Begüm Minkis

Aşk, para ve güzellik gezegeni Venüs 2 Haziran itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. 27 Haziran’a kadar huzur ve mutluluk aitlik hissettiğimiz yerlerden gelecek. Kendimizi yabancı hissettiğimiz insanlardan ve mekanlardan uzaklaşmak isteyebilir, sezgi ve duygusal isteklerimize önem verebiliriz. Yanlış giden ilişkiler ise kabuk değiştirecek. Sevdiklerimizi koruma kalkanına almak da bu dönemin bir diğer öne çıkan konusu olacak. Bizi evliliğe taşıyacak ve samimi bağların kurulacağı ilişkiler hayatımıza girebilir. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Ay yönetiminde olan Yengeç burcu iç dünyamız, annemiz, yoğun duygusal bağlarımız, yaşadığımız hane, aile değerlerimiz ve çocukluk dönemlerimiz ile doğrudan ilişkilidir. Venüs Yengeç burcunda çözümü ve mutluluğu uzakta değil yakınımızda ve hatta bilinçaltımıza dönerek aramaya başlayacağımız bir etki sunuyor. Merkür retrosu ile de birleşerek geçmiş ilişkiler ve dostlukların zihnimizde canlanabileceğine şahit olabiliriz.

Geleneklerin, aile kavramının, anne ve baba sevgisinin öne çıkacağı zamanlar. Yuva kurma temelli partner arayışları dikkat çekebileceği gibi çocuk sevgisinin de kimi insanları evliliğe sürüklemesi söz konusu olabilir. Sağlam temelli ilişkilere dair konuşmalar görülebilir. Birlikte yaşayalım hissine bürünebiliriz. 4 Haziran 2021 Venüs ve Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Sevgi, şefkat, yardımseverlik ve paylaşımın yükseleceği süreçler. Neşeli ve memnun hissedebiliriz. Fırsatları daha kolay görebiliriz.

Transitin biraz da gölge yanlarından bahsedersek ilişkilerde rolleri karıştırmaya çok açığız. Yeni başlayan ilişkilerde bile daha en başında evlilik hayalleri ile yanıp tutuşma etkisi mümkün olabilir ve ilişkiyi yönlendirirken fazla duygusal davranışlar sergileyebiliriz. Partnerimize karşı anne veya baba rolü üstlenmekten de çekinmemiz gerekiyor. Bu tür tutumlar mevcut birlikteliklerde heyecanın sönmesine sebep olabilir. Karşı tarafa adanmak, aşırı fedakar olmak, affetmek ve şımartmak da cabası. 21 Haziran Venüs ve Neptün üçgeni ile bu tür davranışlara ekstra dikkat etmek önemli gözüküyor. Ancak gerekli yerlerde ihtiyacımız olan desteği de dışarıdan bulabiliriz.

Venüs Yengeç burcuna geçtikten sonra transitin ilk günleri daha verimli olacak fakat ay ortası ile beraber sert bir açı kalıbı bizleri karşılayacak. 24 Haziran Venüs ve Plüton karşıtlığı devrede olacak. - + 5 gün ilişkilerde güç savaşları, manipülasyonlar, maddi anlaşmazlıklar, zorunlu değişim ve dönüşüm konuları olabilir. Aile ve iş hayatı arasında kalabiliriz.

Venüs Yengeç seyahati süresince toprak, tarım, emlak/gayrimenkul, turizm, otelcilik ve gıda sektöründe canlanma görülebilir. Ev almak, döşemek, dekorasyon konuları ile yakından ilgilenebiliriz. Bu yönde yatırım yapmak isteyebiliriz fakat Merkür retrosunu da hesaba katmalı ve imza süreçlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Yeme içmeye ve ikramlara daha çok eğilebiliriz. Yaza da girişimizle beraber kendimizi meyve ve sebze cümbüşü içerisinde bulmamız mümkün.

Geçmişi anımsatan fotoğraflar, albümler ve eşyalar ortaya çıkabilir bu dönemde. Eskiyi gülümseyerek anabiliriz. Diyet yapmak için gerekli iradeyi göstermekte zorlanabileceğimiz bir dönem olsa da doğru, sağlıklı, besleyici besinleri tercih etmek isteyebiliriz.

Venüs Yengeç transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Evinizde bol bol mutlu anılar yaratabileceğiniz bir süreç. Hobilerinizi ev ortamında özel bir alan açarak icra edebilirsiniz. Aile üyelerinizle birbirinize koruyucu, şefkatli ve kollayıcı davranışlar sergilemeniz ve duygusal anlar yaşamanız için olumlu etkiler söz konusu. Nostalji yaşayabilir, eski eşyaları restore ederek kullanabilir ve eski fotoğraflara sık sık bakabilirsiniz. Ev taşımak, gayrimenkul yatırımları yapmak ve evinize dekoratif ürünler satın almak için şartlar uygun olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Ticari hayatınızda canlanma görülebilir. Hayırlı anlaşmalar, konuşmalar yapabilir ve henüz eyleme geçirmeseniz bile gelecek adına size katkısı olacak planlamalar yapabilirsiniz. Öğrenme arzunuz yükselişe geçebilir. Yeni bir eğitime katılabilir, kitap alışverişleri yapabilir ve kültür seviyenize katkısı olacak yenilikleri hayatınıza katabilirsiniz. Yakın çevrenizle ortak hareket etme eğilimine girebilirsiniz. Özellikle kardeş, kuzen ve yeğenlerinizle de samimi vakit geçirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Para kaynaklarınızı çoğaltabileceğiniz bir evre. Zam alabilirsiniz veya kendi işinizi yapıyorsanız çeşitli kampanya, indirimlerle kazanımlarınız katlanabilir. Gelen paralar dışında çıkanlar da büyük olabilir. Kişisel bakım, kozmetik ve estetiğe yönelik harcamalar sebebiyle parayı tutmakta zorlanabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz bir eşya/mal için belli bir parayı keyifle harcayabilirsiniz. Kimileriniz yeteneklerinizi geliştirebilir ve özgüveninizin arttığına şahit olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Burcunuzda seyahat eden transit sizi her koldan desteklemeye başlayacak. Sosyal anlamda hareketli, girişken bir evre. Yeni bir flört, ilişki de başlayabilir. Kendinizi çekici ve pozitif hissetmeniz ilişkilerinize kolayca yansıyabilir. Kilo almamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Tatlı ve keyif verici besinlere ilgi artışınız mümkün. Tarz değişimi, saç boyası ve estetik işlerinizden de desteklenebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: İç dünyanız zenginleşebilir. Yaratıcı, sanatsal uğraşılarınız var ise oldukça farklı ürünler ortaya çıkabilir. Ruhsal anlamda sizi zorlayan konular var ise akışta kalabilir ve iç huzura daha kolay erişebilirsiniz. Kimileriniz yalnız kalmak isteyebilir ve ev ortamından uzaklaşabilir. Yurt dışında yaşama planlarınız var ise artık daha cazip gelmeye başlayabilir. Doktor kontrolleri yaptırmak, sağlık sorunları olanlarda ise şifayı bulabilir. Güçlü inanç ile amaçlarınıza bağlanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Gelecek umutlarınızı yeşertecek imkanlar yakalayabilirsiniz. Bazı dilekleriniz gerçekleşebilir. Arkadaşlıklarınızla keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal anlamda kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir süreç. Eğitim veya iş nedeniyle gruplara, topluluklara katılabilirsiniz. İş ilişkilerinizi uyum ve anlayış içerisinde sürdürmeniz mümkün. Kimileriniz zam terfi yönünde gelişmeler yaşayabilir. Kendi işinizi kurmak veya satışlar/yatırımlar sebebiyle toplu para elinize geçebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Mesleki anlamda hareketli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. İş başvuruları yapmak için uygun. Göz önünde olmaktan hoşlanabilirsiniz. Yetenekleriniz fark edilebilir ve ilgi görebilir. Müşteri kitlenizi genişletmek, medya çalışmaları yapmak için şartlar uygun olabilir. Kimileriniz ev/ofis taşımak yönünde adımlar atabilecek. Otorite konumunda, devlet bağlantılı kişilerle ilişkiler uyumlu ilerleyebilecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Öğrenme ve öğretme isteğinizin artması sizi farklı deneyim alanlarına sürükleyebilir. Seyahatler ve eğitim fırsatlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz. Devam eden eğitim, hukuksal süreçlerinizde müjdeli haberler gelebilir. Kimilerinizin yurt dışı işleri var ise o yönde adımlar atabilme şansı da söz konusu. Hayata bakış açınızı pozitif yönde değiştirecek, sizi geliştirecek aşk ilişkilerine de çekilebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Dış kaynaklardan gelecek maddi ve manevi destekler dikkat çekiyor. Evliyseniz veya ortağınız var ise ortak kazançlarda bereketlenme söz konusu olabilecek. Kredi çekmek, borç kapatmak, sigorta veya vergi işleriniz rast gidebilir. Cinsel anlamda sizi çekecek aşk birlikteliklerine çekilebilirsiniz, tutkularınızda artış görülebilir. Kimileriniz büyük yatırımlarla ilgilenebilir. Toplu paralar elinize geçebilir. Cerrahi operasyon yaptırmanız gerekiyorsa başarılı şekilde tamamlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınızın ve her türlü yakın ilişkinizin sizi iyimserleştirdiği bir süreç geçirebilirsiniz. Partnerinizle birbirinize karşı koruyucu ve şefkatli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. İyi giden bir ilişkiniz var ise evlilik kararına yakın durabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle çocuk yaparak aileyi genişletme isteği görülebilir. Ortaklarınız ve işbirliği yaptığınız kişilerle sorunlar düzelebilir. İşiniz ile ilgili görüşmelerde kolaylıkla anlaşmaya varabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Sorumluluklarınızı bile daha keyifle yerine getireceğiniz bir süreç. Hayatınızı düzene sokmak, daha planlı ve programlı hareket etmek isteyebilirsiniz. İş arıyorsanız şartları tam size hitap edebilecek bir yer önünüze gelebilir. Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Diyet, spor yapmak, yeni bakım ürünleri kullanmak ve beslenmenize önem vermek isteyebilirsiniz. Hayvanlara yardım edebilir, evcil hayvan edinebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Hayattan daha çok tatmin duyacağınız, yaşam enerjinizin yükseleceği şanslı bir evre. Yeni aşklar, hobiler ve tatil fırsatları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Borsa ve döviz üzerinden yatırımlar gerçekleştirebilir, riskli girişimler yapabilir ve ek kazançların sahibi olmanız da mümkün. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınız var ise daha yakından ilgilenebilir birlikte aktiviteler yapabilirsiniz. Hobiyi işe çevirmek, üretkenliğinizi, yaratıcı enerjinizi de aktif edebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis