Begüm Minkis

Dünyevi zevklerimizi temsil eden Venüs 17 Mart 01:34 itibariyle yönettiği Boğa’ya geçiyor. Beş duyumuzu tatmin etmek, üretmek ve sakinlikte huzur bulmak isteyebiliriz. İlişkilerde hoşgörü ve sabır toleransı yükselirken, sahiplenme ve kıymet bilme öne çıkabilir. Aşkta ve arkadaşlıkta sevgimizin sözlerde kalmayarak davranışlarımıza sirayet etmesi olası. Gölge yönüyle Venüs transit boyunca güçlü pozisyonundayken bazı kişilerde sert tepki yaratarak sefahat, lüks düşkünlüğü, rehavet ve kolaycılık da ortaya çıkarabilir. Bu dönemde sağlam ve güvenilir kapılardan gelecek şanslara, fikirlere ve tekliflere açık olmak gerekiyor. Hayatta var olabilmek için dikili bir ağacımızın, altın bileziğimizin, başımızı sokacak bir yuvamızın olması gibi konulara değer vermeye başlayabiliriz. Azimle sebat etmenin önemini tekrardan hatırlayabiliriz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Boğa burcunda transit ederken potansiyellerini güçlü biçimde dünyaya yansıtır. Elimizdekileri korumak, korurken bir de üstüne değer katmak isteriz. Az eylemle çok bereket yaratabiliriz. İnsan ilişkilerinde sözleri tutmak, tutarlı davranışlar sergilemek, güvenilir bir intiba yaratmak isteyebiliriz.

5 duyunun hazzıyla ilişkili dünyevi kaynaklara olan ilgi artabilir. Güzel yiyecekler yemek, estetik duyarlılığın artması, sanatsal çalışmalar yapmak, dekorasyonla ilgilenmek, cinselliğe düşkünlük göstermek ve lüks harcamalar yapmak bu süreçte görülebilir. Gölgeleri ise bencillik, çıkarcılık, kolaycılık ve keyifçilik de olabileceğinden aşırıya kaçmadan dengelemek faydalı olacaktır.

Boğa hammadde, saf altın, çiçekçilik, çiftçilik/tarım ve emlakla yakından ilişkilidir. Tüm bu alanların önem kazanmasıyla beraber genel olarak para piyasalarında yükselme gözlemlenebilir. Yüksek oranda zamlar, ürün eksikliği, maddi beklentilerimiz ve ihtiyaçlarımızı aynı oranda arttırabilir gözüküyor. Birikimlerimizi değerlendirmek, kullanmadığımız eşya ve malları dönüştürmek isteyebiliriz. Yeni üretim tesisleri, güzellik merkezleri ve bankalar açılabilir. Bilhassa organik ve yöresel beslenmeye olan ilgi artabilir. Marketler, pastaneler ve restoranlarda geçirdiğimiz vakitler artabilir.

Hali hazırda transit eden Ay Düğümleri 4° Boğa & Akrep burçlarında geri hareketini sürdürüyor. Venüs’ün Boğa’daki seyri sırasında 20 Mart 2023’de Venüs ve Kuzey Ay Düğümü Boğa’da kavuşum gerçekleştirecek. Venüs’ün temsil ettiği aşk, para, değerler ve yeteneklerle ilişkili + - 5 gün kadersel kırılımlarla ‘’nereden nereye’’ diyebileceğimiz uç değişimler gözlemleyebiliriz.

Bir diğer önemli göksel etkileşim 31 Mart 2023’de Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek. 16° Boğa burcunda kavuşarak 8 Kasım 2022’deki Ay Tutulması derecesini birlikte tetikleyerek etkisini hissetmememizi sağlayacak. + - 5 gün adeta ‘’neye niyet neye kısmet.’’ dedirtecek bu konfigürasyonla sürpriz bitiş ve başlangıçlar yapabiliriz.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Maddi manevi bereketinizin artması, özdeğerinizin şifalanması adına sağlam başlangıçlar yapabilirsiniz. Beklediğiniz kaynaklar size ulaşabilir ve değeriniz insanlar tarafından anlaşılabilir. Kendinizi her manada şımartabilir ve harcamalarınızın dozunu arttırabilirsiniz. Aşırı keyfiyete kaçmadan kontrollü ilerlemekte de fayda olabilir. Yüz bölgenize estetik veya bakım işlemleri yaptırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Değerlerinize değer katacak, liderliğinizi gösterebileceğiniz bir ilişki, flört ve ortaklığa imza atabilirsiniz. Güzelliğiniz, zarafetiniz ve endamınızla bulunduğunuz yerlerde farkınızı belli edebilirsiniz. Lüks ve konfora olan düşkünlüğünüz artabilir. İnsanlar kolaylıkla çevrenizde toplanabilir ve jestlerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte normalden daha dışa dönük bir profil çizerek yeni yüzler tanıyabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Görünmez bir elin size destek verdiği bu süreçte idealleriniz, vizyonunuz ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz. Herkesin bilmesini istemediğiniz bir ilişkiye başlayabilir, duygularınızı açabilirsiniz. İlişkilerde kaçamaklar, aldatma ve dolandırılmalara dikkat etmek gerekebilir. Herkese hemen güvenmeden sorgulayıcı davranmalısınız. Seyahat planları yapabilir, sağlıklı yaşam hedeflerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Sürpriz kazançlar ve desteklerin önünüze geleceği zamanlardan geçebilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. İşinizi ve sosyal ağınızı geliştirmek, projelere dahil olmak, grup toplantıları için verimli tesirler olacak. Büyük kazançların yolunu gözleyebilir, toplum için gönüllü faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Farklılıklara saygı duyduğunuz ve kalıplarınızın dışına çıktığınız takdirde sizi değerli hissettirecek ve yetenekli yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kariyeriniz, toplumsal itibarınız ve unvanlarınız konusunda iyileştirmeler yaşayabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Otorite figürleriyle daha iyi iletişim kurabilir, destek bulabilir ve sevgi bağınızı güçlendirebilirsiniz. Evlenme veya boşanma konusunda verdiğiniz çabalar karşılığını bulabilir. Evliyseniz çocuk sorumluluğunu almak isteyebilirsiniz. Transit bitiminde hayatınızdaki karışıklıkların düzelerek daha iyi hale geldiğini gözlemlemeniz olasıdır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Manevi olarak savunduğunuz değerlerde haklarınızı almanız mümkün. Kurduğunuz ilişkiler vizyonunuzu daha iyi hale getirebilir. Herhangi bir konuda görüşlerinizi değiştiren pozitif olaylar olabilir. Dar pencereden baktığınız düşünce kalıplarınız varsa eğer esneyerek gelişebilir. Seyahat ve eğitimler yoluyla fırsatlar yakalayabilirsiniz. Farklı kültür ve inançlara sahip kişilerle sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Ortak finansal kaynaklarınız, eşinizin parası, miras ve yatırımlarla ilişkili kazançlı çıkaracak düzenlemeler yapabilirsiniz. Elinize sürpriz paralar geçebilir. Ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Cinsel ihtiyaçlarınız ve tutkularınız artabilir. Sırlar açığa çıkabilir. Kadınlarla olan ilişkilerde kıskançlık, hasetliklere karşı dikkat etmelisiniz. Güvendiğiniz dağlara karlar yağarken sırtınızı döndüğünüz insanların size olan desteklerine çok şaşırabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Evlenmek, ortaklık başlatmak ve taşınmak için destekleyici etkiler olacak. Paylaşıma, alma verme dengesine dikkat etmelisiniz. Gerektiğinde yardım istemekten çekinmemelisiniz. Hatalı davranışlarınız varsa kendinizi düzeltmek isteyecek ve barışçıl yaklaşımlarda bulunarak pek çok problemli ilişkilerinizi onarabilirsiniz. İleride size destek verecek ahlaklı, iyi niyetli ve yetenekli insanlarla tanışabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Meslek hayatınızda üreticiliğiniz ve yeteneklerinizle aranılan kişi haline gelebilirsiniz. Sizi yoran günlük rutin ve görevlerinizi daha sürdürebilir hale getirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız, hizmet aldığınız insanlarla iletişiminiz ve aldığınız verim yükselebilir. Beden ve ruh dengenizi şifalandırarak, organik beslenmeye başlayabilirsiniz. Dikkat ettiğiniz takdirde ideal kilonuza ulaşabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınız renklenebilir ve çok eğleneceğiniz yeni flörtlere başlayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa eğer terfi edebilir, evlenebilir ve okul hayatı başarılı ilerleyebilir. Spekülasyon, emlak yatırımları, işletme açmak ve ailenizin değerleri açısından da işleriniz rast gidebilir. Harcamalarınız ve lüks tüketimde aşırıya kaçmazsanız eğer transiti maddi ve manevi olarak en çok değerlendiren kişilerden biri siz olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Aile içinde sağlık sorunları düzelebilir ve maddi anlaşmazlık varsa eğer orta yolu bulabilirsiniz. Taşınmak, ev dekorasyonu yapmak veya emlak yatırımları için destekleyici tesirler olacak. Ciddi bir ilişkiniz varsa eğer evliliğe gidebilir, eğer evliyseniz aileyi büyütmek çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Daha evcimen, aileye düşkün, koruyucu ve yardımsever davranışlar sergileyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Fikirlerinizin, bilgi birikiminizin ve planlarınızın değer kazanacağı yerini bulacağı zamanlara giriyorsunuz. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içerisine girebilirsiniz. Ticari hayatınızda cesur hamleler yapabilirsiniz. Araç, teknolojik ürünler satın alabilir, sertifikalarınızı tamamlayabilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve akrabalarınızla birbirinizi değerli kılacağınız faaliyetler içerisine girmeniz de olası gözüküyor. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis