Begüm Minkis

Sevgi, para ve şans gezegeni Venüs 21 Mart 17:16’da lider ruhlu Koç burcuna geçiş yapıyor. İlkbahar ekinoksu ve Venüs Koç transiti ile birlikte bahar mevsimine merhaba diyoruz. Havalar ısındıkça içimiz de ısınarak yaşam enerjimizin yükseldiğine şahit olacağız. Ateş elementi ve hareket gezegeni Mars hakimiyetinde hareket edecek Venüs ilişkilere de aynı canlanmayı, heyecanı sunacaktır. Hızlı, tutkulu ve kimi zaman öfkenin hakim olduğu aşk hikayeleri dikkat çekebilir. Ancak dönemin doğası gereği cesur davranan, motivasyonu koruyan, yan gelip yatmayan ve mücadele eden kişiler bu süreçte hem aşkta hem parada önemli kazançlar elde edebilecek. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Koç burcunda ateş elementi bir burçta hareket ettiğinden dolayı yaşam enerjimiz yükselişe geçecektir. Ancak Venüs gezegeni Koç burcunda zararlı bir yerleşimdedir. Koç burcu bireysel alanını öncelik haline getiren, empatide güçlük çeken, rekabete açık ve egosal yönden güçlü özelliklere sahiptir. Bu davranış kalıpları Venüs gezegeninin paylaşımcı tabiatına aykırıdır. Ortaklık, evlilik ilişkilerinde benmerkezci davranışlar sorunlara sebebiyet verebilir. Bazı davranışlar diğer insanlar tarafından kolayca fırsatçılık ve çıkarcılık olarak görülebilir. Ayrıca sabırsız ve dürtüsel bir şekilde para harcamaya açık bir dönemde olacağız, sınırını doğru ayarlamak, akılcı bir şekilde planlamak faydalı olabilir.

Koç burcundaki Venüs nerede hareket ortada bereket enerjisi şeklinde çalışır. Sadece aklı değil bedeni de çalıştırmak önemli hale gelebilir. Şayet planlıyorsanız kendi işinizi kurmak için çalışmalara başlarken, marka ve kimlik oluşturmakla ilgilenebilirsiniz. 6 Nisan tarihinde Venüs ve Mars altmışlığı ile sosyal ilişkiler adına daha da hareketli, etkileşime açık bir süreç geçirebiliriz. Daha çok insan ile iletişim kurmak, tanışmak adına istekli davranabilir ve ideallerimiz için ilk adımı atmaktan çekinmeyebiliriz.

Cesur girişimler gelecekte ses getirecek başarılara zemin hazırlayabilir. Ancak buradaki sınav bir iş veya ilişkiyi başlattıktan sonra davranışlarımızın niteliği ile ilgili olacak. Aceleci, hemen oldu bittiye getirilen şeyler ile ilişkileri tüketmek zarar verici olacaktır. Karşımızdaki insana düşünmek, olayları tartmak için zaman vermeli, hatta aynı şeyleri kendimiz de yapmalıyız. Bu şekilde daha doğru ve uzun vadeli bir ilişki kurma konusunda şansımız artacaktır. 10 Nisan tarihinde Venüs ve Jüpiter altmışlık açısı takibinde her türlü girişim daha şanslı kapıları açabilir.

Aşk ilişkilerinde partnerimize karşı cesur, tutkulu ve ateşli davranışlar sergileyebiliriz. Sakinlikten ziyade dinamik bir ilişki tarzı beklenebilir. Tartışmaların ilişkiye renk ve heyecan kattığını düşünebiliriz. Öfke ise saman alevi gibi tutuşup sönebilir. Fakat anlaşmazlık anında ileride pişman olunacak eylemlerden kaçınmamız gerekebilir. İçimizde biriken enerjiyi atmak adına sevgilinizle, eşinizle ve yakın dostlarınızla sportif faaliyetlere katılabilir, oyunlar oynayabilir ve birlikte enerji harcayacağınız hedefler belirleyebilirsiniz.

12 Nisan’da kesinleşecek Venüs ve Plüton karesi ile heyecan barındırmayan, renksiz, pasif ve rutin içerisine sıkışmış ilişkilerde sorgulamalar artabilir. Kaos doğabilir. Tutkulu kaçamaklar, çapkınlıklar artış gösterebilir. Sonunda pişman olunacak ilişkilere çekilmemeye özen göstermek gerekebilir. Evlilik ve ilişkilerde ise yanlış giden bir şeyler var ise dönüştürme isteği artış gösterebilir. Ego ve güç savaşlarına girişilmesi durumunda ise ilişkiler temellerinden sarsılabilir.

Venüs Koç transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Burcunuzda transit edecek Venüs sizi daha popüler ve çekici bir hale getirebilir. Hayattan zevk almaya bakacaksınız. Saç değişimi yapabilir, kişisel bakımlarınıza verdiğiniz ehemmiyet artacaktır. Sevdiklerinizle hediyeleşebilirsiniz. Sosyal hayatınızda ve özel ilişkilerde ihtiyaçlarınızın daha çok karşılanacaktır. Bunun yanında yeni bir ilişki, flört başlayabilir. Süregelen beraberliğinizde paylaşımlar, romantizm, sevgi yükselişe geçebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Sağlığınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Spor ya da diyete başlayabilirsiniz. Ruhsal olarak arınmanıza yardımcı olacak meditasyon, ibadet, yoga veya kutsal yerleri ziyaret gibi konulara kendinizi normalden daha yakın hissedebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir ve bu süreçte iç sesinizi dinlemeniz önemli kapılar açabilir. Çoğunlukla tüketim odaklı davranışlar sergileyebilirsiniz. İhtiyacınız dışında pahalı harcamalar yapmaya açık olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Arkadaşlarınızla daha sık görüşebilir, hareketli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kolektif işler, yardımlaşma, eğitim gruplarına katılma ve organizasyonlar ile sık sık ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizde yankı uyandıracak etkili işler öne çıkabilir. Bu dönemde mesleğinizde kendinizi göstermek, terfi etmek, kazançları arttırmak için de iyi bir dönem. Hoş sürprizler sizi bekleyebilir. İdealleştirdiğiniz bir hedefinize yaklaştığınızı fark edebilir ve heyecanınızın arttığını hissedebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Toplumsal duruşunuzla bağlantılı olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Sizden büyük, otorite sahibi insanların gözüne girmeyi başarabilirsiniz. İş ilişkileriniz karşılıklı anlayışla ilerleyebilir. Terfi edebilir, iş değişimi yapabilirsiniz. Yaptıklarınız ve başarılarınız daha çok ses getirebilir. İş başvuruları yapmak için de iyi bir dönem olacaktır. Kader yolunuzu tayin etmek isteyerek bu yönde bazı planlamalar yapmanız mümkün. Bu iyimserlik ve neşe aile ilişkilerinize de yansıyacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Yüksek farkındalık kazanma, öğrenme ve keşfetme bakımından hareketli bir süreç. Kültürel seyahatler yapabilirsiniz. Uzak yerler ile bağlantılı kişilerle arkadaşlık kurabilir hatta iş yapabilirsiniz. Eğitim süreçleriniz var ise olumlu ilerleyebilir. Eğitmenlerle kuracağınız iletişim doyurucu boyutta olabilir. Bu dönemde hayata bakış açınızı iyileştirecek türden gelişmeler yaşanabilir. Olayları geniş perspektiften algılayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Maddi yönden avantajlı bir süreç geçirebilirsiniz. Kredi, sigorta ve miras gibi ek kaynaklardan gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Başkalarının gelirlerinden faydalanabilirsiniz. Psikolojik açıdan takıntı, saplantılı durumlarınız varsa bunları iyileştirebilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde değişen şartlar ve koşullar dikkat çekebilir. Ortaklık kazançlarınız, eşinizin parasında da bereketlenme görülebilir. Ameliyat, operasyon gibi sağlık işlemlerini başarı ile halledebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Her türlü ilişkilerinizde anlayış, empati dikkat çekebilir. Yakın dostluklarınız pekişebilir. Hediyeleşme yapabilir, sevgi dolu sözcükler duyabilirsiniz çevrenizden. Eğer sağlam beraberlik içerisindeyseniz evlilik kararı, yeni ilişki başlangıçları da öne çıkabilir. Bireyselden ziyade insan ilişkileri sayesinde isteklerinizi elde edebilirsiniz. Ortaklık ve iş birlikleri açısından hareketli gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İş ortamınız şenlenebilir, sorumluluklarınıza keyifle yaklaşabilirsiniz. Başvurular, görüşmeler için de uygun bir süreç geçirebilirsiniz. Mevcut çalışma ortamınızda yeni müşteriler, kazanç artışı ve paylaşımın çoğalması söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirici, sağlığınızı dengeleyici türden gıdalar tükettiğiniz takdirde daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Spor, diyet uygulamaları ve beden-ruh dengesini korumak için yapılacak faaliyetler adına destekleyici bir dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Aşk hayatınız, yaratıcılık ve keyif aldığınız konularla bağlantılı hareketli süreçler geçirebilirsiniz. Flört hayatınız canlanabilir, ilgi duyan kişilerden sevgi dolu sözcükler işitebilirsiniz. Yetenekleriniz, ilgi alanlarınız var ise bu konularda kendinizi görünür kılmak için avantajlı bir dönem. Bu sebeple sosyal medya ve internet ortamlarında dikkat çekebileceğiniz çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınız var ise para kazanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Aile ve ev hayatında neşeli, keyifli paylaşımların artış gösterebileceği süreçler geçirebilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde barış ve güvenin tekrar sağlanması mümkün. Evliyseniz çocuk sahibi olmak veya halihazırda çocuklarınız varsa aile birliğini daha yoğun hissetmeniz kolaylaşabilir. Taşınmak, ev içerisine dekoratif işlemler yapmak adına uygun bir süreç olabilir. Emlak satın alacaksınız istediğiniz evi istediğiniz koşullarda bulabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Hayatınız hızlanıyor. Mail, telefon ve evrak trafiğiniz artış gösterebilir. Önemli görüşmeler, anlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Uygun koşullarda istediğiniz gibi teknolojik araç ve gereçler satın alabilirsiniz. Kısa seyahatler planlayabilirsiniz. Arabanızın muayenesi var ise yaptırmak, eksiklerini gidermek için de gayet uygun etkiler içerisinde olacaksınız. Bu dönemde kardeş, kuzen ve komşularınızla samimi zamanlar geçirmeniz olasıdır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Maddi ve manevi açıdan kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Refahınız, konforunuz, isteklerinizi merkeze alabilirsiniz. Kazançlarınızda artış yaşanabilir fakat giderleriniz de aynı şekilde artabilir. Alışverişlerde karlı hissedeceğiniz gelişmeler olabilir. Çalıştığınız yerden zam alabilirsiniz. Mesleki açıdan yeteneklerinizi fark etmenizle talepleriniz artış gösterebilir. Kişisel harcamalar, değerli eşya, takı ve süs alışverişleri yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel ve detaylı astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis