Merve Çubuktepe

Aşkın dile geleceği, flört ve heyecanın hayatınızı renklendireceği bir dönem başlıyor. Venüs 24 Nisan-19 Mayıs 2018 aralığında İkizler burcunda yolculuğunu sürdürecek; aşkın matrak, eğlenceli ve oyun dolu doğasını bize hissettirecek. Geldi bahar ayları, gevşer gönül yayları sözüne pek uygun bu etki vesilesi ile bir anlık konuşma ya da bakışmadan dahi yoğun bir elektrik alabilirsiniz. Dost meclislerinde tek konu flört süreci olabilir; beni seviyor mu, neler hissediyor, benden hoşlanıyor mu, niyetini belli edecek mi gibi soruları çözmeye çalışabilirsiniz. Bu dönemde dostlarınızla aşktan konuşmak çok keyif verebilir, şarkılar ve şiirler daha anlamlı hale gelebilir. Sosyal medyada hoşlandığınız kişiyi deli gibi takip edebilir her yaptığından anlam çıkarırsınız.

Bu dönemde duygular kolay kolay içeride kalmaz, en sonunda dışa taşar. “Seviyorsan söyle be kardeşim” cümlesi çok sık zikredilebilir. Size de söylenebilir tabii ki. :) Tabii transitin getirdiği cesaret ve heyecanın etkisi ile sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmamalısınız. Zira Venüs İkizler keyifli ve flörtöz bir etki olmakla birlikte, kalıcılık konusunda garanti vermez.

Diğer yandan İkizler burcunun verdiği ikilem ve çoğulluk etkisi sebebiyle birden fazla kişiye karşı duygularınız olabilir ve karar veremeyebilirsiniz. Dürüstlük burada önem taşıyor, zira transit boyunca aşkla alakalı dedikodu ve oyunlar karanlık bir rotaya dönerse ileride canınızı sıkabilir. Ve tabii ki “efendi” kişiler yerine bu dönemde fırlama, neşeli, tekinsiz insanlar size daha çekici gelebilir. Zeka önemli bir kriter olacaktır, sırf fiziksel beğeni yeterli olmayabilir.

Bir uyarı olarak 8 Mayıs 2018’de Venüs-Neptün karesi kesinleşiyor. Bu açı insana pembe gözlükler taktırır ve her şeyi istediğiniz gibi görmenizi sağlar. Ancak aşk sarhoşluğunda hissettiklerinizin sonradan abartılı olduğunu fark edebilirsiniz. Bundan ötürü tekinsiz, bağlanma sorunlu ve güvenilmez kişilere çok da bel bağlamayın derim.

Sosyalleşmek adına ise şahane bir etki söz konusu. Üşenmeyin, içinize kapanmayın ve sizi özleyen, yanınıza çağıran dostlarınızın yanına koşun. Hep beraber çok eğlenebilir ve hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Ve bu buluşmalar size beklenmedik iyilikleri de getirebilir, kaçırmayın! Son olarak da iletişim, pazarlama, reklam, tanıtım, ticaret ve yayıncılık sektörlerinde çalışanlar transit boyunca ekstra şanslı olacaklar.

Venüs İkizler geçişinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Telefon şarjı yetmez yanınıza bir powerbank alın. :) Arkadaşlar ve akrabalarınızla bitmek bilmeyen bir iletişim ve dedikodu trafiğine hazır olun. Elinizde telefon hem çevrenizin sorunlarını çözmeye çalışırken hem de beklenmedik aşk kıvılcımlarının tadını çıkarabilirsiniz. Heyecan ve zeka oyunları havada uçuşabilir, hiç beklenmedik bir anda birine körkütük aşık olabilirsiniz. Anın tadını çıkarmak önemli, ilişkiyi hemen şekillendirmeye çalışmayın. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Maddiyat açısından birden fazla fırsatın sizi beklediği bir sürece giriyorsunuz. Birden fazla yolla para kazanabilir ve maddi bir sıkıntınız varsa bunu sonlandırabilirsiniz. İş yerinizde maaş artışı ve terfi için konuşarak sizi ikna eden bir söz alabilirsiniz. Transit boyunca entelektüel yönünüzü beslemek adına kitaplar ve eğitimlere daha fazla para harcamanız mümkün. Para olsa da geldiği gibi gidebilir bundan ötürü savurganlığa dikkat. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Bu transitin assolisti sizsiniz tabii ki! İnsanların başını döndürecek ve tüm bakışları üzerinize toplayacaksınız. Siz isteyin yeter… İmaj değişikliği ve estetik müdahaleler için çok uygun bir dönem. Kalbiniz boşsa birden dolabilir, ilişkisi olanlar ise başka bir kişiden hoşlanabilir. Arada kalma ve çapkınlık durumları için uygun koşullar var; ancak bunlara süratle bir çözüm bulup karar vermeniz gerekli; zira uzarsa şayet sevdiğiniz insanları incitebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İçinizde evirip çevirdiğiniz ikilemde kaldığınız konulara dair bir karar alma sürecine giriyorsunuz. Bu tabii ki ilk başta pek kolay olmayacak ancak korkularınızdan sıyrılıp bir seçim yapma vaktiniz geldi. Kendinizi anlamak adına daha fazla okuyup araştırabilir, gerekiyorsa destek alabilirsiniz. İlk başta olumsuz görünen bir konunun sonradan çok hayrınıza olduğu ortaya çıkabilir. Çoktan kapattığınız umutsuz bir konuya dair sürpriz güzel bir gelişme olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Ortamların gözdesi ve yıldızı olmaya hazırlanın! Adım attığınız her yerde fark edilebilirsiniz. Ancak bir süredir kendinizi bıraktıysanız saçınızı başınızı toparlamanın ve bakımlı olmanın tam zamanı. Arkadaşlık gibi başlayan bir ilişki süratle büyük bir aşka dönüşebilir. Yaratıcılık ve üretkenlik açısından da tavan yapıyorsunuz; insanları harekete geçirebilir ve bir takım kurabilirsiniz. Sadece tüm konularda maymun iştahlılıktan uzak durmalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Transitin en önemli etkisi kariyeriniz üzerinde olacak. Eğer iş fırsatları ya da bir sonraki kariyer adımı için bir belirsizlik yaşıyorsanız şayet birden fazla fırsat karşınıza çıkabilir. İlk başta kararsızlık yaşayabilirsiniz ancak bu süreci çok da uzatmamalısınız. Girdiğiniz iş görüşmesi başarılı sonuçlanabilir ve bunu kutlayabilirsiniz. Aşk özellikle iş yerinde ya da meslekdaşlarınız vesilesi ile karşınıza çıkabilir. İş girişimleri ve iş kurmak için de çok şanslı bir dönemdesiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: Bir süredir aldığınız zorlu etkileri hafifletecek ve keyfinizi yerine getirecek bir transit sizi bekliyor. Hayati kararlar almak adına özellikle idealleriniz ve gerçekten ne istediğinize odaklanmanız mühim. Başkalarını mutlu etmekle uğraşmak önceliğiniz olmamalı. Bu süreçte atacağınız adımlar ile hayatınıza daha mutlu ve güçlü bir şekilde devam edebilirsiniz. Küs olduğunuz ancak üzüldüğünüz bir kişi ile tekrar barış sağlayabilir ve sorunları çözebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Maddi sıkıntılar ve tahsil edemediğiniz alacaklarınıza bir değil birden fazla çözüm bir anda gelebilir. Umudunu kestiğiniz varlıklara tekrar kavuşabilirsiniz. Yatırım yapmak, kredi çekmek ve mülk almak adına da bereketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ancak bu tür girişimler için önem verdiğiniz kişilerin fikrini de mutlaka almalısınız. Partner/ortağınızın maddi durumuyla alakalı olumlu bir gelişme gündeme gelebilir ve bu sizi çok sevindirebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Bu transitin aşkla alakalı kısmından en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Hayatınıza renk ve canlılık getirecek bir kişi ile tanışabilirsiniz. Bu kişi size bir mucize gibi gelebilir. Bu çok güzel bir durum ancak olayları biraz ağırdan almalı ve mantığınızı elden bırakmamalısınız. İnsanlar hakkındaki fikirleriniz hızlı değişebilir bunu davranışlarınıza yansıtabilirsiniz. İlişkisi olan Yaylar ise boyut atlayıp gelecek planı yapabilirler. Düşmanlarınızın yenileceği bir dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Sağlık sıkıntılarınız varsa şayet bu transit size iyileştirici bir etkiyi beraberinde getirebilir. Diyet ve spor açısından ilk başta çok hevesli olup sonra ilginizi kaybedebilirsiniz. Bundan ötürü çok sert bir disiplin ya da büyük hedeflere odaklanmayın derim. İş ortamınız daha canlı ve hayat dolu bir hale getirebilir, ortamı bozan kişi oradan ayrılabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla daha yakınlaşmak ve popülarite açısından destekleriniz mevcut. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Telefonu en çok elinden düşürmeyecek, sürekli flört ve zeka oyunları içinde olacak burç ise sizsiniz. Tipi düzgün aklı kıt kişilere tahammül dahi edemeyeceğiniz bu süreçte karşınızdaki kişinin eğitimi, sözleri, görgüsü gibi konular çok önemli olacak. Sabahlara kadar konuştuğunuz, sizi çok iyi anlayan bir kişi ile hızla bir aşka yelken açabilirsiniz. Ancak pişmanlık duyacağınız uç noktada çılgınlıklar ya da mantıksız hareketlerden uzak durun. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Ev ortamınız daha neşeli ve canlı bir hale gelebilir, hane halkı hayatından daha fazla keyif alabilir. Aile içerisinde diyalogun artması geçmiş sorunların çözülmesine vesile olurken gölge yanıyla dedikodu dolu bir atmosfer yaratabilir. Dedikodu trafiklerinden uzak durun, zira kim masum kim değil belli olmayabilir. Evinizi dekore etmek, tadilat ve mülk alımı açısından köstek bir etki olmasa da kararsız bir durum var, ondan bir ay beklemek daha mantıklı olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ