Begüm Minkis

Aşk, para ve ilişki göstergesi Venüs 23 Haziran 03:35’te İkizler burcuna geçiş yapıyor. Yaz mevsiminin üzerimizde yaratmış olduğu canlılıkla beraber gönül yaylarımız gevşeyebilir. Aşkta gizem değil netlik isteyeceğimiz bu süreçte arkadaşlık ve macera dolu ilişkiler başlayabilir. Flörtöz etkiler etrafı sararken kısmetler de çifter çifter gelebilir. Bizleri heyecanlandıran teklif, fikir ve projeler ilerlememize yardımcı olabilir. İlişkilerde bu dönem pek derinleşme olmayacağından yüzeysellik ve kararsızlığın dozunu aşmamak gerek. Diğer yandan kaçamak ilişkilerle ilgili meseleler odağımıza girebilir. Eğer kriz çözme konusunda yetenekli değilsek güvenli bölgede kalmakta fayda var. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs İkizler burcundayken yaz aylarının en sosyal ve neşeli zamanlarını geçirebiliriz. Bu dönemde bizleri dinleyen insanlar görmek, sesimizi duyurmak ve anlaşılmak bizleri en mutlu edecek şey olabilir. Entelektüel uyum tercih sebebi olabilir. Değer verdiğimiz insanlara deneyimlerimizi anlatmaktan veya öğretmekten memnuniyet duyabiliriz. Tanışmalar kolaylıkla flörte evrilebilir. Ancak yanlış anlaşılmalara da dikkat etmeliyiz. Soğuk, ciddi ve mesafeli tabiata sahip kişiler Venüs İkizler’in yaratmış olduğu sıcak samimi etkiyi fazla cıvık bulabilir. Bilhassa kendilerine kibarlıkla yardımcı olmayan çalışan, sohbet etmekten keyif alan insanları kendilerinden hoşlanıyor sanabilirler.

Oysa hepimiz insanlara gerektiğinde yardım etmeli, konuşabilmeli ve nezaket göstermeliyiz. Sosyal çevrelerle, kalabalıklarda bulunmamız yeni arkadaş ve ilişkilerin kurulmasını destekleyebilir. İkizler burcu Merkür yönetiminde olduğu için ilişkilerde mantık, tarafsızlık ve eşitlik önem kazanacaktır. Fikir ayrılıkları olsa da konuşarak orta yol bulunabilir. Ancak sivri dillilik, demagoji ve manipülasyonlarla karşı tarafı kışkırtırsak sonu kavgaya varabilir. ‘’Ağzı olan konuşuyor’’ dedirtmeden kelimelerimizi seçerken yeterince bilgi sahibi olup olmadığımızı sorgulamalı ve çözüm geliştirmek amacı gütmeliyiz.

Teknoloji, el işçiliği ve ticari faaliyetlerle ilgili konular değer kazanacaktır. Pratik çözümler hayat kurtarabilir. Her şeyi kestirmeden yapmaya çalışarak işten kaçmaya çalışabilir ve bu durumdan zararlı çıkabiliriz. Öte yandan eğitimlere katılmak, hiç bilmediğiniz bir şeyi denemek adına bu süreç çok destekleyici olacaktır. Ulaşım sektörü, reklam ajansları, küçük esnaf, öğretmenler, yazarlar, saha elemanları, festival ve konser mekanları, seyahat acenteleri ve sosyal medyaya dair olumlu haberler devreye girebilir.

Ancak bu dönemde isteklerinizin peşinden tutkulu biçimde gitmeniz zorlaşabilir. Bilgide yüzeysel kalmak, beklentileri sürekli değiştirmek ve kolayca sıkılmak başarıyı engelleyebilir. 29 Haziran’da Venüs ve Jüpiter altmışlığı gerçekleştiği sıralarda kısmetler çifter çifter gelebileceği için kafa karışıklığı ve kararsızlık yaşanabilir. Yanlış davranışlarla fırsatları tepme riskine karşı dikkat etmek gerekiyor.

Bu dönemin bir diğer konusu aşk üçgenleri olacak. İki insan arasında kalan, insanlar veya şirketler arasında arabuluculuk yapmaya çalışan kişiler olabilir. Aşkta da iki kişiyi aynı anda idare etmeye çalışan kişilerin zorlanmaya başlayacağını söyleyebiliriz. Aldatma ve aldanmalar görünür olabilir. Birbiriyle arka arkaya gerçekleşecek 13-14 Temmuz’da Venüs ve Satürn üçgen açısı ve Venüs ve Neptün karesi ilişkilerde kalıcı bitiş, dağılma ve çözülme getirecektir. Doğru ve gerçek olanın ne olduğuyla ilgili netlik yaşayabiliriz.

Venüs İkizler Transitinin Burçlara Etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Her türlü alanda yazmak ve çizmek için uygun bir zaman. Ticari faaliyetler sayesinde maddi kazanımlarınız yükselişe geçebilir. Eğitim, satış, pazarlama, reklam, teknoloji ve sosyal medya alanlarıyla ilgili kendinizi geliştirip ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Nazik ve empatik iletişim tarzını benimsediğiniz takdirde insanlar üzerinde oldukça hoş bir izlenim bırakabilirsiniz. Yakın dostlar veya aile üyelerinizle yapacağınız kısa seyahatler oldukça keyifli geçebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi ve manevi kaynaklarınızın değerlenip bereketlendiği bir sürece giriyorsunuz. Paranızı keyifle kazanabilir ve harcayabilirsiniz. İş hayatınızda bazı engeller kalkabilir. İş bulmanızın veya terfi almanızın yolu açılabilir. Hali hazırda çalışıyorsanız üretim sahanızı genişletmeniz mümkün. Yeni fikir ve projelerinizi geliştirerek devreye sokmanız takdir kazanmanızı sağlayabilir. Mevcut ilişki ve ortaklıklarda kendinizi önemli ve değerli hissedeceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Burcunuzdaki Venüs sayesinde iletişim ve ticari becerilerinizle sosyal ortamlarda parlayabilirsiniz. Sağlık ve sıhhat açısından iyi bir süreç geçirmenizin dışında dış görüntünüze verdiğiniz önemin de artması mümkün gözüküyor. Bekarsanız aynı yöne bakabileceğiniz, iletişimin doyurucu ilerleyeceği biriyle flört başlatabilirsiniz. Barışçıl ve uyumlu tutumlarınız artış göstereceğinden ilişkilerdeki yanlış anlaşılmaları giderebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Dinlenmek, ruhsal şifa ve seyahatler adına destekleyici bir zamandan geçmeniz muhtemel. İç dengenizi kurmak bu süreçte önemli olabilir. Evlilik, ilişki ve ortaklıklarınızda olaylara müdahale etmek yerine akışta kalarak gözlemci bir duruş sergilemeniz iyi olacaktır. İnternet üzerinden gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. İlham ve yaratıcılığınızın artması sanatsal konular ve yazarlık konularında başarı kazanmanızı sağlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kariyerden elde ettiğiniz kazançlarınızın bereketleneceği bir dönemden geçmeniz muhtemel. Müşterileriniz, iş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızla organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Toplumsal konu ve olaylarla ilgilenmeye başlamanız sizi destekleyen kalabalıklardan takdir toplamanızı sağlayabilir. Arkadaşlarınızla iş kurmak ve aynı idealler uğruna ilerlemek için uygun tesirler bulabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Toplumsal imajınıza katkıda bulunan bu süreçte her türlü iletişim ve çözüm önerilerinizle insanlar tarafından daha çok görünür olabilirsiniz. İlişkilerden kazançlı çıkmanız ve desteklendiğinizi görmeniz muhtemel. Otorite figürleriyle kuracağınız sağlıklı iş ilişkileri terfi yolunu açabilir. Yeni iş potansiyellerinin de arttığı bu dönemde yeteneklerinizin fark edilmesi için daha çok çalışmak ve sorumluluk almanız gerekebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Sizi tutsak eden konu ve olaylardan özgürleşmeye başlayacağınız, yalnızca aynı bakış açısına sahip bireylerle ilişkinize devam edeceğiniz bir zaman. Akademik kariyer, medya çalışmaları, eğitim ve ticari ilişkilerinizde akılcı davranarak fırsatları maksimum şekilde değerlendirebilirsiniz. Hukuki ve resmi işlerinizde işler beklediğiniz gibi ilerleyebilir. Adalet arayışındaysanız kendinizi doğru ifade etmeniz pek çok krizi sonlandırabilir. Kimileriniz bu süreçte evlilik planları yapabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarınız çerçevesinde fikirlerinizin değer görmeye başlayabilir. Katı yönleriniz yumuşayabilir ve kendinizde yıkıcı bulduğunuz yönlere eğilerek şifalandırabilirsiniz. Psikolojik iyileşme deneyimlemek adına da olumlu bir süreç. İlişkilerinizde strateji, cinsel ihtiras ve karşılıklı cazibe artış gösterebilir. Miras, borçlar, nafaka ve tazminat gibi başkalarının kaynaklarına dair beklentilerinizde adil ve olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Karşıt burcunuzda yaşayacağınız Venüs transiti sayesinde ilişkilerinizde adalet, iletişim ve paylaşımın önemi artabilir. İlişkilerde karşı tarafı bu dönem daha cazibeli bulmanız mümkün. Her türlü ilişkide yanlış anlaşılma ve yıpratıcı tartışmalar yaşadıysanız güzellikle problemlerinizi çözebilirsiniz. Ayrılık aşamasındaysanız da medeni biçimde sonlandırabilirsiniz. Doğru iletişim ticari iş ilişkilerinize de katkı sağlayarak müşteri kazanmanıza yardımcı olacaktır. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Günlük yaşam kalitenizi düşüren unsurlar varsa kurtulmanız mümkündür. Mental gücünüzün artması iş hayatınızdaki problemleri çözmenize yardım ederken sorumluluklarınızı vaktinde yerine getirebilmenizi sağlayacaktır. Kişisel bakım ve ihtiyaçlarınıza eğilmek için de ideal bir dönem. İş sebepli girdiğiniz çevrelerde sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Meslek hayatınızda satış, pazarlama gibi konuların yanı sıra yeni fikir ve projeler de değer kazanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Aşk, çocuk ve yatırım çerçevesinde beklentileriniz karşılanabilir. Eğlenceli tatiller organize ederek dinlenebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlardan sevinçli haberler alarak modunuzun yükselmesi de mümkündür. Üretime dönüştürdüğünüz yaratıcılığınız maksimum seviyede olabilir. Hobilerinizden meslek çıkarabilirsiniz. Arzu ediyorsanız hamile kalmak için desteklendiğiniz bir süreç. Evlilik ve ilişkilerde bol sohbetli romantik dakikalar artabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Mülk alım satım, tapu, tadilat/tamirat ve kira kontratı gibi işlerinizi halledebilirsiniz. Özel yaşamınız ve iç dünyanızda iyileşme yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızdaki pürüzler sağlıklı iletişimle çözülebilir. Evlenmek, evliyseniz çocuk planları yapmak için isteğiniz artabilir. Bu süreçte ev ortamınızda huzurlu vakit geçirmek, evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelerek mutlu olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis