Merve Çubuktepe

26 Haziran-2 Temmuz 2023 Haftası, adeta astrolojik bir lunaparkın kapılarından adım atmak gibi. 26 Haziran 2023’te Mars-Uranüs karesi, adrenalini tavan yaptıran bir macera tüneli gibi hayatımıza giriş yaptıktan sonra 27 Haziran 2023’te başlayacak olan Merkür’ün Yengeç burcundaki seyahati ise duygusal bir dönme dolaptaymışız gibi hissettirecek. Ama endişe etmeyin, çünkü 1 Temmuz 2023’te Güneş ve Jüpiter altmışlık açı yaparak bizi lunaparkın en keyifli ve renkli yerlerine götürmek üzere bekliyor. Bu hafta, heyecan dolu sürprizlere ve hislerin serüvenine hazır olmalıyız. Kendimizi bir çarpışan arabada şaşkın halde veya hem gülüp hem heyecanlanarak atlı karıncalara binerken bulabiliriz. Tek gereken lunaparka bir adım atmak.

Bu haftanın açılarını detaylı bir şekilde masaya yatırmak gerekirse eğer öncelikle 26 Haziran 2023’te Mars-Uranüs Karesi kesinleşecek. Bu açı en kaotik yapılardan biridir. Planlar alt üst olabilir, ani gelişmeler bireysel ve makro gündemi sarsabilir. Nitekim açı kalıbı etki alanına girer girmez Rusya’da paralı asker grubunun isyanı çıktı ve sonra da anlaşmaya gidildi. İlerleyen günlerde de piyasa ve siyasette beklenmedik öngörülemez olaylara şahit olabiliriz. Bireysel düzlemde öfke kontrolünü iyi sağlamak çok önemli olacak, bir anlık gafletlerle bir çuval inciri berbat etme riski var. Bin düşünüp bir söylememiz, eyleme geçmemiz çok önemli.

Mars’ın tutkulu ve agresif doğası, Uranüs’ün beklenmedik ve sıra dışı yapısıyla çatışabilir, bu da ani öfke patlamaları veya hızlı tempolu çatışmalara neden olabilir. Bu dönemde, riskli veya tehlikeli aktivitelerden kaçınmak, aceleci kararlar vermekten kaçınmak ve kendi sınırlarımızı iyi bilmek önemlidir. Bununla birlikte, bu etki aynı zamanda yenilikçi ve yaratıcı enerjileri de tetikleyebilir, cesur adımlar atmamıza ve kendimizi özgür bir şekilde ifade etmemize olanak tanıyabilir. Önemli olan, bu güçlü ve dinamik enerjiyi dengeli bir şekilde yönetmek ve daha yapıcı bir şekilde kullanmaktır. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

27 Haziran 2023’te Merkür Yengeç Burcuna geçiş yapacak. Merkür’ün en şairane ve duygusal formunu deneyimleyeceğiz. Bu dönemlerde romantizm, şiirsellik ve duyguların dışa vurumu artar. Daha nostaljik düşünüp geçmişi yad edebilir, daha fazla eski dostlarımızla bir araya gelebiliriz. Geçmişe yönelik düşünceler ve nostalji artabilir, ailevi konular ve evle ilgili konular üzerinde daha fazla düşünme eğilimi olabilir. Zihinsel durumumuz daha içe dönük ve düşünceli hale gelirken, ev ve aile odaklı iletişim daha önem kazanır. Hassasiyet ve duyarlılık artar, başkalarının duygularına daha fazla dikkat ederiz. Sadece ajitasyon, duygu sömürüsü ve geçmişe saplanma gibi konularda dikkatli olmak gerekli. Merkür 11 Temmuz 2023’e kadar bu burçta kalacak.

29 Haziran 2023’te Güneş-Satürn üçgeni kesinleşecek. Açı kalıbı kararlılık ve başarıya odaklanmayı vurgular. Bu enerji, disiplinli çalışma, uzun vadeli hedeflere yönelme ve sorumluluklarımızı yerine getirme potansiyelini taşır. Kendimize güvenimizi artırabilir ve başarılarımızı daha da ileri taşımak için uygun bir dönem olabilir. Esasen kafamıza koyduğumuz şeyi yapılandırmak, en iyi hale getirmek ve somut bir sonuç almak adına harika zamanlardır. Ciddiyet, karizma ve bilgelik öne çıkan değerler haline gelir, kendimizden daha olgun figürlere doğru çekilmek ve onlardan fikir almak isteyebiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

29 Haziran 2023’te Venüs-Chiron Üçgeni kesinleşecek. Kalp kırıklıklarına iyileşme gelebilir, barışma ve uzlaşma gündeme gelebilir. Bu açı kalıbı saf sevginin iyileştirici gücünü simgeler. Aynı zamanda bereketi paylaşmak, kendimizden zor durumda olan kişilere yardım olmakta fayda vardır. Zira güzellikler paylaştıkça büyür. Bu tesir bize geçmişteki acıları, kalplerimizdeki yaraları iyileştirmek ve kendi kendimize sevgi ve şefkatle yaklaşmak için fırsatlar sunar. İyileşmeye odaklandığımızda öz değerimize güvenmeyi ve kendi içimizdeki potansiyeli keşfetmeyi teşvik eder. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

30 Haziran 2023’te Merkür-Satürn üçgeni kesinleşecek. Bu açı odaklanma ve ciddiyeti temsil eder. Mantıklı ve akılcı yaklaşımlarda bulunanların zorlu süreçlerde zarar görmeden kendi yoluna bakacağı hatta avantajlı olabileceğinin vurgusunu yapmaktadır. Açı kalıbı zihinsel olarak daha sabırlı, organize ve planlı olmamıza yardımcı olur. Mantıklı ve yöntemli bir şekilde düşünme yeteneğimizi artırır ve detaylara dikkat etmenizi sağlar. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

1 Temmuz 2023’te Güneş-Merkür Kavuşumu kesinleşecek. Bu açı net ve etkili iletişim yeteneklerini desteklerken, zihinsel enerjiyi yükseltir ve odaklanma yeteneğini artırır. Bu dönemde öğrenme, bilgi paylaşımı ve yeni fikirler üretme konularında aktif olabilirsiniz. Karar verme süreçlerinde analitik düşünme becerileri güçlenirken, sözlü yetenekler ve ikna kabiliyeti artar. Bir konuya başlamak ve harekete geçmek adına elverişli bir tesirdir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

1 Temmuz 2023’te Güneş-Jüpiter Altmışlığı kesinleşecek. Kendi potansiyelimizi daha iyi görebilir, hedeflerimize odaklanabilir ve başarıya doğru ilerlemek için gerekli adımları atabiliriz. İnançlarımızı güçlendirebilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve başkalarına yardım etme arzumuz artabilir. Bu dönemde kendimizi ifade etmek, risk almak ve büyük düşünmek için cesaret bulabiliriz. Kendimizi geniş bir perspektiften görmek, başarıya olan inancımızı artırırken, aynı zamanda başkalarına da ilham verme potansiyelimiz vardır. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

2 Temmuz Venüs-Uranüs Karesi kesinleşecek. Bu açı altında, ilişkilerde istikrarsızlık, özgürlük arayışı ve bağımsızlık ihtiyacı öne çıkabilir. Etki sebebiyle özellikle haftanın sonlarına doğru beklenmedik ayrılıklar, ani çekişmeler veya ilişki dinamiklerinde ani değişikliklerin ortaya çıkmasına yol açabilir. İlişkilerdeki rutinlerin sıkıcı gelmesi, özgürlük ihtiyacının ağır basması veya bağımsızlık arayışı, bu dönemde ortaya çıkabilecek yan etkilerdir. Ve unutmamalı ki finansal konularda da beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, harcamalarımızda ani değişiklikler veya maddi kaynaklarda dalgalanmalar olabilir. Değişime ve sürprizlere açık olmak, ilişkilerde dengeyi korumak ve finansal konularda dikkatli olmak bu etkiden en iyi şekilde yararlanmamıza yardımcı olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

Haftanın Önemli Etkileri: Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Pazartesi – 26 Haziran 2023: Herkese iyi haftalar! Ay saat 01:24’te Plüton ile üçgen açı yaparak boşluğa girecek ve saat 01:24-01:57 arasında kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra Terazi burcuna geçiş yapacak. Haftanın ilk gününde sarsıcı ve türbülansa açık etkiler içinde olacağız. Öncelikle 01:35’te Merkür-Neptün, sonra 10:49’da Ay-Güneş karesi kesinleşecek ve İlk Dördün fazına geçeceğiz. Bu kalıplar içsel bir gerilimi yansıtabilir. Yanılgıya açıklık görülürken özgüven azalabilir ve dengesizlik hissi artabilir. Kendinizi dinlemek, duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak ve kendinize şefkatle yaklaşmak önemlidir. Kalbi konular başta olmak üzere tüm önemli konu başlıklarına dair büyük bir ikilem içinde hissediyorsak ani kararlar vermemekte fayda var zira haftanın en sert açısı olan Mars-Uranüs karesi saat 12:22’de kesinleşecek. Bu açı en kaotik yapılardan biridir. Planlar alt üst olabilir, ani gelişmeler bireysel ve makro gündemi sarsabilir. Nitekim açı kalıbı etki alanına girer girmez Rusya’da paralı asker grubunun isyanı çıktı ve sonra da anlaşmaya gidildi. İlerleyen günlerde de piyasa ve siyasette beklenmedik öngörülemez olaylara şahit olabiliriz. Bireysel düzlemde öfke kontrolünü iyi sağlamak çok önemli olacak, bir anlık gafletlerle bir çuval inciri berbat etme riski var. Bin düşünüp bir söylememiz, eyleme geçmemiz çok önemli. Bununla birlikte, bu etki aynı zamanda yenilikçi ve yaratıcı enerjileri de tetikleyebilir, cesur adımlar atmamıza ve kendimizi özgür bir şekilde ifade etmemize olanak tanıyabilir. Önemli olan, bu güçlü ve dinamik enerjiyi dengeli bir şekilde yönetmek ve daha yapıcı bir şekilde kullanmaktır. Açı kalıbı +-7 gün etkili. Günün Sabian sembolü “Sayısız kuş yuvalarını tüylerle süslemekle meşgul.” Bu sembol bilinçaltının altı dolu olmayan mesajları ile ilgilidir, yani hissettiğimiz her şey o kadar anlamlı ve önemli olmayabilir. Bunun yerine somut düzlemde kalarak içsel yeteneklerimizi açığa çıkarmak daha faydalı olacaktır. Ay Fazı: İlk Dördün.

Salı – 27 Haziran 2023: Saat 03:23’te haftanın en önemli gezegen geçişi gerçekleşiyor ve Merkür Yengeç burcuna adım atıyor. Merkür’ün en şairane ve duygusal formunu deneyimleyeceğiz. Bu dönemlerde romantizm, şiirsellik ve duyguların dışa vurumu artar. Daha nostaljik düşünüp geçmişi yad edebilir, daha fazla eski dostlarımızla bir araya gelebiliriz. Geçmişe yönelik düşünceler ve nostalji artabilir, ailevi konular ve evle ilgili konular üzerinde daha fazla düşünme eğilimi olabilir. Zihinsel durumumuz daha içe dönük ve düşünceli hale gelirken, ev ve aile odaklı iletişim daha önem kazanır. Hassasiyet ve duyarlılık artar, başkalarının duygularına daha fazla dikkat ederiz. Sadece ajitasyon, duygu sömürüsü ve geçmişe saplanma gibi konularda dikkatli olmak gerekli. Merkür 11 Temmuz 2023’e kadar bu burçta kalacak. Saat 13:56’da Ay Terazi burcunda ve Venüs altmışlık olumlu açısı kesinleşiyor. Açı kalıbı ilişkilerde uyum ve sevgi enerjisini vurgular. Bu tesir duygusal bağlantıları güçlendirmek, sevgi dolu ilişkiler geliştirmek ve keyifli bir sosyal etkileşim içinde olmak için idealdir. Özellikle duygusal konulara 11:56-15:56 arasında odaklanmakta fayda var. Akşam saatlerine geldiğimizde ise saat 19:25-23:25 arasında Ay-Mars altmışlığı etkin. Açı kalıbı enerji ve motivasyonu yükseltir. Bu enerji, aktif olmamızı, hedeflerimize odaklanmamızı ve isteklerimizi gerçekleştirmek için adımlar atmamızı sağlar. Güçlü bir irade ve tutku hissiyle hareket edebiliriz. Enerjimizi yapıcı ve üretken bir şekilde kullanmanın tam zamanı olduğu için önemli işlerinizi bu saatlere denk getirmenizi öneririm. Günün Sabian sembolü “Sayısız kuş yuvalarını tüylerle süslemekle meşgul.” Dünkü Sabian sembolünün etkisi bugün de devam etmektedir. Çocuksu davranışlar yerine yetişkin gibi hareket etmek, sadece ambalaj veya dış görünüşe odaklanmak yerine öze odaklanmak önemlidir. Ay Fazı: İlk Dördün.

Çarşamba – 28 Haziran 2023: Herkese iyi bayramlar dilerim! Mutlu, huzurlu ve sevdiklerinizle güzel anlar biriktirdiğiniz günler sizinle olsun. Bayramın ilk gününde Ay Terazi burcundaki yolculuğunun son demlerinde ve saat 11:18’de Plüton ile kare sert açı yaparak boşluğa giriyor. Ay saat 11:18-11:56 arasında boşlukta. Açıkçası günün ilk yarısını relax ve çok da önemli konularla uğraşmadan rahat rahat geçirmekte fayda var. Özellikle çözümsüz konulara kafa yormaya şu evrede hiç gerek yok. Ay saat 11:57’de boşluktan çıkarak Akrep burcuna geçiş yapıyor ve saat 15:23’te Güney Ay Düğümü ile kavuşum yapacak. Bu açı geçmiş deneyimlerden ders çıkarmamızı, karmik bağlantıları anlamamızı ve ruhsal gelişimimiz için önemli adımlar atmamızı destekler. Bu dönemde içsel çalışmalar yapmak, eski alışkanlıkları bırakmak ve yeni bir yöne ilerlemek için fırsatlar sunar. Önemli karşılaşmalar, karmik etkiler ve yüzleşmeler yaşanabilir. Ayrıca saat 13:23-17:23 arası ruhsal çalışmalar ve dini vecibeler için harika bir tesire sahip. Akşam saatlerine yaklaşırken saat 18:31’de Ay-Merkür üçgeni devrede. Bu açı zihinsel berraklık ve iletişim becerilerini vurgular. Bu enerji, düşüncelerimizi netleştirmemizi, anlaşılır bir şekilde ifade etmemizi ve başkalarıyla etkili bir şekilde iletişim kurmamızı sağlar. Zihinsel faaliyetler, araştırma yapmak, yeni bilgiler öğrenmek ve yaratıcı düşünceler geliştirmek için uygun bir zamandır. Ayrıca sorunları çözmek, önemli konuşmalar yapmak ve karar vermek için de ideal etkidir. Susma, konuş diyoruz bu saatler için. Günün Sabian sembolü “Bir mehtap perisi iki küçük elf ile dans ediyor.” Bu sembol görünmeyen ulvi güçlerle iş birliğinin sembolüdür. Umutlar tükenmiş gibi görünürken kaderin eli devreye girer ve iyi şans karşımıza çıkar. Ne olursa olsun yaratıcı ve hayırlı olanın yolundan yürümek önemlidir. Ay Fazı: İlk Dördün. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Perşembe – 29 Haziran 2023: Haftanın en keyifli ve harikulade açılarla dolu günü bizleri bekliyor! Öncelikle 00:49’da Ay-Güneş üçgeni kesinleşiyor ve İlk Dördün Ay fazının en güzel evresine adım atıyoruz. Bu açı duygusal denge ve kendine güveni vurgular. Bu enerji, duygusal ihtiyaçlarımızı karşılamamıza, özgüvenimizi artırmamıza ve içsel uyumu sağlamamıza yardımcı olur. İç huzur ve memnuniyet hissi, ilişkilerde uyum ve keyifli bir gün geçirmek için destekleyici olabilir. Eril dişil denge ahenkli çalışır, ilişkileri dengelemek adına uygun bir zamandır. Uyuma doğru ilerledikçe rezonans artar ve daha da keyifli bir ruh haline geçebiliriz. Bunun üzerine saat 01:06’da Ay-Satürn üçgeni de devrede olacak. Bu açı disiplin ve sorumluluk hissi ile ilgilidir. En önemlisi bu tesir hedeflerimize odaklanmamızı, işlerimizi düzenlememizi ve planlarımızı gerçekleştirmemizi sağlar. Sabırlı ve kararlı olmak, olgunlukla yaklaşmak ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için gün boyu destekler bizimle olacak. Ve en önemlisi saat Güneş-Satürn üçgeni saat 04:42’de kesinleşecek. Bu tesir disiplinli çalışma, uzun vadeli hedeflere yönelme ve sorumluluklarımızı yerine getirme potansiyelini taşır. Kendimize güvenimizi artabilir ve başarılarımızı daha da ileri taşımak için uygun bir dönemdeyiz. Esasen kafamıza koyduğumuz şeyi yapılandırmak, en iyi hale getirmek ve somut bir sonuç almak adına harika zamanlardır. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Son olarak saat 11:40’ta Venüs-Chiron üçgeni de etkin. Açı kalıbı sevgi ve bağlantıyı derinleştirmemize, eski yaraları iyileştirmemize ve duygusal açıdan büyümeye odaklanmamıza yardımcı olur. Empati ve hoşgörüyle yaklaşarak, ilişkilerde derin bir bağ kurmak ve karşılıklı şifa sağlamak mümkün olabilir. Günün Sabian sembolü “Kusursuz görünümlü insan kıyafeti giyen tavşanlar gururla yürüyor.” Bu sembol bir şeyleri önce taklit etsek bile zaman içerisinde özgünlüğe ulaşmamızı temsil eder. Kişinin doğuştan büyümeye, gelişmeye ve iyileşmeye isteği vardır. Sadece kişi en ufak hatasında hemen kendisini acımasızca yargılamaktan kaçınmalıdır. Ay Fazı: İlk Dördün.

Cuma – 30 Haziran 2023: Haftanın en karışık ve yorucu günündeyiz. Günün ilk saatleri Ay-Venüs karesi, Ay-Uranüs karşıtı ve Ay-Mars karesi gibi oldukça gergin açılarla bezeli. Bu yüzden sabah saatlerinde solumuzdan kalkabiliriz, olayları büyütmemekte fayda var. Erken saatlerde hiçbir önemli karar ve risk almamak bu zaman diliminde çok önemli. Saat 04:55’te Ay-Güneş 135’lik açısı kesinleşiyor ve Akrep burcunda Büyüyen Ay fazına geçiş yapıyoruz. Neyse ki bu yapıcı Ay fazının üzerine saat 09:23 itibariyle daha da dengelenmeye başlıyoruz ve Merkür-Satürn üçgeni kesinleşiyor. Bu açı odaklanma ve ciddiyeti temsil eder. Mantıklı ve akılcı yaklaşımlarda bulunanların zorlu süreçlerde zarar görmeden kendi yoluna bakacağı hatta avantajlı olabileceğinin vurgusunu yapmaktadır. Açı kalıbı zihinsel olarak daha sabırlı, organize ve planlı olmamıza yardımcı olur. Mantıklı ve yöntemli bir şekilde düşünme yeteneğimizi artırır ve detaylara dikkat etmenizi sağlar. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Akabinde saat 13:57’de Ay-Neptün üçgeni devreye giriyor. Açı kalıbı yaratıcı ve duygusal bir bağlantı hissi getirebilir. Hayal gücünüzü kullanmak, sezgilerinize güvenmek ve manevi uyanışı desteklemek için iyi bir dönemdir. Sanatsal aktiviteler, meditasyon veya ruhsal çalışmalar için uygun bir zamandır. Akabinde saat 17:20’de Ay-Plüton altmışlığı kesinleştikten sonra Ay saat 17:20-17:59 arasında boşlukta kalacak. Saat 18:00 itibariyle Ay Yay burcuna geçtikten sonra daha sakin ve huzurlu bir akışa geçiş yapıyoruz. Günün Sabian sembolü “Ufak tefek kadın balığı yakalamak için gölete eğiliyor.” Bu sembol masumiyet ve saflığın yüreği ısıtan doğasının tezahürüdür. Yorulmak bilmeyen bir enerji ve coşku ruhlara can verir. İçimizdeki en saf ve çocuksu yönle bütünleşme zamanıdır. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Cumartesi – 1 Temmuz 2023: Yeni bir aya adım atıyoruz. Hoş geldin Temmuz! Ve tabii ki herkese iyi hafta sonları dilerim. Haftanın en iyi günlerinden birindeyiz. Sadece Ay Yay burcunda ve saat 06:08’de Satürn ile kare sert açı gerçekleştirecek ancak bu bir kısa vadeli etki. Bu açı duygusal alanımızda bazı baskılar, sorumluluklar veya kısıtlamalar yaşayabileceğimizi işaret eder. Kendinizi sınırlanmış veya engellenmiş hissedebilirsiniz. Ancak bu geçici bir tesir zira arka arkaya gün içerisinde üç olumlu açı birden kesinleşecek. Saat 08:05’te Güneş-Merkür kavuşumu kesinleşiyor. Bu açı net ve etkili iletişim yeteneklerini desteklerken, zihinsel enerjiyi yükseltir ve odaklanma yeteneğini artırır. Bu dönemde öğrenme, bilgi paylaşımı ve yeni fikirler üretme konularında aktif olabilirsiniz. Karar verme süreçlerinde analitik düşünme becerileri güçlenirken, sözlü yetenekler ve ikna kabiliyeti artar. Bir konuya başlamak ve harekete geçmek adına elverişli bir tesirdir. Açı kalıbı +-3 gün etkili. Sonrasında saat 10:10’da Merkür-Jüpiter altmışlığı kesinleşiyor. Bu açı iyimserlik, büyüme ve genişleme enerjisi getirir. Zihinsel kapasitemiz artar, olumlu düşünceler üretir ve farklı bakış açılarına daha açık oluruz. İletişimde daha pozitif ve açık olma eğilimindeyiz. İş birliği ve öğrenme konularında ilerleme kaydetmek için uygun bir zamandır. Ancak aşırıya kaçmadan gerçekçi olmak önemlidir. Bu açı kalıbı da +-3 gün etkili. Ve son olarak saat 13:25’te Güneş-Jüpiter altmışlığı devrede olacak. Kendi potansiyelimizi daha iyi görebilir, hedeflerimize odaklanabilir ve başarıya doğru ilerlemek için gerekli adımları atabiliriz. İnançlarımızı güçlendirebilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve başkalarına yardım etme arzumuz artabilir. Bu dönemde kendimizi ifade etmek, risk almak ve büyük düşünmek için cesaret bulabiliriz. Kendimizi geniş bir perspektiften görmek, başarıya olan inancımızı artırırken, aynı zamanda başkalarına da ilham verme potansiyelimiz vardır. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Günün Sabian sembolü “Harika bir elmas mükemmel bir şekilde kesiliyor.” Bu sembol ham potansiyelin en güzel şekilde işlenerek ortaya çıkması ile ilgilidir. Gerçek benlik baskıdan kurtulduğunda varlığın en yüksek ideası gerçekleşmeye hazırdır. Ay Fazı: Büyüyen Ay.

Pazar – 2 Temmuz 2023: Haftanın son gününe geldiğimizde Ay Yay burcunda sırasıyla saat 03:29’da Chiron, saat 06:21’de Venüs ve saat 12:18’de Mars ile olumlu üçgen açı gerçekleştiriyor. Günün ilk yarısı harikulade etkilere sahip. Bu açı kalıpları ilişkilerde ve sosyal etkileşimlerde pozitif bir etki yaratır. Sevgi, hoşgörü ve anlayış artar. İlişkilerde uyum ve dengeli bir atmosfer oluşur. Kendimizi başkalarına daha açık ifade edebilir ve sevdiklerimizle keyifli vakit geçirebiliriz. Ayrıca harekete geçmek, fiziksel aktivitelerde bulunmak veya hedeflerimize odaklanmak için uygun bir zamandır. Ancak öğleden sonra itibariyle frene basmalıyız zira ilişkilere dair zorlayıcı açı kalıpları etkin olmaya başlayacak. Ancak saat 16:33’te Ay-Neptün karesi kesinleşecek ve Ay boşluğa girecek. Konsantrasyon güçlükleri yaşayabilir, düşüncelerimizde netlik eksikliği hissedebiliriz. Karar verme sürecinde kararsızlık veya belirsizlik görülebilir. En önemlisi de manipülasyona açık olabiliriz. Ve en önemlisi saat 17:33’te Venüs-Uranüs karesi devreye giriyor. Bu açı altında, ilişkilerde istikrarsızlık, özgürlük arayışı ve bağımsızlık ihtiyacı öne çıkabilir. Etki sebebiyle sallantıda olan ilişkilerde beklenmedik ayrılıklar, ani çekişmeler veya ilişki dinamiklerinde ani değişikliklerin ortaya çıkması gibi durumlar görülebilir. İlişkilerdeki rutinlerin sıkıcı gelmesi, özgürlük ihtiyacının ağır basması veya bağımsızlık arayışı, bu dönemde ortaya çıkabilecek yan etkilerdir. Ve unutmamalı ki finansal konularda da beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, harcamalarımızda ani değişiklikler veya maddi kaynaklarda dalgalanmalar olabilir. Değişime ve sürprizlere açık olmak, ilişkilerde dengeyi korumak ve finansal konularda dikkatli olmak bu etkiden en iyi şekilde yararlanmamıza yardımcı olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili. Günün Sabian sembolü “Bir palyaço neşeyle her türlü insani özelliği yansıtıyor.” Bu sembol bizi anlamsızlığın içine düşme riskine dair uyarır. Her yönümüzle insan olduğumuzu kabullenmeli ve mükemmel olma takıntısına girmemeliyiz. En önemlisi dogmalara saplanmak yerine açık fikirli olma zamanıdır. Ay Fazı: Büyüyen Ay. Doğum haritanız üzerinden aldığınız kişisel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğiyle,
İyi Bayramlar dilerim
Merve Çubuktepe