Begüm Minkis

Merkür’ün dinamik açılarının dikkat topladığı haftada bilgi, plan ve beceriler ön plana çıkacaktır. Haftanın ilk gününde meydana gelen Balık Yeniayı’nın etkilerinin tüm haftaya yayılması, ardından Venüs’ün Koç burcuna geçmesi bizleri içgüdüsel olarak inisiyatif aldırabilir. Motivasyonumuz yükselirken çevremizle senkronize biçimde yeni başlangıçlar yapmamızı sağlayabilir. Ticari aktiviteler, eğitim faaliyetleri, toplantı ve görüşmeler hafta içerisinde bizleri sosyalleştirecektir. Akıl ve mantıkla ilerleyerek işimizi şansa bırakmamamız gereken bir haftaya giriyoruz. (Gün bazında yorumlar yazının devamında)

Haftanın en başında 20 Şubat 10:05’de Balık yeniayı (1° Balık) meydana geliyor. Yeniayı detaylı bir yazıyla paylaşmıştık. Dağılan yaşamı toparlamak, çürük yumurtaları ayıklamak ve zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak için yeniay büyük ruhsal güç getirebilir. Hayaller, sezgi, rüyalar ve yaratıcılık çok kuvvetlenebilir. Güzel eserlerin ortaya serilebilir. Büyüleyici duruşumuzla insanları hipnotize edebiliriz. Yüksek bilgelik, erdem ve ahlaka sahip kişilerin yükselişe, olmayanların çöküşe geçeceği günlere giriyoruz.

20 Şubat 2023 10:55’te Venüs Koç burcuna geçerek 17 Mart 2023’e kadar burada transit edecek. İlişkilerde tutku ve mücadeleci doğa görünür olabilir. Maddi konularda girişim, yatırım yapmak isteyeceğiz. Bunun yanında bireysellik arzusunda ciddi ölçekte artış yaşanabileceğinden benmerkezci olmadan başka canlılarla empatiyi arttırmamız gerekecektir. Jüpiter de Koç burcunda beraber ilerlediği için motivasyonumuz yerine gelebilir. Bizleri daha iyi yerlere taşıyacak şanslı başlangıçlar yapabiliriz.

20 Şubat 19:59’da Merkür ve Kiron altmışlığı kesinleşiyor. Sözcüklerin şifalandırıcı gücü bizimle olacaktır. Terapi ve danışmanlık almak, meditatif arındırıcı çalışmalar yapmak, bağ kesmek için çok uygun tesirler olacaktır. Üstelik içimizdeki güçle başkalarını da iyileştirebiliriz. + - 3 gün etkili.

22 Şubat 01:22’de Merkür ve Uranüs karesi, 23:13’de Merkür ve Mars üçgeni kesinleşiyor. Ben bildim savaşı, dürtüsel kararlar, inatçılık getirebilir bir yandan orijinal, farklı çözümler sayesinde uzun süredir bizi çaresiz bırakmış sorunların çözülmesine ışık olabilir. Hızlı düşünebilir, pratik davranabiliriz. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek için müsait etkiler olacak. Kazalar, tansiyon yükselmesi, elektrik çarpması ve yangınlar da görülebilir. + - 3 gün etkili.

Ve son olarak 24 Şubat 21:01’de Güneş ve Ay Düğümleri uyumlu açısı kesinleşecek. Egomuzu sağlıklı kullanmak, onay beklemeden kendimize güvenmek ve otoritenin arkamızda durması açısından destekleyici gelişmeler yaşanabilir. Önemli şahsiyet ve kurumlarla ilişkili başvurular, müzakereler, toplantılar için değerlendirilebilir. + - 5 gün etkili.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 20.02.2023: Herkese iyi haftalar! Ay Kova’da haftaya başlıyoruz. 05:00’de Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşerek boşluğa girecek. + - 2 saat karamsar, depresif bir psikoloji içerisinde olabiliriz. Konsantrasyon sağlamamıza yardımcı olacak derin çalışmalar ve okumalar için değerlendirilebilir. 05:00 - 07:55 arasında boşlukta kalacak. 07:55 itibariyle Ay Balık burcunda ilerlemeye başlıyor ve boşluktan çıkıyor. Yeniay’ın etkilerini iyice hissetmeye başlayacağız. Önümüze gelen her konuda tepkisel davranmaktansa akışta kalmak en güzeli olacak. Hemen arkasından 10:05’de Ay-Güneş kavuşumu kesinleşerek yeniay meydana geliyor. . Yeniayı detaylı bir yazıyla paylaşmıştık. Dağılan yaşamı toparlamak, çürük yumurtaları ayıklamak ve zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak için yeniay büyük ruhsal güç getirebilir. Hayaller, sezgi, rüyalar ve yaratıcılık çok kuvvetlenebilir. Güzel eserlerin ortaya serilebilir. Büyüleyici duruşumuzla insanları hipnotize edebiliriz. Yüksek bilgelik, erdem ve ahlaka sahip kişilerin yükselişe, olmayanların çöküşe geçeceği günlere giriyoruz. Onun da hemen arkasından 10:55’de Venüs yüceldiği Balık’tan ayrılarak zodyağın öncüsü Koç burcuna geçiyor. Bu göksel etkilerle beraber acıma duygumuzda artış olabilir. Hassasiyetimiz artabilir ve ilham alacağımız işlerle ilgilenmek isteyebiliriz. 17:43’de Ay-Ay Düğümleri uyumlu açısı gerçekleşecek. + - 2 saat empati, şefkat, koruma duygumuzda artış yaşayabiliriz. Ruhsal tatmin, fedakarlık ve yardımlaşma önem kazanabilir. 19:59’da Merkür-Kiron altmışlığı kesinleşiyor. Sözcüklerin şifalandırıcı gücü bizimle olacaktır. Terapi ve danışmanlık almak, meditatif arındırıcı çalışmalar yapmak, bağ kesmek için çok uygun tesirler olacaktır. Üstelik içimizdeki güçle başkalarını da iyileştirebiliriz. + - 3 gün etkili. Ay Fazı: Yeniay.

Salı – 21.02.2023: Ay tüm gün Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Yeniay’ın yoğun etkileri halen devam ediyor olacak. Ancak belirtmeliyiz ki yeni başlangıçlar için Ay’ın Hilal fazını beklemek daha iyi olacaktır. Düşünmeden acele karar almaktan kendimizi sakınmalıyız. Sanatsal, yaratıcı ve spiritüel işlerle ilgilenmek için uygun bir gün olacaktır. Danışmanlık almak, terapi görmek ve meditatif çalışmalar için de değerlendirilebilir. 08:19’da Ay-Uranüs altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat teknoloji, internet, bilimsel konularla uğraşarak kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. Ciddi işlerde istikrar sağlamakta zorlanabiliriz. İnatlaşma, isyankarlık ve özgürlük isteği belirginleşebilir. Belirsizlik ve çalkantılar olabilir. 09:43’de Ay-Mars karesi kesinleşecek. + - 2 saat dürtüsel duygusal tepkiler verebiliriz. Haksızlıklara, bizleri kurban durumuna düşüren konulara karşı sesimiz çıkabilir. Fevri ve yıkıcı davranışlar sergileyebiliriz. 22:51’de Ay-Neptün kavuşumu kesinleşecek. + - 2 saat kafa karışıklı, dalgınlık, konsantrasyon problemleri olabilir. Sezgilerimiz hayal gücümüz kuvvetlenebilir. Sanatsal işlerde ilham bulabiliriz. Bazı kişiler de rahatlamak ve dinlenmek gerekebilir. İzole olmak ve rahatlatıcı faaliyetlerle ilgilenmek isteyebiliriz. Ay Fazı: Yeniay.

Çarşamba – 22.02.2023: Haftanın şanslı günlerinden birindeyiz. Güne başlamamızın hemen ardından 01:22’de Merkür-Uranüs karesi kesinleşecek. Ben bildim savaşı, dürtüsel kararlar, inatçılık getirebilir bir yandan orijinal, farklı çözümler sayesinde uzun süredir bizi çaresiz bırakmış sorunların çözülmesine ışık olabilir. Kazalar, tansiyon yükselmesi, elektrik çarpması ve yangınlar da görülebilir. + - 3 gün etkili. 07:05’de Ay-Plüton altmışlığı kesinleşerek Ay boşluğa girecek. 07:05-08:13 arasında Ay boşlukta olacak. 08:13 itibariyle Ay Koç burcuna giriş yapıyor. Yeni başlangıçlara niyet etmek isteyebiliriz. Duyguları cesurca göstermek, mücadele gerektiren konulara dair aksiyon almak, sportif faaliyetlerle ilgilenmek, bedensel gücümüzü göstermek gibi konulara vurgu olacaktır. Risk almaya da eğilim gösterebiliriz. 12:25’de Ay-Venüs kavuşumu kesinleşecek. + - 2 saat ikili ilişkiler, zevkler, maddi koşullarımızla ilişkili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bereketli ve doyurucu bir gün geçirebiliriz. 23:13’de Merkür-Mars üçgeni kesinleşecek. Hızlı düşünebilir, pratik davranabiliriz. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek için müsait etkiler olacak. + - 3 gün etkili. Ay Fazı: Yeniay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 23.02.2023: Ay tüm gün Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor olacak. Enerjik ve coşkulu biçimde lider yanlarımızı gösterebileceğimiz bir gün olabilir. Sağlık, sıhhat konuları önem kazanabilir. Diğer yandan gün içerisinde Umutlarımız artabilir. Moralimiz yerine gelebilir. Merakımızın artmasıyla yeni deneyim sahalarına açılmak isteyebiliriz. 01:48’de Ay-Jüpiter kavuşumu kesinleşecek. + - 2 saat maddi ve manevi konularda iyimserleşebiliriz. Maddi imkanlar yaratabilir, kişisel gelişime odaklanabilir, beklediğimiz paraları temin edebiliriz. 06:55’de Ay-Kiron kavuşumu meydana gelecek. + - 2 saat din, felsefe ve spiritüel konularla ilgilenmemiz bizi şifalandırabilir. Duygusal yaralar varsa eğer kapanabilir. 12:44’de Ay-Mars altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat sportif işlerde bulunmak, dengeli biçimde grupları yönetmek, inisiyatif alarak yapıcı davranmak için güzel destekler öne çıkabilir. Bencil olmamak, empati kurmak önemli olabilir. 14:02’de Ay-Merkür altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat eğitim, anlaşma, başvuru, görüşme ve seyahat konularına dair işleri halletmek için güzel destekler olacaktır. Ay Fazı: Yeniay.

Cuma – 24.02.2023: Ay Koç’un son derecelerinde ilerlemeye devam ediyor. 09:05’de Ay-Satürn altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat iş görüşmeleri, mülakat, sunum ve sahne işleri için destekleyici tesirler olacak. Otorite figürleri gösterilen emek ve çabaları daha çok fark edebilir. 10:21’de Ay-Plüton karesi kesinleşerek Ay boşluğa girecek. + - 2 saat sınırlarımızı keskin çizgilerle belirleyebilir, zararlı alışkanlıklardan arınabiliriz. Korkular yüzeye çıkabilir. Bir işin adını koymak, toksik insanlardan kurtulmak, sorunlarla yapıcı biçimde yüzleşerek kriz çözmek için değerlendirilebilir. 10:21-11:29 arasında Ay boşlukta olacak. Önemli anlaşma ve başlangıçları işleri bu saat dilimine getirmemek iyi olabilir. 11:29 itibariyle Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca parasal mevzular odağa yerleşebilir. Sürpriz kazançlar elde edebiliriz. Hak eden kişiler zam, terfi alabilir. Dayanıklı mal/eşya alım satımları için de uygun olacaktır. 21:01’de Güneş-Ay Düğümleri uyumlu görünümü kesinleşecek. 21:57’de Ay-Kuzey Ay Düğümü kavuşumu kesinleşecek. Egomuzu sağlıklı kullanmak, onay beklemeden kendimize güvenmek ve otoritenin arkamızda durması açısından destekleyici gelişmeler yaşanabilir. Önemli şahsiyet ve kurumlarla ilişkili başvurular, müzakereler ve toplantılar için değerlendirilebilir. + - 5 gün etkili. 22:01’de Ay-Güneş altmışlığıyla Ay Hilal fazına geçiyor. + - 2 saat neyi, nasıl istediğimizle ilişkili yaşadığımız farkındalıklar neticesinde yeni başlangıçlar için daha sağlam zeminde ilerleyerek makul olmaya başlayacaktır. Ay Fazı: Hilal.

Cumartesi – 25.02.2023: Herkese iyi haftasonları! Ay tüm gün yücelimde olduğu Boğa burcunda hareket etmeye devam ediyor. Sürpriz bir gelişme nedeniyle odağımızı tek bir konuya verebiliriz. Yeni başlangıçlar, başlatılan işe form vermek adına verimli bir gün olacaktır. Gün içerisinde Ay’ın tek açısı olacak 15:24’de Ay-Uranüs kavuşumu + - 2 saat içerisinde başkalarına tabii olmak istemeyebiliriz. Değerlerimizi imkanlarımızı özgürce inşa etmek isteyebiliriz. Devrimsel değişimler olabilir. Şaşırtıcı ilkler, belirsizliklerde uyanışa götürecek farkındalıklar yaşanabilir. Üzerimizde cesaret ve orijinallik olabilir. Parasal konular nedeniyle dostluklar sınanabilir. Ortak değerlerde birlik içerisinde karar alınmakta zorluk çekilebilir. Desteklenen haritalarda grupça yatırıma girişmek, internet ve teknoloji üzerinden para kazanmak için yeni başlangıçlar gerçekleşebilir. Global çapta da toprak hareketlilikleri, piyasa değerlerinde hızlı iniş, çıkışlar görüleceğinden gevşek olmadan temkinli davranmak gerekebilir. Ay Fazı: Hilal.

Pazar – 26.02.2023: Haftanın son günü biraz zorlayıcı ve sıkıcı geçebilir. Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. 03:15’de Ay-Merkür karesi kesinleşecek. + - 2 saat kafa karışıklığı, takıntılı düşünceler, çaresizlik, çözümsüzlük, bilgi eksikliği ve tıkanıklık yaşanabilir. 08:15’de Ay-Neptün altmışlığı kesinleşecek. + - 2 saat sezgilerden yardım almak, rüyalardan derin anlamlar çıkarmak, yardımlaşma ve hoşgörü görülebilir. 16:45’de Ay-Satürn karesi kesinleşecek. + - 2 saat engellenme, ilişkilerde mesafe, duygusal katılık ve acımasız yargılar maalesef görülebilir. 17:42’de Ay-Plüton üçgeni kesinleşerek Ay boşluğa girecek. + - 2 saat olmayacak işleri zorlamamak ve kabullenme yaşamak önemli olacaktır. 17:42-18:47 arası Ay boşlukta olacak. Bu kısa süreç içerisinde devamı olmayabileceği için önemli görüşme ve anlaşmaları denk getirmemeye özen göstermeliyiz. 18:47 itibariyle Ay İkizler burcuna geçerek boşluktan çıkıyor. Hayatımız hızlanıyor ve renkleniyor. Yüzeysellik, umursamazlık ve sorunlara karşı dalga geçme hali görülebilir. İletişim, eğitim, planlama ve hesap-kitap işleri önem kazanabilir. Meraklı gözlerle çok soru sorabiliriz. Her şeye atlamamak, acele etmemek, sabırlı ve temkinli ilerlemek önemli olacaktır. Sosyal ilişkilerde girişken olabiliriz. Yeni insanlarla tanışabiliriz. Ay Fazı: Hilal. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle
Begüm Minkis