Begüm Minkis

Sevgi lisanımızı, hayattan aldığımız keyif ve konforu temsil eden Venüs gezegeni 20 Şubat’ta İstanbul’a göre 10:55 itibariyle 0° Koç burcuna geçiş yapıyor. 17 Mart 2023’e kadar burada seyredecek. Venüs Koç burcunda zararda çalışmaktadır. Harcamalarda hatalı kararlara ve yanlışa sürükleyerek dürtüsel saman alevi gerginliklere sebebiyet verebilir ancak bu sefer hepimiz adeta Allah’ın sevgili kulu olabiliriz. Zira büyük koruyucu Jüpiter’de Koç burcunda Venüs ile kavuşumda ilerleyecek! İki benefik gezegen yanyana birbirine destek çıkarken neşemizi arttıracak, moralimizi yerine getirecektir. Arzuyu, inancı ve cesareti arttırarak hayatta köklenmemize vesile olabilir. Aşk ilişkilerinde de heyecanı doruklarda yaşayabilir, tutkulu ve savaşçı birine dönüşebiliriz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs’ün Koç burcuna geçtiği an itibariyle içimizdeki yaşam coşkusu da uyanmaya başlayabilir. Başlatan, inisiyatif alan, yorulmayan bir asker arketipine bürünebiliriz. Liderlik becerilerimizi geliştirmek için önümüzde güzel fırsatlar olacaktır ancak hayatın bize sunduğu rolü layıkıyla yerine getirmemiz için benmerkezci olmadan başka insanları da şevklendirmek önemli olacak. Yeteneklerinin, potansiyelinin farkında olan, neyi ne kadar kaldırabileceğini bilen kişiler bu süreçte daha avantajlı kısımda olacaktır.

Benefik Venüs herkese pastadan payını vererek küçük ya da büyük güzel destekler getirecektir. 1 Mart Venüs ve Jüpiter’in kavuşumda olacağı + - 5 gün bolluk ve rahatlık içerisinde obur olmamak, ahlaka erdeme uygun davranmak, caka satmamak ve ölçülü davranmak gerekebilir. Aksi takdirde gaf, sakarlık, cahillik sebebiyle etrafa komik görünerek ‘’tutmayın küçük enişteyi’’ modelini ortaya çıkarabiliriz. Had bilmek, sağduyu ve mütevazilik bu süreçte önem kazanacak unsurlar olarak dikkat çekmektedir. Esprilerin havada uçuştuğu canlı ortamlarda bulunmak modumuzu yerine getirebilir.

Aşkta ateşli ve tutkulu doğamız görünür olabilir. İtiraflar, teklifler, ilkler ve heyecan dolu dakikalar deneyimlenebilir. Kendi yolumuza odaklanabilir, geleceğimizi çizebilir, ertelediğimiz girişimler varsa hayata geçirebiliriz. Spora, diyete başlamak, hobilerimizle ilgilenmek ve yeteneklerimizi geliştirmek adına çok verimli bir zaman olacaktır. 17 Mart’a kadar bu transiti iyi değerlendirmek yerimizde saymamamız gerekiyor.

Venüs Koç transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Venüsyen etkileri güçlü şekilde hissederek keyif aldığınız aktivitelere yönelmek isteyebilirsiniz. Sosyalleşerek yeni insanlar tanıyabilir, ilk adımı atmaktan çekinmeyebilirsiniz. İlişki ve ortaklık başlatmak için bu süreci değerlendirebilirsiniz, öte yandan dürtüsel davranarak bencil çıkışlar yapmamaya dikkat etmek önemli olacaktır. Dış görüntünüzde etkili değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Yeme içmeyi abartabilir kilo almaya her zamankinden daha yatkın olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Yüksek benliğe erişebilir, ruhsal durumunuzu şifalandırmak adına bu süreci değerlendirebilirsiniz. Meditatif çalışmalar, alternatif tıp, terapilerden yüksek verim alabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek, gruplar içerisinde gönüllü faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız üst oktava çıkabilir ve içinizdeki dışarıya yansıtacağınız sanat dallarında başarı gösterebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Geleceğe dair arzularınızı gerçekleştirmeniz için şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilir, davetlerde sosyalleşebilir, grup aktivitelerinde liderlik yapabilirsiniz. Mesleki kazançlarınızı arttırmak, kendi işinizi kurmak, bağlantılarınızı geliştirmek için de bu süreci değerlendirebilirsiniz. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Sizi özgür hissettiren, dinleyen, saygılı davranan insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Kariyerinizde aradığınız destek ayağınıza gelebilir. İş görüşmeleri olumlu sonuçlanabilir. Terfi alabilirsiniz veya lider koltuğuna oturabilirsiniz. İşinizi büyütmek, tanınmak, alkışlanmak için elinize güçlü fırsatlar geçebilir. Geleceğe umutla bakmaya başlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Evliliğe gidecek, geleneksel değerlere uyumlu bir kişiyle karşılıklı sorumluluk alarak bir ilişki başlatabilirsiniz. Özgürleşmek istiyorsanız ilişkilerde ayrılma kararı da rahatlıkla verebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Hayata daha anlamlı ve sorgulayıcı açıdan bakabilirsiniz. İlahi adalet yerini bulabilir. İş hayatınızda geçmişte yaptığınız girişimlerinizin hayırlı sonuçlarıyla karşılaşmaya başlayabilirsiniz. Uzun vadeli seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Vize/pasaport başvurularınız, kimlik yenileme, evrak tamamlama işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Size çok şey katacak bir eğitime yazılabilir, eğer devam ediyorsa başarı kat edebilir, mezun olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Finansal koşullarınız iyileşebilir. Sigorta, kasko ve araç bakımı işlerinizi halledebilirsiniz. Kredi çekerek eksiklerinizi giderebilir ve var olan borçlarınızı rahatlıkla ödediğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Elinize ek işler, miras vb. kaynaklar sebebiyle yüklü miktar para geçebilir. Yatırım yapmaktan çekinmeyecek riskli işlere girebileceksiniz. Aşk hayatınızda radikal değerlendirmeler yapabilir, ya tamam ya devam diyerek rest çekebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Evlilik kararı almak, güzel bir ilişki başlatmak için maddi manevi koşulların uygunluğu neticesinde bu süreci değerlendirebilirsiniz. İş ortaklıklarınız dengeli ilerleyebilir, danışmanlıklardan fayda sağlayabilirsiniz. İnsanlara karşı hoşgörülü ve uyumlu tutumlarınız şahsi değerinizi daha çok yükseltebilir. Sosyal yaşamınız renklenebilir ve daha popüler bir kimlik haline dönüşebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Çalışmak ve sorumluluk almaktan zevk duyacağınız bu dönemde beklediğiniz terfi gelebilir. İş hayatınızda bilgi ve becerileriniz sayesinde kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Hizmet aldığınız ve verdiğiniz insanlardan yana şanslı olabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa eğer toparlayabilir, spora başlayabilir, kilo sorununuz varsa çaba gösterdiğiniz takdirde hızla çözebilirsiniz. Aşk hayatınızda karşılıklı çaba, disiplin, istikrar önemli olmaya başlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Gelişiminize katkı sağlayacak yeni biriyle flörte başlayabilir, duygularınızı partnerinize açabilirsiniz. Cinsel hayatınız hareketlenebilir. Spora başlamak, kültür seyahatine çıkmak, hobiyi işe çevirmek veya çocuk sahibi olmak gibi konularda karar vermeniz de mümkündür. İlişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni deneyim sahalarına girerek kendinize yatırım yapmaktan çekinmediğiniz koşulda cesur tutumlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Evlenmek, boşanmak veya taşınmak gibi özel hayatınızı ilgilendiren yeni kararlar alabilirsiniz. Aile bireylerinizin saygınlığı artabilir. Hastalıklar varsa şifa haberleri alabilirsiniz. Kendi ruhsal dünyanızda daha iyi bir hale gelebilir, umutlarınız tazelenebilir ve kendinizi sevdiklerinizle daha güvende hissedebilirsiniz. Evinizin bereketi artabilir, dekorasyona önem verebilir, araba almaya karar verebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Ticaret, medya, internet ve eğitim üzerinden güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Kardeş, kuzen, komşularınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Alacağınız müjdeli haberler, onay ve kabuller size terfi ettirebilir. Aşkta entelektüel uyum önem arz etmekle beraber yüzeysel tek gecelik beraberliklere de çekilebilirsiniz. Evliyseniz çocuk sahibi olmaya karar verebilir, çocuğunuzun eğitimi ve gelişimine yatırım yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: İşinizden elde ettiğiniz gelirde artış olabilir. Kişisel zevklerinize göre harcamalarınız artabilir. Spekülasyondan ve ortaklıklarınızdan parasal şansınız artabilir. Aşkta sağlam değerler inşa etmek isteyeceğiniz, güven duymadığınız insanlarla yolları rahatlıkla ayırabileceğiniz, güvendiğiniz insanlarla da evlilik yolunda ilerlemek isteyeceğiniz bir süreç olabilir. Dünyevi değerler, maddi kaynakların davranışlarınızı şekillendireceği zamanlardan geçebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis