Merve Çubuktepe

Öncelikle herkese merhabalar, ara verdikten sonra uzun süredir ilk haftalık yazım ve bu yüzden çok mutluyum. :) Merkür retrosu etkisini güçlü hissedeceğimiz son haftadayız, önümüzdeki hafta itibariyle ikinci yarıdan sonra retroyu uğurluyoruz. Olumlu açı kalıpları da dikkat çekici olduğundan bu karmaşık, zaman zaman bunaltan ve belirsiz dönemden çıkmak adına son düzlükteyiz. Az kaldı, kurtuluyoruz. :)

Hafta içerisinde 23 Temmuz 2019’da Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak.Öncelikle tüm Aslanların doğum günlerini kutluyorum, Güneş’ten gelen o parlak enerjiniz hiç solmasın ve insanlara da yayılsın. 25 Temmuz 2019’da Merkür-Venüs kavuşumu kesinleşecek. Haftanın en duygusal etkilerinden biri, Merkür Yengeç Retro olduğundan bu etkileşim gerek eski sevgili dönüşleri, biten bir ilişkiyi kurtarma çabası ve bir anda bit pazarına nur yapması, geçmişi aşırı ve kontrolsüz özleme oluşturabilir. Harita sahipleri (çift olarak) iyi etkiler alıyorsa toparlama şansı olabilir bunu da belirteyim. Yine de Retro bitene kadar çok uçmamak ve gerçekçi yaklaşımdan kaçınmamakta fayda var. 25 Temmuz 2019’da Mars-Jüpiter üçgeni kesinleşecek. Bu açıyı sevdiğimi söylemeliyim. Retro ve tutulma gölgesindeki üşengeç ruh halini oldukça canlandıran bir etkidir. Veya bir sebepten ötürü bir işe ara verdiyseniz veya motivasyonunuzu kaybettiyseniz toparlamak adına destekleyicidir. Jüpiter Retro ve Mars Aslanda olduğundan finansal kararlarda faydalı ve zararlı riskleri iyi ayrıştırmanızı, ani ve panik işlemler yapmamanızı öneririm. 28 Temmuz 2019’da Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak. Pek sevgili dostumuz Venüs Yengeç burcundaydı. Bu geçiş süresince gökyüzü karmakarışıktı ve bu sebeple duygusal açıdan epey kırılgan, nostaljik ve bazen hüzünlü hissetmiş olabilirsiniz. Hem gökyüzünün puslu havası dağılıyor hem de Venüs kraliçe moduna geçiyor. Biten ilişkilerin etkisini geride bırakmak, imaj değişimi, bir süredir solgunsanız veya kendinizi eve kapattıysanız tekrar görünür olmak adına harika bir etkidir.

Haftanın günlerine yakından bakalım: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 22.07.2019: Ay Balık burcundaki yolculuğunun son demlerinde 08:58’de Merkür, 11.34’te ise Güneş ile olumlu açı yaparak boşluğa geçecek. Günün ilk yarısı harika etkilerle bezeli bundan dolayı özellikle önemli konuları öğleden önce halletmenizi öneririm. İş görüşmeleri, başvurular, ticari hamleler ve konuşmalar adına uygun bir etki. Ayrıca da ikili ilişkilere dair de destek söz konusu. 11:35-13:02 arası Ay kısa bir süre boşlukta akabinde Koç burcuna geçiyor. Günün ikinci yarısı daha enerjik, hevesli biraz da agresif hissedebilirsiniz. Eski meseleleri açıp açıp ortalığı ateşe vermeye gerek yok açıkçası. Günün olumlu etkilerinden özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar özellikle faydalanabilir.

Salı – 23.07.2019: Ay Koç burcunda ve 00:49’da Kiron ile kavuşum yapacak. Gece saatleri duygusal açıdan biraz türbülanslı. Ani çıkışlar, düşünmeden edilen sözler duygusal gerilim ve yaralanma oluşturabilir. Ne yapıp söylediğimize dikkat etmemiz gerekli. Bu konularda öncü burçlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar dikkat. 05:50’de Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor ve tüm Aslanların doğum günleri kutlu olsun, harika bir doğum günü ve Güneş dönüşü diliyorum. :) 16:33’te Ay-Mars ve 19:13’te Ay-Jüpiter üçgenleri kesinleşeceğinden bu saatler önemli işleri halletmek, kariyer ve finans atılımları için uygun. Ayrıca spor veya keyifli aktivite için de idealdir. Bu güzel tesirlerden hava ve ateş grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir. Saat 21:30’da Ay-Satürn karesi kesinleştiğinden frene basma zamanı, bu saate itibariyle bir konuda ne kadar uğraşırsanız uğraşın dirençle karşılaşabilirsiniz.

Çarşamba – 24.07.2019: Haftanın en gerilime açık günündeyiz. Ay Koç burcunda 00:09’da Ay Düğümleri ile, 08:20’de Plüton ile kare açı yapacak. Daha sabah saatlerinden tansiyonu yüksek etkiler devrede. Bu bağlamda gün boyunca çekişmeler, laf sokma ve didişmeler görülebilir. Sürekli kendinizi ispat veya kişi(ler) vasıtası ile güç savaşında bulabilirsiniz. Saat 16:12’de Venüs ve saat 17:47’de Merkür ile kare açılarına devam eden Ay bugün oldukça huysuz ve öğleden sonra itibariyle de duygusal konular, her türlü insan ilişkisinde iletişim konusunda blokajlar oluşturmakta. Önemli konuşma ve görüşmeleri bugün için önermem, zira ne kadar iyi niyetle olsa da derdinizi anlatmakta zorlanabilir veya yanlış anlaşılabilirsiniz. Gün boyunca öncü burçlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar dikkat. Ay saat 17:48 itibariyle boşluğa giriyor ve tüm gün boşlukta kalacak.

Perşembe – 25.07.2019: Bir önceki günün gerilimini geride bırakacağımız etkiler bizleri bekliyor. Saat 00:42’de Ay boşluktan çıkacak ve Boğa burcuna geçiş yapacak. 03:26’da ise Merkür-Venüs kavuşumu kesinleşiyor. Haftanın en duygusal tesirlerinden biri, Merkür Yengeç Retro olduğundan bu etkileşim gerek eski sevgili dönüşleri, biten bir ilişkiyi kurtarma çabası ve bir anda bit pazarına nur yağması, geçmişi aşırı ve kontrolsüz özleme oluşturabilir. Harita sahipleri (çift olarak) iyi etkiler alıyorsa toparlama şansı olabilir bunu da belirteyim. Yine de Retro bitene kadar çok uçmamak ve gerçekçi yaklaşımı korumakta fayda var. Saat 04:17’de Ay-Güneş karesi etkin ancak saati itibariyle çok zorlayıcı değil. 13:26’da ise Ay-Uranüs kavuşumu olacağından öğle saatleri her türlü sürprize açık. Ayrıca yaratıcı yeni fikirler de cabası. Ve 15:22’de haftanın en iyi açısı Mars-Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Retro ve tutulma gölgesindeki üşengeç ruh halini oldukça canlandıran bir etkidir. Veya bir sebepten ötürü bir işe ara verdiyseniz veya motivasyonunuzu kaybettiyseniz toparlamak adına destekleyicidir. Jüpiter Retro ve Mars Aslanda olduğundan finansal kararlarda faydalı risk ile zararlı riski iyi ayrıştırmanızı, ani ve panik işlemler yapmamanızı öneririm. Bu etkilerden özellikle ateş ve hava grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma – 26.07.2019: Ay Boğa burcunda saat 06:11’de Mars ile kare açı yaptığından günün erken saatlerinde solunuzdan kalkabilirsiniz. Aynı zamanda görünmez kaza ve dikkatsizliğe de açık bir etkidir. Neyse ki kısa süre sonra 07:29’da Ay-Satürn üçgeni kesinleşiyor ve akabinde 10:19’da Ay, Ay düğümlerine olumlu açı yapıyor. Sabahın ilk saatlerinde patinaj görülebilir ama kalan zaman oldukça temiz ve özellikle de ciddiyetle yapılan işlerin sonuçlanması adına olumlu. Üzerine de 11:58’de Neptün, 17:57’de Plüton ile Ay olumlu açılarına devam edeceğinden esasen haftanın en destekleyici gökyüzü etkilerinden biri ile karşı karşıyayız. Merkür retrosuna rağmen işlerde yol almak, destek görmek ve ilham duygusu ile dolmak adına tüm güzel tesirler bir araya geliyor. Tam bir retroya rağmen önemli işler için değerlendirilecek gün. Günün olumlu etkilerinden özellikle su ve toprak grubu burçları Yengeç, Akrep, Balık, Boğa, Başak ve Oğlaklar özellikle faydalanabilir.

Cumartesi – 27.07.2019: Ay Boğa burcundaki yolculuğunun son aşamasında 00:43’te Merkür, 07:27’de Venüs ile olumlu açı yapacak. 07:29-09:30 aralığında kısa bir süre boşlukta kalıp İkizler burcuna geçecek. Bu bağlamda bol muhabbetli, eğlenceli ve aynı zamanda iletişim trafiğinin yüksek olduğu bir gün bizleri beklemekte. Ayrıca 17:16’da Güneş ve 20:00’de Ay-Kiron olumlu açısı da cabası. Bugün ikili ilişkilerde çözüm, barışma ve uzun süredir bir kopukluk olduysa tekrar diyalog kurma durumu görülebilir. Hayatınızda süregelen bir sorunu çözmek adına da önemli bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu etkilerden özellikle ateş ve hava grubu burçları İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan ve Yaylar faydalanabilir.

Pazar – 28.07.2019: 04:53’te Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. . Pek sevgili dostumuz Venüs Yengeç burcundaydı, gökyüzü karmakarışıktı ve bu sebeple duygusal açıdan epey kırılgan, nostaljik ve bazen hüzünlü hissetmiş olabilirsiniz. Hem gökyüzünün puslu havası dağılıyor hem de Venüs kraliçe moduna geçiyor. Biten ilişkilerin etkisini geride bırakmak, imaj değişimi, bir süredir solgunsanız veya kendinizi eve kapattıysanız tekrar görünür olmak adına harika bir etkidir. Saç kesimi, boya, bakım vb gibi konular için gayet uygundur. Keza estetik için de. Ay İkizler burcunda, 12:08’de Jüpiter ile karşıt açı yapacak yani öğlen saatlerinde bir şeyleri çok abartmaya veya aşırı harcamaya açıklık söz konusu. Ki üzerine de 18:23’te Ay-Neptün karesi de devreye girecek. Bugün etki altında kalma görülebilir, ayrıca olayları çarpıtılmış bir şekilde duyabilir veya yanlış değerlendirebilirsiniz. Önemli kararlarınızı bugün almamak ve bir sıkıntı varsa suların durulmasını bekleyerek herkesi dinlemekte fayda var. Bu açı sonrası Ay boşluğa giriyor ve tüm gün bu konumda kalacak. Gün boyunca saydığım konularda değişken burçlar İkizler, Başak, Yay ve Balıklar dikkat. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe