Begüm Minkis

Aşk, sevgi ve para gezegeni Venüs 25 şubat 16:11 itibariyle hayalperest Balık burcuna geçiyor. Yücelen yerleşimde olan Venüs koşulsuz aşkı yeryüzüne dağıtmaya başlayacak. Bizi bekleyen bu süreçte havada romantik ve tutkulu rüzgarlar esebilir. Kara bulutlar yerini güneşli günlere bırakabilir. Yüzümüzü renkli ve parlak şeylere dönmek isteyebiliriz. Mutlu hissetmek artık o kadar zor değil. Kimileri için aşk ve yaşam idealleri özdeşleşebilir. İşin özü sevdikçe ve sevildikçe güzelleşeceğiz. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Balık burcunda yücelen konumdadır. Balık enerjisi hiçbir koşul beklemeden kendini adamak, değer vermek ile ilişkilidir. Balık burcu kabullenici, uyumlu, iyimser ve nezaket dolu bir doğadadır. İlişkilerimizde çatışmadan kaçınabilir, olumsuz davranışları tolere edebiliriz. İçsel inancı da güçlü kılacağından “her şeyde vardır bir hayır” diyerek geçiştirebiliriz. Teslimiyet duygusu yükselebilir.

Balık burcu klasik astrolojiye göre Jüpiter yönetiminde olduğundan dolayı bolluk bilinci ile ilişkilidir. Bereket, para ve sevgi ilişkilerini ifade eden Venüs ile temasta olduğunda elimizde ne var ise paylaşmaya gönüllü olabiliriz. Bu süreçte başlayan beraberliklerde ruhsal yönden bağ yüksek olabilir. Öte yandan ruh eşimizi arayarak beklentiyi yüksek tutarak hayal kırıklıkları ile karşılaşmak mümkündür. Jüpiterin abartı etkisi kimi zaman depresyon etkilerini açığa çıkartabilir. Etki altında kalarak kurban psikolojisine düşmemek için dikkatli olmamız gerekir. Maneviyatımızı destekleyen yoga, dini toplantılar, spiritüel çalışmalar, astroloji vb. konularla haşır neşir olmak için de ideal bir dönem.

Esasında Balık burcunun iki yöneticisi vardır. Bir diğer yöneticisi Neptün gezegenidir. Kimi zaman aşkta ve sosyal ilişkilerde yanılsamalar, bağımlılıkları dikkate almamız gerekir. Karşı tarafın kötü yönlerine rağmen “o aslında iyi biri” kılıfları ile kendimizi uzunca süre oyalamamıza yönelik riskler içerir. Karşı tarafın sevgisi bizim tahmin ettiğimiz kadar olmayabilir. Bu da pek çok flört veya ilişkide gelecekte ne olabileceğine dair belirsizleri, kırgınlıkları doğurabilir.

Bu yerleşim körü körüne bağlanılmış ancak bizi ileriye taşımayacak, kendimizi boşu boşuna feda etmemiz gerekiyormuş hissine kapılmamıza sebep olacak olaylara, bağlara işaret edebilir. 3 Mart Venüs ve Uranüs altmışlığı, 9 Mart Venüs-Ay Düğümleri karesi meydana gelecek. Dolayısıyla bu süreçlerde epey ilişkide dönüm noktaları yaşanabilir. Önemli tanışmalar olabilir. Kadersel bitişler ve başlangıçlar olabilir. Lüks ürünler için yüksek masraflar gerçekleştirebiliriz.

14 Mart Venüs ve Neptün kavuşumu meydana gelecek. Rüyalar ve sezgiler eğer içe döndüğümüz takdirde bize yol gösterebilir. En çaresiz hissettiğimiz anda ilahi bir sinyal alabiliriz. Akışta kalmamız kolaylaşabilir. Affediş, barışmalar görülebilir. Özel tanışmalara yollar birleşebilir ve hatta mucizevi gelişmeler yaşanabilir. Venüs bu süreçte tutulmaları da tetikleyeceğinden yeni ilişkiler, evlilik kararları adına da destekleyicidir.

Venüs Balık formu sanatsal kabiliyetlerle doğrudan bağlantılıdır. Ruhun gıdası müzik ile ilgilenmek için doğru bir zaman. Yaratıcı çalışmalarda bulunabiliriz. Müzik, resim ve tiyatro ile ilgilenmek de var olan Neptün enerjisini doğru kullanmamıza yardımcı olacaktır.

Venüs Balık transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: İç dünyanızın hareketleneceği bir evre. İnsanlara daha merhametli davranabilir, yardımlaşmaya açık olabilirsiniz. Rüyalarınız anlamlı ve sezgileriniz yoğun olabilir bu dönemde. Hayatınızda özel bir partner var ise başbaşa vakit geçirmek için ortam yaratabilirsiniz. Doktor kontrollerinizi yaptırabilir ve sağlık açısından, bilhassa ruhen kendinizi zinde hissedebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar, yoga, meditasyon, regresyon terapileri ve spiritüel çalışmalar adına destekleyici zamanlar. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Arkadaşlarınızla birlik oluşturma, yardımlaşma açısından iyi zamanlar deneyimleyebilirsiniz. Çevrede popüler, daha fazla dikkate değer biri olarak algılanmaya başlayabilirsiniz. Yeni arkadaş gruplarına dahil olabilirsiniz. Belki de aynı hedefe yürüyeceğiniz bir topluluk kurulabilir. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarda bulunabilir, internet üzerinden satışlarınız var ise artış yaşayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Uzak ülkelerle büyük ticari faaliyetler, ithalat/ihracat bağlantıları adına verimli bir zaman geçirebilirsiniz. Mesleki yönden bilirkişi konumuna gelebilir, başardıklarınızı başkalarının da görmesini sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İmaj değişikliği, evlilik, terfi gibi toplum önündeki kimliğinizi ilgilendirecek yeniliklerle karşılaşmanız olası. Aile ilişkilerinizde veya yerleşime dair temalarında kaos var ise uyum ve barış kolayca sizi bulabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Size çoğunlukla iyi gelecek bir dönem geçirebilirsiniz. Staj, iş başvuruları, eğitime katılmak gibi yenilikleri hayatınıza katabilirsiniz. Yurt dışı planlarınız var ise gelişmeler umut vaad edebilir. Öte yandan eğitim süreciniz devam ediyorsa başarılı bir dönem geçirebilirsiniz. Kendinize yeni bir ideale, insana ve mekana adamaya karar verebilirsiniz. Devam eden hukuki süreçleriniz söz konusuysa adalet sizden yana olabilir, resmi işleriniz de aynı şekilde akıcı ilerleyebilir bu dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Maddi açıdan bereketli ve şanslı bir sürece giriyorsunuz. İnsanlarla kurduğunuz işbirlikleri ve beraberlikler daha karlı olabilir. Varsa eşinizin kazanımları da artabilir bu süreçte. Kredi çekerek mal sahibi olma yolunda adımlar atabilirsiniz. Borç verdiyseniz ve geri alamadıysanız bu dönemde gelebilir. Cinsel yaşam, ameliyatlar ve doğum için de iyi bir süreç. Psikolojik çalışmalar, terapi, okültizm ve ezoterik konularla ilgileniyorsanız bu süreçte kendinizi daha derinleşmiş bir şekilde bulmanız mümkündür. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Gelecek vaad eden tanışmalar ve bağlantılar kurma zamanı sizin için. Elinizden tutan, sizi dinleyen uyum yakalayacağınız insanlar karşınıza gelebilir. Sosyal ve popüler hissedebilirsiniz. Flört aşamasında bir iletişiminiz var ise ilişkiye taşınabilir. İlişkide fedakarlık, empati ve romantizmi daha güçlü hissedebileceğiniz günler söz konusu. Kısmetleriniz kendisini daha çok belli edebilir. Ortaklık/evlilik konularında adımlar atmak hayırlı olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızda yeni ve olumlu gelişmelerle karşılaşmanız olasıdır. Çalışma şartlarınızda, saatlerinizde düzenlemeler yapılabilir. İş arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişim yardımseverliği içerisinde barındırabilir. Evcil hayvan edinebilir zaten var ise keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ev ortamınızdaki düzeninize her zamankinden daha çok odaklanabilirsiniz bu süreçte. Hijyen ve bakıma daha çok yönelerek verim elde edebilirsiniz. Bahar temizliğine erkenden başlamanız muhtemel. Diyet, spor ve bilimum uygulamalar için de iyi bir zamanlama. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınız renkleniyor. Yalnızsanız yeni bir flört hayatınıza dahil olabilir. Beraberlik var ise daha çok beraber vakit geçirebilir, gezilere çıkabilirsiniz. Yoğun sorumluluklar içerisindeyseniz dinleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Alışveriş yapma veya hayatın zevk veren noktalarına da vakit ayırma istemeniz mümkündür. Borsa ve spekülatif yatırımlarla ilgilenebilir doğru hamleler yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Aile ve ev hayatına verdiğiniz özen artış gösterebilir. Ailenizden ayrı yaşamak isteyebilir ve bu doğrultuda yeni bir eve geçebilirsiniz. Kimileriniz iş veya eğitim sebebiyle farklı bir şehir/ülkeye gitme hazırlıklarında olabilir. Ev hayatınızda kendinize özel alanlar yaratmak için iyi bir dönem. Ayrıca iç dünyanıza yönelerek huzurunuzu arttırabilirsiniz. Ev, emlak ve miras konularında haklarınız var ise olumlu gelişmeler yaşanabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Doğru iletişim, başvuru ve girişimler ile ileride önemle hatırlayacağınız yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal medya ve internet üzerinden çalışmalarınız var ise dikkat toplayabilir. Teknolojik araç gereçlerinizi yenileme kararı alabilirsiniz. Kardeş, kuzen ilişkilerinizde canlılık artabilir. Pek çok haber alacağınız, her telden fikir karmaşası yaşayacağınız ve zihnen kimi zaman kararsızlığa çekileceğiniz de bir dönem. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Cebinizin bereketi ve işlerinizin kazancı artabilir bu dönemde. Zevkleriniz doğrultusunda kolaylıkla harcama yapabilirsiniz. Büyük çapta masraflarınız olabilir. Lüzumsuz harcamalara çekilmemek adına dikkatli olmak gerekebilir. Ev ve araba satın alarak konforunuzu arttırmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakım, dekorasyon ve estetiğe yönelik harcamalar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizle göz kamaştırabilirsiniz ve özgüveniniz artabilir. Zam almanız da aynı şekilde gündeme gelebilir bu süreçte. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Hayattan alacağınız keyifte artış yakalayabilirsiniz. Flört etme isteğiniz de artış göstereceğinden yeni bir beraberliği kendinize çekebilirsiniz. Var olan ilişki hayatınızda ise evliliğe dair bir yol belirginleşebilir. İmaj değişimi, saç bakımı ve estetik dokunuşlar için de iyi bir dönem. Ne yaparsanız yapın çevrenizden çok fazla dikkat görebilir, popüler olabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis