Merve Çubuktepe

Merhabalar,

Merkür retrosunu anlatıp duruyoruz ancak şahsen uzun süredir bu kadar deneyimlememiştim. Yaklaşık yedi saattir hikâye sürüyor. Haftalık yayın notu hazırladım, yayını yaptım ve akabinde yayın gizemli bir şekilde kaydolmadıktan sonra curcuna başladı. Not haline getireyim dedim, önce bilgisayar sorun çıkardı; sonra görselleştirme programı bozuldu ve en sonunda yorumları program karıştırmış… Özetle, Merkür retrosu tam da budur. :)

İşte bu haftanın burç yorumları: (Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın)

KOÇ: Bu hafta her şeyi kontrol etmek isteyebilir, biraz takıntılı davranabilirsiniz. Kusursuz olacak diye hayatı kendinize zindan etmeyin. Partner/ortağınızın maddi durumu iyileşebilir. Tabularınızı yıkabilir, korkularınızı yenebilirsiniz. Hukuki girişimler, akademik faaliyetler, sınav ve eğitimler için çok iyi etkiler mevcut. Yurtdışına gitmek ve bir dil öğrenmek için iyi bir zaman. Sürekli yasak olanı isteyebilirsiniz, ruhsal konulara daha fazla odaklanmak faydalı olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Yatırım yapmak, kredi çekmek, borç kapamak, nafaka ve miras konularında bir Merkür retrosunda olabilecek en iyi hafta. Maddi açıdan avantajları iyi değerlendirirseniz bereket artacaktır. İlişkilerde aşırı kıskanç ve şüpheci olabilirsiniz, takıntı yapmayın. Arkadaşlarınızdan güzel bir destek gelebilir. Bu hafta ani ve yoğun tutkular getirebilir, aşk mı tutku mu hemen netleşmeyebilir. Ciddi ilişkilerde evlilik kararı alınabilir. Depresyondaysanız artık kurtulabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Aşk adına çok şanslı bir hafta. İlişkinizde sorun varsa çözülebilir, eski sevgili geri gelebilir. Diyet ve spor için biraz daha bekleyin derim. Sağlık konularında bu hafta dikkat, vücudunuz normalden hassas olabilir. İş ortamında aşk yaşamak riskli ve olumsuz mesleki sonuçlar getirebilir. Bu hafta özellikle kadın çalışan ve patronlarla hayat biraz zor olabilir, özellikle bu kişilerin kıskançlık ve hırsları sebebiyle. Gizli bir hayranınız olabilir. Dikkatli ve karlı yatırımlar yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İş ortamında sizi çok mutlu edecek güzel gelişmeler gündeme gelebilir. İş teklifi alabilir, işinizi büyütebilir ve yeni müşteriler edinebilirsiniz. Sağlık adına çok şifalı etkiler mevcut, bir rahatsızlık varsa sona erebilir. Ekibinize birini alacaksanız uygun zaman. Aşk ve flört adına güçlü etkiler var ancak arkadaştan sevgili yapmak riskli ve ileride sorun çıkartabilir. Rutine binen ilişkilerde tekrar aşk tazeleyebilirsiniz. Bir hobiye başlayabilirsiniz. Çocuk istemiyorsanız mutlaka önlemini almalısınız. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Aile içerisinde rekabet ve kıskançlık olabilir. Bu hafta özellikle haset kadın akrabalara çok dikkat edin, sosyal medyanızı saklayın gıybet malzemesi vermeyin kimseye. Tadilat ve taşınma için beklemelisiniz. Çocuk sahibi olmak ve çocuğun sağlığı adına harika bir hafta. Aşkta şans etkisi yüksek ve barışmalara uygun bir hava var. Ev kuşu olmayın ve mutlaka sosyalleşin derim. Hobinizi işe çevirebilirsiniz. Bu hafta işte pür dikkat olun ve savsaklamayın, fazla göze batabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Bir flört ciddi ilişkiye, ciddi bir ilişki evlilik kararına dönüşebilir. Kalbi boş olanlar yakın çevreden birinin aracılığı ile özel bir kişiyle tanışabilirler. Bu hafta kardeş ve akrabalarınızla çekişme yaşayabilirsiniz, herkes rekabetçi ve gereksiz hırslı olabilir. Taşınma, tadilat ve mülk alımı için iyi bir hafta. Günlük hayat sorumluluklarınızla alakalı sizi rahatlatan haberler alabilirsiniz. İletişim tarzınıza dikkat edin, takıntılı tiplerle uğraşabilirsiniz. Mesaj kazalarına dikkat. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: İş başvuruları, mülakatlar, ticari girişimlerle alakalı şanslı durumdasınız. Bu hafta organizasyonlar için de ideal. Maddi anlamda akış güçlü, beklentiniz varsa para akışı gerçekleşebilir. Ancak şu anda tasarruf odaklı olmakta fayda var. Kredi çekmek, yatırım, borç vermek ve kefil olmak adına bu haftayı pas geçmelisiniz. Beklenmedik masraflar karşınıza çıkabilir zira. Yaratıcılığınız zirvede görünüyor, değerlendirip takdir toplayabilirsiniz. Sizin vasıtanızla ailevi sorunlar çözülebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Maddi konularda bu hafta çok şanslı etkiler altındasınız. Terfi, zam gibi konularda talepte bulunmak ya da olumlu dönüş almak için destekler sizde. Bu hafta Venüs etkisi ile kuaförde farklı şeyler denemek, estetik ve imaj değişikliği gibi konuların tam zamanı. Cazibeniz artarken hayranlarınız da artacaktır. Kıskanılabilirsiniz ama hisler biraz karşılıklı. Elinizdekilerin kıymetini unutmayın. Olmayacak duaya âmin demek hariç kalbi boş olanlar için yürek hoplatan sürprizler gelebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Bu hafta kaçanlar başta olmak üzere fırsatları yakalama zamanı. Rehavete kapılmadığınız sürece şans ve başarı sizinle görünüyor. Görünür olabilir ve dikkat çekebilirsiniz. Bu hafta aşk konusunda işler biraz karışık. Yasak ve imkânsız aşklara doğru eğiliminiz olabilir ya da belalı arıza tipleri kendinize çekebilirsiniz. Bu hafta hayati duygusal kararlar vermemenizde fayda var. Bu hafta kilo almaya açık etkiler olduğundan, yediğinize dikkat edin. Eğitim ve burs konularında olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Arkadaş gibi gördüğünüz bir kişiye farklı hisler besleyebilirsiniz. Aşk mı tutku mu bu dönem en çok soracağınız soru olabilir. Arkadaş çevrenizde rekabetçi bir ortam oluşabilir ve karşılıklı kıskançlıklar gündeme gelebilir. Korkularınızla yüzleşebilir ve geride bırakabilirsiniz. Ruhsal çalışma ve terapi için uygun zaman. Hakkınızı yiyen kişiler bu dönemde layığını bulabilirler. Başarıya çok yakınsınız, hırs ve korkular sizi yolunuzdan alıkoymamalı. İç sesinize kulak verin. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: İş yerinde sizi çok rekabetli bir ortam bekliyor, ancak kozlar sizin elinizde. İsterseniz başarır ve ön plana çıkabilirsiniz. İş arkadaşlarına özelinizi anlatıp koz vermekten kaçının. İş yerinden bir ilişkiniz varsa gizli tutmalısınız. Beklenmedik bir maddi destek alabilir ya da umut kestiğiniz parayı temin edebilirsiniz. Dostlarınızla harika zaman geçirebilir, arayı kapayabilirsiniz. Bir dostunuz size büyük iyilik yapabilir. Yeni projeler yapmak, iş birlikleri ve yeni ortamlara girişin tam zamanı. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Bu hafta sizin için hayallerinize koşma haftası. Hayalinizin işini yapmak, isteklerinizi hayata geçirmek adına şahane bir etki var. Kariyeriniz için de terfi, iş teklifi, tayin ve iş kurmak gibi konularda Jüpiter’in desteği yanınızda olacak. Bu tür konuları dile getirmek için tam zamanı. İş yerinde bir kadından destek görebilirsiniz. Ruhsal konulara ilginiz artabilir ancak mevcut dünyadan kopmaktan kaçının. Yabancı bir kişi ile aşk yaşabilirsiniz, seyahatler de duygusal açıdan ilginç tesadüfler getirebilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Mutlu ve en az Merkür retro etkili bir hafta dileğiyle :)
Merve Dirağ