Begüm Minkis

23 Ekim 2022’de İstanbul’a göre 10:51’de Venüs Akrep burcuna geçiş yaparak 16 Kasım 2022’de seyahatini tamamlayacak. Süre zarfında uçlarda dolaşarak her alanda ya siyah ya beyaz dememiz mümkün. Sıfırdan başlamaya yürekli davranabilir, hedeflerimizle ilişkili keskin sınırlar çizebiliriz. Sürpriz biçimde ani başlayan veya biten beraberlikler gündeme gelebilir. Kimileri iflas bayrağını çekerken kimileri de piyangoyu bulabilir. Ruhsal aydınlanma yaşamak, sırları ve çevremizdeki kötü ruhları fark etmek için bu transit büyüleyici tesirler yaratabilir. Hem 25 Ekim Güneş Tutulması hem de 8 Kasım Ay Tutulmasına da eşlik edecek Venüs Akrep dönemi tutkuyla sevip değer verdiğimiz şeylerin peşinden gitmemize olanak tanıyacaktır. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Detaylı analize geçmeden önce Venüs’ün Mars yönetiminde olan Akrep’te düşük bir yerleşimde olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu sebeple Venüs’ün daha karanlık versiyonunu deneyimleyeceğimizi söylemek yanlış olmaz. Gizli ilişkiler, anlaşma ve sözleşmelerin açığa çıkması, tek gecelik birliktelikler, kadın hastalıkları, istenmeyen gebelik ve skandallar görülebilir.

Gizemli ve sıra dışı kişilere çekilebiliriz. Haritamızın desteklendiği alanda avantajlar olsa da ilk etapta mücadeleye çağırılabiliriz. İlişkilerde sürtüşme, kıskançlık, kin ve intikam odaklı davranışlar zehirlenmemize neden olabilir. İrademizi nasıl kullandığımız bu dönemde aldığımız etkilerin de şiddetini değiştirecek. Zehir de bulabiliriz şifa da. Venüs Akrep maddi konularla da yakından bağlantılıdır. Bilhassa yer altı kaynakları, mafya, tefe tüfe, bataklık ve borçlarla da ilişkili olduğu için ilişkileri bu konuların şekillendirebileceğini, çıkar ilişkilerinin, yoksunluklara düşen insanların birden ortaya çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Venüs’ün Akrep burcu giriş anı haritasında Yay burcu yükseliyor. Ek olarak Venüs’ün iyi ruh ve dostluklarla ilişkili 11. evde olması beklenmedik şans ve çıkışları da gösterebilir. Aşırı uçlarda ütopik beklentilere girerek heyecan ve adrenalin aramamız mümkündür. İlişkilerde güven, dostluk ve yoldaşlık enerjisi çalıştıran kişiler transit süresince daha iyileştirici etkiler deneyimlerken karanlık yönünü çalıştırarak hırs, açgözlülük ve ihtiraslar peşinde koşan kişilerin konfor alanlarının şiddetli biçimde sarsılabileceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

İlişkilerde fiziksel çekim, cinsel ihtiyaçlar da artış gösterebilir. Partnerle tek ruh, tek vücut olmak kavramı öne çıkabilir. Kendimizi eksik hissettiğimizde şüphe, korku ve paranoya içeren duygulara bürünebiliriz. Ancak karşımızdaki insanlara baskı yapıp yapmadığımıza olayları büyütmediğimize dikkat etmemiz gerekebilir. Aksi takdirde ilişkilerin dengesi kolaylıkla bozulacak ortada ne huzur ne de mutluluk kalabilecek. Karşımızdaki kişilerin psikolojisine odaklanarak detaylara takılı kalmaktansa kendi bütünlüğümüzü korumaya almamız, her şeyi kontrol edemeyeceğimizi bilmemiz iyi olabilir.

Bizi derinden anlayan kişilerle görüşebilir, eğer mental sorunlarımız varsa terapilerde şifa arayabiliriz. Öte yandan cinsel yolla bulaşan hastalıklar, üreme organlarıyla ilişkili hassasiyetler, rahim kanseri ve düşükler tetiklenebilir. Okült, ezoterik, dini çalışmalar yapmak adına çok destekleyici bir zaman olacaktır.

Venüs transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Başkalarıyla ortaklı paylaştığınız kredi, yatırım, nafaka, miras gibi kaynaklarınıza dair adaletin sağlanmasıyla haklarınızı almak, fazlalıkların varsa ölçüye gelmesi, anlaşmazlıkları sonlandırabilmek açısından önemli ilerlemeler kat edebilirsiniz. Cerrahi müdalelere daha açık olabilirsiniz. Genital organlar, rektum, boşaltım sistemi ve psikolojik kökenli rahatsızlıklara eğilim varsa eğer süreç içerisinde hassasiyetler kendisini belli edebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: İlişkilerinize denge, ahenk ve uyum gelmektedir. Kadersel bir ilişkiye başlamak, eski beraberliklerin tekrardan hayatınıza girmesi, önemli bir tercih yapmak, evlilik veya ortaklık yönünde kara almak gibi yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlardan alacağınız manevi güçle beklediğinizden daha hızlı ilerleme kat edebilirsiniz. Dış görüntünüzde sizi artık tatmin etmeyen, beğenmediğiniz yönlerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Psikolojinizde şifalanma meydana gelebilir. Sağlığınız, kişisel hijyeninize ve bakımlarınıza verdiğiniz önem artabilir. Düzenli bir yaşama geçebilirsiniz. Günlük rutinleriniz daha paylaşım odaklı keyifli bir hal alabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız eğer müşterilerinizi geliştirebilirsiniz. Akrabalarınız, sizi seven aile dostlarınızdan, yardımcılarınızdan işlerinizi kolaylaştıracak destekler görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk yaşamınız, cinsel paylaşımlarınız daha tutkulu ve flörtöz bir hal alabilir. Diğer yandan gizli saklı adil olmayan durumlar varsa ortaya serilmesi de mümkün gözüküyor. Aile kaynakları, miras, babanın parasal durumuyla ilişkili konulara denge gelebilir. Mutlu olmak için ilk önce kendinize değer vermeyi öğrenerek büyük risklerden kaçınmanız iyi olabilir. Yatırımlardan ufak meblağ kazanç elde edebilirsiniz. İş yatırım ve girişimleri için şansınız açık gözükmektedir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Aile üyeleriniz ve evinizle daha yakından ilgileneceğiniz köklerinizle barışarak yüzleşeceğiniz bir zamana giriyorsunuz. Miras, ev, emlak ve arsayla ilişkili yatırımlarınız varsa eğer değerlenebilir. İyi ilerleyen bir beraberliğinizin daha da derinleşmesiyle evlilik yolunda ilerleyebilirsiniz. Evinizi dekore etmek, huzur ve barış sağlamak, ailenizle beraber mali konularda birbirinize destek olarak ilerlemek açısından iyi bir zaman. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Parasal mevzular, mal paylaşımları, sağlık sorunlarıyla ilişkili yakın çevrenizle fikir alışverişlerinin sıklıkla yaşanması söz konusu olabilir. Alım/satım işleriyle uğraşabilir, işinizde sürekli muhasebe yapabilirsiniz. Eğitim, kısa seyahatler, yeni tanışmalar için de desteklendiğiniz bir süreçte olacaksınız. Mental olarak baskı altındaysanız şifa bulabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak meditatif çalışmalar ve terapilerle ilgilenebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Moralinizi düzeltecek ve özdeğer artışı yaşamanıza vesile olacak neşeli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Lüks, moda, takı ve yatırımlar sebebiyle normalden daha çok para harcamaya eğilim göstererek borca girebilirsiniz. Sizi seven insanları fark edeceğiniz bu süreçte hak eden kişileri sahiplenebilir ve tüm kaynaklarınızı çekinmeden paylaşabilirsiniz. Keyfi giderlerden ötürü ileride maddi sorun teşkil edebilecek adımlar atmamaya özen göstermelisiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Cazibeniz, popülerliğinizin artacağı bu süreçte maddi manevi olarak kendinizi değerli hissetmeye yönelik yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Para kaynaklarınız genişleyebilir, elinizdeki değerleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. İlişki veya ortaklık başlatmak, evlilik kararı almak, yatırımlardan kar ve ortak kaynaklardan pay elde etmek adına iyi bir süreçten geçebilirsiniz. Dış görüntünüzde estetik dokunuşlar yapmanız çevre tarafından beğenilebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Kadersel hak edişlerinizi almanız, toksik ilişkilerden kurtulmanız, geçmiş maddi fırsatların tekrardan ayağınıza gelmesi gibi olumlu yönde gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Çocukluğunuza dönmek, derin travma çözümü yapmak için de destekleyici bir zaman olacak. Eğitim, özel durumlar veya iş sebebiyle yurt dışı seyahati planlayabilirsiniz. Görüşleriniz, öncelikleriniz değişebilir. İnançlarınızı sorgulayarak sizin için en doğru yolu bulabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Gelecek ideallerinizi gerçeğe dönüştürmek, mesleki kazançlarınızı arttırma yolunda şansınızın yaver gidebileceği zamanlardan geçiyorsunuz. Parayla para kazanmaya çalışabilirsiniz. Yatırımlarınız öncelik haline dönüşebilir. Toksikleşen ve size bir şey katmayan arkadaşlar, sosyal çevre ilişkilerinden, grup faaliyetlerinden kopmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız, aşk hayatınız ve arkadaşlarınız vasıtasıyla müjdeli haberler alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İş ve aile hayatınızda sizden saklanan gizli saklı ilişkiler bu dönemde ortaya çıkabilir. Parasal kayıplar yaşayabilir, kendi işinizi kurmak isteyebilir, bu sebeple toplum önünde yüksek masraflardan çekinmeyebilirsiniz. Akışta kalmanız ruh ve beden sağlığınıza daha iyi gelebilir. İyi ve samimi duygularla ilerleyen bir beraberliğiniz varsa eğer evlilikle taçlanabilir. Kariyerinizde ortaklık yoluyla ilerleyebileceğiniz yeni teklifler alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Umutlarınızın gerçeğe dönebileceği, kendinizi geliştirebileceğiniz yeni alanlara erişim sağlıyorsunuz. Seyahat, eğitim ve Hiç görmediğiniz yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Maddi bir tıkanıklığı aşmanız hayata daha pozitif bakmanıza imkan sağlayabilir. Eşin ailesi, uzak akrabalarınız, yaşam yolundaki rehberleriniz veya yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla daha yakın temaslar içerisine girerek önemli destekler görebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis