Merve Çubuktepe

Yaz başından dan beri zorlu açılı gökyüzü olaylarını deneyimledik. Hayatımızda adeta suyun içerisinde anafor çıkmış gibi beklenmedik olaylar, aşılması gereken zorluklar oluştu. Kimi kendisine doğru gelen tsunamiyi izledi, kimi ise fırtınalarla boğuştu. Neyse ki bu dolunay suların sonunda sakinleşmesi adına güçlü bir etkiye sahip. Deniz durulurken önümüzü de görebilecek, bu vesile ile hayati kararlar almaya başlayabileceğiz.

Dolunay saat 26 Ağustos 2018’de saat 14:57’de 03°42’ derece Balık burcunda gerçekleşecek. Bu dolunay sırasında Büyük Toprak Üçgeni de etki olacak. Bu da tutulmalar ve retrolarla arapsaçı olan ya da belirsizliğe bürünen süreçlerin artık netleşeceğini, menfi ya da müspet bir sonuca bağlanacağını gösteriyor.

Balık burcu sembolizmi vesilesi ile çok daha ruhsal açıdan yoğun hissedebiliriz. Adeta ruhumuzu yeniden keşfetmek, kendimizle bütünleşmemiz mümkündür. Bu yoğun etkileşim duyargalarımızı açarak sezgilerimizi de yükseltecektir. Eğer hayatın yüksek temposundan bir süredir bu tarafınızdan uzak kaldıysanız tekrar birleşmek ve adeta suda yürüme zamanı…

Diğer yandan bu dolunay kaçınılmaz olaylarla da alakalıdır. Oluşum vesilesi ile uzun süredir kaçtığınız, ya da bir şeyler yapmaktan uzak durduğunuz konular baskın toprak etkisi ile karşınıza gelecektir. Bu dönemde yaşanan zorlu olaylar, kayıplar ve diğer üzüntüler elbette ki acı verici olabilir; ancak uzun vadede daha büyük bir hayır getirecek türden olabilir.

Dolunayın burçlar üzerindeki etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: Dolunay etkisi ile iç dünyanız ve bilinçaltınızda büyük bir hareket oluşabilir. Aylardır olup bağımsız görünen bir çok olayın aslında size çok önemli bir şey anlattığını keşfedebilirsiniz. Adeta bir ruhsal aydınlanmadan bahsediyorum… Sezgileriniz çok güçlenebilir, rüyalarınız çok şey anlatabilir; fallarınız çıkabilir. :) Atlatamadığınız bir ilişkiyi geride bırakma ve ileriye gidebilme gücünü bulacaksınız. Bozuk ilişkilerde sulh gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Eğer arkadaşlarınızla yazın bir kırgınlık yaşadıysanız, tekrar bu olay için yüzleşmek ve barışma zamanı. Çevrenizde zaten bu dolunay vesilesi ile barış rüzgarları esecek bol bol… Bu huzurlu etki size de ruhen çok iyi gelecektir. Arkadaşa aşık olma durumu görülebilir, hava romantik ancak iyi düşünün taşının derim. Sosyal konumunuz hakkında tekrar düşünüp size zarar veren ya da üzen insanları hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizle alakalı somut değişimler sizleri bekliyor. Özellikle yeni iş başvuruları, ya da başvuru sonucu beklenler açısından güçlü ve destekleyici bir etki var. İş değişimi yaşayabilir, terfi ya da zam haberi alabilirsiniz. İş ve sosyal hayata aşırı odaklanmaktan aile ile ilgilenmeyi unutabilirsiniz. Bu konuda dikkat, zaten bayramdayız kimsenin gönlünü kırmayın. Her anlamda aşırı abartı, hayalcilik ve pembe gözlüklerden bu aralar kaçınmalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: Sonbahara girerken hayatınıza anlam katacak bir hobi seçebilir, bir eğitime başlayabilir ve gelecekte bu konuda ustalaşma adına ilk adımları atabilirsiniz. Özellikle de ruhsal derinliği olan konuları seçmenizi öneririm. Seyahat size çok çok iyi gelecektir, hep çok gitmek istediğiniz bir yer seçip anlamlı bir “ruh yolculuğu” yapabilirsiniz. Kardeşler ya da yakın akrabalarınızla önümüzdeki on gün boyunca geçinmekte biraz zorlanabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Son iki tutulma hayatınız açısından çok önemliydi, bu dolunay bu değişimi somut olarak hissetmek adına ilk güçlü tetiklemeyi gerçekleştiriyor. Ruhsal açıdan tam yazıda belirttiğim gibi denizde yükselen o fırtına sona eriyor. Daha dingin, ne yapacağınızı bilir durumda olacaksınız. Özellikle maddiyatla alakalı konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik bir maddi destek gelebilir, partner/ortak maddiyatıyla alakalı iyi haber gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Dolunay özellikle de ilişkiler alanında tesirini gösterecek. Aşk adına iki yol sizi bekliyor; mantık ve kalp arasında kalabilirsiniz. Dolunay daha çok kalp diyecek, ancak toprak üçgeni gerçekçilik vurgusu yapıyor. Karar sizin… Diğer yandan barışma, ilişkide bir sorun varsa çözülmesi gibi konularda iyileştirici bir etki de söz konusu. Bu hafta hiçbir şeyi çok detaylı düşünmemeye çalışın. (Biliyorum bir Başak için hiç kolay değil) Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: İlk konumuz sağlık. Dolunay vesilesi ile on gün boyunca ayaklar, bilekler özellikle hassas olabilir. Vücut ödem, şişme ve zehirlenmeye açık olabilir. Yani kendinize çok dikkat edin, iyi yüzme bilmiyorsanız riskli sularda yüzmeyin lütfen. Hayatınızda kördüğüm olmuş sizi meşgul eden günlük hayat sorunlarına beklenmedik çözümler gelebilir, bu durum sizin de moralinizi yükseltecektir. İş çevrenizdeki insanlarla buzları çözme ve yardımlaşma zamanı. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Konumuz aşk… Akrepler bu dolunayda ruhani ve en derinden aşk duygusu ile çevreleniyorlar. Kalbi boş olanlar çok derin ve güçlü bir aşka yelken açabilirler. Mevcut ilişkisi olanlar için sorun varsa barışma, her şey yolundaysa hayatı birleştirme kararı gündeme gelebilir. Hobilerinize ve keyifli aktivitelere daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinizin size çok şey söyleyeceği bir hafta yaşayacaksınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Hane ve aile içerisinde bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Çok duygusal, belki zorlu ancak gerekli konuşmalar yapılabilir. Özellikle aile içi küslük varsa çözmek adına çok uygun bir etkileşim. Diğer yandan taşınma, tadilat, mülk alıp satma gibi konularda en azından bir sonraki ayı beklemenizde ciddi fayda var. Geçmişten kalan bir türlü çözemediğiniz bir konuyla ilgili gerçekleri öğrenebilir, ihtiyacınız varsa ruhsal destek almaya başlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Bu dönemde varsa kardeşiniz ya da yakın çevreniz hayatınızda çok güçlü tesir edebilir. Mantık çerçevesinde yönlendirme çok güzel, ancak aşırı ve mantıksız taleplere de hayır demeyi bilmeniz çok önemli. Aman biri kırılır, o ne der şimdi gibi düşünceler kendinizi tam yansıtmanızı engelliyor olabilir. Dolunay içinizde duyguları netçe söylemek, yakın çevrenizin size yüklediği gereksiz duygulardan arınma misyonunu veriyor sizlere. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Maddi açıdan kadersel ve önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Eğer finansal konularda deneyimli değişseniz şayet mutlaka bir uzmandan destek alın, zira dolandırıcılığa açık olabilirsiniz. Ancak bu süreç umutlar tükense dahi bir anda ortaya çıkan hayırlı bir destek ve paraya işaret ediyor. Yaz başından beri kendinizi didikleyip suçladığınız süreç de geride kalmakta, dolunay kendinizi sevmek, kabullenmek ve iç huzurunu yakalamak için etkili. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Kendinizi yeniden oluşturmak, yenilenmek, fiziki ya da ruhsal bir detoks yaşamak adına bu dolunay sizin için son derece önemli. Özellikle bir sonraki ayın başı itibariyle yapmak koşuluyla imaj değişimi, giysi dolabını yenilemek, estetik müdahaleler açısından çok uygun bir dönem. Hayatınızdaki gereksiz insanlar ve duygulardan kurtulmaya başlayacak cesareti bulabileceksiniz. Bu güç ilişkilerdeki duruş ve kararlarınıza da doğrudan yansıyacak. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Merve Dirağ