Merve Çubuktepe

Gökyüzü dinamiklerinin yoğun olduğu bir hafta bizi bekliyor. 21 Şubat 2018’de Venüs ve Neptün’ün, akabinde 25 Şubat 2018’de Merkür-Neptün’ün on üç derecede kavuşum yapması dikkat çekici. Tabii burada on üç rakamı ve uğursuzluğu gibi bir durum söz konusu değil. Ancak bu kavuşumlar ülkemizin haritasındaki Uranüs’ü tetikleyecek. Bu da beklenmedik olaylar, özellikle uluslararası meselelerle alakalı çarpıcı gündem başlıklarını düşündürüyor. Genel bir ruh hali olarak aşırı alıngan, duygusal ve her şeye çok yüksek oktavdan tepki görme eğilimi olabilir.

Venüs-Neptün arasında 21 Şubat 2018’de kesinleşecek kavuşumun kişisel etkisi ise oldukça romantik ve duygusal. Haftanın ilk günleri bu açıdan oldukça destekleyici. Güneş tutulmasının üzerine gelen bu oluşum sayesinde aşk adına yeni başlangıçlar ve kavuşmalar gündeme gelebilir. Bu etkileşim özellikle su ve toprak burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar üzerinde etkili olacak.

Ancak… 25 Şubat 2018’de Venüs-Mars arasındaki gerilimli kare açı kesinleşiyor. Yani haftasonunda ilişkiler açısından tutkulu, ancak hararetli ve çatışmaya açık bir etkileşim gerçekleşecek. Ufak meselelerden büyük sorunlar çıkabilir, ya da film tadında çok kavgalıyken bir anda tekrar sevdiğiniz kişi ile barışmış bulabilirsiniz. Velhasıl ilişkilerde dengeleri iyi ayarlamakta fayda var. En çok değişken burçlar Balık, Başak, Yay ve İkizler dikkat.

21 Şubat 2018’de kesinleşecek Merkür-Satürn olumlu açısı ve 25 Mayıs 2018’de kesinleşecek Güneş-Satürn olumlu açısı kişisel girişimler ve ticari faaliyetler için oldukça destekleyici etkiye sahip. Her türlü planlama, önemli görüşme ve çalışma için uygun açılar söz konusu. Bu açıdan da en çok su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar faydalanabilecek.

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ: Alacağınız etkileri iyi kullanmak adına yüksek enerjinizi dinleyerek bu haftayı daha sakin, huzur ve sükunet odaklı geçirmenizde fayda var. Ruhsal çalışmalar yapmak, ibadet etmek ve sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek size çok iyi gelebilir. Gizli ilişkiler ve platonik aşklara açık bir dönemdesiniz; ancak hava biraz bulanık olduğundan hemen çok hızlı ilerlemeyin. 20 ve 25 Şubat 2018 bu hafta alacağınız gerilimli açılar sebebiyle haftanın en dikkat etmeniz gereken günleri. Özellikle iş ortamında stres yönetimini iyi yapmanızda fayda var, aileniz de sizden daha fazla ilgi bekleyebilir. Diğer yandan enerjinizin en yüksek ve gökyüzünün de desteğini sunduğu günler ise 19, 23 ve 24 Şubat 2018 olarak görünüyor. Ticari girişimler, etkili iletişim ve keyif almak adına bu günler özellikle avantajlı durumda. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

BOĞA: Olumlu açı kalıpları vesilesi ile Boğaları gerçekten güzel bir hafta bekliyor. Öncelikle sosyal açıdan oldukça hareketli günler dikkat çekmekte. Bu hafta alacağınız iyicil açılar sayesinde dostlarınızla bağınızı daha fazla güçlendirebilirsiniz, özellikle tam da sıkıntılı bir durum yaşıyorsanız arkadaşlarınız sizin yanı başınızda durabilir. Aşk konusunda da şanslı etkiler sizi kuşatmış durumda, özellikle arkadaş gibi görünen bir kişi ile aranızda romantizm rüzgarları esmeye başlayabilir. Ev kuşu olmayıp dışarı çıkmanızda fayda var, çünkü şans sizi dışarıda bekliyor. Hukuki meseleleriniz varsa çözüm bulabilirsiniz, eğitim hayatı devam eden Boğalar için de başarıya açık etkileşimler söz konusu. 21, 22 ve 25 Şubat 2018 bu haftanın sizin için en şanslı günleri. Hafta içerisinde sizi özellikle zorlayacak bir gün söz konusu değil. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

İKİZLER: İnişli çıkışlı, işlerin zaman zaman karışabileceği ve hatta dengelerin beklenmedik şekilde değişebileceği bir hafta kapınızda. Önce olumlu kısımla başlamak gerekirse kariyer açısından olumlu etkiler almaktasınız. Kendinizi iş yerinde daha fazla gösterebilir, isteklerinize ulaşmak adına somut adımlar atabilirsiniz. İş ya da görev geçişi için görüşmeler yapmak adına da uygun günler mevcut. 19 ve 20 Şubat 2018 bu haftanın sizin için en iyi günleri. Çalıştığınız yerde bir çekim ve flört durumu olabilir, ancak alacağınız gerilimli açılar sebebiyle bu tür bir riske girmek sizi ileri zamanda çok zor bir duruma sokabilir. Evlilik ve ortaklıklar konusunda da sınırları çok zorlamamak, orta yolu bulmak adına hareket etmenizde fayda var. Zaman zaman duygusal açıdan kendinizi kontrol etmeniz zor olabilir. 23, 24 ve 25 Şubat 2018’e özellikle dikkat. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

YENGEÇ: Bu hafta Yengeçler için hem aşk hem de maddi konular açısından şanslı günler dikkat çekiyor. Haftanın ilk günleri biraz gerilimli başlıyor olsa da sonrası gayet olumlu durumda. 19 ve 20 Şubat 2018 bu hafta en dikkat etmeniz gereken günler. Aşırı alınganlık ve hassasiyet görülebilir. Ruhsal ve duygusal açıdan çok yoğun hissedeceğiniz bu hafta, sezgilerinizi de mutlaka dinlemelisiniz. Kalbiniz boşsa şayet eski zaman filmleri tadında çok romantik bir ilişkinin ilk adımları atılabilir. Hukuki konularla ilgili bir sıkıntınız varsa çözülebilir, dava varsa lehinize gelişebilir. Anlaşmalar yapmak, bir takım halinde hareket etmek size başarı ve maddi güç getirebilir. Sağlık açısından uyku ve beslenme düzeninize biraz daha özen göstermelisiniz. 21, 22 ve 25 Şubat 2018 bu haftanın sizin için en pozitif etkiye sahip günleri. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

ASLAN: Finansal açıdan zor durumdaysanız bu hafta beklediğiniz desteğe ulaşmak adına fırsatlar sizleri bekliyor. Kredi çekmek, yatırım yapmak ve tüm maddi işlemler açısından destekleyici etkiler devrede. Partneriniz ya da ortağınızın kazancıyla alakalı hayırlı bir gelişme olabilir, bu durum sizi de sevindirebilir. İş ortamında zaman zaman bazı kişilerle takışabilir ve ego savaşına girebilirsiniz. Bu konuda çok uçlara gitmemenizde fayda var, aşırı gurur ve kızgınlıkla atılan adımlar pişmanlık getirecek sonuçlar oluşturabilir. Aşk konusunda ilişkisi olan ve evli Aslanlar bu hafta duygusal gelgitler yaşayabilirler, bir soğuma bir ısınma; kararsızlık hissi baskın olabilir. Bu tür konularda hayati kararları sonraki haftaya bırakmakta fayda var. 19, 23 ve 24 Şubat 2018 bu haftanın sizler için en iyi günleri. 22 Şubat 2018’e ise dikkat. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

BAŞAK: Havada aşk kokusu var. Pembe dizi tadında bir gülmeli bir ağlamalı her türlü duygunun yaşandığı çok yoğun ve uçlarda duygusal etkiler altında olacaksınız. Kalbi boş Başaklar için yepyeni bir kişi ile tanışma ve büyük etkilenme görülebilir. İlişkisi olanlar içinse bir sorun varsa çözmek adına destekleyici etkiler mevcut. Bir ortaklığınız varsa ciddi bir verim alabilir, birlikte iş seyahati ve yeni iş planları yapabilirsiniz. 21 ve 22 Şubat 2018 sizin için bu haftanın en iyi günleri. Diğer yandan zaman zaman duygularınızdan zaman zaman emin olamayabilir, duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu konu en çok aile ve hane halkınızı etkiliyor, onlara karşı daha anlayışlı olmanızda fayda var. 23 ve 25 Şubat 2018 özellikle iletişim tarzınıza dikkat etmeniz gereken iki gün. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

TERAZİ: Kariyeriniz açısından oldukça destekleyici bir hafta sizi bekliyor. İş yerinizde bir sorun yaşıyorsanız gerekli görüşmeleri yaparak çözüm bulabilir, aynı zamanda kendinizi en iyi şekilde ifade edebilir, hayalgücü ve yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz. Zorluk yaşadığınız bir anda bir iş arkadaşınız size büyük bir destek verebilir, siz de minnettar olabilirsiniz. 23 ve 24 Şubat 2018 özellikle bu açıdan en iyicil etkiye sahip iki gün olarak dikkat çekiyor. Sağlık açısından genel olarak bu hafta olumlu etkiler sizi bekliyor yine de sindirim sistemine dikkat, ayaklarınızı da korumaya özen göstermelisiniz. Haftanın ilk günleri biraz daha stresli etkiler altında olacaksınız, dikkat. Özellikle de duygusal konularda sevdiğiniz kişiye sabır göstermeniz biraz zor olabilir. 19, 20 ve 25 Şubat 2018 bu hafta zorlayıcı etkilere sahip günler. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

AKREP: Duygusal konular açısından bu haftanın en şanslı burcu kesinlikle Akrepler. Kalbiniz boşsa ruh eşinizi bulmak adına çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Özellikle de yakın çevre ve akrabalarınızın aracılığı ile bu durum gerçekleşebilir. Çöpçatanlık tekliflerini reddetmeyin derim. Bir ilişkiniz varsa sizi çok yoğun, romantik ve daha da güçlenmesini sağlayacak etkiler bekliyor. Sevdiğinizle romantik bir kaçamak yapabilirsiniz. Hobi faaliyetlerinizle harikalar yaratabilirsiniz, kendinizi kısıtlamayın ve içinizdeki yaratıcılığı dışavurun. Yazmak ve kaleminizi konuşturmak da size çok iyi gelebilir. 21, 22 ve 25 Şubat 2018 bu haftanın sizin için en iyi günleri. Finansal açıdan ise biraz zorlayıcı koşullar dikkat çekiyor, harcama dengelerinizi iyi ayarlamalısınız; beklenmedik maddi sıkıntı ve masraflar görülebilir. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

YAY: Aileniz içerisinde mutlu ve sıcak rüzgarların eseceği bir hafta sizi bekliyor. Eviniz içerisinde huzurlu ve uyumlu bir etki yaratabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek isteyebilir, yeniden dekore etme ve tadilat konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize vakit ayırmak, enerjinizi yükseltmek ve hayattan keyif almak adına da destekleyici etkiler sizleri bekliyor. Çok kalıcı olmamakla birlikte anlık büyük çekim ve alevlenmeler görülebilir. Bu hafta 19 ve 20 Şubat 2018 sizin için haftanın en iyi günleri. Diğer yandan banka hesapları, finansal işlemler ve harcamalar konusunda dikkatli olmanız önemli, zaman zaman dikkatsizlik ya da hatalara açık durumlar oluşabilir. Özellikle 23 ve 25 Şubat 2018’e dikkat. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

OĞLAK: Görünür olacağınız, dikkat çekeceğiniz; başarılarla dolu bir hafta sizleri beklemekte. Kariyerinizde hayırlı gelişmeler gündeme gelebilir, yaptıklarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Kariyer için bir destek bekliyorsanız bu hafta itibariyle sonuç alabilirsiniz. Kendinizi aynı zamanda çok etkili ve kalplere hitap eden şekilde ifade edebileceksiniz. Bir süredir özel hayatınıza vakit ayıramadıysanız yakın çevreniz ve akrabalarınızla bir araya gelmenizin tam zamanı. Çok güzel zaman geçirebilir ve yüreğinizi ısıtabilirsiniz. 21, 22 ve 25 Şubat 2018 bu haftanın sizler için en iyicil etkilere sahip günleri. Sadece haftanın ilk günleri daha sabırsız hissedebilir ve zaman zaman ani tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. 19 ve 20 Şubat 2018’e dikkat. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

KOVA: Maddiyat açısından haftanın en şanslı burcu Kovalar. Maaşınıza zam istemek, birikimlerinizi yatırımlarla arttırmak ve bir destek bekliyorsanız ulaşmak adına çok uygun günler önünüzde duruyor. Aynı zamanda yardım konusu da dikkat çekmekte. Bu hafta hiç düşünmeden yapacağınız iyilikler ileride size çok daha büyük ve güzel şeyler olarak geri dönebilir. Zihinsel açıdan kendinizi yenileyebilir, üzerinizdeki ruhsal yüklerden arınabilirsiniz. Bunun için dinsel ve ruhsal çalışmalar yapmak size oldukça yardımcı olabilir. 19, 20 ve 23 Şubat 2018 haftanın sizin için en pozitif günleri. Tek bir uyarı olarak iş ortamında özellikle de üstlerinizle diyaloglarınıza özen gösterin. 22 Şubat 2018’e dikkat. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.

BALIK: Bu haftanın en şanslı ve iyicil etkilerle çevrilmiş burçları Balıklar olarak görünüyor. Tüm başları üzerinize çevirterek herkesi etkileyebileceksiniz. Kalbiniz boşsa şayet rüya gibi bir ilişki başlayabilir. Birden fazla kişi sizle ilgilenebilir. Diğer yandan da alacağınız etkiler vesilesi ile aşırı hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. Aşırı merhamet ve şefkat duygusuna da dikkat etmeli, herkes için kendinizi harap etmemelisiniz. Bu hafta imaj değişikliği ve estetik müdahaleler için de çok uygun. 21, 22 ve 25 Şubat 2018 sizler için haftanın en şanslı günleri olarak görünüyor. Sadece bir uyarı olarak özel hayat ve günlük işlere dalarak işinizle ilgili dalgınlık ve hatalara açık etkiler içerisindesiniz. 23 ve 24 Şubat 2018’e dikkat. Kişisel doğum haritanız üzerinden aldığınız etkilerle ilgili bizlere soru sormak için buraya tıklayın.