Begüm Minkis

Uyum, cazibe, aşk gezegeni Venüs 23 Mayıs 23:31 itibariyle İkizler burcuna geçiş yapıyor ve 17 Haziran’a kadar burada hareket edecek. 26 Mayıs’ta şans gezegeni Jüpiter de İkizler’e geçerek Venüs’e eşlik edecek. İyicil gezegenler İkizler burcundayken şans yüzümüze iki kere gülebilir, kalbimiz pır pır edebilir, maddi konularda elimizin bereketi artabilir.

Venüs dediğimiz zaman aşktan bahsetmemek elbette olmaz. Bugünlerde ilişkilerde zeka, güzel söz söyleme sanatı, problem çözme becerisi karşı tarafı tavlamak için yeterli olacaktır. Tencere kapak gibi birbiriyle uyumlu aşklar başlayabilir. Venüs İkizler konumu biraz ilişkilerde henüz yeterli deneyimin olmadığı canım cicim zamanlarını da temsil eder. Büyük yükler altına girmekten ziyade özgürlük, flört ve macera arayışı daha belirgin olabilir. Bu sebeple karşı tarafın potansiyelini çok zorlamak ters tepebilir.

4 Haziran 2024’de Venüs ve Güneş önemli bir üst kavuşum gerçekleştirecek. Büyük sözlerin verileceği, önemli konuşmaların ve tanışmaların yaşanacağı bu süreçte randevuya çıkmak, gezmek ve öğrenmek için harika zamanlar olacak. Yaz ruhunu da yavaş yavaş üzerimizde hissetmeye başlarken artık “o zaman dans” diyebiliriz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs İkizler transitiyle ağzımızın tadı yerine gelebilir. Yerimizde durmak istemeyebilir kendimizi eğlenceye vurabiliriz. İkizler burcu Merkür yönetiminde olduğu için yakın çevremiz, kardeş, kuzen, komşularla karşılıklı sevgi ve destek artabilir. Kısa yolculuk planlamak, seminerler, fuarlara katılmak, şehir turlarına çıkmak, yeni mekanlara gitmek isteyebiliriz.

Çapkın kaçamaklar ve flört arayışları bu süreçte daha çok görülebilir. Sabahlara kadar mesajlaşma mesaileri olabilir. İki insan veya iki durum nedeniyle seçenekler arasında bocalanabilir. Bekarlara da böylelikle fırsatlar doğuyor. Yeni tanışma, tekliflere hiç olmadığı kadar açık bir süreç. Bizi zihnen besleyen, yeni bir şeyler öğrenebileceğimiz, kültürlü, ortak ilgi alanlarımızın olduğu, kafamıza yatan partnerle ilişki kurmak isteyebiliriz.

6 Haziran’da gerçekleşecek Venüsyen İkizler Yeniayı ilişkilerde radikal gelişmelere ışık yakıyor. Yeniay anında Venüs ve Güneş üst kavuşum gerçekleştiriyor olacak. Bu yeniay bu sebeple pek çok kişinin hayatında çok önemli dönüm noktaları yaratacak karşılaşmalara, başlangıç ve bitişlere işaret etmektedir. Yeniay’ın hayatımıza katabilecekleriyle ilişkili detaylı analizi daha sonra paylaşacağım.

Denge, uyum ve estetik gezegeni Venüs ikizler seyahatinde medya, ulaşım, iletişim, teknolojiyle ilişkili güzel gelişmeler yaşanabilir. Yeni trendler insanlara sunulabilir, yeni sosyal medya platformları duyurulabilir. El ve tırnak bakımları, nefes terapileri, çiçek kokuları kullanmak, renkli kıyafetler giymek, el-ayak masajları için gayet uygun olabilir.

Venüs transitinin süreç boyunca diğer gezegenlerle yapacağı önemli açıları da tek tek inceleyelim. 25 Mayıs Venüs ve Plüton üçgeni gerçekleşecek. Bu açı zeka, strateji, eğitim vesilesiyle güçlenmeyi gösterebilir. İyi yönde manipülasyon verebilir. Tutkulu ilişkileri destekler. İkna becerileri güçlenebilir. Geleceği parlak ticari anlaşmalar olabilir.

4 Haziran hem Venüs-Kuzey Ay Düğümü altmışlığı hem de Güneş-Venüs kavuşumu gerçekleşecek. İlişkilerde gizlilikler varsa açığa çıkabilir. Venüs bir yandan yanık olacağı için ilişkilerde seçim yaparken egoist beklentiler öne çıkabilir. Doğru yönetilirse ilişkileri tüm ihtişamımızla yönetebilir, gelecek vaad eden başlangıçlar yapabiliriz. Bu yönde kadersel destekler devreye girebilir.

8 Haziran Venüs ve Satürn kare sert açı gerçekleşecek. Bu açı ilişkilerde mücadeleyle yapılanma, sorumluluk getirecektir fakat ilk önce acı konuşmalar ve yüzleşmeleri devreye sokabilir. 11 Haziran Venüs ve Kiron altmışlığı gerçekleşecek. Bu açı ise pratik çözümlerle zorlu işleri halletme, yanlış anlaşılmaları düzeltmek için destekleyici. Evham ve korkular varsa aşılabilir.

17 Haziran hem Venüs-Neptün karesi hem de Merkür-Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Venüs bu esnada 29° İkizler burcunda olacağı için büyük haberler, planlar ve konuşmalar olabilir. Yeni bir yol belirleyebiliriz. Bilgili insanlardan rehberlik alabiliriz. Kadınlardan destek alınabilir.

Venüs transitinin burçlar üzerindeki etkisi: (Yükselen burcunuzu okuyabilirsiniz)

KOÇ: Ağzınızın bal damlayacağı bu süreçte doğru iletişim ve ikna becerilerinizle insanları etkileyebilirsiniz. Edebiyat, yazım ve çizim işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ticarete atılmaya karar verebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmeler olabilir. Yakınlarınızdan hediye alabilirsiniz. Aracınızı, elektronik aletlerinizi yenileyebilirsiniz. Spor aletleri alabilirsiniz. Eğitim sertifikaları alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışarak flört etmeye başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda destekleyici gelişmeler olabilir. Elinizin bereketi artabilir. Evinizi dekor edebilir, yeni bir eşya satın alabilirsiniz. Araç gereçlerinize aksesuar alabilirsiniz. Miras, aile, devlet ve kiralar sayesinde gelirleriniz olabilir. İki yerden para kazanmaya başlamanız da olası. Hayattan daha çok keyif alabilirsiniz. Estetik işlemleri için bu süreci değerlendirebilirsiniz. Ailenize yeni bir insan katılabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Hem güzelliğiniz hem zekanızla fark yaratabileceğiniz bir süreç. Popüleriteniz artabilir. İnternet üzerinden biriyle tanışabilirsiniz. Aynı anda iki kişiyle görüşebilirsiniz. İlişkilerde yön belirlemek konusunda kararsızlık yaşamanız mümkün. Sosyal medyayı daha etkin kullanabilirsiniz. Kutlamalara katılabilirsiniz. Teknoloji, eğitim, seyahatlerden para kazanabilirsiniz. Resmi işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Yurt dışı, seyahatler konusunda şanslı bir süreç. Spiritüel konular, psikoloji, sağlık, sanal ticaret üzerinden kazanç sağlayabilirsiniz. Yatırım ve masraflar da gündeme gelebilir. Lüks harcamalarınız olabilir. Detaylı sağlık kontrollerinden geçebilirsiniz. Terapi alabilirsiniz. Gizli hayranlarınız olabilir. İlişkilerinizde fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızı gizli tutmaya karar verebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Sosyal bağlantılarınızın güçlenebileceği bir zaman. Bir arkadaşınızdan büyük bir fayda görebilirsiniz. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayalleriniz gerçek olabilir. Terfi, zam alabilirsiniz. Hamilelik için iyi bir zaman. Tanınırlığınız artabilir. Evlenme kararı alabilirsiniz. Nişan, söz hazırlıkları yapabilirsiniz. Arkadaş toplantıları, organizasyonlar olabilir. Reklam işleriyle ilgilenebilirsiniz. Seçimlerinizi özgürce yapmak isteyebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Özel hayatınızı şekillendiren güçlü gelişmeler olabilir. Taşınma, kiralama, satış, miras, ev dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Memleketinizi ziyarete gidebilirsiniz. Ev arkadaşıyla yaşamaya başlayabilirsiniz. Misafirleriniz gelebilir. Evlenmeye karar verebilirsiniz. Bekarsanız kadersel karşılaşmalarınız olabilir. Geleceği olmayan toksik bir ilişki içerisindeyseniz bitirme yönünde karar alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Akademi, hukuk ve ticari konularda hayırlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İnterneti daha etkin kullanabilirsiniz. Uzak mesafe ilişkisi yaşayabilirsiniz. Yabancılardan destek görebilirsiniz. Vize, pasaport, bürokratik işlerinizi halledebilirsiniz. Tatile çıkabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa nişan, söz hazırlıkları yapabilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle tanışabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilgili yaşadığınız anlaşmazlıklar çözüme kavuşabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: İtibarınızı güçlendiren yeni gelişmeler olabilir. İş ortaklığına başlayabilirsiniz. Yalnızsanız zihinsel olarak çekildiğiniz biriyle tutkulu bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. İlişkilerde dönüşüm geçirebilirsiniz. Kıskançlık, hasetlik nedeniyle bazı ilişkiler zarara uğrayabilir. Problemli bir evliliğiniz varsa anlaşmalı boşanabilirsiniz. Mal ve para paylaşımları konusunda destekleniyorsunuz. Elinize ek kazançlar geçebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Evlilik ve ortaklıklar konusunda destekleniyorsunuz. İlişki teklifi alabilir veya edebilirsiniz. Resmi işler günlerinizi meşgul edebilir. Sizi zekasıyla etkileyen, hayatınızı kolaylaştıran, beklentilerinize uyum sağlayan insanlar önünüze çıkabilir. Yakın arkadaşlarınızdan rehberlik alabilirsiniz. Danışmanlık, davalar, eş vesilesiyle para kazanabilirsiniz. İlişkilerde orta yolu bulmak kolaylaşabilir. Yer değişikliği ve taşınma düşünebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Çalışma düzeninizi ilgilendiren yeni kararlar alabilirsiniz. İşsizseniz iş bulabilirsiniz. Yanınıza yeni eleman, asistan gelebilir. İş ortamınızda görev değişimleri olabilir. Sorumluluklarınıza daha kolay uyum geliştirebilirsiniz. Araştırma gerektiren bir konuda görev alabilirsiniz. Temizlik ve bakım konularına önem verebilirsiniz. Cildinize, kilonuza ve tarzınızı gözden geçirebilirsiniz. Kendinize yeni kıyafetler alabilir, giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Kendinizle daha mutlu hissedeceğiniz bu süreçte aşk hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Kafaca size çok uygun, sözlerinize kulak veren birine karşı duygularınız uyanabilir, flört etmeye başlayabilirsiniz. Ciddi beraberliğiniz zaten varsa nişan ve söz kararı alabilirsiniz. Partnerinizle seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Gece eğlencelerine çıkabilirsiniz. Riskli yatırımlardan para kazanabilirsiniz. Başkalarının desteğiyle işinizi büyütebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Yuvanızın bereketi, mutluluğu artabilir. Konforunuzu arttıracak mülk, toprak yatırımı düşünebilirsiniz. Kardeş, komşu, kuzenlerinizle sohbetiniz artabilir. Aile içinde küslükler bitebilir, otorite figürlerinden anlayış görebilirsiniz. Yakınlarınızdan hayırlı haberler alabilirsiniz. Miras, tapu işleriyle ilgilenebilirsiniz. Devletle bağlantılı destek alabilirsiniz. Evlilik ve taşınma nedeniyle düzeniniz değişebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis