Begüm Minkis

Yunan mitolojisinde Afrodit ismiyle anılan aşk ve güzellik gezegeni Venüs dokunuşunu oldukça hissettireceği Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. Her alanda ölçüyü ve dengeyi tutturma çabamızın dikkat çekeceği bir döneme giriyoruz. Bu transit süresince dünyevi hazlar, estetik ve sanatsal konulara ilgi artabilir. Ve elbette aşk pek çok kapıyı çalabilir. Verdiklerimizi alabileceğimiz, çevremize kolay insan toplayabileceğimiz, küslükleri bitirebileceğimiz ve adaleti bulabileceğimiz gelişmeler kapıda. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Terazi burcunun doğal yöneticisidir. İlişkilere duyulan ihtiyaç bu konum altında yükselir. “Neden yalnızım? Hayat arkadaşımı ne zaman bulabilirim? Ruh eşim neredesin?” Gibi soruları sormak bu etki altındayken doğal karşılanabilir. Flörtöz davranışlar sergileyebilir, yeni insanlar tanımak konusunda istekli davranabiliriz. Olayları karşı tarafın gözünden değerlendirmemiz, bulunduğumuz ortamın ihtiyaçlarını göz ardı etmeyen davranışlar geliştirmemiz ilişkilerdeki dayanışmayı güçlü kılacaktır.

Alma verme dengesi önem kazanacağından ilişkilerde eşit olmayan, hak yenen durumlar var ise huzurumuz kolaylıkla bozulabilir. Huzurumuz bozuldukça da “acaba doğru kişi ile değil miyim?” düşünceleri ile kendimizi kararsız hissetmemiz de olası. İlişkimizi bırakma, ayrılma, uzaklaşma korkusu da görülebilir. Ancak unutmamalıdır ilişkilerde fedakarlık kavramı her ne kadar önemli olsa da dozu ayarlamak önemlidir. Terazi burcu Balık burcunun anticiasıdır. Bu çerçevede Terazi, romantizm, aşk, sevgi konusunda Balık burcu gibi oldukça isteklidir. Öte yandan tüm bu hazları yaşamak uğruna hayır demekte, kendisini ifade etmekte, sınırlarını çizmekte zorlanabilir. Bu sebeple bu dönemde aşk sarhoşu olmamalı, yeri geldiğinde hayır diyebilmeyi, yalnız da vakit geçirebilmeyi ve bireysel alana saygı duymayı öğrenmek gerekebilir.

Gözümüzün parlak, zarif, renkli, kaliteli şeylere çekilmesi söz konusu olabilir bu dönem. Alışveriş anında kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diyerek harcamalar yapabiliriz. Konfor, lüks ve dış görüntüyü güzel sergilemek cüzdanımızı hafifletebilir. Venüs’ün güçlü olduğu bu süreçte adım attığımız işler parasal açıdan bolluk getirebilir lakin sağlam giderler de yapabileceğimizi söylemek yanlış olmaz.

23 Ağustos Venüs ve Satürn üçgeni, 22 Ağustos Venüs ve Kuzey Ay Düğümü üçgenleri çok şanslı günleri gösteriyor. Her konuda ölçülü ve dozunda kalsak da büyük tatmin yakalayabiliriz. Hayatımıza anlam katacak insanlarla tanışmak adına da şanslı bir süreç. Otoritenin sevgisini, takdirini kazanabiliriz. Estetik, güzellik faaliyetleri için çok destekleyici zamanlar olacaktır. Venüs, Satürn ve Kuzey Ay Düğümü arasında meydana gelen büyük hava üçgeni insan toplulukların daha duyarlı olmasına, iletişim, teknoloji, entelektüel zeka ve bilime verilen önemin artmasını sağlayabilir. 18-29 Ağustos aralığı biraz havaileşerek çılgın, orijinal şeyleri hayatımıza katmak isteyebiliriz.

6 Eylül Venüs ve Jüpiter üçgeni, 6 Eylül Venüs ve Plüton karesi ise ilişkilerle ilgili dönüşüm yaratan olaylar silsilesine işaret ediyor. Arkadaşlıktan flörte, flörtten sevgililiğe, sevgililikten evlilik kararına kadar ilişki süreçlerini geliştirici, olgunlaştırıcı gündemler olabilir. İlişkilere dair hedeflere bir adım daha yaklaşmak için özellikle 1-9 Eylül tarihleri fırsat sağlayabilir. Öte yandan büyük paralar kazandıracak yatırımlar, terfiler, primler, ticari adımlar ve ödüller de olabilir. Hediyelik ürünler, sanat, moda, tasarım, sergi, müze, takı sektörü ve mimari değerlerin önem kazanması, yeni bakış açılarının ortaya çıkması söz konusu olabilir.

Venüs Terazi transitinin burçlara etkileri: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Karşıt burcunuzda alacağınız bu etki ile evliliğiniz veya partnerinizle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Kadersel anlamda yeni ilişkilere açılmak veya iş ortaklıkları kurmak açısından da olumlu tesirler alacaksınız. Bu dönemde hayatınızı bir düzene oturmanız adına sizi yönlendirecek insanlar karşınıza çıkabilir. Bu nedenle ikili görüşmelerinizde artış olacaktır. Daha sıcakkanlı, uyumlu ve sevgi dolu olmanın size fayda sağlayaağı durumları deneyimleyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Sağlığınız ilgili zorlandığınız konularda iyiye gidiş olabilir. Eviniz ya da işyerinizin lokasyonunda değişimler olabilir. Toplantılar, görüşmeler ve sosyal medyada normalden daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İletişiminiz ve kendinizi ifade şekliniz hayatın her alanında dikkat çekebilir. Bir evcil hayvan edinmek, yeni bir hobiye veya eğitime başlamak gibi girişimler için uygun bir dönemdesiniz. Hayata daha sevgi dolu bakmaya başlayacağınız pozitif yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Yaşam kaliteniz ve konforunuz yükseleceği gelişmeler içerisine girebilirsiniz. Size güven verecek yeni bir insan ile ilişkiye başlamak adına şanslı bir dönem. Yetenekleriniz ve girişimleriniz de normalden daha fazla dikkat çekebilir. Hatta bu etkilerle yatırım yapmaya meyilli olabilir, iş veya ortaklık kurabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz onunla ilgili olumlu bir değişim gerçekleşebilir. Arkadaş grupları, eğlenceli mekanlar, tatiller bu süreçte sizden sorulacak. Tadını çıkarmaya bakın. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Hayatınızda yenilik ve iyileştirmeler yapmak isteyebileceğiniz bir döneme girmektesiniz. Aile ve ev konularınızla bağlantılı yeni bir sayfa açabilirsiniz. Gayrimenkul ve emlak konularında maddi gelirleriniz veya giderleriniz olabilir. Küslükler ve fikir ayrılıklarında ise pozitif gelişmeler için uygun bir süreç. Evinize değerli eşyalar almak veya evlilik hazırlıkları yapmak için de oldukça enerjik hissedeceksiniz. Hayatınızda biri yoksa aile değerlerinize uygun biri ile tanışabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Şehir hayatından uzaklaşarak yeni keşiflerde bulunmak isteyebilirsiniz. Var olan maddi/manevi sorunlar adına daha yapıcı tutum izlemek ve iletişim kurmak sizin için ekstra önemli olacaktır. Gündeminizde taşınmak, tadilat ve tamirat gibi konular varsa bu işler ile verimli bir şekilde uğraşabilirsiniz. Kardeşlerinizden destek görmek ve sosyalleşmek için de olumlu etkiler altında olacaksınız. Arayan soranınız daha bollaşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Kozmetik, giyim ve temizlik malzemeleri çerçevesinde alışveriş çılgınlığına kapılabilirsiniz. Ancak harcanan paralarınızın yanında önemli bir gelir kapısının da açılabilmesi için şartlar bu dönem elverişli. Emeklerinizin ve umutlarınızın en azından birinden pozitif bir geri dönüş yaşayabilirsiniz. Hayat yolunda çizeceğiniz rota ile ilgili farkındalık kazanabilir, gizli kalmış yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Tüm zarafet ve güzelliğinizle konuşulacağınız bir transit geçirebilirsiniz. Yeni statü ve unvanlar kazanmak adına da elverişli bir dönem. Evlenmek, yeni bir ilişkiye başlamak, ebeveyn olmak, iş kurmak, adınızın duyulması gibi keyifli ama bir o kadar da sorumluluklarınızı arttıran yenilikler olabilir. Bedeninizle ilgilenmek, imaj değiştirmek, saç kesimi ve her türlü alışveriş adına güzel bir dönemde olacaksınız. Maddi gelirlerinizde de yükseliş gösterebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Bilinçaltınız, korkularınız ve gizlilikleriniz adına aslında yersiz kuruntular içerisine girdiğinizi hissedebilirsiniz. Hastane kontrolleri, kendi içinize dönmek ve ruhsal çalışmalar adına uygun bir süreçte olacaksınız. Hayatınızda önem arz eden kişilere bazı harcamalarınız olabilir. Lüks ve pahalı eşyalar da satın alabilirsiniz. Size yük oluşturmuş maddi/manevi bir konudan kolayca kurtulabilirsiniz. Özetle sorunları bertaraf etmek için fırsat bulacağınız bir transit yaşayacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Normalden daha büyük idealler oluşturacağınız ve artık harekete geçebileceğiniz bir transit yaşayabilirsiniz. Sosyal çevre içerisinde aktif olduğunuz gruplar ve yakın arkadaşlarınızdan fayda görebilirsiniz. Kariyeriniz çerçevesinde verdiğiniz hizmetin değeri artacaktır. Kendi kişisel gelişiminizi de maddiyata çevirebilirsiniz. Yüksek oranda beklediğiniz bir para size ulaşabilir veya siz bu parayı yaratmak adına kredi, borç vb. girişimlerde bulunabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Toplumdaki imajınız ve statünüzü önemli oranda etkileyecek yeni bir gündeminiz olacaktır. Evlilik konuları gündeme gelebilir veya yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. İletişim şekliniz ve davranışlarınızı kontrol altına alarak ilerlemeniz önemli olabilir. Güncel kaygılarınızı gidermek adına aile büyükleri, yöneticiler ve güçlü kişilerden maddi/manevi yardım alabilirsiniz. Karamsar enerjilerden sıyrılarak daha enerjik olmanız bu süreçte sizin için oldukça önemli olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İş alanınızın genişleyebileceği ve kendinizi daha çalışkan bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bir süreç geçireceksiniz. Yurt dışı konuları, yabancılar, seyahat ve vize/pasaport konuları için verimli zamanlarınız olacaktır. Sağlığınızda sorun olmuş konularda şifalanma yaşanabilir. Sizi önemli ölçüde ileriye taşıyacak bir eğitim konusu gündeminizde yer edebilir. İkinci derece akrabalarınızdan fayda görebilir, haberler alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Yetenekleriniz, zekanız ve girişimlerinizin büyük ölçüde takdir toplayacağı bir sürece adım atacaksınız. Kendinizi daha güçlü ve başarılı hissedebilirsiniz. Büyük başın büyük derdi olur mantığıyla yüksek miktarda paralarla ilgilenmeniz mümkündür. Yakın ilişkilerde sevginin ve tutkunun daha çok arttığını hissedebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa kadersel bir aşk başlayabilir. Genel anlamda psikolojik olarak şifalanma yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis