriz. Güzelleşmek, bakım ve imaj değişikliği adına olumlu etkidir. İlişkilerde bozulan dengeleri onarmak az çabayla dahi mümkün olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

Haftanın son ve önemli gökyüzün olayına gelirsek eğer, 21 Temmuz 2024’te 29 derece Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Oğlak burcunun son derecesinde gerçekleşecek olan bu dolunay tam anlamıyla bir kapanış, hesap kitap ve netlik dönemini simgelemekte. Hali hazırda çoktan tohumunu attığınız bir süreç en son haline gelebilir ve meyvelerini toplayabilirsiniz. Kariyer, finans ve resmi konularda ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. Özellikle dolunaydan önce 18-19-20 Temmuz 2024 günlerini önemli işleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Dolunay anında Oğlak/Yengeç aksı bize son derece mantık odaklı ve duygusal yaklaşımlardan, en önemlisi de zafiyetlerden uzak durmamız konusunda uyarı yapmakta. Dolunay anında Ay, Kassandra isimli bir asteroit ile kavuşumda. Bazı şeyler acı gerçekler olsa da baştan bellidir, bunları inkâr etmemek çok önemlidir. Ayrıca yüzde yüz doğruları söylesek de insanları ikna etmemiz zor olabilir, eğer bu gerçekleşmiyorsa ısrar etmemek hata yapsa bile karşımızdaki kişinin kendi kendine öğrenmesine müsaade etmekte fayda vardır.

Dolunayın açıları genel olarak olumlu özellikle Ay ve Güneş ikilisi sırasıyla Mars, Uranüs ve Neptün’den destek alıyor. Ağustos 2024 Merkür retro döneminden önce işlerimizi tamamlamak adına harika bir fırsat. Tek dikkat edilmesi gereken konu Merkür’ün sert açıları. Fevri, dürtüsel ve hesaplanmamış davranışlar çok ters tepebilir, öfkeyle kalkan zararla oturabilir. Oğlak dolunayı ülkemizde resmi yaptırımlar, vergi yönetmelikleri, daraltıcı ekonomik politikalarıyla ilgili sert yaptırımları da beraberinde getirebilir.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 15 Temmuz 2024: Herkese iyi haftalar! Haftanın en önemli ve çarpıcı günündeyiz. Ay Akrep burcunda gökyüzü gerilimli, bugün bir şeylere basit bir konu olsa dahi normalden fazla takabiliriz. Saat 14:43’te Güneş-Chiron karesi kesinleşiyor. Ego krizleri, ego patlaması kaynaklı ruhsal yaralanmalar gündeme gelebilir. Ayrıca bir hata yaptığımızda kendimize aşırı yüklenmek ve yıkıcı olmak yerine daha anlayışlı olmakta fayda vardır. Riskli hareketler, sağlığımızı zorlayacak davranışlardan kaçınmalıyız. Açı kalıbı +- 3 gün etkili. Be saat 17:04’te haftanın en önemli açısı Mars-Uranüs kavuşumu kesinleşiyor.. Mars ve Uranüs, Algol isimli zorlayıcı ve önemli bir sabit yıldız ile kavuşum açısı yapacaklar. Açı kalıbı olumlu anlamda özgürlükle ilgilidir, ancak bu özgürlüğün bir bedeli olabilir. Hızlı karar alma ve denklem değiştirme kapasitesi kullanılabilir. Tüm ezberlerimiz bozulabileceği için doğaçlama yeteneğimize güvenmemiz gereklidir. Olumlu tesir alan kişiler her şey tıkanmış veya umutsuz gibi görünürken bir anda ferahlık ve aydınlanma yaşayabilirler, ancak iyi hesaplanmış cesaret sergilemek de zaruridir. Ülke ve global düzlemde artan isyanlar, farklı görüşlere tahammülsüzlüğün artması; cinnet, çatışma ve uçlara savrulma eğilimi görebiliriz. Hali hazırda İsrail gibi savaş çığırtkanlığı yapan ülkeler daha agresifleşebilir. Nitekim bu bölümü Haziran sonunda yazmıştım, ilk çarpıcı etki Donald Trump’ın suikast girişimi oldu. Kendisinin haritasında çok spesifik vaka çalışması seviyesinde açının etkisi oldu, bu pilav daha çok su kaldırır… Aşikâr ki ABD haritası tutulmalardan çok sert etki alıyor, ABD içi ve küresel kaos asıl Eylül, en çok da Aralık 2024’te tavan yapacak. Bu açı kalıbı yangın, patlama ve sismik aktivitelerle ilgili ama ülkemiz özelinde daha çok siyasi ve ekonomik gerilimi; sert yapısal yaptırımları ve giderek tansiyonu artan mülteci sorununu tetikleyebilir. Bir konuda dolduruşa gelmeden ve İkili ilişkilerde köprüleri atmadan önce birkaç kere düşünmelisiniz. Açı kalıbı +-7 gün etkili. Neyse ki ay boyunca geri kalan çoğu açı son derece yapıcı ve olumlu durumda, bu sayede etkiyi dengeliyor. Günün Sabian sembolü “Güney denizindeki bir adada iki erkek ve bir kadın kazazede.” Bu sembol insanın içindeki üç ayrı enerji formunu temsil eder. Kişi eylem, duygu ve zihin olarak farklı formlara geçebileceğini kabul etmelidir. Bir anlığına insan kendini yönsüz ve kaybolmuş hissedebilir ancak iç sesimizi dinlediğimiz takdirde tekrar yolumuzu buluruz. Ay Fazı: İlk Dördün

Salı – 16 Temmuz 2024: Mars-Uranüs kavuşumundan sonraki ilk gündeyiz, bir önceki günün gergin tesirleri hala sürebilir, yelkenleri suya indirmeyelim derim. Ay Akrep burcunda yolculuğu sürdürüyor, saat 05:44-09:44 arası Ay-Satürn üçgeni etkin olduğu için önemli işlerinizi sabah erken saatlere denk getirirseniz hızlı sonuç alabilirsiniz. Ancak saat 09:58-11:58 arasına dikkat zira Ay-Merkür karesi etkin, bu aralığa önemli görüşme, başvuru, imza ve resmi işlem denk getirmemekte fayda var. Saat 18:04 itibariyle Ay-Güneş üçgeni kesinleşiyor, 16:04-18:04 arası da özellikle ikili ilişki konularını ele almak adına olumlu saatler. Akşam saatleri itibariyle hava bulutlanıyor ve Ay saat 21:30’da Uranüs, 23:05’te Mars ile karşıt açı yaparak Mars-Uranüs kavuşumunu tetikleyecek. Yani özellikle saat 19:30’dan sonra önemli, riskli ve kriz çıkarmaya açık hiçbir konuyu ele almayın; gergin, provokatif veya belalı tipleri hiç muhatap almayın derim. Ayrıca gün boyunca bedeni çok zorlamamak, trafik kurallarına uymak ve hareketlerimizi dikkatle gerçekleştirmek son derece önemli. Kavgacı ve öfkeden beslenen kişilere prim vermemeliyiz. Günün Sabian sembolü “Görünmez bir güç örtüsüne sarılmış adamların lideri.” Bu sembol egomuzun korkularımızdan sıyrıldığımız takdirde sağlıklı bir şekilde gelişip güçleneceğini bize hatırlatır. Kişi kendini kabul ettiğinde asıl keşif süreci başlar. Bireysel liderliği önce kendimize doğru uyguladıktan sonra çevremize yönlendirebiliriz. Ay Fazı: İlk Dördün

Çarşamba – 17 Temmuz 2024: Haftanın ilk günlerinde etkin olan gerilim sonunda yumuşamaya başlıyor, hatta haftanın astrolojik açıdan en keyifli günlerinden birindeyiz. Ay Akrep burcunda saat 04:10’da Neptün ile üçgen açı yapıp boşluğa girecek ve 04:11-04:24 arasında çok kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra Yay burcuna geçiş yapacak. Ay-Neptün etkileşimi sebebiyle haberci rüyalar görebilirsiniz veya ilham, şifa etkisi son derece baskın olabilir. Saat 06:19-09:19 arasında Ay-Plüton üçgeni etkin olduğu için kariyer ve finans konuları başta olmak üzere önemli konular günün erken saatlerine denk getirilebilir. Saat 16:07-20:07 arasında Ay-Venüs üçgeni etkin olduğu için günün en romantik tesirlerini deneyimleyeceğiz. Bu aralık ilişkilerle ilgili konuları ele almak, sorunları çözmek, kişisel bakım ve imaj değişikliği için son derece uygundur. Saat 20:44-00:44 arasında Ay ve Ay Düğümleri olumlu görünüme geçeceği için bu aralık ruhsal pratikler, şifa çalışmaları, tarot açılımları için çok uygundur. Günün Sabian sembolü “Konuklar lüks bir evin bahçesinde kitap okuyor.” Bu sembol farklı yerlere gitmek ve farklı kültürlerle tanışmanın ufuk açan etkisini vurgular. Emekler er ya da geç karşılığını verecek, güzellikler büyüyecektir. Ay Fazı: İlk Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 18 Temmuz 2024: Ay Yay burcunda yolculuğuna devam ediyor, saat 13:59-17:59 arasında Ay-Satürn karesi etkin olduğu için önemli işlerimizi -özellikle de resmiyet ve kariyer odaklı konuları- bu zaman dilimine denk getirmemekte fayda var. Bir konu gereksiz yere uzayabilir veya bir blokaj yaşanabilir. Bir şey ilerlemiyorsa tutturmamakta fayda var. Neyse ki saat 17:00 itibariyle haftanın en olumlu açı kalıplarından Güneş-Uranüs altmışlığı kesinleşecek. Yaşam enerjimizin karşılaşılan olaylar vesilesiyle yön değiştirmesi mümkün. Artık farklı ve yeni olanı denemek isteyebiliriz. Yaratıcılık, kalıp dışı olanı düşünmek ve uygulamak mümkündür. Dinamik, yaratıcı ve üretkenliği arttıran bir tesirdir. Ruhumuzu istersek daha özgür kılabiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Saat 21:23-01:23 arasında Ay-Merkür altmışlığı etkin olduğu için tüm önemli görüşme, başvuru, imza veya başlangıç gibi konuları bu zaman dilimine denk getirebiliriz. Saat 22:40 itibariyle günün geri kalanında Ay-Chiron üçgeni etkin olduğu için gece saatleri ruhsal pratikler için çok uygun. Günün Sabian sembolü “Bir kanyonda öfkeli bir fırtına hüküm sürüyor.” Bu sembol kozmik ve ilahi gücün yere inişini temsil eder. Bir vesile ile beklenmedik bir anda çarpıcı bir yükseliş gündeme gelebilir. Tahmin dahi edilemeyen olasılıkların oluşabilmesi için iyisiyle kötüsüyle yaşanan her şeye ihtiyaç vardır. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Cuma – 19 Temmuz 2024: Saat 02:26’da haftanın olumlu açı kalıplarından Merkür-Chiron üçgeni kesinleşiyor. Sözcüklerin gücüyle iyileşme sağlamak mümkündür. Ruhu arındıran konuşmalar yapılabilir, sorunlara çözüm bulunup uzlaşma sağlanabilir. Bu açı kalıbı bize çözümün susmanın veya sineye çekmenin değil düşünerek ve konuşarak bulunacağını gösterir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Ay Yay burcundaki yolculuğunun son demlerinde saat 10:58’de Neptün ile kare sert açı yaparak boşluğa girecek ve saat 10:59-11:14 arasında boşlukta kalacak. Önemli işlerimizi saat 12:58’den sonrasına almakta fayda var, zira Ay-Neptün karesi sebebiyle hatalı muhakeme, dalgınlık veya yanılgıya açıklık görülebilir. Ay saat 11:14 itibariyle Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Saat 13:55 itibariyle Venüs, Ay Düğümleriyle olumlu görünüme geçecek. Bu tesir duygusal açıdan son derece yapıcı ve şanslı bir etkidir. Duygusal konuları ele almak, sorunları çözmek, barışmak, buzları eritmek gibi konular adına ideal bir etki, öğle saatleri ve sonrası bu konular için çok uygun. Ayrıca bu kalıp kişisel bakım ve imaj değişimleri için de son derece destekleyicidir. Günün Sabian sembolü “Kızılderili kız kolejli erkek arkadaşını kabilesiyle tanıştırıyor.” Bu sembol yerel gelenekler ile modernizm arasında bir köprü kurar. Farklılıklardan zenginlik oluşurken en güçlü bağlar kurulur. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Cumartesi – 20 Temmuz 2024: Herkese iyi hafta sonları! Ay Oğlak burcunda yolculuğuna devam ediyor. Saat 06:09-08:09 arasında Ay-Ceres kavuşumu etkin olduğu için bu aralık ruhsal pratikler ve şifa çalışmaları için çok uygundur. Özellikle de dişil enerji çalışmaları ve Yin yoga faaliyetleri adına çok güzel bir açı Saat 18:16’da haftanın en güçlü ve olumlu açı kalıplarından Mars-Neptün altmışlığı kesinleşiyor. Bu açı kalıbı yavaş ama kararlı ilerlemenin getirdiği ahenkli zafer duygusu ile alakalıdır. Bir şeyi yavaş ama adım adım kararlılıkla en iyi hale getirmek, ilham ve yaratıcılığı kullanarak güzel bir sonuç almak mümkün olabilir. Açı kalıbı +- 7 gün etkili. Saat 23:42’de Mars burç değiştiriyor ve İkizler burcuna geçiş yapıyor. Mars İkizler transiti aslında konuşulamayan, susulan ancak en sonunda kaçınılmaz olarak dile gelmesi gereken pasif agresyonun dışa vurumunu sembolize etmektedir. Kılıçlar çekilebilir, hatta düşünce ve duygular bastırıldıysa bu oldukça sert olabilir. Diğer yandan ölçüyü kaçırmamak koşuluyla bu transit bir şeyleri korumak, savunmak ve fethetmek adına ifade etmemizin, konuşmamızın kaçınılmaz olduğunu gösterir. Kaba kuvvet, tehdit veya fiziki güç değil akıl ve fikirler ile zaferler kazanmak mümkündür. Gölge yönü ise kavgayı, yırtıcı ifadeyi, dırdırı abartmak ve susmayı bilmemektedir. Bu iki kavram arasında denge tutturmak önemli olacak. İletişim ve sosyal medyayı etkin kullanarak bir hak mücadelesini kazanmak mümkündür. Mars 4 Eylül 2024’e kadar bu burçta kalacak. Günün Sabian sembolü “Bir ilham perisi yeni doğan ikizleri altın bir tartıda tartıyor.” Bu sembol görünenin çok ötesindeki güzellikleri günlük hayat temposu içerisinde kaçırmamız gerektiği konusunda bizi uyarır. Er ya da geç bir şeyin ardındaki asıl ve gizli güç açığa çıkar. Unutmayalım ki ilahi adaletin terazisi asla yanılmaz. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Pazar – 21 Temmuz 2024: Haftanın son gününde dolunay bizi karşılayacak. Ay Oğlak burcunda ve dolunay öncesinde saat 08:52’de Ay-Uranüs altmışlığı etkin. Güne enerjik ve kararlı bir başlangıç yapabiliriz. Saat 13:16’da 29 derece Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Oğlak burcunun son derecesinde gerçekleşecek olan bu dolunay tam anlamıyla bir kapanış, hesap kitap ve netlik dönemini simgelemekte. Hali hazırda çoktan tohumunu attığınız bir süreç en son haline gelebilir ve meyvelerini toplayabilirsiniz. Kariyer, finans ve resmi konularda ciddi gelişmeler gündeme gelebilir. Dolunay anında Oğlak/Yengeç aksı bize son derece mantık odaklı ve duygusal yaklaşımlardan, en önemlisi de zafiyetlerden uzak durmamız konusunda uyarı yapmakta. Dolunay anında Ay, Kassandra isimli bir asteroit ile kavuşumda. Bazı şeyler acı gerçekler olsa da baştan bellidir, bunları inkâr etmemek çok önemlidir. Ayrıca yüzde yüz doğruları söylesek de insanları ikna etmemiz zor olabilir, eğer bu gerçekleşmiyorsa ısrar etmemek hata yapsa bile karşımızdaki kişinin kendi kendine öğrenmesine müsaade etmekte fayda vardır. Ağustos 2024 Merkür retro döneminden önce işlerimizi tamamlamak adına harika bir fırsat. Tek dikkat edilmesi gereken konu Merkür’ün sert açıları. Fevri, dürtüsel ve hesaplanmamış davranışlar çok ters tepebilir, öfkeyle kalkan zararla oturabilir. Oğlak dolunayı ülkemizde resmi yaptırımlar, vergi yönetmelikleri, daraltıcı ekonomik politikalarıyla ilgili sert yaptırımları da beraberinde getirebilir. Dolunaydan sonra Ay saat 14:26’da Neptün ,le altmışlık açı yaptıktan sonra 14:27-14:44 arasında boşlukta kalıp Kova burcuna geçiş yapacak. Saat 15:28-17:28 arası Ay-Mars üçgeni etkisiyle günün en keyifli zamanları. Bu aralık spor ve diyete başlamak adına da çok uygundur. Saat 23:42’de haftanın en olumlu açı kalıbı Venüs-Jüpiter altmışlığı kesinleşecek. Bu açı iyimserlik, neşe, maddi avantajlar, sevgi ve güzelliği ölçülü bir şekilde büyütme ile bağlantılıdır. Ufak fırsatlardan bile mutluluk yakalayabilir ve değerlendirmek isteyebiliriz. Güzelleşmek, bakım ve imaj değişikliği adına olumlu etkidir. İlişkilerde bozulan dengeleri onarmak az çabayla dahi mümkün olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Günün Sabian sembolü “Aristokrat bir hanım gururla bir kulübe hitap ediyor.” Bu sembol köklü geleneğe sahip bir sosyal üstünlüğü sürdürme arzusunu vurgular. Birey sahip olduğu yüksek değerleri sergileme eğilimindedir. İçsel ve dışsal soyluluk zorla edinilmez doğal bir şekilde dışarı akar. Ay Fazı: Dolunay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe