Tuğba Karadayı Ulusoy

Geçtiğimiz hafta bırakma enerjisi üzerine kuruluydu. Elimizdekilerini korumak için alev topuna dönüşmemizin ardından bu hafta bize 2 Temmuzda yaşanacak tutulma öncesinde değişim ve fırsatlar için şans veriyor. Hayatımızda yeni şeylerin olmasını isterken bir taraftan da elimizdekine sıkı sıkıya sarılırsak hayatımızda yeninin gelmesini sağlayacak boşluğu oluşturamayız. İşte önümüzdeki günler, geçen hafta ne kadar zorluk yaşadıysak yaşayalım yeni fırsat olasılıklarını göstererek bizi şaşırtacak. Ancak bu noktada da Venüs – Neptün karesini de unutmamamız gerekecek. Değerlerimizi fanatizm haline getirirsek hayal kırıklığı yaşayan yine biz olacağız. Tutulmaların bize yenilikler getirmesi için bizi bekleyen günlerde geçmişe takılmak yerine yeniliklere odaklanmak daha faydalı olabilir. Zihnen ve ruhen değişimi kucaklamaya hazır olmalıyız. Bu hafta içine kapanma, iç dünyamızı keşfe çıkma değil; tam tersi dışarıya çıkma, yeniliklerin peşinde koşma ve fırsatları görme haftasıdır.

24 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan sevgi ve değeri temsil eden Venüs ile hayal kırıklığını, belirsizliği temsil eden Neptün, kare açısını gerçekleştirecek. Etkisi yaklaşık olarak +/- 5 gün sürer. Bu süreçte ilişkilerle ilgili aldanma ve aldatma haberlerini duyabiliriz. İkili ilişkilerde karşı tarafa körü körüne inanma zamanları değildir. Maddi konularda ilgili olarak da çok emin olmadığınız kaynaklara yatırım yapmak hayal kırıklığına sebebiyet verebilir. Para ile olan ilişkinizde tatminsizlik hissedebilirsiniz, önünüzü görmekte zorlandığınız için içsel huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bu etkiyi az hasarla atlatmak için sanatsal konulara yönelmek, ruhunuza iyi gelecek sinema, tiyatro, konser gibi faaliyetlerle ilgilenmek daha iyi hissetmenize katkı sağlayabilir.

27 Haziran 2019 tarihinde iletişim ve anlaşma gezegeni Merkür, Aslan Burcuna geçiş yapacak ve zihnimizin yoğunluğundan dolayı emir kipiyle konuşma riskimiz söz konusu olacaktır. Beklentilerimiz artacağı için ticari anlaşmalarda büyük yatırımlar yapmak isteyebiliriz. Sahne önü işler, kumar, çocuk ve aşk konuları daha fazla zihnimizi meşgul edebilir. Zekamızı göstermek isteyeceğimiz bu dönemde büyük laflar edip, gerçekleştirilmesi zor sözler vermemeye özen göstermek gerekmektedir.

27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Güneş – Uranüs Altmışlığı içimizde değişim yapma isteği uyandırabilir. Sürpriz gelişmelerin yaşanabildiği, maddi konularda fırsatlar yakalayacağınız 3 günlük süre zarfında özellikle otorite figürü pozisyonundaki insanlardan destek alabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanlar size yeni imkanlar sağlayabilir. Kariyerde terfi, zam gibi konular gündeme gelebilir. Yaratıcılığınız sayesinde orijinal işlere imza atabilirsiniz.

27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Güneş – Kiron karesi ise aşırı derecede yardımsever olacağımız bir sürece işaret ederken bu noktada kendi isteklerimizi unutursak zorlanabileceğimizi belirtmektedir. Herkese yardım edip de sonra beklediğiniz anda yardım bulamazsanız ruhsal olarak yaralanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda dikkat edilmesi gereken 3 günlük zaman diliminde özellikle baş ve mide ile ilgili konularda hassasiyetler yaşanabilir. Ruhsal çalışmalar yapmak kendinizi daha iyi hissetmenize sebebiyet verebilir. Bu dönem güvenmediğiniz insanlara sırlarınızı açıklamaktan kaçınmalısınız.

Haftanın günlerine gelirsek: Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 24.06.2019: Haftaya Ay balık burcunda başlıyoruz ve sevginin, empatinin, duyguların, sezgilerin önem kazandığı bir gündeyiz. 05:03’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter karesi sabahın erken saatlerinde gerçekleşeceği için genel olarak rüyalarınızı etkileyebilir. Bilinçaltınız ve inançlarınız fazlasıyla aktif olabilir. 06:09’da gerçekleşecek olan Ay Satürn uyumlu açısı sorumluluklarımızı yerine getirecek gücü kendimizde bulabileceğimizi göstermektedir. 06:13’de gerçekleşecek olan Ay Venüs karesi ise sabah saatlerinde ilişkiler konusunda biraz zorlanabileceğimizi belirtmektedir. 06:55’de Ay Neptün kavuşumuyla beraber yataktan ayrılmakta zorlanabiliriz. Zaten belirsizliği temsil eden Neptün’ün de etkisiyle sabah saatlerinde aktifleşen diğer açılarla beraber güne biraz karışık duygularla uyanabiliriz. 12: 58’de gerçekleşecek olan Venüs Neptün karesi ise ilişkilerle ilgili olarak hayal kırıklıkları yaşama riskimiz olduğuna işaret ediyor. Özellikle karşı tarafa körü körüne inanmak yerine yaklaşık 3 günlük süreçte kendi duygu ve isteklerimize yönelmek daha doğru sonuçlar almamıza sebebiyet verebilir. Maddi konularda da aldanma riskimiz olduğu için emin olmadığınız yatırımlara girmemenizi tavsiye ederim. 14:17’de gerçekleşecek olan Ay Plüton uyumlu açısı ise kendimizi daha güçlü ve etkili hissedeceğimiz zaman dilimlerini göstermektedir. Özellikle insanları etkileyecek konuşmalar yapacaksanız bu zaman dilimini değerlendirebilirsiniz. 20:21’de gerçekleşecek olan Ay Mars üçgeni ise sabah saatlerinde yaşadığımız kafa karışıklığını temizleyerek, özellikle duygusal konularda harekete geçmek için bizi yeterince destekleyecektir.

Salı – 25.06.2019: Gökyüzü bize dünkü karışıklığının ardından dinlenmek için destek sağlıyor. 02:10’da gerçekleşecek olan Ay Merkür uyumlu açısı ruhumuzla, zihnimizin uyumlu olduğunu yani rahat bir gece geçireceğimizin habercisi. Bu saatten sonra Ay boşluğa girecek ve 05:37’de Koç Burcuna geçiş yapacak. Ay Koç burcundayken daha hızlı hareket edip, kolay risk alırız. Ancak 12:46’da gerçekleşecek olan Ay Güneş karesi bu riski otorite figürlerine karşı almamamız gerektiğini belirtmektedir. Bu zaman dilimlerinde ego ve duygular arasında gelgitler yaşanabilir. 17:20’de gerçekleşecek olan Ay Kiron kavuşumuyla beraber kendimizi daha iyi hissedebiliriz. İçgüdülerimiz bizi insanlara yardım etmeye yönlendirebilir. Herhangi bir konuda şifalanmak için çok destekleyici saatlerdir. Bol bol dert anlatıp dert dinleyebilirsiniz.

Çarşamba – 26.06.2019: Güne Ay Koç burcunda başlıyoruz. Oldukça aktif ve dinamik hissedebiliriz. Sonuçları düşünmeden bir anda içgüdüsel olarak harekete geçebiliriz. Perşembenin gelişi Çarşamba’dan belli olur denir ya burada tam tersi durum söz konusu. Bugünkü sakinlik yarının yoğun enerjisine bizi hazırlıyor. 16:20’de gerçekleşecek olan Ay Jüpiter uyumlu açısı hem maddi hem manevi konularda çok destekleyicidir. İlahi olarak korunma sağlayan saatlerdir. Dilek dilemek, ibadet etmek için de kullanabilirsiniz. Yapacağınız işleri büyütmek istiyorsanız da bu saat dilimini kaçırmamalısınız. 17:37’de gerçekleşecek olan Ay Satürn karesi ise çok fevri davranırsak bizi sıkıntıya sokabilecek zamanları işaret etmektedir. Bu zaman zarfında ruhsal olarak kendinizi biraz kapana kısılmış, sorumluluklar altında eziliyor gibi hissedebilirsiniz. Genel olarak soğumayı temsil eden bu açının etkisi kısa sürelidir. Kendinizi hemen buhrana kaptırmayın.

Perşembe – 27.06.2019: Geldik haftanın en etkileşimli gününe. Güne Ay Koç burcundayken başlıyoruz ve 00:38’de Ay’ın Venüs’le yapacağı uyumlu açısı ilişkilerimizde bir problem varsa bunu konuşarak çözmek adına bize destek sağlıyor. Fakat 01:42’de gerçekleşecek olan Ay Plüton kare açısı ise sınırları fazla zorlamamamız gerektiğini, güç savaşlarından kaçınmamız gerektiği konusunda bize uyarır nitelikte. 03:19 itibarıyla Merkür Aslan burcuna geçecek ve retro hareketine 9 Temmuz tarihinde başlayacak, 19 Temmuz tarihinde retro pozisyonda Yengeç burcuna geçecek. Biz de Merkür’ün Aslan burcundaki seyahatinde daha buyurgan bir iletişim diline sahip olabiliriz. Kendimizi daha fazla ortaya çıkarabiliriz. Tutamayacağımız sözler verebiliriz. Kendimiz hakkında bol bol konuşabiliriz. 10:51’de Ay Mars ile sert bir açı gerçekleştirecek. Agresif zamanlardır, karşı tarafa patlama riskimiz çok yüksek olabilir. Bu saatlerde mümkünse spor yaparak stres atmak daha iyi olabilir. Ay bu açısını gerçekleştirdikten sonra 16:31’e kadar boşlukta olacak ve yeni şeyler başlatmak yerine hobilerimize yönelmek ya da daha evvel başladığımız işleri toparlamak daha faydalı olacaktır. 16:31’de Ay’ın Boğa burcuna geçmesiyle beraber kendimizi daha sakin ve huzurlu hissedebiliriz. İştahlar açılabilir. Dünyevi zevklere daha fazla değer verebiliriz. 17:22’de Ay’ın Merkür’le yapacağı sert kontak sebebiyle iletişim konularında problemler yaşanabilir. Anlaşmaları, imzaları bu saate getirmemeye özen göstermenizde fayda var. 20:45’de gerçekleşecek olan Güneş Uranüs uyumlu açışı bu haftanın en güzel açısı. Geçen haftanın bırakma enerjisini arkanıza aldıysanız bu hafta yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aslında geçen haftaki zorlu süreç bu hafta gerçekleşecek olan fırsatları yakalamamız için gökyüzünün uzattığı yardım eliydi. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz, beklediğiniz terfi gerçekleşebilir. Maddi konularda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. 22:59’da gerçekleşecek olan Güneş Kiron karesi ise hala kendinizi başkalarına adıyorsanız yara alabileceğinizi göstermektedir. Bu açı hem ruhsal yara almayı temsil eder hem de kimliğin yara almasını temel alır. Dolayısıyla önümüzdeki 3 günlük süreçte kendi isteklerimize odaklanmalı ve kendimizi şifalandırmalıyız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Cuma – 28.06.2019: Bir önceki günün yoğun ve yorucu gökyüzü etkileşimlerinden sonra bugün yine sakin bir gün geçireceğiz. Ay Boğa burucunda olduğu için dünyevi zevkler gündemimizde olacaktır. Nedir bunlar? Hayattan keyif almak, bol bol yemek yemek, güzellik ve estetik konulara önem vermek ve bunlar için para harcamak. Tam bir keyif günü. 03:34’de gerçekleşecek olan Ay Uranüs kavuşumu dün gerçekleşen Güneş Uranüs etkileşimini tetikleyecek. Yakalayacağımız fırsatları rüyalar yoluyla görebilir, yeni fikirlerle uyanabiliriz. 04:06’da gerçekleşecek olan Ay Güneş uyumlu açısı ise tutulma öncesinde Ay ve Güneş’in gerçekleştireceği son uyumlu açı. Dolayısıyla bugünü daha çok elimizde olan işleri toparlamak, hem mantık hem duyguların ahengiyle hareket etmek için kullanabiliriz. Tutulmalarla beraber yeni döngüye başlayacağımız için eskileri bırakabilmek adına çok destekleyici olan bu açıyı iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Cumartesi – 29.06.2019: Genel etkilere bakacak olursak güzel bir gün bizleri bekliyor. Öncelikli olarak 02:19’da gerçekleşecek olan Ay Satürn uyumlu açısı, sorumluluklarımız konusunda bizi destekleyecektir. Dolayısıyla uykuya geçmeden evvel yapılacakları not etmek ertesi gün daha planlı bir şekilde işleri halletmemize olanak sağlayabilir. 03:38’de gerçekleşecek olan Ay Neptün uyumlu açısı sezgiler konusunda çok kuvvetli olacağımızı belirtmektedir. İmkanınız varsa kalkın ibadet, dua gibi ruhunuza iyi gelecek şeyler yapın, yok eğer ben uyuyacağım diyorsanız da rüyalarınızı mutlaka not edin. 10:08’de gerçekleşecek olan Ay Plüton uyumlu açısı bugün tuttuğumuzu koparmak adına çok destekleyicidir. İnsanları etkimiz altına alabiliriz ve kendimizi daha güçlü hissedebiliriz. 21:38’de gerçekleşecek olan Ay Mars üçgeni ise artık duygularımızı harekete geçirmek adına çok destekleyicidir. Kendimizi, isteklerimizi yapmak konusunda daha cesur hissedebiliriz. Ay sonrasında ertesi gün 00:08’e kadar boşlukta olacağı için eğer harekete geçecekseniz de 21:38’den önce geçmenizi tavsiye ederim.

Pazar – 30.06.2019: Ay 00:08 itibarıyla artık İkizler burcuna geçecek ve gün boyunca iletişimiz oldukça yoğun olacaktır. Haber alma verme, sosyalleşme konularında çok destekleyicidir. 03:51’de de Ay’ın Merkür’le uyumlu açısı da günün en önemli konusunun iletişim olacağını daha da desteklemekte. Yeni fikirler bulmak ve bunları yaymak isteyebilirsiniz ya da böyle bir fikriniz varsa bugünü kullanabilirsiniz. Son olarak da 10:40’da gerçekleşecek olan Ay Kiron uyumlu açısı özellikle bugünün şifalanma konusunda destekleyeceğini belirttiği için bu şifalanmayı inzivaya çekilmek yerine iletişimde kalarak yapmamızın bize daha iyi geleceğini belirtmektedir. Bugün daha fazla yardımsever olabilirsiniz, eğer hayatınızın herhangi bir alanıyla ilgili danışmanlık almak isterseniz de bugünü kullanmak daha fazla katkı sağlayabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dilerim,
Tuğba Karadayı Ulusoy