Berrak Nilhan Karaca

Simsiyah gökyüzünde yükselmeye hazırlanan bembeyaz bir hare! Kaçınılmaz yenilik ve değişimlere gebe.

Akrep burcu hali hazırda griliklerden hoşlanmayan, çok uçlara kayabilen bir burçtur. Bu yeni ay anında gökyüzünde hem müthiş pozitif bir Venüs-Jüpiter kavuşumu hem de inanılmaz zorlayıcı Mars-Plüton sert açısı mevcut. Ya herro ya merro! Ortası yok bu yeni ayın.

Yeni aylar tabii ki yeni başlangıçlarla alakalıdır. Bu yeni ay Akrep burcunda gerçekleştiği için hayatımızın bir alanında tamamen bir sonlanma ve küllerinden doğma meydana gelebilir. Bu alanda güçlü ve yeni bir başlangıç yapmak isteyebiliriz. Ve eski artık geri dönülemez bir şekilde mazi olmuştur.

Hayatımızın bir alanında oldukça şanslı gelişmeler yeni başlangıçlar yaşarken diğer bir alanı oldukça zorlayıcı gelişmelere veya bizi inisiyatif almaya yönlendiren gelişmelere açık olabilir. Ya da yaptığımız yeni başlangıç sonradan mücadele ve rekabete açık sonuçlar getirebilir.

İlişkilerde orta yolu bulmak, belli bir noktada anlaşmak, diplomasi yürütmek pek mümkün değildir. Bunlar Terazi burcunun vasıfları. Akrep, kesin hükmü koyar. Ayrıca yeni ayın yöneticisi Mars Terazi burcunda ve Akrep’in modern yöneticisi Plüton’dan sert açı alıyor. Bu durum bir tarafın beklentilerinin, hırslarının, hedeflerinin daha baskın gelebileceğini göstermektedir. Bu anlamda zorlayıcı, baskıcı, güç çekişmeleri yaratan, “Ne olursa olsun başaracağım.” diyen durumlar ortaya çıkabilir.

Diğer taraftan yine Akrep burcundaki Venüs-Jüpiter kavuşumu aşkta ve ilişkilerde pozitif gelişmelere, yeni başlangıçlara, ilişkilerin güçlenmesine, ilişkilerde küllerinden doğmaya veya tamamen yeni bir sayfa açmaya imkan sağlayan etkiler içeriyor. İlişkilerde sorun olan şeyleri sezgisel olarak bulup, ortaya çıkarıp, iyileştirmek mümkün olabilir. Yeni ay anında gökyüzünde Balık burcu yükseldiğine göre ve bu kavuşum Neptün’den pozitif açı aldığına göre bunun yolu egoyu bir kenara bırakıp teslim olabilmekten geçiyor.

Yeni ayın burç bazında etkilerini yazımın devamında okuyabilirsiniz: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

Koç:
Yeni ay dışarıdan gelen paralar ile alakalı evinizde gerçekleşecek. Alacaklar, krediler, borçlar, miras, nafaka, prim, tazminat, eşten ve ortaktan gelen gelirler ile alakalı konularda oldukça şanslı gelişmeler altında olabilirsiniz. Hayatınızın bu alanında sizi güçlendirecek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Diğer taraftan haritanızın ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanı oldukça zorlayıcı etkiler altında. Karşınıza kendi istekleri ve amaçları konusunda oldukça direten kişiler, zorlayıcı rakipler çıkabilir. Bu dönemde stratejik düşünme, büyük resmi görmeye çalışma size avantaj sağlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Boğa:
Yeni ay haritanızın ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıkla alakalı 7. Evinde meydana gelecek. Bu alanda yeni ve güçlü bir başlangıç, geçmişi tamamen geride bırakma veya ilişkinin yepyeni bir safhaya geçmesiyle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Romantizme de oldukça açık bir dönemdesiniz. Fakat bu yeni gelişmeler sizi bir şekilde bir güç mücadelesinin ortasına düşürebilir. Karşınıza çıkan kişilerin kendi talepleri doğrultusunda baskın davranması söz konusu olabilir. Bu konuda dikkatli olmakta fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İkizler:
Yeni ay haritanızın çalışma hayatınız, çalışma koşullarınız, çalışma arkadaşlarınız, akut hastalıklar ve günlük rutininiz ile alakalı evinde gerçekleşecek. Bu alanda yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Örneğin çalışma şartları oldukça rahat ve maddi geliri yüksek bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan ve sizin için çalışan kişilerden fayda ve destekler görebilirsiniz. Diğer taraftan aşk hayatınız zorlayıcı etkiler altında görülüyor. Bu alanda dengeyi kurmak ve huzuru sağlamak zor olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yengeç:
Yeni ay haritanızın aşk, eğlenceli aktiviteler, spor, sosyalleşmek, çocuklarla ilişkiler ile alakalı 5. Evinde geçekleşecek. Bu alanda oldukça pozitif, yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Oldukça romantik gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Diğer taraftan yeni gelişmeler sizi ikili ilişkiler ve yuva ile alakalı konularda zorlayıcı gelişmelere yönlendirebilir. Bir tarafın baskın tavırları, kendi istekleri konusunda diretmesi sizi güç mücadelesine sürükleyebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Aslan:
Yeni ay haritanızın yuva ve aileyle alakalı evinde gerçekleşecek. Bu alanda yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Ailenizden maddi ve manevi anlamda destekler alabilirsiniz. Yeni bir ev düşünenler için oldukça şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Bununla birlikte yakın çevre, yakın akrabalar, yakın arkadaşlarla ilişkilerde zorlanmalar gündeme gelebilir. Bu dönemde iletişim dilinize dikkat etmek, çok tartışmacı olmamak size avantaj sağlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Başak:
Yeni ay haritanızın yakın çevre, yakın akrabalar, kardeşler, yakın arkadaşlar, eğitim, anlaşmalar ve iletişim ile alakalı evinde gerçekleşecek. Bu alanda yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destekler alabileceğiniz, bu kişilerle ilişkilerinizin oldukça olumlu seyrettiği bir dönemdesiniz. Diğer taraftan maddi anlamda güçlükler, zorlanmalar veya aşkta kendi değerinizin bilinip bilinmemesiyle alakalı gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Şans oyunlarından veya spekülasyonlardan yana şanslı bir dönemde değilsiniz. Maddi konularda alınan inisiyatiflerde daha güvenli olandan yana hareket etmeniz sizin için daha iyi olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Terazi:
Yeni ay haritanızın maddi ve manevi değerler ile öz değer ile alakalı evinde gerçekleşecek. Maddi açıdan oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Hayatınızın bu alanında yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Maddi alandaki bu şanslı gelişmeler sizi yeni bir başlangıç yapmaya, bir girişimde bulunmaya yönlendirebilir. Hatta kendinizi bu anlamda içsel bir baskı altında hissedebilirsiniz. Rekabete açık olduğunuz, kendi değerinizin farkına vardığınız ve bu değeri ön plana sürmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Akrep:
Bu yeni ay ile birlikte hayatınızda tertemiz bir sayfa açmak, yeni bir başlangıç yapmak, yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Gökyüzünün muhtemelen en şanslı burçlarından bir tanesi şu sıralar sizsiniz. Aşktan yana da oldukça romantik gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Bununla birlikte ya önemli bir başlangıca tam olarak hazır değilsiniz ve Mars 9 Aralık 2017 tarihinde Akrep burcuna geçtiği zaman hazır olacaksınız. Tam olarak mücadele başlayacak. Ya da bu kadar şanslı olduğunuz için bu sıra çekemeyenleriniz artmış durumda. Bu anlamda dikkatli olmakta fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Yay:
Yeni ay haritanızın 12. Evinde gerçekleşiyor. Gelecek projelerinizle alakalı artık bir hazırlık dönemindesiniz. Yavaş yavaş kendi isteklerinizi, amaçlarınızı tam olarak ortaya koyabileceğiniz dönemler yaklaşıyor. Aralık ayı sizler için biraz hareketli geçecek, Ocak ayı itibariyle tam anlamıyla düze çıkmanız söz konusu. Bu yeni ay içinde bulunduğunuz hazırlık döneminin son rötuşlarını yapıyor. Gelecek projeleriniz için sizi zorlu bir mücadeleye sevk ediyor. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Oğlak:
Yeni ay haritanızın geleceğe dair planlar, projeler, bağlı olunan gruplar ve arkadaşlar ile alakalı evinde gerçekleşecek. Sizi destekleyen kişilerden ve sosyal çevrenizden kariyeriniz için destekler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Geleceğe dair yeni projeler yeni planlar yapabilirsiniz. Bu projelerin maddi anlamda oldukça kuvvetli geri dönüşleri olabilir. Diğer taraftan kariyeriniz konusunda ve yetkin kişilerle ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın aşırı talepkar ve baskıcı olması söz konusu olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Kova:
Kariyerinizde yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilmeniz söz konusu. Kariyeriniz ve geleceğinizle alakalı konularda oldukça şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Yaptığınız işin daha fazla kişi tarafından görünmesini, takdir edilmesini sağlayabilecek bir başlangıç yapabilirsiniz. Yetkin konumdaki kişilerden güçlü destekler alabilirsiniz. Bununla birlikte kariyerinizdeki bu gelişmeler sizi bir şekilde yurt dışı bağlantılı işlere, yabancılarla alakalı konulara, yükseköğrenime veya inançlarla alakalı konulara yönlendirebilir ve bu alanda bir güç mücadelesi vermeniz gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Balık:
Yeni ay haritanızın yurt dışı bağlantılı işler, yükseköğrenim, yayıncılık, inançlar, yabancılar ile alakalı evinde gerçekleşecek. Bu alanda yeni ve güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu alanda oldukça şanslı etkiler altında olduğunuz görülmektedir. Bir şekilde ideallerinize uygun adımlar atmanız, girişimlerde bulunmanız söz konusu olabilir. Fakat bu gelişmeler beraberinde maddi konularla alakalı zorlayıcı gelişmeler getirebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.