Merve Çubuktepe

Bu hafta Güneş 23 Ağustos 2021’de Başak burcuna geçiş yapacak. Sonbaharın temsil eden bu geçiş hasat zamanının da sembolüdür. Başak burcu az laf çok işi de sembolize eder. Detaylar, gerçekçilik ve mükemmeliyet önem kazanır. Ayrıca el sanatları, beceriklilik, sıhhatle alakalı konular da bu burçla ilişkilidir. Bu sebeple Güneş Başak dönemini ayrıca sağlıklı beslenme, detoks, spor gibi konular için de değerlendirebiliriz. Güneş bu burçta 22 Eylül 2021’e kadar kalacak. Ayrıca tüm Başakların doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu harika bir yeni yaş dilerim. :)

Haftanın genelinde Satürn’ün olumlu açısı oldukça önemli. Duygusal ve finansal konulara ciddiyetle yaklaşan, çaba ve sabır gösterenin ödüllendirileceği tesirler devrede.

23 Ağustos 2021’de Venüs-Satürn üçgeni kesinleşecek. Bu açı kalıbı ciddi, kalıcı ve gelecek odaklı ilişkiler kurmak konusunda destekleyicidir. Venüs İkizler burcunda olsa dahi elle tutulur, net ve tutarlı süreçlerle karşılaşabiliriz. Sevgi ve kararlılıkla ele aldığımız meselelerden zaferle çıkmak mümkündür. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Bu dönemde başlayan ilişkilerin altı dolu ve gelecek odaklı olma şansı daha yüksektir.

25 Ağustos 2021’de Merkür-Neptün karşıtı kesinleşecek. Bu açı kalıbı bizi yanılgılar ve illüzyonlar konusunda uyarıyor. Çevremizde büyük bir bilgi kirliliği olabilir, her haberi hemen doğru olarak kabul etmemeli ve araştırmalıyız. Tutarsızlıklar tespit edersek sorgulamamız gerekir. Dolandırıcılık, yalan gibi konulara açıklık söz konusu. Doğru olan gerçekleri de inkâr edebilir, kabul etmekte zorlanabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Ancak unutmayalım yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yani yalancıların da maskesi düşecek bu sürecin sonunda.

26 Ağustos 2021’de Merkür-Plüton üçgeni kesinleşecek. Bu açı kalıbı etkili konuşmak, insanlar üzerinde güçlü intiba kurmak adına destekleyicidir. Önemli görüşme, toplantı, destek talebi ve başvuru gibi konularda değerlendirilebilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 23.08.2021: Herkese iyi haftalar! Yeni haftada Güneş 00:34’te Başak burcuna geçiş yapıyor. Başak burcu az laf çok işi de sembolize eder. Detaylar, gerçekçilik ve mükemmeliyet önem kazanır. Ayrıca el sanatları, beceriklilik, sıhhatle alakalı konular da bu burçla ilişkilidir. Bu sebeple Güneş Başak dönemini ayrıca sağlıklı beslenme, detoks, spor gibi konular için de değerlendirebiliriz. Güneş bu burçta 22 Eylül 2021’e kadar kalacak. Ayrıca tüm Başakların doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu harika bir yeni yaş dilerim. :) Haftanın en önemli ve iyicil açısı olan Venüs-Satürn üçgeni de saat 15:48’de kesinleşiyor. Bu açı kalıbı ciddi, kalıcı ve gelecek odaklı ilişkiler kurmak konusunda destekleyicidir. Venüs İkizler burcunda olsa dahi elle tutulur, net ve tutarlı süreçlerle karşılaşabiliriz. Sevgi ve kararlılıkla ele aldığımız meselelerden zaferle çıkmak mümkündür. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Bu dönemde başlayan ilişkilerin altı dolu ve gelecek odaklı olma şansı daha yüksektir. Ay Balık burcunda saat 18:04’te Uranüs ile olumlu açı yapsa da saat 19:42’de Mars ile karşıt konuma geçiyor. Bu bağlamda akşam saatleri ve sonrası daha gerilimli, uzlaşmakta zor bir ortam yaratabilir. Önemli konularımızı akşamdan önce tamamlamakta fayda var. Ay Fazı: Dolunay.

Salı – 24.08.2021: Ay Balık burcunda yolculuğunun sonuna yaklaşırken 07:49’da Neptün ile güzel bir kavuşum açısı gerçekleştirecek. Özellikle 05:49-09:40 arası ruhsal çalışmalar ve ibadet için çok uygun durumda, enerji çok yüksek ve derin. Ay saat 12:12’de Plüton ile olumlu altmışlık açı yaptıktan sonra boşluğa girecek. Öncesinde 10:12-12:11 arası her türlü önemli iş, görüşme ve anlaşma adına uygun durumda. Ay saat 12:12-21:55 arasında uzun bir süre boşlukta kalacağı için bugün biraz daha aheste geçebilir, hayat dünyasına dalabilir, bir konuya odaklanmakta zorlanabiliriz. Önceden başladığımız veya rutin işlerimize odaklanmakta fayda var. Ay saat 21:56’da Koç burcuna geçerken tekrar odak, enerji ve heves kazanmaya başlayacağız. Ay Fazı: Dolunay.

Çarşamba – 25.08.2021 Saat 04:13’te haftanın zorlu açılarından Merkür-Neptün karşıtı kesinleşecek. Bu açı kalıbı bizi yanılgılar ve illüzyonlar konusunda uyarıyor. Çevremizde büyük bir bilgi kirliliği olabilir, her haberi hemen doğru olarak kabul etmemeli ve araştırmalıyız. Tutarsızlıklar tespit edersek sorgulamamız gerekir. Dolandırıcılık, yalan gibi konulara açıklık söz konusu. Doğru olan gerçekleri de inkâr edebilir, kabul etmekte zorlanabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Ancak unutmayalım yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yani yalancıların da maskesi düşecek bu sürecin sonunda. Ay Koç burcunda saat 13:57’de Satürn ile olumlu altmışlık açı gerçekleştirecek. Günün en üretken, odaklanabileceğimiz ve verimli saatlerine giriyoruz. Özellikle 11:57-15:57 arası bir işe tam odak ve ciddiyetle oturursak başarı kazanabileceğimiz saatler. Saat 18:56’da Ay-Venüs karşıtı devreye giriyor. Özellikle akşam saatleri duygusal konularda türbülanslar yaratabilir, zorlu konuları ele almamakta fayda var. Aşırı ısrar ve taleplerden kaçınmak da önemli. Ay Fazı: Dolunay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 26.08.2021: Ay Koç burcunda ve saat 08:26’da Güneş ile 135’lik açı yapıyor. Böylece Hilal fazına adım atıyoruz. Hilal fazı son derece üretken, dinamik bir fazdır. Bir işi ele almak, geliştirmek adına da çok etkilidir. Saat 16:24’te Venüs-Chiron karşıtı +-1 saat boyunca bizi duygusal yıpranma ve yaralanmalara karşı uyarıyor. Haftanın bir diğer önemli açısı Merkür-Plüton üçgeni 17:23’te kesinleşiyor. Bu açı kalıbı etkili konuşmak, insanlar üzerinde güçlü intiba kurmak adına destekleyicidir. Önemli görüşme, toplantı, destek talebi ve başvuru gibi konularda değerlendirilebilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Saat 21:01’de Ay-Plüton karşıtı kesinleşirken frene basıyoruz. Gece saatleri inatlaşma, çekişme ve konuların sakız gibi uzamasına zemin hazırlayabilir. Ay Fazı: Hilal.

Cuma – 27.08.2021: Ay Koç burcunda ve saat 00:14’te Jüpiter ile olumlu açı yaparak boşluğa girecek. Ay saat 00:15-07:26 arasında boşlukta. Uyku zamanlarına denk geldiği için uykusuzluk, ani uyanma ve garip rüyalar yaratabilir. Uyku öncesi hazırlığımızı iyi yapmakta fayda var. Saat 07:27’de Ay Boğa burcuna geçiyor. İştahımız artabilir, beş duyumuz da hassaslaşabilir. Diyete başlamak adına pek uygun bir dönem değildir. Ancak toprakla ilişki kurmak, çiçek dikimi bakımı gibi konular için de idealdir. Ay saat 16:19’da Güneş ile güzel bir üçgen açı yapacak. İkili ilişkiler, duygusal konulara dair destekleyici bir etki devrede. Özellikle önemli konuşmalar için 14:19-18:19 arası etkili durumda. Ay Fazı: Hilal.

Cumartesi – 28.08.2021: Herkese iyi hafta sonları! Ay Boğa burcunda ve saat 00:04’te Satürn ile kare sert açı gerçekleştirecek. Günün ilk saatleri biraz limoni olabilir, iletişimde tökezlemeler yaşanabilir. Ay saat 12:51’de Uranüs ile kavuşum yapacak. Öğle saatleri ezber bozmaya, program değişikliklerine açık. Tabii sürprizlere de… (Kavuşum nötr açı olduğu için iyi de olabilir kötü de belli olmaz) Ay saat 21:14’te Mars ile olumlu üçgen açı yaparak günün enerjisini yükseltiyor. Bu saatler eğlence, efor gerektiren işler, spor gibi konular için harika bir şekilde değerlendirilebilir. Üşendiğiniz konuları süratle tamamlayabilir ve rahatlayabilirsiniz. Ay Fazı: Hilal.

Pazar – 29.08.2021: Haftanın son gününde Ay Boğa burcundaki yolculuğun son safhasında 03:55’te Neptün ile olumlu altmışlık açı yapıyor. Anlamlı, size mesaj veren derin rüyalar görebilirsiniz. Ay saat 08:49’da Plüton ile olumlu üçgen açkı yaparak günü dinamik bir şekilde başlatıyor. Sadece saat 11:36’da Ay-Jüpiter karesi kesinleştiği için saat 09:36-13:36 arasında abartılı tepkiler, yeme içme ve harcamadan uzak duralım. Ay saat 17:58’de Merkür ile üçgen olumlu açı yaparak boşluğa giriyor. Eğitimler, öğrenme ve öğretme için saat 15:58-17:57 arası ideal durumda. Ay saat 17:59-19:41 arasında boşlukta kalacak ve 19:42’de İkizler burcuna geçecek. Merakımızın artacağı, iletişimin yükseleceği bir sürece giriş yapıyoruz. Ve biraz dedikodu da cabası. Ay Fazı: Hilal. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğiyle,
Merve Çubuktepe