Merve Çubuktepe

Bu hafta Merkür’ün bir çok gezegenle ve genelde zorlayıcı şekilde yapacağı açılar haftaya damgasını vuracak. 24 Ocak 2018’de önce Plüton ile kavuşum yapan Merkür, 25 Ocak 2018’de Jüpiter ile olumlu irtibat kuruyor. Ancak finali 28 Ocak 2018’de Uranüs ile gerilimli kare açı ile yapıyor. Yani genel olarak iletişim konusunda soğuk rüzgarların eseceği, sert ve iddialı demeçlerin gündemi kaplayacağı bir hafta bizi bekliyor. Ticari girişimler açısından da riskten uzak durmanın gerektiği bir zamandayız. Piyasalarda beklenmedik gelişmeler olabilir, ekonomik açıdan zorlayıcı faktörler artabilir. İyi planlayan, riskleri önceden düşünen ve sağlamcı hareket edenler finansal açıdan kazançlı çıkabilecektir.

Bireysel düzlemde ise güç savaşları ve çekişmelerin artacağı, aynı zamanda köprülerin kolayca yanabileceği kolay alevlenen bir hafta bizi beklemekte. Bu hafta çok radikal ve sert kararlar alma isteğiniz artabilir, kapıları çarpıp gitmek isteyebilirsiniz. Laf dalaşları ve tartışmalar artabilir. Bu gerilimin geçici bir etki olduğunu unutmadan uzun vadeli düşünmenizde fayda var. Öfkeyle kalkıp zararla oturmamalısınız.

26 Ocak 2018 itibariyle transit Mars burç değiştirerek Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu da esasen gündemin hararetini arttıran bir etki. Mars Yay burcundayken bir ideale çok bağlı, gözükara ve hatta fanatiktir. Bu bağlamda inanç ve idealler uğruna her şeyi yapma isteği artar. Risk almak kolaylaşır, farklı fikirlere karşı hoşgörülü olmak zor hale gelir. İdeal kullanımında ise bir amaç uğruna her şeyi göze alarak başarma teması dikkat çeker. Mars haritanızda Yay burcu hangi evi kesiyorsa o alanda bir ateşleme yaratacaktır. Hafta içerisinde Mars transitine burç bazında detaylı değineceğiz.

Aldığımız yoğun istek sonucunda artık haftayı iki bölümde değerlendireceğim. İlk bölüm her zamanki gibi haftanın günlere göre astrolojik etkilerinden oluşacak, ikinci bölümde ise burç bazında detayları bulabileceksiniz.

GÜNLÜK ASTROLOJİK ETKİLER:

Pazartesi 22.01.2018:
Ay saat 09:25 itibariyle Koç burcuna geçiş yapıyor. Yeni haftaya oldukça enerjik ve dinamik etkilerle başlıyoruz. Ay’ın ilk açısı Güneş ile olumlu durumda. Üstlerinizden destek alabilir, başarılı mülakatlara girebilirsiniz. Kariyer ile alakalı görüşmeleri akşamdan önce gerçekleştirmekte fayda var. Özellikle ateş ve hava grubu burçları Koç, Aslan, Yay, İkizler, Kova ve Teraziler için ideal etkiler devrede. Akşam saatleri itibariyle Ay-Satürn arasındaki gerilimli kare açı kesinleşiyor. Bu saatler itibariyle kariyer konusunda frene basmakta fayda var. Aynı zamanda iletişim konusunda kopukluklar, gerilimler görülebilir. Öncü burçlar Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlaklar dikkat. Neyse ki Ay’ın gün içerisinde son açısı Venüs ile olumlu durumda, havayı tekrar yumuşatıyor.

Salı 23.01.2018:
Ay Koç burcunda yolculuğuna devam ediyor, Merkür ve Plüton ile gerilimli irtibatta. Haftanın en zorlayıcı günlerinden biri. Bugün atmosfer çok elektrikli, söz dalaşları ve agresyona açık etkiler söz konusu. Belirsizlik ve beklenmedik olaylar görülebilir. En çok da öncü burçlar Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlaklar dikkat. Bugün finansal açıdan girişimlerde bulunmak ya da mülakatlar açısından çok da iyi bir gün değil.

Çarşamba 24.01.2018:
Merkür-Plüton arasındaki kavuşum açısı kesinleşiyor. Önemli bir açı. Nötr doğada olduğundan büyük zaferler de büyük kayıplar da gelebilir. İyi planlama, uzun vadeli düşünme ve sabırlı olmanın ödüllendirileceği bir gün. Maddi konulardan risk almaktan kaçınmakta fayda var. Ay saat 07:14-16:39 arasında boşlukta kalacak, akabinde Boğa burcuna geçiş yapacak. Ay’ın ilk açısı Satürn ile olumlu irtibatta olduğundan öğleden sonra itibariyle işlerinizde daha rahat yol alabilirsiniz. Özellikle de su ve toprak grubu burçları Balık, Akrep, Yengeç, Boğa, Başak ve Oğlaklar bu güzel etkiden faydalanabilir.

Perşembe 25.01.2018:
Merkür-Jüpiter arasındaki olumlu altmışlık açı kesinleşiyor. Her türlü ticari girişim, hukuki mesele ve öğrenim konusuyla alakalı destekleyici etkiler söz konusu. İsteklerini gerçekleştirmek konusunda en çok su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar için ideal etkiler devreye. Ay Boğa burcunda ilerliyor, ilk açısı sabahleyin Venüs ile gerilimli şekilde olacak. Gönül ilişkileri konusunda inatlaşmalar ve dediğini yaptırma konusu görülebilir. Özellikle sabit burçlar Boğa, Kova, Aslan ve Akrepler dikkat. Neyse ki Ay sonrasında Neptün ile olumlu açıya geçiyor, tekrar anlayışlı, şefkatli ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor.

Cuma 26.01.2018:
Mars Yay burcuna geçiş yapıyor. Etkilerinden bu hafta detaylı bahsedeceğiz. Daha enerjik, iddialı ve tansiyonu yüksek günler bizi bekliyor. İstek ve inançlarımızda çok iddialı olabilir, bu uğurda her şeyi yapmayı göze alabiliriz. Ay, saat 06:16-20:39’a kadar neredeyse tüm gün boşlukta kalacak. Bugünü yeni girişimlerden ziyade yarım kalan işleri tamamlamak için kullanmakta fayda var. İşler beklendiği gibi gitmeyebilir, sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Ay boşluk evresinden sonra İkizler burcuna geçiş yapacak ve Mars ile karşıt açı yapacak. Yanlış anlaşmalar, çatışma ve kavgalara açık etkiler söz konusu. Özellikle değişken burçlar Yay, Başak, İkizler ve Balıklar dikkat.

Cumartesi 27.01.2018:
Ay İkizler burcunda yolculuğuna devam ediyor. Ay, Güneş ve Venüs ile olumlu açı yapacak. Her türlü ikili ilişki ve duygusal konularla alakalı şanslı etkiler devrede. Bugün hem sosyalleşebilir, hem de sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yeni aşk ve flörtlere de açık evreler devrede. Bu güzel etkilerden en çok hava ve ateş grubu burçları Koç, Yay, Aslan, İkizler, Terazi ve Kovalar faydalanabilir. Akşam saatlerinde ise Ay-Neptün ile gerilimli açıya girecek. Yanılgılar, hatalar ve aldanmalara açık etkiler mevcut. Bilgi kirliliklerine karşı tetikte olunmalı. Özellikle değişken burçlar Başak, Yay, İkizler ve Balıklar dikkat.

Pazar 28.01.2018:
Ay İkizler burcunda yolculuğunun son demlerinde, ilk açısı Uranüs ile olumlu irtibatta. Sabah saatleri farklılıkları yansıtmak, yaratıcılık ve eğlence açısından destekleyici durumda. Özellikle de ateş ve hava grubu burçları Aslan, Yay, Koç, Kova, Terazi ve İkizler için güzel etkiler devrede. Saat 13:37-21:57 arasında ise Ay boşlukta olacak, akabinde Yengeç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli gökyüzü olayı Merkür-Uranüs arasındaki gerilimli açı. Bu açı beklenmedik ve gerilimli olaylar, gündemi sarsan gelişmeler ve her türlü sürprizi beraberinde getiriyor. Sabırlı olmak kolay olmayabilir. Özellikle öncü burçlar Koç, Yengeç, Oğlak ve Teraziler dikkat.

Bu hafta burçları neler bekliyor:

KOÇ:
Bu hafta Merkür’ün Plüton ile kavuşum ve Uranüs ile gerilimli irtibatı Koçlar için özellikle iletişim açısından zorlu bir haftayı da beraberinde getiriyor. Özellikle 23, 24 ve 28 Ocak 2018 bu haftanın en dikkat etmeniz gereken günleri. Öfke kontrolünde zorlanabilir, kolayca patlayabilirsiniz. Mümkün mertebe sizi rahatsız eden kişilerden uzak durmaya çalışmalısınız. Bu hafta Yay burcuna giriş yapacak Mars burcunuzla uyumlu durumda. Bu etkiyi arkanıza alarak daha güçlü, enerjik ve cesur hissedebilirsiniz. İdealleriniz için harekete geçebilir, önemli ticari girişimlere imza atabilirsiniz. Hukuki konularla uğraşmanız ve çözümlemeniz gerekebilir. Bu dönemde daha keskin ve hatta fanatik olabileceğiniz için sizin gibi düşünmeyen kişilere daha toleranslı davranmanız gerekebilir, aksi durumda kolayca kavga çıkabilir. Ancak genel olarak Mars’ın avantajlı etkisini kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA:
Merkür Oğlak transiti burcunuzla uyumlu bir şekilde gerçekleşiyor. Merkür’ün Plüton ile kavuşumu çok iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Konuşma ve yazışmalarınızla çevrenizde iz bırakabilir, dikkat çekebilirsiniz. Hayatınızı iyi yönde etkileyecek önemli görüşmeler yapmanız da mümkündür. Aynı zamanda Merkür-Jüpiter olumlu açısı vesilesi ile işlerinizi büyütebilir, sesinizi duyurabilir, finansal açıdan başarı kazanabilirsiniz. Sadece bu tür girişimleri yaparken abartı ve büyük oynamaktan uzak durmalısınız, zira genel finansal göstergeler riskli durumda. 24 ve 25 Ocak 2018 özellikle bu haftanın sizin için şanslı günleri. 26 Ocak 2018’i de yarım kalmış işlerinizi tamamlamak adına değerlendirebilirsiniz. Hafta içerisinde Yay burcuna geçiş yapacak Mars sizi özellikle yatırımlar, krediler ve alacaklar konusunda etkileyecek. Finansal konulardan çıkan sorunlar kavgaları tetikleyebilir, küslükler görülebilir; dikkat. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER:
Venüs’ün burcunuza olan destekleyici etkisi vesilesi ile duygusal konulara dair şansınız bu hafta da devam edecek. 22, 27 ve 28 Ocak 2018 bu haftanın sizin için en şanslı günleri. Bekar İkizler burçları için aşk kapıyı çalabilir, çok beğendiğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz. Haftasonunda ise sizi çok yoğun, eğlenceli ve dolu dolu bir zaman dilimi bekliyor. Popülerlik ve heyecanın dorukta olacağı etkiler devrede. Sadece günlük hayat sorumluluklarınızı unutmayın ve sağlığınızı ihmal etmeyin yeter. Bu hafta zıt burcunuza geçiş yapacak olan Mars, özellikle ilişkisi olan İkizler burçları için bir sınav dönemine işaret ediyor. İlişkinin temellerine dair sorunlar, özgürlük ve kişisel alan istekleri gibi konular gündeminizde yer edinebilir, ilişkinin kalıcılığı için mücadele etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda ortaklık sahibiyseniz bu dönemde ortağınızla her şeyi masaya yatırıp acısıyla tatlısıyla yüzleşme yaşamanız gerekebilir. Tamam mı devam mı kararı alınabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ:
Öncü burçlarda Merkür’ün tetiklediği gerilimli açı kalıpları sebebiyle bu hafta 23,24 ve 28 Ocak 2018 sabrınızın gerçekten sınanacağı günler olarak dikkat çekiyor. Özellikle de içinizde biriktirip bir türlü söyleyemediğiniz şeyler varsa bu hafta birden ortalığa dökülebilir ve çok sert dışavurumlar yaşayabilirsiniz. İçinizi dökmek güzel şey, ancak sonradan pişman olacağınız hareketler yapmaktan lütfen kaçının. Bu hafta kolay değil, ancak az kaldı bu gerilimli açıların bir kısmından haftaya kurtuluyorsunuz. 25 Ocak 2018, kesinleşecek Merkür-Jüpiter olumlu açısı sebebiyle nefes alabileceğiniz, haftanın sizin için en iyi günlerinden biri olarak görünüyor. Mars Yay burcunda özellikle iş ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler ve sağlıkla ilgili alanlarınızı etkileyecek. Bu geçiş esnasında iş ortamında zaman zaman anlaşmazlıklar görülebilir, problemleri çözmek adına geride kalıp susmak yerine inisiyatif almanız son derece önemli görülüyor. Sağlık konusunda ihmalci davranmamalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN:
Bu hafta Aslanlar için genel olarak zorlayıcı bir tablo söz konusu değil. Özellikle haftanın ilk günlerinde Koç burcunda seyreden Ay sizi ekstra bir enerji ile dolduracak. Sadece zaman zaman aşırı gözüpek ve iddialı olabilirsiniz, bu da çevrenizde rahatsızlık hissi yaratabilir. Rekabetçi olurken itici olmama konusunda dikkat etmeniz gerekiyor. 22, 23, 27 ve 28 Ocak 2018 genel olarak haftanın iyi değerlendireceğiniz, sizin için şanslı günleri olarak karşınıza çıkıyor. 25 Ocak 2018 bu hafta en tetikte olmanız gereken zorlayıcı gün, zira Ay’ın gerilimli açıları sizi tavizsiz, inatçı ve çatışmacı bir ruh haline sokabilir. Özellikle de duygusal konularda aşırı gurur yapmamalısınız. Bu hafta Yay burcuna geçen Mars, Aslanlar için olumlu etkileri de beraberinde getirecek. Yeni bir hobiye başlayabilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Aynı zamanda aşkta tutku ve tensel hazın baskın olacağı bir dönem başlıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünen Aslanlar için tüm destekler devrede. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK:
Haftanın genelini incelersek eğer Başaklar için olumlu diyebileceğimiz bir tablo görünüyor. Merkür’ün Plüton ile kavuşumu burcunuza iyicil etkileri beraberinde getiriyor. Bu bağlamda özellikle iş ortamında kendinizi iyi ifade edebilir, başarı sağlayarak üstlerinizden destek görebilirsiniz. 24 ve 25 Ocak 2018 bu haftanın sizin için en verimli iki günü diyebiliriz. Merkür-Jüpiter arasındaki olumlu açıyı her türlü girişim için değerlendirebilirsiniz. Varolan sorunlarınızı çözmeniz aynı zamanda çevrenizdeki insanlara da destek olmanız mümkündür. İş ve kariyer görüşmeleri için bu iki günü özellikle değerlendirebilirsiniz. Mars Yay burcu transiti esnasında özellikle hane, aile ve aile büyükleri ile alakalı konuları etkileyecek. İş ve özel hayat dengenize dikkat etmenizde fayda var. Aşırı çalışıp yorulup sonrasında sevdiklerinize sıkıntıları yansıtmaktan kaçınmalısınız. İşinizi eve girdiğinizde geride bırakıp ailenizle ilgilenmeyi unutmayın. Zira bunu yapmazsanız alınganlık ve küslükler görülebilir. (Özellikle de 27 ve 28 Ocak 2018’de ) Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ:
Tüm öncü burçlar gibi Terazileri de zorlu bir hafta bekliyor. Merkür’ün Plüton ile kavuşumu ve aynı zamanda Uranüs ile gerilimli irtibat kurması iletişim kurmakta zorluk, yanlış anlaşmalar ve hırgür getirebilir. Haftanın ilk günlerinde Koç burcunda seyreden Ay da bu gerilimi alevlendirme konusunda adeta davetiye çıkarmakta. 22, 23, 24 ve 28 Ocak 2018 açısal irtibatları sebebiyle haftanın sizin için zorlayıcı günleri. Özellikle de duygusal meselelerde aşırı alıngan olabilir, kolayca öfkelenebilirsiniz. İlişkiler konusunda biraz daha toleransı olmak, köprüleri bir anda yakmamak uzun vadeli ruhsal durumunuz açısından çok önemli görünüyor. 27 Ocak 2018 haftanın biraz nefes alacağınız, en iyi günü. Gönül işlerine dair konuşmaları bugüne denk getirebilirsiniz. Hafta içerisinde Yay burcuna geçiş yapacak Mars da iletişim, yakın çevre, akrabalar ve ticari girişimler alanını etkileyecek. Mars’ın açısı burcunuzla olumlu olsa da ikili diyaloglarda aşırı taraflı ve katı olmanız mümkün. Karşı tarafı dinlemek, soru sormak ve empati kurmak size fayda getirecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP:
Gökyüzündeki gerilimli irtibatlardan en az etkilenecek burçlardan biri sizsiniz. Merkür-Plüton kavuşumu ve Merkür-Jüpiter olumlu açıları vesilesi ile Akrepler bu haftanın başarı ve kazanmaya en yakın burçlarından biri. Ticari girişimlerinizde başarı elde edebilir, önemli anlaşmalara imza atabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizde iz bırakmak, takdir toplamak ve işbirlikleri yapmak açısından da son derece destekleyici etkilere sahipsiniz. 24 ve 25 Ocak 2018 bu hafta kariyer ve maddiyat açısından sizin için en şanslı iki gün. Sadece haftanın ortasında Ay’ın Boğa burcunda olduğu 25 ve 26 Ocak 2018’de duygusal konular adına biraz daha özenli olmalısınız. Aşırı sahiplenme, şüphecilik ve kıskançlık duygusu zorlayıcı olabilir, partnerinizi bunaltabilirsiniz, dikkat. Hafta içerisinde aktif olacak Mars Yay geçişi de özellikle maddiyat ve kişisel değerinizle alakalı konuları etkileyecek. Finansal akışınız hızlanabilir, ancak masraflar da artabilir. Kendinizi çok net ve güçlü bir şekilde ifade edebilir, görüşlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY:
Hafta içerisinde genel olarak destekleyici etkiler Yayları bekliyor. Özellikle haftanın ilk iki günü olan 22 ve 23 Ocak 2018’de Ay’ın Koç burcundaki yerleşimi, Venüs ile irtibatı sizi duygusal konular başta olmak üzere şanslı kılıyor. Yeni haftaya oldukça enerjik, heyecanlı ve hevesli duygular içerisinde başlayabilirsiniz. Tuttuğunuzu koparabilir, eğlenceli flörtler deneyimleyebilir ve çevrenizi de ateşleyebilirsiniz bu vesile ile. Ancak haftasonuna geldiğimizde frene basma vakti. Ay İkizler burcunda, zıt burcunuzdan zorlayıcı bir konumda olacak. 27 ve 28 Ocak 2018 yanılgılara, hatalı bilgilendirmeye ve düşkırıklığına açık etkiler taşıyor, her duyduğunuz söze itibar etmemelisiniz. Mars ise burcunuza geçiş yapıyor. Uzun süredir enerjiniz düşük hissediyorsanız Mars sizi ateşleyerek kişisel istek ve hayallerinize yürümek adına güçlü bir motivasyon sağlayacaktır. Ayrıca spor ve egzersiz gibi faaliyetlere başlamayı düşünüyorsanız tam zamanı. Tek dikkat edilmesi gereken konu aşırı iddialı kimi zaman fanatik bir ruh halinde olabileceğiniz gerçeğidir, biraz esneklikte fayda var. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK:
Haftanın gökyüzündeki etkilerinden en doğrudan etkilenecek burçlarından biri Oğlak olacak. Burcunuzda seyahat eden Merkür, bu hafta Plüton ile kavuşum yapıyor. Kavuşum nötr bir açıdır ve bunu nasıl değerlendireceğiniz size bağlıdır. Bu hafta doğru plan ve adımları uygularsanız başarı kazanmanız mümkündür, iş arayan Oğlaklar için de bu hafta fırsatlara açık. İş değişimi ve yeni bir işe imza atmak görülebilir. 22, 23 ve 28 Ocak 2018 bu hafta öncü gerilimli açı kalıplarının aktif olması sebebiyle tetikte olmanız gereken günler olarak dikkat çekiyor. 24, 25 ve 26 Ocak 2018 ise genel olarak olumlu durumda ve girişimlerinizde olumlu sonuçlar alacağınız günler olarak dikkat çekmekte. Bu hafta en dikkat etmeniz gereken konu iletişim tarzınız. Aşırı buyurgan, soğuk ve emreder tavırlar sergilemek insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir, hatta size karşı cephe almalarını sağlayabilirler. Bu açıdan daha özenli ve anlayışlu olmanız en doğrusu. Zira bir yandan Mars Yay transiti de sizi gizli düşmanlıklar ve ayak oyunlarına açık hale getirebilecek durumda. Kimseye koz vermemelisiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA:
Venüs’ün desteğini alan Kovaları güzel bir hafta bekliyor. Bu transitin size getireceği şanslı, dikkat çekici ve olumlu etkilerinden bahsetmiştim. Haftanın ilk günleri ve haftasonu duygusal konular başta olmak üzere destek alacağınız etkileri içeriyor. 22, 23, 27 ve 28 Ocak 2018 bu haftanın en iyi günleri. Hafta boyunca sözlerinizle insanlara ilham verebilir, bir ekiple çalışıyorsanız beraberce başarılar yakalayabilirsiniz. Gösterdiğiniz çabalar her türlü fark edilecek, aynı zamanda takdir edilecektir. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizi zenginleştirebilirsiniz. Hatta bu tanışmalar sonucunda bir flörtün ilk adımları da atılabilir. Hafta içerisinde tek dikkat etmeniz gereken gün 25 Ocak 2018. Gerilimli açılar sebebiyle özellikle de ilişkinizle alakalı konuları bu vakite denk getirmemenizde fayda var. Popülerlikten söz etmiştim, bunun üzerine transit Mars da sizi sosyal çevre ve arkadaşlıklar konusunda olumlu etkileyecek. Ajandanız dolup taşabilir, uzun vadede size destek olacak önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK:
Hafta içerisinde aktif olacak Merkür-Plüton kavuşumu ve Merkür-Jüpiter olumlu açısı Balıklar için destekleyici nitelikte. 24 ve 25 Ocak 2018 bu haftanın sizin için en şanslı günleri. Aranıza mesafe girmiş ya da küs olduğunuz kişiler varsa bu hafta barışma söz konusu olabilir. Güçlü ilişkisi olan Balıklar bu hafta ciddi gelecek konuşmaları yapabilirler. Aynı zamanda yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz verimli bir zaman dilimi de sizi bekliyor. Bu süreçte sezgileriniz de çok güçlenebilir, önemli rüyalar görebilirsiniz. Duyguları karıştırmadan sezgilerinizi dinlemek size başarı ve fırsatları da beraberinde getirebilir. Hafta içerisinde genel olarak olumlu bir tablo var, ancak haftasonu biraz frene basma vakti. 27 ve 28 Ocak 2018 daha sakin, geri planda durmanız gereken, riskten uzak biraz rölantide geçirilmesi gereken vakitler olarak dikkat çekiyor. Fikirleriniz kolayca değişebilir, netleşmekte zorlanabilirsiniz. Mars Yay transiti sizi kariyer alanında etkileyeceği için iş hayatında ilerleyen günlerde daha fazla mücadele etmeniz ve sorumluluk almanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Güzel ve mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Dirağ