Begüm Minkis

Venüs 26 Mart günü yüceldiği Balık burcuna geçiyor ve 20 Nisan’a kadar burada seyahat edecek. Balık burcu Zodyağın son burcu olarak adeta her burcun özelliklerini bünyesinde barındırarak kolektife hizmet eder. Ayrıca ruhsal yanımıza vurgu yaptığı için sevgi ve sevilme gezegeni Venüs ile oldukça iyi anlaşır. Bu dönemde duygusal yönelimlerimizin canlanmasıyla kendimizi filmlerdeki gibi buğulu bir dünyada bulabiliriz.

Venüs’ü Balık burcunda olan kişiler adeta filmlerdeki gibi sadece duyguların önemli olduğu bir aşk yaşamak isteyebilir. Aşk ilişkilerine önem verdiği için fedakarlık ve kendini karşı tarafa adama gibi durumlar daha fazla görülebilir. Gölge tarafı ise fazla verici davranan kişilerinin suistimal edilebilmeleri diyebiliriz. Bu nedenle haritamızdaki her yerleşimi aşırı veya az çalıştırmak problemlere neden olabilir. Önemli olan denge kurabilmek!

Bu süreçte Venüs ile Kuzey Ay Düğümü arasında uyumlu etkileşimler söz konusu. Oğlak burcundaki Satürn’de Venüs’ü destekliyor. Önemli tanışmalar ve ilişkiler devrede olabilir. Venüs kadın figürlerini temsil ettiğinden ötürü kadınlardan yardım ve dayanışma görebilmek için harika! Size önerim bu süreçte bol bol su kenarlarında bulunarak Bahar’ı yaşayın. Daha fazla şifa enerjisi ile kendinizi iyi hissetmeye yoğunlaşın. Evlilik kararları ve yeni bir ilişkiye başlamak için de etkiler son derece pozitif! Bu gökyüzü konfigürasyonu hayatta ilerleyişimiz konusunda büyük destek verecek çünkü dispozitörü Jüpiter oldukça güçlü olduğu Yay burcunda.

Balık, Jüpiterin yönetiminde bir burç olmasından bolluk ve bereket enerjisini etkili biçimde çalıştırır. Rüyalarımız ve hayallerimizi de temsil ettiğinden ötürü Venüs bu özellikleri sevgi ile kaynaştırak bizi keyiflendirebilir fakat dikkat edilmesi gereken bir nokta ise transit Jüpiter’den ve Mars’tan sert etki alacak Venüs biraz fazla pembe panjurlu ev hayalleri kurdurabilir. Hayallerimizi gerçekleştirmek adına hareket enerjisini de Güneş’in koç burcunda parladığı bu dönemde es geçmemeliyiz. Gerçekçi düşünmezsek hayal kırıklıklarına açık bir ortam olabilir o nedenle yine de zihin bulanıklığına karşı dikkatli olalım.

Biliyorsunuz jenerasyon gezegeni Neptün uzun süredir Balık burcunda seyahat ederek arada kendini hatırlatıyor şimdi de Venüs yanına gelerek ona eşlik edecek. Bir de Merkür’de şuan Balık burcunda, bu demektir ki Nisan ayı itibariyle büyük ilham perileri sizinle! Yaratıcılık, dua etmek, dilek dilemek, masaj yaptırmak ve spiritüel çalışmalar adına bulunmaz bir nimet. Özellikle Ay’ın su burçlarında (Yengeç, Akrep, Balık) seyahat edeceği günleri takip ederseniz bu etki daha da artacaktır.

Merkür sayesinde uzun zamandır yapmadığınız işlerinizde daha yaratıcı çözümler bulabilir, sevgimizi bol bol sözel olarak ifade edebilir, daha tatlı dilli olabiliriz. Nisan itibariyle transit Mars’ın da iletişim burcu İkizlere geçmesiyle tatlı diller yılanları deliklerinden çıkaracak gibi görünüyor.

Venüs Balık transitinin burçlara etkileri: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: İçsel olarak huzuru bulacağınız bu zamanda bazı gizli bilgiler kulağınıza gelebilir. Seyahat organizasyonları yapabilirsiniz. Yalnız olmak size bu dönemde mutluluk getireceği için yaratıcı ve düşünsel çalışmalardan istediğiniz verimi alabilirsiniz. Gördüğünüz rüyalara dikkat edin lakin mesaj taşıyor olabilir. Hayatınızdaki kişi ile gözden ırak programlar yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BOĞA: Kariyer gelirlerinizi arttırmak için mesleki adımlar atabilirsiniz. Sosyal ortamlara para harcayabilir arkadaşlarınızla sevgi dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi netleştirmeniz bu transit altında mümkün olabilir. Varsa eğer çocuğunuzun mutluluk verici gelişmelerine şahit olabilirsiniz. Aşk hayatınız bu süreçte tatmin edici olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizin önem taşıyacağı bu transit altında yeni pozisyonlara geçebilir veya evinizi işyerine yakın bir alana taşıyabilirsiniz. Aile bireylerinizle huzurlu ve duygusal vakitler geçirebilir, evliliğinizde aile sofralarında sohbetler edebilirsiniz. Kişisel bakım yapmak, saç kestirmek veya kıyafet sitiliniz adına alışverişler için iyi zamanlar. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YENGEÇ: İstekleriniz adına attığınız adımlarınızın beklediğiniz sonuçları doğurması hayata bakış açınızı tazeliyor. Ruhsal ve zihinsel olarak sürekli plan ve program peşinde koşabilirsiniz. Yayıncılık, yazarlık ve reklamcılık gibi mesleklere sahipseniz takdir görebilir sevilebilirsiniz. Yeni eğitime başlamak, seyahat etmek ve eşinizle ilgilenmek için de güzel bir dönem. Para fırsatlarınız olabilir. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

ASLAN: Kendinizle ilgili radikal kararlar alabilirsizniz. Mesleki konularınız ve para konularızda beklediğiniz sonuçlar yolda olabilir. Borç ve kredi gibi konularınızda daha az faizli fırsatlar elde edebilir veya olan ödemeleri kapatabilirsiniz. Mahkeme, dava ve hukuk işlemlerinizde şans sizinle olabilir. Bu dönemde önemli atılımlarla sosyal çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BAŞAK: Daha iyi anlaşıldığınızı ve ilişki kurabildiğinizi hissedeceğiniz bu zaman diliminde aşk ilişkilerini ileriye taşımak için verimli olabilir. Özlem duyduğunuz sosyal çevrenizle hasret giderebilirsiniz. Eşiniz ya da sevgilinizin hayatındaki pozitif bir durumla sizin de yüzünüz gülebilir. Daha görünür olmak zorunda kalabilirsiniz ancak zaten siz de pek bireysel vakit geçirmek istemeyeceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

TERAZİ: İşlerinizin bereketlenmesiyle kendinizi yoğun bir temponun içerisinde bulmanız mümkün. Akrabalarınızla bazı organizasyonlar gerçekleştirebilirsiniz. Gündelik düzeniniz ile ilgili planlamalar için uygun zamanlar sizi bekliyor. Sağlıklı beslenme, spor, doktor kontrolleri için olumlu sonuçlanmalar deneyimleyebilirsiniz. İştahınız artacağı için kilo konusunda dikkat etmeniz gerekli. İş seyahatleri yapabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

AKREP: Aile ilişkilerinizin sıcak ve eğlenceli geçmesi evde türlü aktiviteler ve misafir ağırlamaları için uygun. Evde yürüttüğünüz bir işiniz varsa işler yoğunlaşabilir. Evde bazı düzenlemeler yapabilir kendinize güzel bir alan oluşturabilirsiniz. Evinize bolca para harcamalar yapabilir yeni eşyalar alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

YAY: Parasal olarak ideallerinize ulaşabilir ve önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Taşınmak, araba almak, kısa seyahatlerle yer değişimleriniz mümkün. İnsan ilişkileriniz hiç olmadığı kadar artıyor. İnternetten yararlı alışverişler yapabilir, varsa kardeşinizin hayatına dair bir konu gündeminizde ön plana çıkabilir. Öğrenciyseniz okul işlerine koşturabilirsiniz. Sosyal medyada normalden daha çok takip ve beğeni alabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

OĞLAK: Oğlaklar bu dönem kesenin ağzını açacak gözüküyor. İletişim, alışveriş, haberleşmeler oldukça önemli olmakla birlikte parasal olarak bir takım hedefler gerçekleşebilir. İş yerinin taşınmasıyla görev değişimi yaşayabilirsiniz. Angarya işleriniz güzel ve planlı bir şekilde akıcılık kazanabilir. Araba alabilir veya kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

KOVA: Kendinize daha fazla odaklandığınız günler sizi bekliyor ve bu doğrultuda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz. Sosyal ortamlarda daha çabuk dikkat çekmenizle birlikte önemli tanışmalar yolunuzu aydınlatabilir. İlişki içerisinde hediyeler alabilir ya da verebilirsiniz. Önemli fırsatlar ve başlangıçlar yaparak hayatınıza yön verebilir mesleki konularınızda sıradışı yönlerinizle kendinizi ispatlayabilirsiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

BALIK: Kendi işinizi yapan bir Balıksanız en şanslı döneminiz bu transit süresince gerçekleşecek. Fiziksel olarak bakımlarınız ve yenilikleriniz konusunda destekleniyorsunuz. Öyle ki hatta attığınız her adımda destek görebilirsiniz. Keyifli vakitlere ve alışverişlere doyabilirsiniz bu dönem içerisinde. Mesleki olarak ilerleyeceksiniz. Doğum haritanız üzerinden aldığınız size özel astrolojik etkileri buraya tıklayarak bize danışabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Begüm Minkis