Merve Çubuktepe

2017’yi bir önceki yazımızda genel hatları ile incelemiştik. Gelin şimdi de burç özelindeki yorumlara bakalım. Yükselen burcunuzu da okumayı lütfen unutmayın. :) Yazımız tüm burç ev sistemine göre hazırlanmıştır. 2017’nin herkese sağlık, mutluluk ve şans getirmesi dileğiyle.

KOÇ:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter evliliği ve ortaklıkları temsil eden 7. evinizden geçiş yapıyor. Yani Ekim 2017’ye kadar bu anlamda şanslı bir dönem geçireceksiniz. Bu yıl zorlayıcı alanlardan biri ise yüksek öğrenim, hayata bakış açısında dönüşümler, hukuk ve yurtdışı ilişkilerini temsil eden temalar olacak. Bu konular özellikle 6 Nisan-27 Ağustos arasında zorlayıcı olabilir. Şubat 2017’de ani aşkların başlaması mümkün, ayrıca bu dönem kişisel bakım ve güzelleşme için de harika bir fırsat. Şubat-Mart arasındaki dönemde de Mars’ın Koç burcunda olması sizi daha da enerjik ve girişken hale getirecek. Yalnız ilişkiler konusunda Venüs retrosu sebebiyle 3 Mart-15 Nisan tarihleri arasında ekstra dikkat; bu dönemde ilişkilerde problemler olabilir ya da kişi hayırsız çıkabilir; biraz sabredip bu dönemi geçirmek lazım. 28 Mart’daki Koç Yeniay’ı yeni girişimlere atılmak isteyen Koçlar için ilham verici olabilir.

Maddi açıdan Haziran-Temmuz 2017 özellikle verimli bir dönem. Bu zaman diliminde ek para akışı gelebilir, kariyer anlamında güzel haberler gelebilir. 21 Ağustos’taki Aslan burcundaki Güneş tutulması aşkı temsil eden 5. evinizde gerçekleşecek. Bu dönemi takriben aşk hayatınızda büyük gelişmeler gelebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de harika bir dönem. Ayrıca Ekim 2017 itibariyle Venüs evlilik evinize geçiş yapıp şans getirirken, Jüpiter’in burç değiştirmesi ile özellikle borç kapatma, miras konuları gibi temalarda şans gelebilir, iyi haberler alabilirsiniz. Ve 5 Ekim’deki Koç dolunayı yılın sonlarına yaklaşırken adeta yılın özetini ve yapmak, yeni yıla hazırlanmak ve planları yapmak için çok elverişli bir dönem olacak. Son olarak Aralık 2017 itibariyle Koçlar kariyer anlamında çok önemli değişimler yaşayabilirler.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

BOĞA:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter iş ortamlarını, rutin işleri ve sağlığı temsil eden 6. evinizden geçiş yapıyor. Ekim 2017’ye kadar bu konularda şanslı etkiler alabilirsiniz. Diyet, bakım ve sportif faaliyetler için de çok uygun bir dönem. Özellikle Haziran-Ekim 2017 kariyer fırsatları için ekstra olumlu bir dönem olarak görünüyor. Bu yıl en dikkat etmeniz gereken konu ise borçlar, krediler ve eşinizin para durumu olacak. Tutumluluk, fazla harcamadan kaçınmak bu yıl çok çok önemli. Zira eşiniz ya da ortağınıza maddi açıdan destek vermeniz gerekebilir. Satürn gerilemesi 6 Nisan-27 Ağustos tarihleri arasında bu konulara ekstra dikkat!

Ocak ayı boyunca aşk konusunda yeni gelişmeler sizi bekliyor, ancak bir Venüs gerilememiz var bundan ötürü 15 Nisan’a kadar yine de temkinli olmakta fayda var. 26 Şubattaki Güneş tutulması size arkadaşlıklar ve yeni çevreler için önemli bir fırsat. 10 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Mars’ın Boğa burcunda olması sizi ekstra canlı ve girişimlere hazır hale getirecek. 9 Nisan-3 Mayıs’a ise dikkat, Merkür gerilemesi ile eski aşklar canlanabilir, ayrıca iletişim ve haberleşmede aksaklıklar gelebilir. Maddi açıdan Temmuz 2017 özellikle size iyi gelebilecek bir dönem olacak. 19 Eylül-10 Ekim ve 7-30 Kasım arası da aşk açısından şanslı dönemleriniz. Mevcut ilişkiler bu dönemde iyice güçlenebilir ve nitekim Ekim 2017 itibariyle Jüpiter akrep burcuna geçerek evliliği temsil eden 7. evinize giriş yapacak. Yani bu dönem sonrası aşkta şansınız epey açılabilir. Ve son olarak Aralık 2017 itibariyle sonunda maddi krizlerden kurtuluyorsunuz!
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

İKİZLER:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar aşk, flört, hobiler ve çocukları temsil eden 5. evinizden geçiş yapıyor. Ancak bir yandan da evlilik ve ortaklıklar evinde devam eden Satürn transiti mevcut. Yani bu yıl evlilik planlarından ziyade aşkı aramak ve bulmak ikizler burçları için daha dönemli olacak. Ve hobiler, sanatsal çalışmalar. Ayrıca çocuk yapmak isteyenler varsa verimli bir yerleşim. Böyle bir niyetiniz varsa kesinlikle ertelemeyin. Uzun soluklu ilişkilerle ilgili özellikle 6 Nisan-27 Ağustos arasındaki Satürn gerilemesi bu konularda krizler getirebilir; temkinli olmak önemli. Ayrıca da dostun düşmanın gerçekten ortaya çıkacağı bir yıl diyebiliriz. 26 Şubattaki Güneş tutulması kariyer evinizde gerçekleşecek yani tutulma sonrası çok önemli değişimler sizi bekliyor olabilir.

25 Mayıs’taki Yeniay hem de 21 Nisan-4 Haziran arasında Mars’ın İkizler burcuna geçişi size canlandırıcı bir enerji vererek harekete geçmenizi ve yeni işlere girişmenizi sağlayacak. Temmuz 2017’de Venüs’ün İkizler burcuna geçerek yıldızınızı daha da parlatarak görünür olmanızı sağlayacak. Ayrıca Ağustos 2017 maddi açıdan şansınızın artacağı ve para akışının artacağı bir dönem olacak.Ekim 2017’de Jüpiter burç değiştirerek iş ortamınızı temsil eden 6. evinize geçiş yapacak ve bu dönemde kariyerinizle olumlu gelişmeler, iş ortamınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca 14 Ekim-7 Kasım ve 30 Kasım-24 Aralık aşkta diğer şanslı olacağınız bir dönem. Ve Aralık 2017 itibariyle Satürn burç değiştiriyor ve özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusundaki uzun süredir süren sorunlardan kurtuluyorsunuz! 3 Aralıktaki İkizler dolunayı da adeta bu zorlu döneme güzel bir şekilde elveda diyor.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

YENGEÇ:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar aile, ev ve özel hayatınızı temsil eden 4. evinizde yolculuk edecek. Yani bu yıl hem emlak almak, evinizi tadilat yaptırıp güzelleştirmek aynı zamanda aile üyeleriyle güzel ilişkiler kurup keyfini çıkartmak açısından güzel bir yıl. Bu bağlamda iyi destekler alabilirsiniz. İş ortamı, rutin işler, bürokrasi ve sağlık konularında ise Satürn transiti sürüyor. Yani özellikle bu konularda bu yıl bazı daralmalar, problemler yaşanabilir. Sınırları zorlamadan sabırla ilerlemek önemli. En çok da 6 Nisan-27 Ağustos arasındaki tarihlere ayrıca dikkat edilmeli. 26 Şubattaki güneş tutulması yurtdışına yerleşme, hukuki konular ve yüksek eğitimle ilgili çok önemli haberler getirebilir.

Haziran yengeçler için çok önemli bir ay. 6 Haziran-5 Temmuz 2017 arasında Venüs Boğa transiti ile yeni çevreler edinebilirsiniz. Mars da bu dönem de Yengeç burcunda olacak yani hem biraz daha duygusal ama hem de kendinizi daha kararlı bulabilirsiniz. 24 Haziran 2017’deki Yeniay yengeçleri adeta yeni bir döneme çağırıyor. 31 Temmuz 2017 itibariyle Venüs sizi daha parlayan ve ilgi çekici bir hale getiriyor, bu dönemde özellikle imaj değişikliği ve bakım için de harika bir dönem. 21 Ağustos 2017’deki güneş tutulması para evinizde gerçekleşecek 26 Ağustosta da Venüs para evinize giriş yapacak. Yani maddi açıdan güzel ve bereketli gelişmeler söz konusu. Ekim 2017 itibariyle Jüpiter aşkı temsil eden 5. evinize geçiş yapıyor ve sizi yeni ilişkilere, hobiler denemeye çağırıyor. 7-30 Kasım ayrıca aşk için özellikle güzel bir tarih. Aralık 2017’ye geldiğimizde artık ne olacak bu kariyerimin hali kaygılarından kurtulabilirsiniz.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

ASLAN:
Bu yıl Aslan burçları için gündem epey yoğun. Zira yılı 11 Şubattaki Ay tutulması ve dolunay ile açıyorlar. Bu tutulma kişisel olarak sizi çok etkileyecek, daha duygusallaştırsa da dönüşmenizi ve önemli kararlar almanızı sağlayacak. Şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar kardeşler, yakın çevre, iletişim ve öğrenimi temsil eden 3. evinizde olacak. Bu dönemde hem çevrenizle bağlarınızı güçlendirebilir hem de ilginizi çeken yeni şeyleri öğrenmek adına fırsatlar bulabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken dönem ise aşk ilişkileri, hobiler ve çocukları temsil eden 5. ev olacak. Satürn bu yıl transitini bu evde gerçekleştireceği için aşka, hobilere ve yaratıcı kavramlara bakış açımızı sorgulayabiliriz. Özellikle 6 Nisan-27 Ağustos dönemi aşk açısından dikkatli olunması ve sorgulanması gereken bir dönem.

Haziran 2017 kariyer açısından fırsatlar getiren bir dönem olacak. Ayrıca 23 Temmuzda gerçekleşecek yeniay da aslanları yeni bir döneme hazırlayacak. Asıl en önemli konu ise 21 Ağustostaki aslan burcundaki güneş tutulması. Bu sizleri doğrudan etkileyecek, hayatınızı değiştirebilecek ve ilişkilerinizi baştan sorgulayacağınız yepyeni bir dönemin habercisi. Aynı dönemde bir ay boyunca Venüs aslan burcunda olacak ve kısmetinize de ayrıca hayırlı etki yapacak. 21 Eylül-14 Ekim arasında maddi açıdan son derece olumlu etkiler mevcut. Ekim 2017 itibariyle Jüpiter aile, ev ve özel hayatınızı simgeleyen 4. evinize giriş yaparak burada 1,5 yıl sürecek hayırlı bir etki verecek. 4-29 Aralık yılın aşk açısından en şanslı dönemlerinden birisi olacak. Son olarak Aralık 2017 itibariyle Satürn aşk evinizden çıkıyor ve bu konudaki sorunlardan da kurtuluyorsunuz.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

BAŞAK:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar parayı temsil eden 2. evinizden geçiş yapacak. Özellikle maddi anlamda kazançlar elde edebilir, yatırımlarınızı genişletebilir ve borçlarınızı kapatabilirsiniz. Bu yılın zorlayıcı konusu ise aile, ev ve özel hayatınızı temsil eden 4. evdeki Satürn transiti olacak. Özetle bu yıl ev alıp satmak, tadilat gibi konular için pek uygun değil. Ayrıca aile fertlerinizle özellikle ilgilenip bakımları ile ilgilenmeniz de gerekebilir. Özellikle 6 Nisan-27 Ağustos arasındaki dönem bu açıdan zorlayıcı olabilir. 26 Şubattaki güneş tutulması ilişkiler evinizde gerçekleşecek ve bu anlamda yeni bir dönemin kapısını açacak. Ayrıca 12 Marttaki dolunay da sizi daha güçlü kılacak ve harekete geçme konusunda size güç verecektir.

Ocak ayında duygusal anlamda çekimler yaşayabilirsiniz ama akabinde gerçekleşecek Venüs retrosu sebebiyle 27 Nisana kadar temkinli gitmekte fayda var. 28 Nisan-6 Haziran borçlarınızı kapatmak adına olumlu bir dönem olacak. Kariyer açısından 6-31 Temmuz en olumlu tarihlerden biri. 12 Ağustos-5 Eylül arasında Başak burcundaki Merkür retrosuna dikkat. Bu dönemde imza atmamaya özen göstermelisiniz. 21 Ağustostaki güneş tutulması iç dünyanızı özellikle etkileyebilir, ruhsal açıdan nazik olabilirsiniz ve rüyalarınız güçlenebilir. 20 Eylül itibariyle Venüs Başak burcuna geçerek yıldızınızı parlatıyor, ilişkilere açık ve sizi dikkat çekici hale getiriyor. Üstüne bir de yeniay var. Yani çok önemli bir dönüm noktası! Ekim 2017 itibariyle ise Jüpiter kardeşler, yakın çevre, iletişim ve eğitim evinize giriş yaparak size yeni fırsatlar sunacak. Ve Aralık 2017 itibariyle Satürn’ün burç değiştirmesi ile aile ve ev konularındaki problemler sona erecek.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

TERAZİ:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar Terazi burcunda yolculuğunu sürdürecek. Yılın en şanslı burçlarından diyebiliriz. Ayrıca ne olursa olsun son anda dahi imdada koşacak şanslı bir etki sizinle olacak. Özellikle bu etki 9 Haziran’dan sonra daha da artacak. Yıldızınız parlayabilir ve ilgi çekebilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken alan ise kardeşler, yakın çevre, iletişim ve eğitimi temsil eden 3. ev olacak. Yani bu yıl özellikle bu konularla ilgili problemler çözebilir, kimi zaman engeller yaşayabilirsiniz. Özellikle kardeş ve yakın çevrenizle 6 Nisan-27 Ağustos arasında çözülmesi gereken gergin dönemler olabilir.

Teraziler bir yandan da Uranüsten karşıt açı alıyor yani onlar için güçlü bir değişim, kendilerini yenileme yılı söz konusu. Ayrıca 26 Şubattaki güneş tutulması özellikle iş ortamında değişim getirebilir. 11 Nisandaki dolunay sizi çok olumlu etkileyerek harekete geçmeye, parlamaya ve ilişkilerde güzelliklere çağırıyor. 5 Mayıs-7 Haziran 2017’de kalpler çarpabilir ve aşk bir anda hayatınıza girebilir. Kendinizi kaybetmeyin çünkü ani ve çok güçlü bir etki söz konusu. 21 Ağustostaki güneş tutulması özellikle yeni çevrelere girme, arkadaşlıklar ve bağlantılar edinme konusunda şans getirecek. 27 Ağustos-20 Eylül arası çok popüler olabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Bu ilişkilerde de şansı açacaktır. Ekim 2017 itibariyle Jüpiter parayı temsil eden 2. evinize geçerek maddi bereket getirecek. 14 Ekim’de de Venüs terazi olup size tekrar ilişkiler konusunda şans verecek. Son olarak Aralık 2017’de Satürn 3. evden çıkarak yakın çevre, kardeşler ve iletişim konudaki problemleri geride bırakacak.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

AKREP:
Bu yıl akrep burçları için tam olarak özlerine dönüş yılı.Ekim 2017’ye kadar Jüpiter 12. evinizde seyahat ederek kendinizi rahatlatmak, şifalandırmak, ruhsal çalışmalar yapmak ve arınmak adına fırsatlar sunuyor. Bu arada gizli düşmanlar açığa çıkabilir, kim dost kim düşman görebilirsiniz. Bu yıl özellikle maddi konuları temsil eden 2. evde Satürn geçişi devam edecek yani maddi açıdan dikkatli olmak, tutumlu davranmak ve riskli para hareketlerinden kaçınmakta fayda var. 6 Nisan-27 Ağustos tarihlerine özellikle bu konuda dikkat. 26 Şubat 2017’deki güneş tutulması aşkı temsil eden 5. evinizde gerçekleşiyor. Yeni aşklara yelken açabilir, yeni bir hobi edinebilir, çocuk düşünüyorsanız bu yönde adım atabilirsiniz.

11 Mayısta gerçekleşecek dolunay sizin için önemli bir geçiş dönemi olacak. Bu dönemde hayati kararlar alabilir ve önemli değişiklikler yapabilirsiniz. 7 Haziran-6 Temmuz aşk açısından olumlu bir dönem, güzel ilişkiler başlayabilir. Temmuz ayında özellikle borçları kapatabilir, maddi akış sağlayabilirsiniz. 21 Ağustostaki güneş tutulması kariyer evinizde gerçekleşecek ve size özellikle görev değişikliği ya da iş değiştirme konusunda fırsatlar yaratacak. 27 Ağustosta Venüs’ün Aslan burcuna geçişi de bu etkiyi destekliyor. Ve 11 Ekim itibariyle yılın en şanslı dönemi sizin için başlıyor zira Jüpiter Akrep burcuna geçiş yaparak 1,5 yıl boyunca size şans getirecek. Özellikle 18 Kasımdaki yeniay sonrası önemli başlangıçlara hazırlanabilirsiniz. Ve Aralık 2017’de Satürn para evinizden çıkarak maddi açıdan sizi rahatlatacak.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

YAY:
Satürn’ün etkisiyle son yıllarda en çok siz çektiniz biliyorum. Ancak bu yıl sizin için son dönemeç olacak. Özellikle kendi özünüze dönme, kendinizi yeniden keşfetme ve hatalardan ders alma adına çok zorlu bir sürecin sonuna geliyoruz. 6 Nisan-27 Ağustos özellikle önemli dönüşüm ve krizler getirebilir, artık son fasıl diyerek bunları geçtiğimiz yıllardaki deneyimlerinizin ışığında çok daha rahat aşabileceksiniz. Şans ve bereket gezegeni Jüpiter özellikle arkadaşlar, sosyal çevreler açısından size destek oluyor. İçinize kapanmak yerine dostlarla olmak ve son yıllardaki öğrenimlerinizi insanlarla paylaşmak size olumlu etki getirecektir. 29 Ocak itibariyle Venüs aşk konusunda size şans getirecek ama 3 Mart-14 Nisan arasında geri hareket yapacak. Yani bu bağlamda ilişkileri değerlendirirken balıklama atlamak yerine bu süreye kadar temkinli olmak önemli. 26 Şubattaki güneş tutulması ev, aile ve taşınmayı simgeleyen 4. evde olacak. Bu bağlamda hayatınızda önemli değişiklikler olabilir.

9 Haziranda gerçekleşecek dolunay adeta Yaylar için defterleri kapatma ve yeni hayatlarına hazırlanma çağrısı yapıyor. En sonunda ektiklerinizin karşılığını alabilirsiniz. 5-31 Temmuz ilişkiler açısından gene şanslı olacağınız bir dönem. 21 Ağustostaki Güneş tutulması ile hayatınızda yeni bir bakış açısı geliştirebilir, ülke değiştirebilir ya da kendinizi yeni bir hayat yoluna adayabilirsiniz. 20 Eylül’den sonra kariyerle ilgili iyi haberler gelebilir. Ekim 2017 itibariyle Jüpiter 12. evinize giriş yaparak sizi ruhen daha rahatlatıp yeni açılımlar sağlayacak. Ayrıca o dönemdeki Venüs Terazi geçişi de sizi daha popüler ve sosyal hale getirebilir. Sadece yıl sonundaki 3-23 Aralıktaki Merkür retrosunu atlattıktan sonra Satürn’ü de Yaylar uğurlayıp daha huzurlu ve mutlu yeni bir dönemi kucaklayacaklar.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

OĞLAK:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar kariyeri temsil eden 10. evinizde yolculuğunu sürdürecek. Yani özellikle kariyer, hayatın amacını belirleme gibi konularda önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Özellikle bu etki Haziran 2017’den sonra iyice güçlenebilir. Bu yıl özellikle depresyon, ruhsal anlamda yüzleşmeler ve gizli düşmanlarla sınanabilirsiniz Satürn etkisiyle. Bu süreçte hayatınızdan gereksiz insanları çıkarmak, yüklerden arınmak önemli bir fırsat olacaktır. Ancak özellikle dış dünyaya karşı 6 Nisan-27 Ağustos arasında tetikte olmak ve herkese güvenmemekte fayda var. Ayrıca görünmeyen hastalıklara karşı check-uplarınızı düzenli yaptırmak da önemli. 20 Ocak 2017’ye kadar yani Merkür retrosu bitip etkisi düzelene kadar yine de etliye sütlüye çok karışmamak faydalı, temkinli olmak önemli. 26 Şubattaki Güneş tutulması yakın çevre, kardeşler ve iletişim evinde olup size yeni güzel haberler getirecek.

9 Temmuzdaki dolunay yeni fırsatlar ve girişimler için ideal bir etki. Aşk açısından şanslı dönemler 1-27 Ağustos arasında sizi bulacak. 21 Ağustostaki güneş tutulması sizin için çok önemli bir dönüşüm süreci, ayrıca miras bekliyorsanız haber alabilirsiniz. Eşiniz/partnerinizin maddi durumuyla ilgili önemli haberler gelebilir. Kariyer anlamında 15 Ekim-7 Kasım arasında iyi fırsatlar değerlendirebilirsiniz. Ekim 2017’de Jüpiter arkadaşlar, sosyal çevre ve organizasyonları temsil eden 11. evinize giriş yaparak hayatınıza canlılık getirecek. 25 Aralık itibariyle burcunuza geçiş yapan Venüs sizi daha saygın ve dikkat çekici kılacak.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

KOVA:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar yüksek öğrenim, seyahatler, yurtdışı ilişkileri, hukuki konular ve kişisel gelişimle ilgili olan 9. evden geçiş yapacak. Zorlayıcı etki olarak sosyal çevre ve arkadaşları temsil eden 11. evden Satürn geçişi devam edecek. Yani bu yıl arkadaşlarınızdan bazıları listenizden çıkabilir, kendinize yeni sosyal ortamlar bulabilirsiniz. Özellikle 6 Nisan-27 Ağustos bu konuda zorlayıcı bir dönem olabilir. Yeni yıla 28 Ocak itibariyle yeniay ile birlikte hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Bu yeni planları hazırlamak ve üzerinde çalışmak için uygun bir etki. 26 Şubattaki Güneş tutulması ise para evinizde gerçekleşecek ve size yeni yatırımlar yapmak, kazanımlar elde etmek konusunda fırsat sağlayacak.

6 Haziran-1 Ağustos tarihleri arasında aşkta yüzünüz gülebilir, yeni ilişkiler başlayabilir. Hemen akabinde 7 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Ay tutulması sizi çok kişisel olarak etkileyecek. Hem duygusal anlamda yeni kararlar alabilir, kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilir, önemli ruhsal dönüşümler yaşayabilirsiniz. 21 Ağustostaki Güneş tutulması da evlilik ve ortalıklar evinizde olacağı için bu konularda çok önemli dönüm noktaları yaşamanız mümkün. Ekim 2017 itibariyle Jüpiter kariyer evinize geçiş yaparak size 1,5 yıl sürecek şanslı bir dönem getirecek. Özellikle de Venüs’ün etkisiyle 8 Kasım-2 Aralık arasında bu etki güçleniyor. Ve Aralık 2017 itibariyle Satürn burç değiştirerek arkadaşlıklar ve sosyal çevrelerle ilgili sorunlarınızla vedalaşmanızı sağlıyor.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.

BALIK:
Bu yıl şans ve bereket gezegeni Jüpiter Ekim 2017’ye kadar borçlar, krediler, miraslar ve eşinizin parasını temsil eden 8. evinizde yolculuğunu sürdürecek. Bu süre zarfında borçları kapatabilir, işleri büyütecek yatırımlar yapabilir ve eş/ortağınızdan maddi destek görebilirsiniz. Bu yılın zorlayıcı konularından biri ise kariyer olacak. Çok sınırları zorlamadan sabırla ve disipline çalışarak hedeflerinize ulaşmanız gereken bir yıl sizi bekliyor. Özellikle kariyer ve üst otoritelerle iletişim konusunda 6 Nisan-27 Ağustos arasında ekstra dikkatli olmalısınız. Yılı 3 Ocak itibariyle Venüs Balık burcu yani aşk etkisiyle açıyorsunuz, çok yoğun duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz. Ancak özellikle Venüs gerilemesinin son dönemleri olan 3-14 Nisan’da ilişkiler konusunda dikkatli olmalı ve çok ani imaj değişiklikleri, estetik operasyonlardan uzak durmalısınız. 5 Şubat-3 Mart arasında maddi kazanımlarınız artabilir. 26 Şubat 2017’deki Güneş tutulması Balık burcunda gerçekleştiği için en çok sizleri etkileyecek ve takribi altı ay içinde hayatınızda çok önemli kararlar alabilir ve dönüşümler yaşayabilirsiniz.

1-26 Ağustos aşk açısından şanslı olacağınız bir dönem. 21 Ağustostaki Güneş tutulması ise iş çevresi, rutin konular ve sağlık evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemde iş ortamınız yenilenebilir, kendinize daha iyi bakmak ve sağlık açısından özen göstermek isteyebilirsiniz. 6 Eylüldeki Dolunay adeta yılın muhasebesini yapıp sizi yeni bir sürece hazırlayacak. 20 Eylül-14 Ekim arası ilişkiler konusunda şanslı olduğunuz bir başka tarih. Ekim 2017 itibariyle Jüpiter 9. evinize giriş yaparak yüksek öğrenim, hukuki konular, yurtdışı ilişkileri ve ticaret konusunda size 1,5 yıl boyunca şans getirecek. 2-25 Aralık Venüs etkileşimi kariyer konusunda şanslı yeni bir dönemi açarken Satürn’ün de burç değiştirmesi ile balıklar kariyerdeki tıkanma ve problemlere veda edecekler.
Kişisel doğum haritanız üzerindeki astrolojik etkileri buraya tıklayarak astrologlarımıza danışabilirsiniz.