Begüm Minkis

Ruhaniyetin dolu dolu yaşanacağı nur topu gibi bir dolunay ile yeni haftaya giriyoruz. 21 Eylül’e girer girmez 28 derecede gerçekleşecek Neptünyen Balık dolunayı bizleri içsel muhasebeye sokacak ve geçtiğimiz haftalarda ektiklerimizin sonuçlarını sunmaya başlayacak. Dolunay, ışığını bilinmezliklere doğru yansıtacak. Mars ve Merkür açıları aniden gelen ilhamla, pratik fikirlerle bizleri hızlıca eylem almaya teşvik edebilir. Malum gelecek hafta başlayacak Merkür retrosu öncesi son çıkıştayız. İletişime yönelik konular ve hayati işler adına açılar bizlere destek vereceğinden halletmek için de göksel konumlar destek veriyor.

Balık dolunayı ile rüyalar, okült çalışmalar, terapiler, yardımlaşma ve kolektif bilincin oldukça canlanacağı bir haftaya girmekteyiz. 21 Eylül’de 02:54’te Balık dolunayı 28 derecede gerçekleşeceği için gündeme gelen konuların temelinin geçmişe dayandığını anlıyoruz. Artık şişen ve fazlasıyla yıpratan temalara bir nokta koyma arzusunu da temsil ediyor. Balık burcu dolunayı artık rüyanın biterek uykudan uyanma zamanı geldiğini gösteriyor. Dikkat etmemiz gereken noktalar ise Balık burcunun gölge tarafları nedeniyle kimliği kaybetme, kendini peygamber sanma ve rollere kendini kaptırma gibi konular. Dolayısıyla doğru ve yanlışı ayırt etme kabiliyeti büyük önem kazanıyor.

21 Eylül 2021’de Merkür ve Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Ticari faaliyetler, kontratlar, eğitim, seyahatlere ve resmi işlere destek getiriyor. Pozitif düşünce yapısını koruyabiliriz. Doğru bilgileri alıp içselleştirebiliriz. Ahlaklı ve yardımsever insanlardan destek gelebilir. Büyük resmi görebilmemizin pek zor olmadığı zamanlardayız. Gökyüzünde hava elementi vurgusu ayrıca sanatsal, yaratıcılık veya ruhsal konular üzerine bolca düşünerek güzel yorumlar çıkaracağımızı da ifade eder.

22 Eylül 2021 Merkür ve Plüton karesi bilgide derinleşme ve sızdırma, saplantılı düşünceler, art niyetli düşünceler, ara bozuculuk, gizli olanın ortaya çıkması, şüphe, araştırma ihtiyacını ve hatta zihinsel dönüşümü de gösterir. Öte yandan stratejik bir şekilde karşı tarafı manipüle etmeye neden olabilir. Bu açıyı iş hayatında, çözüm geliştirme aşamasında kullanırsak üstün başarılar elde edebiliriz.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kendi merkezimizden sıyrılarak dışarıya da yöneleceğimiz, ilişkilerde adalet arayışına geçeceğimiz bir aylık süreç başlıyor. Bolca empati, tolerans, anlayış hayatımızda daha kaliteli ilişkiler kurmamıza yardımcı olabilir. Doğum gününüzü kutlarım sevgili Terazi burçları.

23 Eylül 2021 Venüs ve Uranüs karşıtlığı ilişkiler ve evliliklerde sürpriz gelişmeleri vurgulamaktadır. Şok eden birleşmeler veya ayrılıklar yaşanabilir. Daha spontane, yeniliklere ve farklılıklara açık, heyecan arayışında olduğumuz birkaç gün geçirebiliriz. Sürpriz şekilde banka hesabınıza para yattığını da fark edebilirsiniz veya yeni yatırımlar için orijinal fikirler üretebilirsiniz. Her koşulda alışılmış düzenin dışına çıkarak isteklerin elde edilmesi daha kolay olacaktır.

26 Eylül 2021 Mars ve Satürn üçgeni konsantrasyon, kararlılık ve azmi iş hayatımızda rahatlıkla gösterebileceğimize işaret etmektedir. İstediklerimiz uğruna yolumuzdan dönmeme, çabalarımızı somut gerçekçi hedeflerle bağdaştırma, davranışların kalıcı biçimde değişimine işaret etmektedir. Yine 26 Eylül 2021 Güneş ve Kuzey Düğümü üçgeni ile yaşam enerjimiz, hedeflerimizi gerçekleştirebilecek imkanların doğması mümkün. Doğru zamanda doğru yerde olmaya işaret ediyor. Şaşaa, görsellik, canlılık, yaratıcılık ve üretkenlik içeren her türlü işle ilgilenmek için şartların bu hafta süresince gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Haftanın Önemli etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 20.09.2021: Herkese iyi haftalar! Ay tüm gün Balık burcunda hareket edecek. Ruhaniyeti derinlerde yaşayacağımız, empatinin en üst düzeyine ulaşacağımız bir gün. Kontrol dışı gelişmeler yaşanabilir. Esnek, uykulu ve rehavet içerisinde davranabiliriz. Yoğun iş temposu olanlar için zorlu olabilir. 01:25’te Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşecek. 03:59’da Ay-Plüton Septile açısı kesinleşiyor. Gece saatleri gelen ilham ve görülen rüyaları not etmek gerekebilir zira uyanış yaşatabilir. 08:52’de Venüs-Jüpiter BiSeptile açısı kesinleşecek. İlişkilerde gerçek dışı sevgi gösterilerinden kaçınmamız gerekebilir. Aşırı para harcayabiliriz, kendimizi kullandırabilir ve sömürülmeye açık hale gelebiliriz. 14:39’da Ay-Neptün kavuşumu kesinleşecek. Dolunaya doğru yaklaştığımızdan üzerimizde ödem, duygusal yük ve yüksek alınganlık da görülebilir. Ayak ağrıları, dalgınlık, baş dönmesi, görme bozukluklarına karşı dikkat etmek gerekebilir. 15:46’da Ay-Satürn yarımkare açısı ile otorite ile çatışmaya dikkat etmek gerekiyor. Ciddi işlerde daha uyanık olmak gerekebilir. 17:08’de Ay-Uranüs Septile açısı ile akşam saatlerinde gerginlik, duygusal patlamalar yaşanabilir. 17:50’de Ay-Merkür 150lik açısı beklenmedik haberler, cevaplar veya planların bozulmasını gösterebilir. Pek ayakları sağlam basan bir günde olmadığımızı gösteriyor. 19:44’te Ay-Plüton altmışlığı, 23:34’te Ay-Venüs SemiSquare açısı akşam saatlerinde ilişkilere dair kafa yormak, sorun tespiti yapmak için şartların uygun olduğunu gösteriyor. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Salı – 21.09.2021: 01:52’de Merkür ve Jüpiter üçgeni kesinleşecek. Ticari faaliyetler, kontratlar, eğitim, seyahatlere ve resmi işlere destek getiriyor. Pozitif düşünce yapısını koruyabiliriz. Doğru bilgileri alıp içselleştirebiliriz. Ahlaklı ve yardımsever insanlardan destek gelebilir. Büyük resmi görebilmemizin pek zor olmadığı zamanlardayız. Gökyüzünde hava elementi vurgusu ayrıca sanatsal, yaratıcılık veya ruhsal konular üzerine bolca düşünerek güzel yorumlar çıkaracağımızı da ifade eder. 02:54’te Ay-Güneş karşıt açı kesinleştirecek dolunayı meydana getiriyor. Balık dolunayı ile rüyalar, okült çalışmalar, terapiler, yardımlaşma ve kolektif bilincin yükseldiğine şahit olabiliriz. Balık dolunayı ile rüyalar, okült çalışmalar, terapiler, yardımlaşma ve kolektif bilincin oldukça canlanacağı bir haftaya girmekteyiz. 21 Eylül’de 02:54’te Balık dolunayı 28 derecede gerçekleşeceği için gündeme gelen konuların temelinin geçmişe dayandığını anlıyoruz. Artık şişen ve fazlasıyla yıpratan temalara bir nokta koyma arzusunu da temsil ediyor. Balık burcu dolunayı artık rüyanın biterek uykudan uyanma zamanı geldiğini gösteriyor. Dikkat etmemiz gereken noktalar ise Balık burcunun gölge tarafları nedeniyle kimliği kaybetme, kendini peygamber sanma ve rollere kendini kaptırma gibi konular. Dolayısıyla doğru ve yanlışı ayırt etme kabiliyeti büyük önem kazanıyor. Dolunay sonrası Ay boşluğa girecek. 06:12’ye kadar da böyle kalacak. Boşluk evresinde 04:03’te Mars ve Kuzey Ay Düğümü üçgeni kesinleşecek. Doğru zamanda doğru yerde olmak. Yararlı eylemlerin geri dönüşünün kat be kat olumlu olması. Sosyal ilişkilerde arabuluculuk yapma, aranılan insanı bağlantılar sayesinde bulma, adalet için sözleri keskin şekilde kullanmaya işaret etmektedir. Etkisi tüm hafta boyunca hissedilebilir. 06:12’de Ay artık Koç burcuna geçiyor. Yaklaşık iki gün boyunca yeni başlangıçlar, maceralar, ilkleri denemek için kendimizi istekli davranabiliriz. Hiç yapmadığımız şeyler ilgimizi çekebilir. Sportif ve mücadele gerektiren işlerde sahada başarı gösterebiliriz. 14:02’de Ay-Mars karşıtlığı dolunayı tekrardan çalıştıracak. Pasif agresyon, ruhsal iniş çıkışlar yaşanabilir. 19:43’te Ay-Satürn altmışlığı akşam saatleri iradeli, istikrarlı bir yapıda olacağımızı göstermekte. Ciddi konuları daha başarılı ele alabilir, kriz yönetimi yapabiliriz. Ay Fazı: Dolunay.

Çarşamba – 22.09.2021: Bir dolunayı da geride bıraktık etkisi bugün de şiddetli ölçekte hissedilebilir. Ay tüm Koç burcunda hareket edecek. İşbitirici, cesur, hareketli olabiliriz. 08:26’da Güneş-Jüpiter BiQuintile açısı ile sabah saatlerinde güzel fırsatlar, bolluk getiren haberler ile neşelenebiliriz. 13:25’te Merkür-Satürn BiSeptile açısı kesinleşiyor. Bu durum 16:11’de Merkür-Plüton karesi kesinleşecek. Bilgide derinleşme ve sızdırma, saplantılı düşünceler, art niyetli düşünceler, ara bozuculuk, gizli olanın ortaya çıkması, şüphe, araştırma ihtiyacı ve zihinsel dönüşümü de gösterir. Öte yandan stratejik olarak şekilde karşı tarafı manipüle etmeye neden olabilir. Bu açıyı iş hayatında, çözüm geliştirme aşamasında kullanırsak üstün başarılar elde edebiliriz. 18:33’de Ay-Satürn Quintile açısı kesinleşiyor. Akşam saatlerinde iş görüşmeleri, anlaşmaları için uygun. 22:20’de yaşam canlılığımızı gösteren Güneş Terazi burcuna geçiyor. Kendi merkezimizden sıyrılarak dışarıya da yöneleceğimiz, ilişkilerde adalet arayışına geçeceğimiz bir aylık süreç başlıyor. Bolca empati, tolerans, uyum, anlayış hayatımızda daha kaliteli ilişkiler kurmamıza, sevilip aranmamıza yardımcı olabilir. Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Terazi burçları. Ay Fazı: Dolunay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 23.09.2021: Haftanın en sürprizlere açık günündeyiz. Sabaha karşı saatleri bolca miktarda açı ile karşılacağız. 02:42’de Ay-Jüpiter altmışlığı kesinleşecek. 04:37’de Ay-Plüton karesi kesinleşecek. 05:04’te ise Ay-Merkür karşıtlığı kesinleşerek Ay boşluğa giriyor. 05:04-15:37 arası Ay boşlukta seyahat edecek. Boşluk evresinde önemli işler başlatmamak daha rölantide kalmak daha doğru olur. Gece saatleri hatalı ve takıntılı düşüncelerle geçebilir. Uykusuz, enerjik de hissedebileceğimizden kafeini fazla kaçırmamak, uyku bozucu şeyler tüketmemek iyi olabilir. 12:40’te Venüs-Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor. Hızlı kopuş, uyanış getiren olayları gösteriyor. Şok eden birleşmeler veya ayrılıklar yaşanabilir. Daha spontane, yeniliklere ve farklılıklara açık, heyecan arayışında olduğumuz birkaç gün geçirebiliriz. Sürpriz şekilde banka hesabınıza para yattığını da fark edebilirsiniz veya yeni yatırımlar için orijinal fikirler üretebilirsiniz. Her koşulda alışılmış düzenin dışına çıkarak isteklerin elde edilmesi daha kolay olacaktır. 15:37’de Ay Boğa burcuna geçiş yaparak boşluktan da çıkıyor. Dalgalı etkilere rağmen duygularımızın daha stabil olacağı, konfor alanımızdan pek çıkmak istemeyeceğimiz, maddi değerlerin öne çıkacağı iki günlük sürece giriyoruz. Yeme, içme keyif veren konulara eğilim gösterebiliriz. 18:38’de Ay-Neptün Noville açısı akşam saatleri yardımlaşma, içsel dengeyi bulabilmek, güvende hissettiren olaylar yaşanabilir. Ay Fazı: Dolunay.

Cuma – 24.09.2021: Ay tüm gün Boğa burcunda seyrediyor olacak. Maddi konular, gelir konuları öncelikli halde olabilir. Gıda alışverişi yapabilir, değişik tatlar deneyimleyebiliriz. 05:39’da Ay-Satürn karesi kesinleşecek. Sabah saatlerinde duygulardan biraz daha uzaklaşarak olayları mantık, gerçekçilik çervesinde değerlendirebiliriz. Üzerimizde otorite baskısı, yönlendirme olabilir. Maddi konular, iş hayatı, hayat düzenimiz öncelikli olabilir. Tutumlu, hatta belki de biraz cimri davranabiliriz. 15:42’de Ay-Mars BiQuintile açısı ile kesinleşecek. Öğlen saatleri mücadele başarı getirebilir. Üzerimizdeki hantallık, tembelliği de böylece atabiliriz. Harekete geçirici dış koşullar bizi bulabilir. 17:13’te Ay-Neptün Septile açısı fazla idealist olmamanın maddi aşırılıklardan da kaçınmanın daha uygun olabileceğini gösteriyor. 17:50’de Ay-Jüpiter BiNoville açısı ile terfi, zam artışı, iş kabulü ve hayırlı anlaşmalar için makul düzeyde destek getirmektedir. 19:55’te Ay-Uranüs kavuşumu kesinleşiyor. Beklenmedik harcamalar ve kazançlar, başarılar, ani fikir/plan değişimleri ve heyecanlandıran olaylar yaşanabilir akşam saatlerinde. 23:15’te Ay-Venüs karşıtlığı kesinleşecek. Duygularımız ve tercihlerimiz arasında uçurumlar olabilir. Güven ve sağlamlık beklerken risklere, maceralara da atılmak istiyor olabiliriz. Parada ve ilişkilerde iniş çıkışlı ruh haller ve tatminsizlik görülebilir. Ay Fazı: Dolunay.

Cumartesi – 25.09.2021: Herkese iyi haftasonları! Ay Boğa burcunda seyretmeye devam ederken Ay küçülen faza geçiş yapıyor. Farkındalık sonrası gelen hafifleme hissine geçiyoruz. Olayların şoku ve karmaşıklığı biterek sakince değerlendirme yapabileceğimiz birkaç gün bizi bekliyor olacak. 07:17’de Ay-Satürn BiSeptile açısı sabah saatlerinde aile, ev sorumluluklarını vurgulamakta. 10:23’te Ay-Neptün altmışlık açısı su kenarlarında doğa ile bütünleşme, meditasyon, açık havada ruhsal çalışmalar için şartları gayet uygun yapabilir. 13:48’te Ay-Jüpiter karesi ile abartı harcamalar, yemekten veya güven arayışından uzak durmak inat yapmamak gerekebilir. 16:09’da Ay-Plüton üçgeni kesinleşerek Ay boşluğa girecek. Geri kalan tüm gün de boşlukta devam edeceğinden akşamüstü önemli meselelerle ilgilenmemeliyiz. İrade ve kararlılık içerisinde olabiliriz. 18:09’da Ay-Merkür 150lik açısı iletişimde uyumsuzluk getirebilir. Sorular tahmin etmeyen yerlerden gelebilir. Empati yapmakta güçlük çekebiliriz. 20:52’de Venüs-Mars Novile açısı, 23:12’de Venüs-Satürn BiNovile açısı kesinleşiyor. Akşam saatleri ilişkilerde sosyal uyum, sabır ve denge kolay sağlanabilir. Duygusal krizler, kaostan ziyade huzur arayışı baskın gelebilir. Ay Fazı: Küçülen Ay.

Pazar – 26.09.2021: Bir haftaya daha veda ediyoruz. Güne ay boşlukta başlayacağız. 00:49’da Mars ve Satürn üçgeni kesinleşiyor. konsantrasyon, kararlılık ve azmi iş hayatımızda rahatlıkla gösterebileceğimize işaret etmektedir. İstediklerimiz uğruna yolumuzdan dönmeme, çabalarımızı somut gerçekçi hedeflerle bağdaştırma, davranışların kalıcı biçimde değişimine işaret etmektedir. 03:36’da Ay İkizler burcuna geçiş yapıyor ve boşluktan çıkıyor. Gelecek iki gün boyunca iletişim trafiği artabilir. Meraklı ve öğrenmeye açık davranabiliriz.lişkiler çok önemli olacaktır. Konuşmak, sohbet etmek için insan arayışımız artabilir. 10:03’te Güneş ve Kuzey Ay Düğümü üçgeni kesinleşiyor. 10:35’te Ay-Güneş üçgeni ile beraber liderlik, dikkat çeken işlerle ortamlarda, otorite figürleri, sanatçılarla vakit geçirmek, ortak işler yapmak, bir meseleye dair karar almak, kendimizi ifade etmek için şanslı tesirleri göstermektedir. 17:56’da Ay-Satürn üçgeni ve 18:58’de Ay-Mars üçgeni kesinleşecek. Akşam saatleri odaklanma, haftaiçine dair işleri düzenleme, randevu ve organizasyon gibi işler için verimli gözüküyor. Sportif faaliyetlerle de ilgilenebilirsiniz. Hırslı ve kararlı davranışlar sergileyebilirsiniz. Ay Fazı: Küçülen Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis