Begüm Minkis

Sevgiyi temsil eden Venüs, 17 Haziran 09:20’de 0° Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 11 Temmuz’a kadar burada transit edecek. Yazın en sıcak günlerinde ilişkilerde de aynı sıcaklık kendini göstermeye başlıyor. Venüs bu süreç boyunca Balık’taki Satürnden alacağı destek açı sayesinde kalıcı ödüllerin sahibi olmamızı sağlayacak. Bolluğun içinde kendimizi şölende gibi hissedebiliriz. Duygusallık, hassasiyetin yükselmesiyle besleyici, empatik ve koruyucu davranışlar da artabilir. En nihayetinde bu transitle Allah’ın lütfu üzerimize gelebilir.

Kuşlar yuvaya, kürkçü dükkanına geri dönebilir bu süreçte. Eski fırsatlar tekrar belirebilir. Küslükler varsa sonlandırmak, taşınmazlarla ilgilenmek, özel hayatı düzenlemek, aile ilişkilerini iyileştirmek ve evlilik planları için gökyüzü arkamızda olacaktır. Bu süreçte en dikkat edilmesi gereken konu geleceğe yön vermek isteniyorsa geçmişin gölgesinde takılı kalmamak, kin, nefret ve kıskançlık duygularından arınarak ilk önce kendimizi şifalandırmak olacak.
Böyle gelmiş böyle gider demeden, önyargılı olmamak, deneyim fırsatlarını geri tepmemek, yaşadığımız her anın tadını doya doya çıkarmak için güzel zamanlardayız.
(Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs’ün neredeyse herkese verimli bir tesir getireceği Yengeç burcu transiti kendimize, etrafımıza sevecen ve samimi davranışlar sergileyeceğimiz bir zamana vurgu yapıyor. Yengeç burcu Ay yönetiminde olduğu için bu süreçte ruhumuzun doyurmak için ekstra arayışlara girebiliriz. Tercihlerimizi mantıktan ziyade duygularla yapabiliriz. Geçmişi unutmak kolay olmayabilir. Zihnimizde nostaljik rüzgarlar esebilir. Soyumuzu merak edebilir, köklerimize dair özlem duyabiliriz.

Sadık, güven veren, yardımsever, anlayışlı insanlar daha çok beğenilebilir bu süreçte. Mevcut ilişkilerde evlilik planları gündeme gelebilir. Partnerle birlikte yaşamak, yuva kurmak, çoluk çocuğa karışmak isteyebiliriz. Aile toplantıları, yemekleri, tatil planları için de ideal olacaktır. Bu süreçte çocuksu davranışlar sergilemeye, alınganlık yapmaya, küsmeye de yatkınlık olabilir. İlişkileri en manipüle eden tarafta bu olacağından olgunluk, büyüklük gösterebilmek, gereken yerde sınırları net çizebilmek de gerekebilir.

Yengeç burcunda Jüpiter yüceldiği için Venüs Yengeçteyken de maddi bolluk, şans ve büyüme bu süreçte görülebilir. Bireysel olarak güzel gelişmeler olabilir. Parayla para büyütülebilir, kariyer fırsatları yakalanabilir. Miras konuları, yazlık kiralamak, mülk ve toprak yatırımları yapmak, ev dekorasyonu, peyzaj çalışmaları yapmak, mekan süslemeleri, yeme içme sektörüyle girişimler ve tarihi yerlerle ilgili mimari restorasyonlar açısından destekleyici zamanlar.

Yengeç ruhsal konular, şifa, temizlik, arınmayla ilgilidir. Toksik durumlardan kurtuluşa ermek, yenilenmek için destekleyici olacaktır. Sezgiler artabilir, mesaj taşıyan rüyalar görülebilir. Spiritüel konulara da ilgi artabilir. Terapi almak, travma çözümlemeleri yapmak için destekleyici olacaktır. Bu süreçten diğer su elementine mensup Yengeç, Akrep ve Balıklar daha belirgin şekilde etkilenebilir.

Venüs Yengeç burcundayken süreç içerisinde epey destekleyici açılar gerçekleştirecek.
29 Haziran Venüs-Mars altmışlığı gerçekleşecek. Bu açı kadın ve erkek ilişkilerinde ortak bir frekansta hareket etmek, güven ve huzur ortamı yaratmak açısından destekleyici olacaktır.
3 Temmuz Venüs-Satürn üçgeni gerçekleşecek. Bu açı uzun vadeli ilişki başlatmak, ciddi adımlar atmak, evlilik fikirleri açısından epey destekleyici olacaktır. Diğer yandan sağlam eşya mülk satın almak için de değerlendirilebilir.

6 Temmuz Venüs-Kiron karesi gerçekleşecek. Bu açıyla birlikte ilişkilerde hassasiyet getirebilir. Buluttan nem kapılabilir, gereksiz tripler ve küslüklere zemin hazırlayabilir. 8 Temmuz Venüs-Uranüs altmışlığı gerçekleşecek. Bu açı bağımlılıktan kurtulma, ilişkilerde bireysel alana saygı duyma, geçmiş tecrübeleri ilham alarak risk almak, geleceğe ışık yakmak ve yeniliklere açık olmayı gösterebilir.

11 Temmuz Venüs-Neptün üçgeniyle de ilişkilerde maneviyat aranabilir. Sakin, sessiz ortamlarda, deniz kenarlarında, doğada vakit geçirmek iyi gelebilir. Hayaller somutlaşabilir. Yardımlaşma, duyarlılık ve hoşgörü artabilir. İlham dolarken sanatla ilgilenmekten de zevk alabiliriz.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz)

KOÇ: Ailenizin kahramanlığını yapma rolünü siz üstlenebilirsiniz. İçinizdeki anaç ruh canlanabilir. Çocuk yapmayı planlayabilirsiniz. Taşınma ve kiralama için uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Evinizi dekore edebilir, sevdiğiniz insanları misafirliğe çağırabilirsiniz. Anılarınız gözünüzde canlanabilir ve sizi duygulandırabilir. İlişkilerde mahremiyete önem verebilirsiniz. Güvenmediğiniz insanlarla ilişkinizi kesebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Geçmişi sıklıkla düşüneceğiniz bu süreçte uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla haberleşebilirsiniz. Popülerliğiniz, arayan soranınız sıklaşabilir, unutulmadığınızı düşünebilirsiniz bu süreçte. Kardeş, kuzen, komşularınızla daha sık görüşebilirsiniz. Tatlı üslubunuz pek çok problemi çözebilir. Eğitim, seyahat ve ticari konular başarılı ilerleyebilir. Evinizi veya ofisinizi güzel dekoratif objelerle süsleyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Paranızı keyifle harcayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Elinize fazladan para geçebilir. Mülk yatırımları ve kiralamalar için uygun bir süreç. İşinizden zam hak edişiniz olabilir. Resmi konular başarıyla ilerleyebilir. İlişki başlatmak, evlilik veya ortaklık kararı almak için de gayet uygun bir süreç. Bu süreçte kendinize verdiğiniz değer artabilir. Geçmişte iyi bir temel oluşturduysanız kendi işinizi kurmayı planlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Pırıl pırıl maharetlerinizle parlayacağınız bu süreçte insanlara güven verebilir ve daha çok sempatik davranışlar sergileyebilirsiniz. Geçmişte sıkıntı yaşadığınız, hakkınızın yendiği durumların ödüllerini alabilirsiniz. Hayata daha olumlu bakmaya başlayabilirsiniz. Bürokratik işleriniz de yolunda ilerleyebilir. Evlenmeyi düşüneceğiniz biri hayatınıza girebilir. Ailenizden fayda görebilirsiniz. Miras, mülk yatırımları, toprak işleriniz varsa yolunda gidebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Belirsizlikleri sonlandırabilir, hayatınızın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Yurt dışı, seyahatler, e ticaret, sağlık, sanat, sinema/TV bağlantılı konularda yaptığınız yatırımlar olumlu sonuçlanabilir. Geçmişte kriz yaşadığınız bir konuda şifalanabilirsiniz. İçgüdülerinizin sesini dinleyerek hayalleriniz için daha fazla risk alabilirsiniz. Henüz ortaya dökmek istemediğiniz arka planda gelişen anlaşmalarınız, görüşmeleriniz olabilir. Hazırlık sürecinden geçebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Mesleğinizden elde ettiğiniz gelirler yapacağınız karşınıza çıkan doğru insanlar ve yapacağınız anlaşmalar vesilesiyle artabilir. Yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz. Geçmişte sorun yaşadığınız insanlarla ilişkilerinizi yapılandırabilir, küslükleri sonlandırabilirsiniz. Başkalarının kontrolü altında arzu ve hayalleriniz gerçeğe dönme ihtimali var. Ancak bunun için insanlara güvenerek teslim olmanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Kariyerinizde sizi yoran konuları rahatlatan gelişmeler devreye girebilir. Yıllık izne çıkabilir, yorucu sınav süreci veyahut bir projeyi tamamlamanız konforunuzu arttırmanıza yardımcı olabilir. İş, emlak, sponsorluk, ortaklık, danışmanlık görüşmeleri için de gayet uygun olacak. Hayatınızda önemli biri varsa daha çok toplum önüne çıkabilir, ailenizle tanıştırabilir veya evlilik yolunda ilerleyebilirsiniz. Geleneksel değerleri bozmadan mantıklı adımlar atabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Krizleri sonlandıran, hayata bakış açınızı değiştiren, sizi mutlu eden hak edişleriniz olabilir. Profesyonel yaşamınızda yükselmeye başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki problemleri sağlıklı iletişimle yoluna sokabilirsiniz. Kafanızı dinleyeceğiniz güzel bir tatil planı yapabilirsiniz. Resmi engeller ortadan kalkabilir. İlahi adalet yerini bulabilir. Çocuk planları yapmak, çocuklarınızın yaşadığını olumsuzlukları çözmek için destekleyici bir zaman. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Özel yaşamınızdaki problemleri toparlayabileceğiniz, mali engelleri yakınlarınız sayesinde aşabileceğiniz bir zaman. İyi karma arkanızda olabilir. Miras, prim, borç alacakları, sigorta, vergi ve kredilerle ilgili sorunlar varsa toparlanabilir. Sürpriz bir kazanç bile elde edebilirsiniz. Eski bir ilişkinin enkazlarını toplayabilir veya halen bir şans varsa tekrar denemeye karar verebilirsiniz. Taşınmaya, evinizi tadilata sokmaya veyahut satmak için de epey uygun olacak. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: İlişkilerinizde empatinin ve anlayışın artmasıyla birlikte orta yolu bulmanız mümkün olacaktır. Partneriniz, ortağınız, yakın arkadaşlarınızla birlikte hareket ederek hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Özel görüşmeler, danışmanlık, mülakat ve pazarlık süreçleri başarılı biçimde ilerleyebilir. Resmi anlaşmalar da yapabilirsiniz. Öte yandan aşkın tadını çıkarabilirsiniz. Evlilik kararı almak, flörtlerin ilişkiye doğru evrilmesi mümkün olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İş hayatınızda çabalarınız, emeklerinizin daha çok fark edileceği ve karşılığının verileceği bir zamandan geçebilirsiniz. Departman/bölüm değişimi yapmak, çalışma koşullarınızın iyileştirilmesi, iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizin düzelmesi gibi konular başarılı ilerleyebilir. Hizmet aldığınız insanlar ve kurumlardan memnuniyetiniz artabilir. Sağlık ve mesleğiniz için yapacağınız her türlü yatırımın faydasını uzun vadede görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Aşk hayatınızda ödüllerinizi alabilir, kendinize uygun bir partner bulabilirsiniz. Flört ettiğiniz kişi kendinizi özel hissetmenizi sağlayabilir. Hayatınızda biri varsa söz, nişan planları yapmaya başlayabilirsiniz. Doğru yerde aldığınız risk size büyük bir para kazandırabilir. Popüleriteniz bu süreçte artacak, yaptıklarınız olumlu intiba yaratacak ve çevreniz tarafından takdir görebilecektir. Bilhassa aileniz arkanızda durarak sizi onurlandırabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis