Berrak Nilhan Karaca

Haftanın özellikle en pozitif açısı kuşkusuz Güneş-Jüpiter kavuşumu. Derinlerde olanı araştırmak, burada bulunanı yüzeye çıkarmak ve bundan fayda sağlamak, bu yolla zenginleşmek gibi etkileri olacaktır. Kendi dönüşümümüzü sağlayabileceğimize yürekten inanabiliriz. Kendi kişiliğimizin görünen yüzünü değil de gerçekten derinlerde bizi neyin motive ettiğini anlamaya çalışabiliriz. Bu pekâlâ bir başarı, sağlam ilişkiler kurmak veya kendini inandığın bir şeye adamak olabilir. Bu arada 23 Ekim 2017’de Güneş Akrep burcuna geçiş yapıyor ve yaklaşık bir ay bu burçta seyrine devam edecek. Tüm Akrep burçlarının doğum günleri kutlu olsun :)

Bunun dışında Merkür’ün Neptün ve Plüton ile pozitif açılarının olduğu bir hafta deneyimleyeceğiz. Her ne zorluk karşımıza çıkarsa çıksın etkili bir iletişimden veya sezgilerimizin gücünden destek alabiliriz.

Gün bazında etkileri yazımın devamında inceleyebilirsiniz.

Pazartesi - 23.10.2017
Ay, bugün Yay burcundaki seyahatine devam edecek ve Venüs ile Neptün arasındaki 150°’lik açıyı tetikleyecek. Venüs, Terazi burcundaki seyrine devam ederken ilişkilerde huzuru ve barışı savunmaktadır. “Al gülüm, ver gülüm.” teması hakimdir. Venüs’ün Neptün ve Ay ile irtibatı, ilişkilerde huzuru sağlamak adına yaptığımız fedakarlıkları fark etmemizi sağlayan bir etki yapabilir. Veya bir ilişkiden gerçekdışı bir beklentimiz varsa, karşımızdakini gözümüzde fazla büyüttüysek, şimdi madalyonun her iki yüzünü de görme vaktidir. Bu açılar aynı zamanda, geçmiş ve artık görüşmediğimiz bir kişiyi de hatırlamamızı sağlayabilir. Merkür de Neptün ile pozitif açıya ilerlediği için tüm bu konuları yapıcı bir şekilde konuşabiliriz. Bu açılardan daha ziyade öncü ve değişken nitelikte olan Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak, İkizler, Başak, Yay ve Balık etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Salı - 24.10.2017
Ay, Yay burcundaki seyrine devam ediyor ve saat 14:54’te Satürn ile kavuşumunu kesinleştirecek. Ay’ın Yay burcu geçişlerinde genel olarak bağımsız olmak ve maceralara atılmak isteriz; fakat saat 14:54’e kadar daha ziyade sorumluluklarımız bizi kuşatabilir. Kendimizi “mecburen” ciddi ve gerçeklere boyun eğmiş hissederiz. Örnek olarak öğlen saatlerine kadar yaptığınız işin angaryalarıyla daha fazla uğraşmanız gerekebilir. Yetkin konumdaki kişilerle görüşmeler yapmak için de çok uygun bir zaman değildir; çünkü ihtiyaçlarınıza ket vurulduğunu hissedebilirsiniz. Saat 19:44’te ise Ay, Uranüs ile pozitif açısını kesinleştirecek ve sonra boşlukta ilerlemeye devam edecek. Dolayısıyla öğle sonrasındaki saatlerde sizi sınırlayan koşullardan özgürleştiğinizi hissedebilirsiniz. Entelektüel çalışmalar yapmak, kitap okumak, bilgilenmek için gayet uygun bir zaman dilimidir. Günün bu etkilerinden daha ziyade ateş elementinden burçlar olan Koç, Aslan ve Yay etkilenebilir. Bugün ayrıca saat 18:55’te Merkür-Neptün pozitif açısı kesinleşecek. Her ikisi de su burçlarında oldukları için fikirlerimize sezgilerimiz yön gösterebilir. Planlarımızı ve projelerimizi gözümüzün önüne getirmekte zorlanmayız. Bu etkilerden daha ziyade su elementinden burçlar olan Yengeç, Akrep ve Balık faydalanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Çarşamba - 25.10.2017
Gece saatlerinde Ay, Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve sabah saat 6:14’te Mars ile sert açısını kesinleştiriyor. Güne biraz gergin başlayabiliriz. Bu saatlerde işe gidenler için trafikte dikkatli olmalarını öneririm. Sabırsızlık sıkıntı yaratabilir. Bugün Ay, Ekim ayı içinde Dünya’dan en uzak olduğu günde (apogee) olacağı için etkileri biraz daha kuvvetli hissedilebilir. Bu açıdan daha ziyade öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak etkilenebilir. Fakat bugün böyle devam eder mi? Etmez. Ay sabah saatlerinde Güneş-Jüpiter kavuşumunu pozitif açıyla tetikleyecek. Kendisi de Oğlak burcunda, yani hırslı ve hedef odaklı hissettiğimiz bir gün. Yetkin konumdaki kişilerle önemli görüşmeler bugüne kesinlikle denk getirilebilir. Hem sonuç odaklı hem de büyük resmi gören, pozitif yaklaşımlar sergilenebilir. Sürüncemede kalan konular için net ve herkesin faydasına sonuçlar çıkabilir. Gerçekleştirilebilecek vaatler söz konusudur. Bu pozitif etkiden aslında tüm burçlar bir şekilde faydalanabilir; fakat toprak ve su elementinden burçlar olan Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve Balık daha fazla etkilenecektir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe - 26.10.2017
Bugünün güzel haberi tabii ki Akrep burcundaki Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Kendimizi olumlu hissetmek, gelecek amaçlarımızı oluşturmak, inancımızı tazelemek, kişisel harita da elveriyorsa maddi kazanç elde etmek ve şanslı etkiler altında olmak için ideal bir gün. Finansal açıdan 25 ve 26 Ekim 2017 tarihlerinde altın değer kazanabilir.
Diğer taraftan Ay’ın gündemi biraz hareketli görünüyor. Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor. Gece 2:55’te Neptün ile pozitif açı yapacak. Herhangi bir rüya görürseniz unutmamak için not alın derim. Sabah 7:48’te Merkür ile pozitif açı yapacak. Kendimizi ifade etmek, yeni fikirler üretmek, yetkin konumdaki kişilerle görüşmeler yapmak için sabah saatleri gayet uygundur. Bu etkilerden su ve toprak elementinden burçlar olan Boğa, Başak, Oğlak, Yengeç, Akrep ve Balık daha fazla etkilenebilir. Sonrasında Ay 9:05’te Venüs ile sert açı yapıp 13:49’ta Plüton ile kavuşum yapacak. İlişkilerde aşırı sahiplenme, kıskançlık, baskıcı tavırlar nedeniyle sıkıntılar oluşabilir. Avrupa standartlarındaki ilişkiniz siz ne olduğunu anlamadan “Ya benimsin ya kara toprağın.”a dönüşebilir. Benden söylemesi. Bu açılardan daha ziyade öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma - 27.10.2017
Ay saat 8:22’de Uranüs ile sert açısını kesinleştirip 15:58’e kadar boşlukta kalacak. Sabah saatleri biraz gergin ve tuhaf tepkilere açık görünüyor. Bir tarafımız geleneklerimize, geçmişimize sıkı sıkıya bağlı olmak isterken yeniliklere açık olmamız gerektiğini hissettiren gelişmeler yaşayabiliriz. Bu açılardan daha ziyade öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak etkilenebilir. Saat 8:22 ile 15:58 arasına önemli görüşme ve girişimleri getirmemekte fayda var. Ay bu saatler arasında boşlukta ilerlediği için başladığımız şeyin sonunu getirmekte zorlanabiliriz. Ay Kova burcuna geçiş yaptıktan sonra akşam saatlerinde Mars ile üçgen, Jüpiter ile kare açı yapacak. Arkadaşlarımızla birlikte spor yapmak, enerjimizi dışarıya atacak aktiviteler için ideal saatlerde olacağız. Bu açılardan daha ziyade hava ve ateş elementinden burçlar olan Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kova etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cumartesi - 28.10.2017
Genel olarak dikkatimizin odağının ilişkilerde olacağı bir gün. Bugün hem Venüs-Plüton sert açısı hem Merkür-Plüton olumlu açısı hem de Ay-Güneş kare açısı kesinleşiyor. Yoğun bir ilgiyle veya tümden ilgisizlikle alakalı bir konudan veya özel vakit geçirmek ile sosyalleşmek arasında kalmaktan doğan ego çatışmaları gündeme gelebilir. Sevginin zorla dayatılan bir şey olamayacağını; ancak paylaşılabileceğini hatırlamak gerekir. Merkür bize bu kilidin anahtarının iletişimden geçtiğini söylemektedir. Genel olarak ikna kabiliyetimizin çok güçlü olacağı bir gün deneyimleyebiliriz. Dolayısıyla karşımızdakine düşüncelerimizi ve duygularımızı net bir şekilde söyleyip sonra da geri çekilmek muhtemelen en doğrusu olacaktır. Tam Akrep’teki Merkür’e has bir tarz olur :) Bu açılardan genel olarak tüm burçlar etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazar - 29.10.2017
Ay saat 19:20’ye kadar Kova burcundaki geçişine devam ediyor, sonrasında boşlukta ilerleyecek. Sabah saatlerinde ilişkilerde kadersel ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu bir konuşma, haber vesilesiyle olabilir. Bu bir arkadaşlık ilişkisi de gayet olabilir. Akışına bırakmak en doğrusu olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise Ay, Satürn ve Uranüs ile pozitif açılarını gerçekleştirecek. Geleneksel olan ile yenilikçi olanı bir potada eritebilmek söz konusu. Bu açılar birçok şekilde pozitif olarak kullanılabilir; ama daha ziyade bilgilenmek ve entelektüel çalışmalar yapmak daha faydalı olabilir. Bu açılardan daha ziyade hava ve ateş elementinden burçlar olan Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi ve Kova etkilenebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu ve güzel bir hafta dilerim.
Berrak Nilhan Karaca