Begüm Minkis

Çok ilginç olaylara sahne olacak, sürpriz sonlu final tadında bir haftaya giriş yapmaktayız. 8 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeniayın tesirlerini hafta genelinde hissetmeye başlayacağız. Uranüs ise hem yeniay anında hem de hafta içerisindeki açılarda ilk sırayı koruyarak yanar dönerli, ezberleri bozan ani gelişmelerden doğabilecek domino etkileri görmemiz mümkün. Hızla gelen değişim rüzgarları eşliğinde “neydim ne oldum” dedirtecek türden gelişmelere kendimizi hazırlamalıyız. Kör noktanın gazabına uğramamaya dikkat etmeli, fevri ve düşüncesizce hareketlerden kaçınmalıyız.

2 Ağustos’ta Güneş ve Satürn karşıt açısı, 7 Ağustos’ta ise Güneş ve Uranüs kare açısı kesinleşiyor. Sorumluluklarla aramızın pek iyi olmayacağı, başımıza buyruk, pervasız, lakayıt hareketlerde bulunmaya eğilimli olabileceğimizi gösteren açılar söz konusu. Bunlar da üstlerle önemli görüşmeler için pek uygun bir hafta olmadığını ifade etmekte. İş yaşamı veya ilişkilerde sürpriz ayrılıklar görülebilir. Otorite, baba, eş ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. Çevrenizde özgürlüğünüze ket koyan, sizi kontrol etmeye çalışan insanlarla cebelleşebilirsiniz.

3 Ağustos’ta Venüs ve Uranüs üçgen açısı kesinleşiyor. İlişkiler açısından dinamik bir hafta. Yeni deneyimler, çılgınlıklar, rutinden çıkarak ilgi çekici alanlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak tıkanık hissediyorsanız çıkış yolunu sıradışı bir şekilde üretebilir, sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz. Beklenmedik aşk itirafları, yeni arkadaşlıklar gündem olabilir. Öte yandan çok derinlere inmeden yüzeyde kalmak daha faydalı bir görünümde.

4 Ağustos’ta Merkür ve Uranüs kare açısı kesinleşmesi ciddi müzakereler, sınavlar, mülakatlar, anlaşmalar, ticari faaliyetler ve resmi evraklarla ilgili problemleri, gecikmeleri ve beklenmedik sonuçları göstermekte. Tahmin etmediğiniz cevaplara hazır olmalısınız. Konuşulanların havada kalması mümkün zira mantık geri planda kalabilir. Havai tutum ve fikirler uzun vadede verim getirmeyebilir.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda yeniay gerçekleşecek. Gökyüzünde sabit t-kare açı kalıbını meydana getirecek önemli bir yeniay ile karşı karşıyayız. Bu kombinasyon uzun zamandır kendini hissettiren ancak bir yandan da kaçılan, biriktirilen, ertelenen konuların bir anda ortaya çıkması ile değişimin hızlı şekilde sirayet edebileceğini göstermektedir. Yeniay ile girişim yapmak istiyorsak ve başarı beklentisi içerisindeysek gittiğimiz yolda kendimizi gururla ortaya koymak, kendimizi olumsuz durumlara teslim etmemek şart. En önemlisi ise kendimize yürekten inanmamız gerekecek.

Zira safi şans diye bir kavramın bir noktaya kadar yeterli gelebileceğini, zeka, azim, inanç ve özgüven ile desteklenmezse fırsatların uçucu olabileceğini idrak edebileceğimiz bir zaman dilimi. Elimizdekiler her neyse değerini iyi bilerek müşkülpesent davranmamalıyız. Aksi takdirde hor gördüğümüz durumlara dahi muhtaç kalabileceğimiz kayıplarla karşı karşıya bırakabilecek bir yeniay olabilir.

Kendimize dönerek kimliğimize, becerilerimize yoğunlaşabilir, neye layık olup olmadığımızı sorgulamak isteyebiliriz. Özeleştiri yapmak, kendimizi başkalarının gözünden görmek ve duymak da çok önemli farkındalıklara vesile olabilecek.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 02.08.2021: Herkese iyi haftalar! Ay Boğa burcunun son demlerinde ilerlemeye devam ediyor. 02:00’de Ay-Plüton üçgeni kesinleşiyor. Araştırma yapmak, organizasyon, finansal hesaplar ve okült konularla ilgilenmek için destekleyici. 09:14’te Güneş ve Satürn karşıtlığı kesinleşiyor. Sorumluluklarla aramızın pek iyi olmayacağı, başımıza buyruk, pervasız, lakayıt hareketlerde bulunmaya eğilimli olabileceğimizi gösteren açılar üstlerle önemli mevzulara dair görüşmelerin için pek uygun bir hafta olmadığını ifade etmekte. İş yaşamı veya ilişkilerde sürpriz ayrılıklar görülebilir. Otorite, baba, eş ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. Çevrenizde özgürlüğünüze ket koyan, sizi kontrol etmeye çalışan insanlarla cebelleşebilirsiniz. Açının tesiri tüm hafta boyunca etkili olacak. 10:40’da Ay-Jüpiter karesi kesinleşerek Ay boşluğa giriyor. Abartılı demeçler, beslenme ve ruhsal durumlardan kaçınmak gerekebilir. 10:40-11:46 arası Ay kısa bir süre boşlukta ilerledikten sonra 11:46’da İkizler burcuna geçerek boşluk evresini bitiriyor. Zihinsel olarak daha hareketli, iletişime açık ve sosyal bir sürece giriyoruz. Ticari faaliyetler, anlaşma, eğitim ve seyahat planlaması için değerlendirebilirsiniz. 16:30’da Ay-Mars karesi kesinleşiyor. Akşam saatleri sivri dilli, eleştirel, kaba üsluptan kaçınmak gerekebilir. Alıngan davranabiliriz. Huzursuzluk yaratan mücadele gereken iletişim süreçleri ile ilgilenmemiz gerekebilir. Ay Fazı: Son Dördün.

Salı – 03.08.2021: Haftanın en kurtarıcı etkilerini sunan gününe geldik. Ay tüm gün İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Kıpır kıpır, neşeli, meraklı bir gün geçirmemiz olası. 08:18’de Ay-Satürn üçgeni kesinleşiyor. Sabah saatleri otorite figürleri, yaşça büyük kişilerle görüşmek, resmi makamlarla ilgili işleri halletmek için destekleyici. 09:53’te Venüs ve Uranüs üçgeni kesinleşiyor. İlişkilerle ilgili bir nebze heyecan verici, sıkıntıyı giderici tesirler devrede olacak. Yeni deneyimler, çılgınlıklar, rutinden çıkarak ilgi çekici alanlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak tıkanık hissediyorsanız çıkış yolunu sıradışı bir şekilde üretebilir, sosyal hayatınızı renklendirebilirsiniz. Beklenmedik aşk itirafları, yeni arkadaşlıklar gündem de olabilir ancak çok derinlere inmeden yüzeyde kalmak da yarar olabilir. Açının etkisi tüm hafta boyunca görülecek. 10:30’da Ay-Güneş altmışlığı kesinleşecek. İç ve dış dengeyi kurmak, yolumuzu bulmak ve kararlı olarak ilerlemeye dair ortamı açabilir. 13:47’de Ay-Neptün BiNovile açısı ile hayaller, yaratıcılık ve empati yapmak konusunda verim getirmektedir. 15:12’de ise Ay-Merkür altmışlığı da aktif olacağından öğlen saatleri iş görüşmeleri yapmak, imzalar, alışverişler ve teklifler adına değerlendirilebilir. İletişim akıcı, anlayışlı ve uyumlu ilerleyebilir. 18:24’de Ay-Venüs karesi akşam saatlerinde romantizm ihtiyacında artış olacaktır fakat tatmin de olamayabiliriz. İlişkilerde yüzeysellik görülebilir. Ay Fazı: Son Dördün.

Çarşamba – 04.08.2021: Ay İkizler burcunun son demlerinde ilerlemekte. Konuşmalarımıza, üslubumuza dikkat etmemiz gereken bir gün. Yanlış anlaşılmalar, gerçeklerden kaçma görülebilir. Kafamız karışık olabilir ve sürpriz haberlerle günü açma ihtimalimiz bulunmaktadır. Güne başlar başlamaz 04:56’da Merkür ve Uranüs karesi kesinleşiyor. Ciddi müzakereler, sınavlar, mülakatlar, anlaşmalar, ticari faaliyetler ve resmi evraklarla ilgili problemleri, gecikmeleri ve beklenmedik sonuçları göstermektedir. Tahmin etmediğiniz cevaplara hazır olmalısınız. Konuşulanların havada kalması mümkün çünkü ileride mantıklı bulmayabiliriz. Havai tutum ve fikirler görülebilir. 09:54’te Ay-Neptün kare açısı kesinleşecek. Sabah saatlerinde tahminlerde yanılmalar olabilir. Hava durumunda beklenmedik değişim, ani yağmur ve fırtına ihtimaline karşı dikkatli olmak gerekebilir. 13:00’da Venüs ve Satürn BiQuintile açısı kesinleşiyor. Maddiyat ve ilişkilerle ilgili beklediğimiz adalet ve anlayışı bulabiliriz. 13:41’de Ay-Uranüs Novile açısı arkadaşlıklar, grup faaliyetlerinin ve teknolojinin aktif olmasını vurgulamakta. 19:18’de Ay-Güneş SemiSquare açısı kesinleşiyor. Ortaklık, işbirlikleri için problemli konuları göstermekte. 22:37’de günün en güzel açısı olan Ay-Jüpiter üçgen açısı kesinleşerek Ay boşluğa giriyor. Günün geri kalanında Ay boşlukta devam edecek. Belalardan korunma, ilahi adalete güvenme, iyimserliğin hakim olacağı saatler. Bugün arzuladığınız eşyayı, araç ve gereçleri almak için uygun olabilir. Akşam saatlerinde cömertçe insanlarla paylaşım yapabilirsiniz. Ay Fazı: Son Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 05.08.2021: Güne ay boşlukta başlasak da hemen kısa süre içerisinde 00:16’da Ay Yengeç burcuna girerek boşluktan çıkıyor. Gelecek iki gün temel konumuz ev hayatı, uyum, aile birliği olabilir. Evde tadilat/tamirat yaptırmak, toprakla ilgilenmek ve güzel yemekler pişirmek isteyebilirsiniz. Balzamik fazda olmak detoks ve meditasyon konularında iyi bir günü göstermekte. Alınganlık ve olayları kişiselleştirmeye de açık süreçler olabilir. 05:42’de Merkür ve Neptün arasında BiQuintile açı kesinleşiyor. Romantik, zarif, detay düşünceler kalpleri şifalandırabilir. Barışma, affetme ve şefkat gösterileri görülebilir. Açı gün boyunca tesirli. 08:12’de Ay-Mars altmışlığı kesinleşiyor. Sabah saatleri motivasyon, gerekli cesareti bulabilirsiniz bilhassa ev konularındaki işlerle bağlantılı. 11:26’da Ay-Neptün BiSeptile ve 12:24’te Ay-Uranüs Septile açıları öğlen saatlerinde beklenmedik gelişmelere karşı hazır olmak gerektiğini ifade etmekte. 15:16’da Ay-Merkür Novile açısı kesinleşiyor. Unutkanlık, yanlış anlaşılmalar, iletişim kesintileri, dalgınlıklar ve uyku hali de görülebilir. 19:52’de Ay-Satürn 150’lik açısı beklenmedik sağlık hassasiyetleri, devlet ve otorite ile ilgili ani gelişmeler, yasak ve kısıtlamaları vurgulayan temaları ansızın gündeme taşıyabilir akşam saatlerinde. Ay Fazı: Balzamik.

Cuma – 06.08.2021: Düne nazaran daha sakin bir gündeyiz. Ay Yengeç burcunda gün boyunca seyir etmeye devam ediyor. Vatanımız, ailemiz, yuvamız bizler adına öncelikli hal alabilir. 01:56’da Ay-Mars Septile, 03:51’de Ay-Jüpiter 135’lik açıları gece saatleri manipülasyonlar, duygusal sömürü ve ruhsal patlamalara açık zemin oluşturuyor. Doğru kelimeleri seçmek, sağlıklı iletişim kurmak pek mümkün olmayabilir. 05:12’de Ay-Uranüs ve 12:17’de Ay-Venüs altmışlık açıları sabah ve öğlen saatlerini daha uyumlu, eğlenceli kılacak. Planlarda bir anda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Motivasyon yükselebilir. Yüzmek için çok güzel bir gün. 20:42’de Ay-Neptün üçgeni de kesinleşeceğinden ruhsal temalar, maneviyatı arttıran ortamlarda bulunmak, sanat ile ilgilenmek için güzel bir gün. Ayrıca dileyenler masaj, spa ve yoga gibi bedensel faaliyetlere de odaklanabilir. Ay Fazı: Balzamik.

Cumartesi – 07.08.2021: Herkese iyi haftasonları! Ay Yengeç burcunun son demlerinde hareket ediyor. Duygular ve sezgiler doruk noktasında olabilir. 01:12’de Ay-Plüton karşıtlığı da içsesin karanlıklarına çekilerek uykumuzu kaçırabileceğimizi göstermekte. Ay 01:12-10:31 arası boşlukta olacağından önemli işleri bu zaman dilimine getirmemek yararlı olabilir. 02:57’de haftayı etkileyen Güneş ve Uranüs karesi kesinleşiyor. Asi, dikbaşlılık, çılgınlıkları temsil eden bu açı kalıbı bize aykırı gelen düşünce, insan ve olaylarla ilgili sesimizi çıkarmak isteyebileceğimizi gösteriyor. Erkeklerle, patronlarla anlaşmazlık, beklenmedik gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. 10:31’de Ay boşluktan çıkarak Aslan burcuna geçiş yapıyor. Balzamik fazın etkisi zirvedeyken bir yandan da yarın gerçekleşecek yeniayın etkilerini hissetmeye başlayacağız. Egonun ve kendimize verdiğimiz önemin artacağı, sevilmek, sayılmak ve takdir edilmek isteyeceğimiz bir sürece giriyoruz. 19:26’da Ay-Uranüs BiNovile açısı spontane, özgür ve bireysel odaklı davranmak isteyebileceğimizi göstermekte. 19:49’da Ay-Venüs SemiSquare açısı ise ilişkilerde eleştirilere karşı gurur yaparak karşı tarafı soğutabileceğimizi göstermekte. İlişkilerde neyi isteyip istemediğinizi sorgulamak, yeterli değeri vermediğini düşündüğünüz kişilere karşı tolerans geçmekten vazgeçebilirsiniz. Ay Fazı: Balzamik.

Pazar – 08.08.2021: Bugün yeniay günü. Ay tüm gün Aslan burcunda seyir edecek. 04:49’da Ay-Satürn karşıtlığı kesinleşirken sert kopuş ve gerçeklerle ani yüzleşme getirebilir. Otoriteden destek almak, çevremizdeki kişileri yönetmekte zorluk çekebiliriz. 05:24’de Merkür ve Neptün Quincunx açısı tarihe karıştı, öldü sandı kişilerin aniden ortaya çıkması gibi şaşırtıcı bir etki sunabilir. Fikirler karışık olabilir. Yalan söyleyenler kendi yalanlarını unutarak gerçekleri ağzından kaçırarak kendilerini ele verebilir. Dolandırıcılar, hilekarlara karşı dikkat edilmesi gerekmekte. 14:04’te Ay-Uranüs karesi yeniayın etkilerini iyice görünür yapacak. Öğlen saatleri planlar yerinden oynayabilir. Yıldırım aşkları, nikahları olabileceği gibi sürpriz bebek haberlerinin de duyulması mümkün. 16:49’da Ay ve Güneş kavuşarak yeniayı meydana getiriyor. Gökyüzünde sabit t-kare açı kalıbını meydana getirecek önemli bir yeniay ile karşı karşıya olmamız bazı yol ayrımları, keskin kararları göstermekte. Bu kombinasyon uzun zamandır kendini hissettiren ancak bir yandan da kaçılan, biriktirilen, ertelenen konuların bir anda ortaya çıkması ile değişimin hızlı şekilde şirayet edebileceğini ifade ediyor. Yeniay ile girişim yapmak istiyorsak ve başarı beklentisi içerisindeysek gittiğimiz yolda kendimizi gururla ortaya koymak, kendimizi olumsuz durumlara teslim etmemek ve en önemlisi ise kendimize yürekten inanmamız gerekecek. Aksi takdirde zorluklar egomuzu zehirledikçe bizler de kolay pes etmeye eğilim duyarak fırsatları kaçırabiliriz. Yeniay gelecek onbeş gün daha etkisini hissettiriyor olacak. 21:33’de Venüs-Kuzey Ay Düğümü BiSeptile açısı kesinleşecek. İlişkiler arenasında sert bir gün. İlişkiye zarar veren üçüncü kişilerin tespit edilmesiyle bazı ilişkiler kırılma noktası yaşayabilir. Gün boyunca açının etkisini hissediyor olacağız. Ay Fazı: Yeniay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis