Merve Çubuktepe

Venüs daha flörtöz ve maceraya açık davrandığınız İkizler burcundan çıkıp 19 Mayıs-14 Haziran 2018 aralığında Yengeç burcunda transitini gerçekleştirecek.

Venüs Yengeç burcunda rahat çalışır, pozitif etki göstermeye meyillidir. Venüs Yengeç deyince gözümünün önüne yaşlısından torununa mutlu bir bayram masası geliyor. Bu süreçte vatan, değerler ve aile ile alakalı konular çok daha önemli hale gelir. Hatta ziyadesiyle hassas olabiliriz. Nostaljik sohbetler ve paylaşımlar artar; aynı zamanda geçmişte iz bırakan bir kişiye tekrar özlem duyulabilir.

Bu geçiş sırasında milli değerlere yönelik toplumsal duyarlılıklarımız artacaktır. Özellikle bu konularla alakalı kötü niyetli kişiler bu duyguları kullanarak sömürü yapmayı deneyebilir, dikkat. Her yıl televizyona ramazan ayında çıkartılan kişiler kadın ve annelik hakkında uçuk yorumlar yapabilir. Umarım ki bu sene ramazanda yemek yenildi dayakları yaşanmaz, ramazan ayının bir hoşgörü aynı zamanda sevdiklerimizle bir araya gelme zamanı olduğu hatırlanır.

Duygusal açıdan ise gelecek odaklı ciddi insanlar ilginizi çekecektir, bu tür bir tavrı olmayan kişilerden kolayca soğursunuz. Romantik, ciddi düşünen ve sevgi dolu insanlar karşınıza çıkabilir. Sağlam giden ilişkiler için evlilik, evlilikten çocuk haberi gelebilir; verimli bir zamandır. Aile ya da akraba kanallı tanışmalar ve flörtleşme durumu artar. Geleneksel metodları boşa atmayın.

Dönem süresince yemek yapmak, yaptıklarınızı paylaşmak ve evi güzelleştirme gibi konular daha fazla önem kazanabilir. Gölge yönüyle ise aşırı bir evlenme ya da çocuk sahibi olma takıntısı gelişebilir. Sırf evlenmek için aşık olmadan evlenmek ya da çocuk yapmak gibi durumlardan geleceğiniz ve mutluluğunuz için uzak durmalısınız.

Son olarak da transitin gölge yönü olarak güvenlik korkusu, sürekli birine sığınma isteği, aşırı anaçlık ve herkesi korumaya çalışma gündeme gelebilir. Aile ve mutluluğumuzu çok fazla sergileme, herkes görsün hırsına girilmesi mümkün. (Super instamom sendromu, Ecrin’in annesi koçişinin prensi vb) Özellikle çocuk sahibi iseniz diğer annelerle yarışma girmek gibi durumlar gereksiz bir hoşnuzsuzluk yaratabilir. Bunun yerine likelar ya da insanların onayı olmadan kendi aileniz ve tüm sevdiklerinizle mutluluğu paylaşmak en doğrusu görülüyor.

Söz, nişan ve evlilik için 1 ve 2 Haziran 2018 çok güzel iki gün. 30 Mayıs-5 Haziran 2018 aralığı Ay boşluk olmadığı sürece bu tür hayırlı konular için değerlendirilebilir.

Venüs yengeç transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Tüm burçlar içerisinde en çok ailesine odaklanacak, yuvasında zaman geçirecek burç sizsiniz. Aile içerisinde anlayış ve huzur kurulabilir. Ancak özellikle anne ya da kaynana odaklı gerilimler ve laf trafikleri olabilir… Aile içerisinde size güven hissi vermeyen bir yakınınızdan uzaklaşabilirsiniz. Evi ve/veya sahip olduğunuz mülkleri tadilat ettirip aynı zamanda dekore etmenin tam zamanıdır. Finansal konularda ayaklar yere sağlam basmalı, riskten kaçınılmalı. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Unuttuğunuz akrabalarınızla bir araya gelebileceğiniz, küsseniz barışabileceğiniz duygusal bir süreç sizi bekliyor. Hazır önümüz bayram üşenmeyin bayramda Bodrum’a kaçmadan önce onlarla bir bayram yemeği yiyin. Bu durum beklemediğiniz güzellik ve barışmalar getirir. İş mülakatları için ağır ve kalıcı ilerleyen, aynı zamanda karşınızdaki insana güven veren bir etki yaratabilirsiniz. Kadın bir patronla çalışma ihtimaliniz yüksektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Daha tutumlu, bütünün hayrını düşüneceğiniz maddi kararlar alabilirsiniz. Özellikle çocuk sahibi olacaklar başta olmak üzere çocuk sahibi tüm İkizlerin tek odağı evlatlarının refahı ve geleceği olacaktir. Buna göre de yatırım, alım ve satım kararı alabilir. Maaş ya da girişinde dalgalanma varsa netlik kazanabilir. Bunun dışında aileden kalan ve satılamayan bir arazi varsa şayet mirasçılar ortak karar alıp sorunu sonlandırabilirler. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Transit sizi doğrudan etkileyecek; adeta sevgi, anaçlık ve pamuk şeker içeren bir aura ile çevreleyerek. Bu çok güzel bir duygudur, ancak abartı noktasında da sevdiklerinize zarar gelme korkusu, onların mutluluğu baki kalsın diye uç davranışlara gitmek görülebilir. Sevgi ve ilgi harika bir şey ancak aşırı baskın tavırlarla kimseyi boğmamalısınız. Şahane bir imaj değişikliği geçişidir, yeni dolap yapabilirsinziz. Kalbi boş olanlara beyaz atlı prens gelebilir. (Atın rengi opsiyonel) Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Transit süresince en büyük romantizm ve nostajli dalgası Aslanları bekliyor. Olaylar birbir gözününüzün önüne gelir, keşke şöyle yapsaydım o da böyle yavpmasaydı dersiniz. Eğer analizin sonunda hala bir şans varsa ilk adımı atmak bir şeyleri değiştirebilir. Ruhunuzu sandıktan çıkarıp temizledikten sonra parfümleyeceksiniz adeta. İç huzuru ve birikimi atma sonrasında çok daha hızlı hareket edebilir ve kendinize güvenebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Eski dostlar, lise arkadaşları hatta ilkokul arkadaşlarını internette daha çok takip ettiğinizi ve onları özlediğinizi fark edebilirsiniz. Bu tür nostaljik buluşmalar ayarlamak ve sosyalleşmek size çok iyi gelecektir. Yalnızsanız eski sevgi birden çok değerliymiş gibi görünebilir. Ancak yeni ilişkiler adına detaylı bir eleme süreci çalışıyor, aleladele hızlı bir gidişat yerine; yavaş güvenilir ve kalıcı bir seyir izleyip doğru kişiye yönelebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: İşinizle alakalı transit boyunca çok daha hassas olabilir, duygusal kararlar verebilirsiniz. Bu biraz riskli bir durum, bundan ötürü mümkün mertebe mantık bazlı hareket etmesiniz önemli. Tepki istifası gibi durumlardan uzak durun. İş ortamında sizden yaşça büyük kadın bir figürün size yardımı dokunabilir. Özel hayati- iş dengesine dikkat zira ibre bozuldukça gerek sevdiğiniz kişi gerek aileden trip yiyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Akreplerin alacakları bu transitin etkisi ile iyice tabiri caizse kalp gözü açılıyor. Sezgileriniz dize her daim çok şey söyleyecektir, yani iyiyse iyi kötüyse kötü; bu bağlamda kendinizi kandırmaya çalışmamalısınız. Ara verdiğiniz ruhsal ve uhrevi çalışmalara geri dönebilirsiniz. Bunları yapmak içinizi temizleyerek daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yabancı ya da yurtdışında yaşamış partner bulma şansı yüksektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Finans açısından kesinlikle güvenmediğiniz hiç kimse ile iş yapmamanız gereken bir dönem. Ayrıca çok yenilikçi ve riske açık yatırım enstrümanları yerine geleneksel olanları seçmek size daha fazla olumlu dönüş getirebilir. İyi gün ve kötü gün dostları arasındaki çizgi kalınlaşır, iyi gün dostu olan gerçek yüzünü gösterebilir. Cinsellik ve aşkla alakalı tabular sevdiğiniz kişi ile yıkılabilir. Miras, burs, kredi vb gibi konularda sorun varsa çözülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: İlişkinizde krizler varsa şayet orta yolun bulunması adına şanslı bir döneme giriyorsunuz. Venüs transiti barışma, afffetme, af dileme gibi kavramlar için güçlüdür. Hakikaten temeli sağlam ve umut vaat eden ilişkiler sorunlarını çözüp ileri bakabilir. Kalbi boş Oğlaklar ise milli değerlerine uyan, ailesini seven ve saygı gösteren, geçmişin bilgisini reddetmeyen bir kişi ile cidid bir ilişkiye başlayabilir hatta evliliğe gidebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Sağlığınızla alakalı iyileştirici etkiler söz konusu. Özellikle bacak, damar sertliği, pıhtılaşma, göğüsler ve rahim ile alakalı bir sorununuz varsa adı konabilir ya da kalıcı bir tedavi sürecine başlanabilir. Doğal olarak diyet yapmakta zorlanırsınız, daha çok tatlı tuzlu canınız çeker, ancak çok diyet olmasa da kendiniz sağlıklı yemek pişirerek bu sürece katkıda bulunabilirsiniz. İş ortamıda en empati kuran kişinin takdir toplayacağı, “kazanacağı” dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Sizleri çok duygusal ve romantik bir dönem bekliyor. Tam da istediğim, üstelik ailemin de karşısına çıkarabileceğim insan diyeceğiniz biri ile tanışabilirsiniz. İlişkide ilk isteyeceğiniz şey tabii ki güven duygusu ve empati olacaktır. Sevgili sürekli sizinle ilgilenen, güzel hediyeler alan aynı zamanda refahınızı düşünen biri olabilir. Böyle ilişki hala süregeliyorsa evlilik kararı alınabilir. Çocuklar için mutluluk ve neşe söz konusudur, anneye aşırı düşkünlük görülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ