Begüm Minkis

Bu hafta sürprizlere ve son dakika haberlerine açık olmamız gerekiyor. Merkür ve Uranüs gezegeni Boğa burcunda hafta genelinde Venüs ile güçlü açılar gerçekleştirecek. Bilhassa 18 Nisan 2022 Pazartesi gününü şimdiden bir kenara not alsak iyi olur. Zincirleme olaylar ile unutulmaz gelişmeler yaşanabilir. Diğer yandan Güneş’in 20 Nisan’da Boğa burcuna geçmesi ile beraber dünya çapında maddesel değerler, ekonomik koşullar ve hiperenflasyona dair sıcak gündemler beklememiz yanlış olmaz. Uranyen tesirler ise ek kaynak ve ceplere girecek sürpriz paralara işaret ediyor. Destekleyen haritalarda yıldırım aşkları ve şansın aniden dönmesi gibi gelişmeler çok olası. Özetle bu hafta dilleri yutmak ve asla büyük konuşmamak gerekiyor.

Haftanın ödülleri Merkür, Venüs ve Uranüs gezegenlerine takdim ediliyor. 18 Nisan 2022’de Merkür-Venüs altmışlık açısı, Venüs-Uranüs kavuşumu ve Güneş-Plüton karesi olmak üzere tam üç majör açı kalıbı gerçekleşecek. Görüyoruz ki oldukça hareketli tesirler bulunuyor. Etkisi -+ 3 gün yoğun hissedilebilir. Uranyen tesirler ise ek kaynak ve ceplere girecek sürpriz paralara işaret ediyor. Ani düşeş fiyatlar ile yatırım fırsatları, teknolojik harcamalar, altın piyasasında bir anda çıkış sonra düşüş ve hukuk yoluyla elde edilen maddi temalar gündeme oturabilir.

20 Nisan 2022’de transit Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Etrafa bolca huzur, sakinlik ve istikrar katan tüm Boğa burçlarının doğum günlerini kutluyorum ve keyifli yeni bir yaş diliyorum. Güneş’in Boğa burcu seyri ile beraber merkezimize maddesel temaları alarak bu sefer manadan maddeye doğru sert bir geçiş yapabiliriz. 30 Nisan’da gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkilerini de hissetmeye başlayacağımız için fazlalık olan her insan, olaydan kurtulmak ve yeni bir sayfa için hazırlık yapmaya da girişeceğiz.

23 Nisan 2022’de Boğa burcunda Merkür ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumu kesinleşiyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınızı da şimdiden kutlarım. Çocuklar ülkemizin yegane gelecek nesillerini ifade ediyor. Kuzey Ay Düğümü de tam da Boğa burcunda seyir ederken ve gelecekte tutulmaları deneyimleyecekken umarım çocuklarımıza gelecekte güvenli ve sağlam bir ortam bırakabiliriz.

Açı kalıpları mental olarak sabitlik, kararlılık ve inatçılık tavan yapabilir. Uzun vadeli gelecek vaad eden işlere girişilebilir. Asla pes etmiyor adeta ekmeğimizin peşinden koşuyoruz. İletişim, ticari yeteneklerimiz, hünerlerimiz tamamen daha çok refah yaratmak, huzur bulmak için kullanılabilir. Hayırlı olacak, yeteneklerimizi fark edecek, bizlere güven verici konuşmalar yapan doğru insanlarla yollarımızın keşismesi ile müjdeler alabiliriz. Kısa eğitim, seyahat programları için de uygun bir haftasonu geçirmemiz olası gözüküyor.

Gelelim haftanın en son ve en zorlayıcı açısına. 24 Nisan 2022’de Boğa ve Kova ContraAntiscia burçlarında Merkür ve Satürn kare açısı kesinleşecek. Aşırı hız yapan hayallerin gerçeklere çarpıp vurması etkisi. Bir konuda gereksiz diretmelerimiz, inatlaşmalarımız, fanatik yargılarımız bir anda kül olabilir. Üstelik mental ve fiziksel zarar da görebiliriz. Bu açı kalıbı bir yandan hali hazırda devam eden Boğa/Akrep ay düğümleri ile de açı halinde olacağından tüm yaşanılanlar kader planımızda duymamız ve görmemiz gerekenlere işaret etmektedir.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 18.04.2022: Herkese iyi haftalar! Ay Akrep burcunda seyrine devam ediyor. 01:43’te Ay-Merkür karşıtlığı kesinleşecek. Gece saatleri yanlış anlaşılmalara açık. Bir insana, konuşmaya kafayı çok takmak, içten içe kurulmak gibi gelişmelere son derece açık. 01:50’de neyseki Ay-Venüs üçgen açısı ve 02:27’de Ay-Uranüs karşıt açısı da kesinleşecek. İlişkilerde beklenmedik ayrılıklar ve gelecek haberler dikkat çekebilir. 04:09’da Merkür-Venüs altmışlık açısı, 07:51’de ise Boğa burcunda Merkür-Uranüs kavuşumu kesinleşecek. Ekonomik piyasalarda dalgalanmaya açık etkiler var. Sabah ve öğlen saatlerinde ani iniş çıkışlar görülebilir. Bireysel haritaların aldığı tesirlere göre sürpriz mali fırsatlar ve zamlar da gelebilir. 17:00’de Akrep burcunda Ay-Güney Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşecek. Geçmişte yaşadığımı kötü olaylardan özgürleşme, sorun yaşadığınız insanlarla helalleşme anlamında destekleyici tesirler var. Takıntı ve bağımlılık yapan düşüncelerden daha kolay kurtulabiliriz. Kadın figürlerinden gelecek sorunlar da gündeme gelebilir. 18:14’te Güneş-Plüton kare açısı kesinleşerek geçen gün meydana gelen dolunayın etkilerini görünür kılacak. Açı kalıbı hafta genelinde etkisini hissettirecek. 18:30’da Ay-Satürn kare açısı da meydana geleceğinden güç çekişmeleri, ilişkilerde terazinin dengesi şaşması ile soğukluk ve ayrılıklar görülebilir. 21:36’da Ay-Jüpiter üçgeni kesinleşecek. Akşam saatleri nispeten daha pozitif, dinlenmeye açık ve rahatlayıcı tesirler var. Beklediğiniz para ve iş haberleri ulaşabilir. Ay Fazı: Dolunay.

Salı – 19.04.2022: Haftanın en durgun günündeyiz. Ay Akrep burcunun son demlerinde ilerliyor. 02:54’te Ay-Plüton altmışlık açısı ile beraber boşluğa girecek. 02:55-05:16 arasında ay boşlukta olacak. Ay boşluk süreci uyku saatlerine denk düştüğü için günün enerjisini baltalamayacaktır. 05:16’da Ay pozitif, neşeli ve maceralı hislere sokacak Yay burcuna geçecek. Karamsar hallerdeysek bunun dağıldığını gözlemleyebiliriz. 10:29’da Ay-Mars karesi de bizi harekete geçirici. Hatta abartarak şansımızı zorlama, bedene fazla yüklenme, umursamaz ve çocuksu yönlerle çevremizdeki insanları çileden çıkarma dahi görülebilir. Özetle tehlikeli eylemlerden kaçınmalıyız. Ay gün içerisinde başka majör açı gerçekleştirmeyecek. Yay burcu politika, keşfetmek, inançlar, eğitim, medya ve yabancılarla ilgili olduğu için kişisel gelişim, yeni deneyimler açısından verimli bir günden söz edebiliriz. Ay Fazı: Dolunay.

Çarşamba – 20.04.2022: Ay Yay burcunda seyrine devam ediyor. 03:22’de Ay-Kiron üçgen açısı gerçekleşecek. Rüyalar yolu ile gelen mesajlar, inançlar yolu ile aydınlanma, şifa çalışmaları için uygun tesirler olacaktır. 05:24 itibariyle Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. Etrafa bolca huzur, sakinlik ve istikrar katan tüm Boğa burçlarının doğum günlerini kutluyorum ve keyifli yeni bir yaş diliyorum. Güneş’in Boğa burcu seyri ile beraber merkezimize maddesel temaları alarak bu sefer manadan maddeye doğru sert bir geçiş yapabiliriz. 30 Nisan’da gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkilerini de hissetmeye başlayacağımız için fazlalık olan her insan, olaydan kurtulmak ve yeni bir sayfa için hazırlık yapmaya da girişeceğiz. 07:33’te Ay-Venüs kare açısı kesinleşecek. İlişkilerde gevşeklik, verilen sözlerin tutulmaması, aşkta tatminsizlik, keyifçilik, israf getirebilir. 20:18’de Ay-Satürn altmışlık açısı akşam saatlerinde iş planlaması, başvuruları, eğitimler için destekleyici. Bilgiler zihinde kalıcılık kazanabilir. Yabancı dil çalışılabilir ve ezber yapılabilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerde destek görmek ve sevgi enerjisini çalıştırmayı ifade ediyor. 21:19’da Ay-Neptün, 23:55’te Ay-Jüpiter kare açıları gerçekleşecek. 23:55 itibariyle Ay boşluğa girecek. Bu gösterge maalesef fazla esneklik nedeniyle zarar görmeyi temsil etmektedir. Geçmişten gelen veya şimdiki inançlarımızın doğruluğunu gözden geçirmek gerekebilir. Ay Fazı: Küçülen Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 21.04.2022: Ay boşlukta hareket etmeye devam ediyor. Tüm gece bizler uyurken bu etki 06:52’ye kadar devam edecek. 06:53 itibariyle artık Ay Oğlak burcunda seyahat edecek. Kariyer, finans, ekonomi, projeler merkeze alınabilir. Statü kazandıracak hayırlı iş anlaşmaları yapılabilir. Yönetici gibi davranabilir, yapılacak işlere kolaylıkla organize edebiliriz. İş kurmak, reklam ve proje çalışmaları, yöneticilerle ilgili alınacak kararlar devreye girebilecek. Görüldüğü gibi gözümüz iş ve sorumluluklardan başka bir şey görmeyecek bugün fakat karşılığı da bol keseden gelebilecek. Amaçlarımız için gerekli yerde fedakarlık gösterebiliriz. Ciddi, disiplinli ve güvenilir davranışlarımız fırsatları ayağımıza getirebilir. 08:42’de Ay-Güneş üçgen açısı kesinleşecek. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen dolunayın hasatlarını almaya başlayacağımız gelişmelerle karşılabiliriz. İş ortaklıkları, danışmanlık şirketleri, evlilik, ilişki ve hukuki süreçlerde haklar teslim alınabilir. 14:52’de Ay-Mars altmışlık açısı gerçekleşecek. Öğlen saatlerinde dinamik tesirler devrede. İş ortamında sosyalleşme, üretim ve fiziksel güç gerektiren işlerde tam performans alınabilir. Ay Fazı: Küçülen Ay.

Cuma – 22.04.2022: Tüm gün Ay Oğlak burcunda seyir etmeye devam ediyor. Verimli bir gün daha. İşlerimizin akıcı ilerlemesi ve dünkü çabalarımızın karşılığının gelmesi halen söz konusu. Sadece nazar boncuğu niteliğinde bir açı var o da 05:25’te gerçekleşecek Ay-Kiron kare açısı. Gece saatlerinde bolca arabesk duygulara kapılmamıza, fazla karamsar, depresif, melankolik düşüncelerle kendimizi yaralamamıza neden olabilir. 06:18’de Ay-Uranüs üçgeni, 13:42’de Ay-Venüs altmışlığı gerçekleşecek. Sabah ve öğlen saatlerinde yenilikçi düşünceler, ar-ge çalışmaları ve hedef planlamaları için çok uygun gözüküyor. Orijinal fikiri kariyere entegre etmek, dijital paranın kullanıldığı platformlarla ilgili gelişmeler, dijital yatırımları ile değerlenen durumlar söz konusu olabilir gözüküyor. Ay Fazı: Küçülen Ay.

Cumartesi – 23.04.2022: Herkese iyi haftasonları! Haftasonuna güzel etkileşimlerle başlıyoruz fakat günün yapısını ikiye ayırsak yanlış olmayacaktır. 02:58’de Ay-Jüpiter altmışlık açısı, 06:52’de ise Ay-Plüton kavuşumu kesinleşecek. Somut gelişmeler, dönüşüm gerektiren temalar devrede gözüküyor. 06:52 ve 09:17 arasında Ay boşlukta olacak. 09:18 itibariyle Ay zodyağın çılgın üyesi Kova burcunda seyir etmeye başlıyor. Grup faaliyetleri, organizasyonlar, dernek ve STK kuruluşları odağımıza girebilir. Haftasonu da olduğu için pek çok kişi sevdiği dostlarla parti ve kutlamalarda toplanabilir üstelik buralarda sürpriz şeyler de öğrenebilirsiniz. Biraz aykırı biraz devrimci etkiler de olacak. Tüm insanlığı veya Türkiye sınırları içerisinde halkı ilgilendirecek kararlar açıklanabilir. 19:27’de Merkür-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu gerçekleşecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınızı da şimdiden kutlarım. Çocuk ve gençler ülkemizin yegane gelecek nesilleri. Kuzey Ay Düğümü de tam da Boğa burcunda seyir ederken çocuklarımıza gelecekte güvenli ve sağlam bir ortam bırakmak daha önemli hale gelebilir. Mental olarak sabitlik, kararlılık ve inatçılık tavan yapabilir. Uzun vadeli gelecek vaad eden işlere girişilebilir. Asla pes etmiyor adeta ekmeğimizin peşinden koşuyoruz. İletişim, ticari yeteneklerimiz, hünerlerimiz tamamen daha çok refah yaratmak, huzur bulmak için kullanılabilir. Hayırlı olacak, yeteneklerimizi fark edecek, bizlere güven verici konuşmalar yapan doğru insanlarla yollarımızın keşismesi ile müjdeler alabiliriz. Ay Fazı: Küçülen Ay.

Pazar – 24.04.2022: Haftanın en riskli ve sürpriz günlerinden birindeyiz. Ay fazı değişerek Son Dördün etkisi altına giriyoruz. Toplumda saygınlığı, bilinirliği olan insanlarla ilgili gizli olaylar açığa skandal biçimde çıkabilir. Geçtiğimiz dolunay ile yaşanılan aydınlanma, farkındalık ile geçmişe sırtımızı dönerek korkmadan ileriye, umutlarımıza ve ideallerimize yönümüzü çevireceğiz. Ay Kova burcunda seyir etmeye devam ediyor. 09:35’te Ay-Uranüs karesi kesinleşecek. Sabah saatlerinde sansasyonel olaylar gündeme girebilir. Gelecek günlerde gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkileri hissedilmeye başlanacak. İsyanlar, dünya genelinde gerçekleşmesi mümkün doğal afetler, dünya liderlerinin devrim yaratan kararları şaşırtıcı biçimde manşetlere oturabilir. 16:49’da günün ve haftanın son açısı olan Merkür-Satürn karesi ContraAntiscia burçlar olan Boğa/Kova burçlarında kesinleşecek. Aşırı hız yapan hayallerin gerçeklere çarpıp vurması etkisi. Bir konuda gereksiz diretmelerimiz, inatlaşmalarımız, fanatik yargılarımız bir anda kül olabilir. Üstelik mental ve fiziksel zarar da görebiliriz. Bu açı kalıbı bir yandan hali hazırda devam eden Boğa/Akrep ay düğümleri ile de açı halinde olacağından tüm yaşanılanlar kader planımızda duymamız ve görmemiz gerekenlere işaret etmektedir. Ay Fazı: Son Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis